Vertrek uit Golling 1941

Russische autoriteiten in de oblast Kherson hebben aangekondigd dat alle schoolkinderen zullen worden geëvacueerd naar de Krim, om “hun herfstvakantie door te brengen”. In werkelijkheid is dit, zoals de Duitsers het noemen, “Kinderlandverschickung”, schrijft Hal Turner.

Ambtenaren uit de regio zeggen dat de scholen tot 21 oktober gesloten zullen blijven om veiligheidsredenen, die ook evacuatie noodzakelijk maken.

Het is beschreven in de “Narnia”-reeks van C.S. Lewis. Dit betekent dat er zware bombardementen op de steden worden verwacht, en dat ze de kinderen verhuizen voordat het begint.

Zonder terughoudendheid

Dit wordt gedeeld door de overgrote meerderheid van de Russische zenders. Mogelijk uitgelekt door een bron ver in de commandoketen – en/of op het punt om een machtspositie in te nemen.

Niet noodzakelijkerwijs de routebeschrijving. Maar het weerspiegelt zeker een consensus. Verwacht geen bevestiging van het MvD.

• Vernietiging van Oekraïnes stroomvoorzieningspunten.

• Aanvallen op logistieke knooppunten van spoorwegen en wegen.

• Vernietiging van tunnels en bruggen.

• Vernietiging van alle overheidsgebouwen.

• Eliminatie van het politieke leiderschap van Oekraïne.

• Afleidingsoperaties om militaire bevoorrading, training, inlichtingendiensten, enz. te ondermijnen in Polen, Duitsland, Roemenië, de Baltische staten, Engeland… Het zou een massale aanval moeten zijn.

• Internationalisering van de strijdkrachten, betrokkenheid van bondgenoten: Vietnam, Noord-Korea, gewapende formaties uit GOS-landen, Afghanistan, Pakistan, Afrika, enz.

• Aankoop en levering van troepen op kosten van militaire bondgenoten. Niets meer om je voor te schamen.

• Aanvallen op militaire satellieten van westerse landen boven Oekraïne.

•Luchtverdediging, een vliegverbod boven Oekraïne, REB.

• Het vernietigen van strategisch belangrijke dammen.

  "WIE DE GESCHIEDENIS NIET KENT, IS GEDOEMD HAAR TE HERHALEN"

• Uitvoeren van een strak gecontroleerde, gedetailleerde en gecoördineerde offensieve operatie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne is een dood land dat wandelt (Video’s 18+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTotale Ondergang: Europa trekt energiereserves leeg tegen februari, totale instorting
Volgend artikelDe Westerlingen kunnen maar beter wakker worden en beseffen dat de Russen echt kwaad zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Toen de ORPHAN TRAIN kinderen gingen afvoeren zijn de kinderen (Nog maar een paar honderd jaar geleden)… zijn de kinderen opgeslagen in wat ze tegenwoordig D.U.M.B.S noemen opgeslagen waarna bijna de gehele mensheid is afgemaakt door THE GREAT MUDFLOOD en zijn de kinderen daarna opgevoed in de geweldig grote kinderweeshuizen die OVERAL TER WERELD NOG STAAN zoek het maar eens op. Om de aarde opnieuw te bevolken zonder Tartariaanse kennis ,wijsheid en geen benul van de OUDE WERELD VAN VRIJE ENERGIE E.D… Toen is er een slavenras gemaakt in het slavensysteem waar wij nu in leven…

  Tartariaanse tijd mensen dat is the missing link , Nu in Nederland (toeslagenaffaire) duizenden kinderen spoorloos verdwenen . In Zweden ook duizenden kinderen verdwenen door een soort van toeslagenaffaire, In Europa duizenden migranten kinderen verdwenen in Noorwegen een soortgelijk iets ook duizenden kinderen weg.. En nu dit bericht…

  Gaat er weer een GREAT MUDFLOOD komen? dat denk ik niet, misschien een 5G attack om ons uit te
  schakelen . Is dat de reden dat er in elk land in 1 keer zoveel kinderen verdwijnen of worden geplaats…

  Misschien iets om over na te denken lieve mensen

  Duckduck go

  FREE ENERGIE TARTARIA
  THE GREAT MUDFLOOD
  GIANTS OF TARTARIA
  TARTARIA
  JON LEVI OP YOUTUBE zeer interessant voor beginners van tartaria
  FRANS HESLINGA ook erg goed

  TARTARIA IS THE MISSING LINK WIJ ZIJN PAS HEEL KORT SLAVEN LIEVE MENSEN..

