Foto ter illustratie, zo worden er bijvoorbeeld microchips in de hand geïmplanteerd.

Amerikaanse militaire wetenschappers hebben een implanteerbare microchip ontwikkeld waarmee het SARS-CoV-2-virus kan worden opgespoord, zo heeft een legerarts aan de Amerikaanse televisie verteld. Naar verluidt is er ook een filter ontwikkeld waarmee bloed van SARS-CoV-2-virussen kan worden gezuiverd.

Wetenschappers van het militaire onderzoeksagentschap DARPA (“Defense Advanced Research Agency”) van het Amerikaanse Ministerie van Defensie hebben een implanteerbare microchip ontwikkeld die het SARS-CoV-2 virus in het lichaam kan opsporen, zo heeft Matt Hepburn, een gepensioneerd legerarts voor infectieziekten, bekendgemaakt in een interview met de televisiezender CBS. De chip wordt ingebed in een weefselachtige gel en onder de huid geïmplanteerd, zei hij. Daar filtert het continu het bloed van de drager en geeft het een signaal wanneer het virus wordt gedetecteerd. Hepburn legt het zo uit:

“Je plaatst de sensor onder je huid, en ze vertelt je wanneer er chemische reacties in je lichaam plaatsvinden. En dat signaal betekent dat je morgen symptomen zult hebben”.

In principe, zegt hij, is dit als een motorwaarschuwingslampje. De technologie wordt al gebruikt bij matrozen van de Amerikaanse marine. Als zij van hun chip een signaal in die zin ontvangen, laten zij bloed afnemen en zich ter plaatse testen. Vorig jaar zijn meer dan 1.200 mensen op het vliegdekschip USS Theodore Roosevelt positief getest op het Coronavirus. Dit was de aanzet tot de ontwikkeling, zegt hij.

Bovendien heeft DARPA een filter ontwikkeld dat het SARS-CoV-2-virus volledig uit het bloed kan verwijderen. Dit is een soort hulpstuk voor een dialyseapparaat. In dit verband brengt Hepburn verslag uit over “Patiënt 16” – de echtgenote van een militair die Covid-19 had opgelopen. Ze had al last van orgaanfalen en septische shock. Zij was door het Amerikaanse Ministerie van Defensie ingeschreven voor een Covid-19 studie nadat haar familieleden daarvoor toestemming hadden gegeven, en zij was ook met het filter behandeld. Een arts die de patiënt behandelde, zei volgens Nau.ch:

Gezondheidsfunctionaris van Canada blundert tijdens Coronapersconferentie: "Ik zeg gewoon maar wat ze maar willen"

“Ze hoeft niet langer bloedverdunnende medicijnen te nemen. En haar septische shock is weg. Haar ontstekingswaarden zijn ook verbeterd”.

In feite zou ze binnen een paar dagen volledig hersteld zijn, aldus Der Standard. De behandelingsmethode is inmiddels door de Amerikaanse Food and Drug Administration goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen, aldus de krant. Of en wanneer de technologie ook voor grote delen van de bevolking zal worden gebruikt, is echter nog niet in te schatten.

Bill Gates wil Corona-geïnfecteerden microchips implanteren

3 REACTIES

  1. mark of the beast
    mark my words
    all people, great and small, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their right hands or on their foreheads, so that they could not buy or sell unless they had the mark

  2. Dit wordt weer met een smoes aan de bevolking verkocht, zodat de regeringen zich zelf weer een vrijbrief kunnen geven om iedereen te kunnen chippen. Dat weer wordt gepropagandeerd door de media dat het voor onze eigen veiligheid of best wil is. Maar uiteindelijk om iedereen te kunnen controleren of jij wel het nieuwste vaccin hebt en/of waar jij bent en zal tevens dienst doen voor al jou persoonlijke digitale gegevens, zodat met die chip de toegang biedt om in de samenleving te mogen vertoeven. Zodat ze iedereen zonder die chip voor alles kunnen buitensluiten. Deze chip heeft meer aantrekkingskracht, dan als iedereen met zo’n koe label in hun oor moeten rondlopen. Dit soort chips worden al langer gebruikt voor beveiligde toegang voor bevoegde. Want implantaten kun je nooit vergeten mee te nemen en verliezen doe je ze ook niet meer. Wel kunnen ze gehackt worden of onklaar gemaakt worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here