Hoe meer het langzaam maar zeker tot de bevolking doordringt welke catastrofale gevolgen de massale inenting tegen een virus, dat waarschijnlijk nooit zou zijn opgemerkt zonder de kunstmatig afgekondigde “pandemie”, met zich meebrengt, hoe wanhopiger en hulpelozer de pogingen worden om juist deze gevolgen aan Corona zelf of aan andere factoren toe te schrijven. De mainstream media sussen de vertrouwende burgers nog steeds door te beweren dat de steeds grotere oversterfte (in december al 22 procent boven het gemiddelde van de voorgaande jaren!) een andere oorzaak heeft (hoewel bewezen is dat deze slechts voor een klein deel verklaard kan worden door de factoren covid en vergrijzing), of dat de bijwerkingen van vaccinatie in feite helemaal geen bijwerkingen zijn, schrijft Daniel Matissek.

Deze door de staat gesteunde mediale hulp voor zelfbedrog kan een tijdje werken, maar hoe meer mensen in hun persoonlijke of sociale omgeving over dergelijke gevallen te weten komen of er zelf door worden getroffen, en hoe meer van hen – hetzij uit twijfel, hetzij uit oprechte nieuwsgierigheid – “aan de boom der kennis knabbelen” en zichzelf onbevooroordeeld beginnen te informeren, des te meer beginnen de officiële duidingsvertelsels te wankelen.

De absurditeit van de stelling dat de explosieve toename van hartspierontstekingen met de oprukkende vaccinatiecampagne in feite een gevolg is van Corona, maar niet van de vaccinatie (zoals momenteel weer gebeurt in het geval van ex-BVB-ster Pierre-Emerick Aubameyang, die volgens voorschrift werd gevaccineerd en geboosterd en “uit het niets!” hartafwijkingen kreeg als gevolg van een hartlaesie!), blijkt reeds uit het feit dat het aantal gevallen tijdens de eerste anderhalf jaar van de pandemie – ongeacht de golf – vrijwel gelijk is gebleven, maar sinds het begin van de vaccinatiecampagne is beginnen te stijgen:

  BPOC2020: Nederlandse organisatie start vaccinatieschade rapportagecentrum, aantal sterfgevallen 3 keer hoger dan de overheid meldt
(Screenshot:Twitter)

Ook de gegevens die door de officiële VS-databank van ongewenste bijwerkingen VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) worden verzameld, spreken duidelijke taal:

(Bron: VAERS)

Er moet rekening mee worden gehouden dat er waarschijnlijk zelfs sprake is van een aanzienlijke onderrapportage, omdat veel verdachte gevallen niet worden gemeld vanwege de aanzienlijke (en niet vergoede) inspanning voor de verantwoordelijke huisartsen – en ook politiek ongewenst zijn, omdat alles wat vaccinatie in de schijnwerpers zou kunnen zetten, laag wordt gehouden. In feite is het in de Duitse medische praktijk echter al lang een publiek geheim dat hart- en vaatziekten – met name hartspierziekten – geenszins zeldzame bijwerkingen van de mRNA-vaccins zijn. Talrijke hartpatiënten melden bijvoorbeeld dat de eerste vraag over hun symptonen die bij een bezoek aan een specialist wordt gesteld, is “Hoe lang geleden was uw vaccinatie?”. Ook uit mededelingenbrieven van talloze artsen kan men concluderen dat er sprake is van een publiek geheim: er is hier inderdaad een belachelijk gezondheidsschandaal aan de gang, dat op schandalige wijze wordt gebagatelliseerd en ontkend – hoewel de ware omvang ervan nog niet eens kan worden geraden.

Intussen is er voldoende duidelijk wetenschappelijk bewijs. Zo bevestigt een recente Britse studie dat Covid-vaccinaties leiden tot gevaarlijke hartziekten, vooral bij mensen onder de veertig. Volgens de studie neemt het risico van een hartspierontsteking bij mannen jonger dan 40 jaar aanzienlijk toe met elke dosis mRNA-vaccin – en is het al aanzienlijk hoger dan het risico van een ernstig Covid-ziekteverloop na slechts één vaccinatiedosis. Bij mannen die het Biontech-Pfizer-vaccin Comirnaty kregen, verdubbelde het risico in deze leeftijdsgroep bij elke volgende dosis; bij het Moderna-vaccin was het risico zelfs zestienvoudig na de tweede vaccinatie!