  • @F.T.G,

   Super die links.Ontzettend interessant ook.Ik kijk wel eens een paar gasten maar ik kan me niet subscriben dus op een gegeven moment raken ze uit mn feed.Voor mij is dat pure logica.Keek vaker naar Graham Hancock.Die is decennia lang uitgelachen over zijn theorien.Want ja,mogen we niet weten he,de waaarheid.Nu geven ze beetje bij beetje toe.

  • @ F.T.G oktober 7, 2022 at 20:37,
   Wat je vertelt klopt, zo is ook de voorspelling dat de grote reset iets anders is dan we alle denken. De gevaccineerde zullen mee gaan naar de volgende fase. De ongevaccineerde zullen als ze geluk hebben naar hun origineel gaan. De ongelukkige ongevaccineerde zullen gevangen worden in de illusie van de 5e dimensie. We leven alle in een matrix, zelfs ons lichaam is een elektromagnetisch wezen wat onze avatar is in deze simulatie koepel. We zijn alle gevoelig voor elektromagnetische frequenties, dat moet je eigenlijk al te denken geven. Zo is de maan een reflexie van de plasmakoepel over de aarde heen. Vandaar dat de vlekken op de maan op het werkelijke aard oppervlakte lijkt en dat we altijd het zelfde beeld blijven zien en het enigszins een doorschijnend is. De voorspelling van de komst van de ” Blauwe Tijger ” rond 27 november 2022 en uiterlijk 21 januari 2023. Ook wel de water tijger genoemd in de Chinese dierenriem. Deze staat voor de vernietiger van het kwaad. De opruiming is al in volle gang bezig, achter de schermen.

   Elke grote reset is om de 540 jaar, gerekend vanuit de 9 Ki’s van elk 60 jaar. Deze verwijzen naar de 9 ribben van de piramides over de wereld, en de wijsheden van Feng Shui.
   Zoals het magische vierkant met 9 vlakken, waar elke optelling op 15 komt of je ze nu horizontaal of verticaal of diagonaal bij elkaar optelt. Dit refereert naar een 3 dimensionale energie antenne om stroom uit de lucht te halen. Het noorden is de hemel en het zuiden is de aarde. Zo zijn ook alle religie symbolen zoals het christelijke kruis of de halve maan met ster of de orthodoxe kruis eigenlijk antenne vormen van Tatarië. Alleen zijn ze naar 2 dimensionaal verandert in plaats van dat zij 3 dimensionaal waren om zo stroom uit de lucht te halen. Kennis die wij burgers niet mogen weten in deze tijd.

   Nu wil de voorspelling dat we aan het einde zijn gekomen van de 88ste Satan periode, het einde van Tatarië was het einde van de 88ste Lilith. Er wordt gesproken over een modderstroom. Maar er is iets veel verschrikkelijks gebeurt. De gehele aarde is alsware gekookt, door het weg vallen van onze beschermende koepel over de aarde. Hier door is de grond vloeibaar geworden, de stenen van de gebouwen zijn zo verkleurt van rode baksteen in grijze massieve blokken en/of versmolten in elkaar en/of een mengelmoesje ervan en/of de stenen zijn opgezwollen en/of geëxplodeerd en/of verpulvert en dat noemen we de moddervloed. We zien nog vele oude gebouwen van toen, alleen nu hebben ze het een andere functie gekregen om zo deze geschiedenis te kunnen verzwijgen. Energiecentrales van toen, noemen we nu kathedralen of moskeeën. Nu zullen deze beide simulaties samen gevoegd worden met een veel grotere koepel waar we ook meer landmassa krijgen vanuit verschillende koepel simulaties. Samen vormen zij de 189ste simulatie waar Lucifer het evenbeeld van is. Dit half vrouwelijk en half mannelijk wezen, vandaar dat gender neutrale gedoe van de laatste jaren. De zogenaamde transgender met als slaven volk de transhumanen, die onvruchtbaar zullen zijn. Precies wat die zogenaamde vaccins tot doel hebben. Zo zal de nieuwe koepel ook een andere frequentie krijgen en daardoor een andere tijdsbeleving. Gezien de haat en nijd op de wereld van nu, zal het een stuk lagere frequentie worden en zo de tijdsbeleving van een dag veel langer duren dan nu het geval is.

   De nu zo gevreesde kernoorlog gaan we met z’n alle waarschijnlijk helemaal niets eens mee maken, Zo ook niet de zogenaamde sombere vooruitzichten voor een koude winter van energie te korten.’Zo ook niet de eind afrekening voor volgend jaar. Als eerdaags alles afgelopen is in deze satanische 88ste simulatie periode. Zodra er 3 dagen donker zal blijven, is het de transformatie naar de nieuwe 189ste koepel. Aangeraden wordt dat de ongevaccineerde naar de hemel moeten staren om alsware gered te worden om voor altijd uit deze simulatie te komen van de matrix en zo wakker worden in hun origineel. Hoe dan alle volwassenen zullen worden gerest en wat betreft de aarde zelf weet nog niemand wat daar dan mee gebeurt. De kleine kinderen van nu zullen in een hele andere wereld opgroeien als nu.

   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-178-domes-en-het-getal-88-donald-trump-en-de-zogenaamde-anti-christ-uitgelegd/
   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/wat-zijn-simulatiedomes-en-waarom-verklaren-ze-de-volledige-geschiedenis/
   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/10/06/mensen-denken-liever-niet/
   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/10/05/de-vernietiging-van-een-hoge-beschaving-en-onze-toekomst/
   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/09/24/een-must-watch-de-schoonheid-van-geluid-tartarie/
   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/09/12/de-ontmanteling-van-de-gevangenis-aarde-in-stapjes-1/
   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/09/13/de-ontmanteling-van-de-gevangenis-aarde-in-stapjes-2/
   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/09/04/tartarie-en-de-moddervloed-uit-de-donkerste-onderbuik-van-de-internetcomplottheoriecultuur/

   • De 9Ki’s van het magische vierkant is een verwijzing van een cirkel die verdeelt is in 9 secties van elk om de 40 graden. Als je deze graden punten in het magische vierkant plaatst op de Feng Shui methode. Zul je horizontaal, verticaal en diagonaal altijd 666 krijgen mits je de nullen weg zou laten. Want je verkrijgt 3 rijen van 600 graden. Maar als je die 600 graden zou delen door 360 graden kom je op 1,666666666 graden en dat is het getal van Phi de gulden snede. Daar de parasieten in de wereld, die zich zelf de globelisten elites noemen, verzot zijn op mysterieuze cijfers.
    Het verwijst ook naar de 9 water frequenties, zodat jij je geheel kunt resetten naar je origineel. Zodat jij als ware onsterfelijk bent en zo elke fase van de simulatie aan de macht kunt blijven. De zogenaamde 13 originele bloedlijnen op de aarde.

 2. En toch wil je nooit buiten de box denken en maar je je niet ongerust dat er wereldwijd al maanden overal kinderen verdwijnen in duizendtallen?

  • Ik weet, zit tussen jullie debat in, sorry daarvoor, weet dat er in Canadese reservaten veel Indiaanse, First Nations,ook veel vrouwen verdwijnen en zelfs Amnesty spreekt daarover, de media zwijgt daar massaal over, maar ja die Indianen zijn nog steeds een blok om de nek he van zowel de Usa als Canada en hoe meer er verdwijnen hoe beter, net als in het Amazonegebied die protesteren tegen de massale boskap, hoor je nooit wat over, de media is zo selectief, zijn deze volkeren geen mensen dan of zouden zie niet dezelfde rechten moeten hebben dan als iedere inwoner daar ?
   Doch ik realiseer mij ook wel met jullie debatten dat wat is echt aan de hand en wat is nonsens, soms kom je er pas jaren later achter hoe iets echt zit en soms nooit, zouden wij OOIT weten wie de schuldigen zijn van de aanslag op de MH 17, ik denk het niet, misschien jullie wel (?) !, groet aan een ieder hier.

 3. En hun ouders dan? Vinden die het prima dat de overheid beslist dat ze naar de Krim gaan? Zonder hun ouders? De ouders niet de overheid zou dit moeten bepalen toch?

  • @Spooked,
   Denk dat er nood aan de man is dus is er snelheid geboden en wie weet gaat er straks toe als dikhout slaat men planken, verwacht dat wel want hoorde net dat een brug in de Krim is gebombardeerd door Oekraïne die hen verbind met Rusland, de media smulde er weer van, een oorlog is niet de meest democratische periode want overleven is dan wat telt lijkt mij.

 4. Net als toen. In die tijd waren het bijvoorbeeld Engelse kinderen die een paar jaar voor de mudflood door een wet die in 1 keer werd aangenomen dat kinderen niet bij ongehuwde vrouwen mochten wonen of geboren mochten worden in beslag werden genomen . Als je zoveel hebt onderzocht noem mij dan eens 1 wet van een ander land waarom daar de kinderen werden afgepakt in dezelfde tijd…

 5. Die opgesomde puntjes boven zouden weleens kunnen kloppen, ben heel benieuwd wat de komende weken brengen zal. Ik denk niet dat putin zich opzij laat zetten door een cokeverslaafde zelensky.
  Ik denk dat putin geen gezichtsverlies gaat lijden en inderdd de koe bij de horens zal vatten en zal doorzetten. Hij zal het eerst rustig doen en als oekraine niet schikt en met hard geweld tegenwerkt zal putin doorzetten op grote schaal,zonder pardon. En gelijk heeft hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in