  De Oorlog tegen de Werkelijkheid

Er zijn geslachtsspecifieke verschillen: bij mannen boven de 40 is het risico om de ziekte op te lopen in de eerste 28 dagen na de toediening van de derde dosis vaccin sterk toegenomen. Bij vrouwen was het risico om ziek te worden in de eerste 28 dagen na de tweede dosis het hoogst in de leeftijdsgroep onder de 40 jaar (hoewel hier een kleinere gegevensbasis kan worden gebruikt). Bij oudere vrouwen werd geen verband gevonden tussen vaccinatie en myocarditis, zodat het probleem zich momenteel vooral bij mannen lijkt voor te doen.

Omdat het risico van hartspierontsteking na de tweede dosis nog groter is dan na de eerste, achten de onderzoekers het dringend noodzakelijk het risico van een derde vaccinatie te “evalueren”. Met andere woorden, iedereen moet voor zichzelf een afweging maken of deelname aan de internationaal gepropageerde boostercampagne – met het oog op uitgerekend de ongevaarlijke Omikron-variant (waartegen de huidige vaccins helemaal niet helpen!) – werkelijk individueel te verantwoorden is, laat staan zinvol. Gezien de steeds duidelijker correlatie tussen boosters en sterfgevallen is dit advies niet alleen over tijd; de gegevens verklaren ook waarom zowel het EMA als de WHO zich steeds meer van boosters distantiëren:

(Bron: 7Argumente.de)

Naast de toename van het aantal gevallen van cardiologische problemen, zijn er ook steeds meer aanwijzingen dat de karakteristieke vorm van hartspierontsteking die vaker voorkomt in de nasleep van vaccinatie aanzienlijk gevaarlijker is dan de eerder waargenomen manifestaties van de aandoening: van de 263 Britten die binnen 28 dagen na vaccinatie in het ziekenhuis werden opgenomen met hartspierontsteking, overleden er 38, wat overeenkomt met een sterftecijfer van 14 procent. Het overeenkomstige sterftecijfer indien de ziekte niet door de vaccinatie werd uitgelokt, bedraagt daarentegen slechts 9 procent.

  EXCLUSIEF - 100% van de Covid-19 vaccin sterfgevallen werden veroorzaakt door slechts 5% van de geproduceerde batches volgens officiële overheidsgegevens

Ergo: Corona-injecties maken mensen blijkbaar niet alleen veel vatbaarder voor hartspierontsteking, maar ze hebben ook meer kans om eraan te sterven. Hoewel de resultaten nog voorlopig zijn en nader moeten worden onderzocht, bevestigen zij wereldwijd soortgelijke bevindingen (zie ook hier) – om nog maar te zwijgen van de plotselinge toename van hartziekten die alleen in de pers is waargenomen bij de publiekelijk waargenomen referentiegroep van beroemdheden, zoals beroepssporters uit bijna alle disciplines, die sinds het begin van de vaccinatiecampagnes vorig jaar dramatisch is toegenomen en onverminderd lijkt door te gaan. Het is de hoogste tijd dat de levensgevaarlijke en potentieel moorddadige massale vaccinatiecampagne onmiddellijk wordt stopgezet.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte pandemie is net begonnen, en dat is COVID prik veroorzaakte hartaanvallen bij jongerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIs dit onze Eerste Wereldoorlog?
Volgend artikelVolledig gevaccineerde kinderen 2,3 keer meer kans geïnfecteerd te raken dan ongevaccineerde kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ik als ongevaccineerde zal ongetwijfeld door de schaapjes als een wappie worden gezien terwijl het in wezen een snappie is. Toch zal er op enig moment een omslag gaan komen als steeds meer gevaccineerden uitval beginnen te vertonen en of de houten pyjama aantrekken. De ongevaccineerden worden belachelijk gemaakt en als een ondersoort beschouwd door de MSM en door politici als Emmanuel Macron, Hugo de Jong en Trudeau etc. Ik en ik denk en velen met mij zitten te wachten totdat we eerherstel krijgen. Dat moment dat gaat komen dat ondubbelzinnig duidelijk zal worden voor de massa dat die gekke ‘wappies’ al die tijd gelijk hadden.

  • Hoi Nehemia,

   Ik zit totaal niet te wachten op ”eerherstel” zoals jij dat noemt. Dat zal me echt een rotzorg zijn. Al ver voor deze covid idioterie had ik als motto, de wereld is gek, ik niet.

   Het enige dat ik wil is mijn korte leventje leven zoals mij het goed dunkt (zonder anderen te beschadigen en/of benadelen). Ik vond en vind het al heel lange tijd een bizar systeem om in te leven. Zoals ik ook al stelde ver voor covid.

   Een slaaf moet 100% van zijn arbeid inleveren. Een horige 10%. Ik ongeveer 75%. Wat ben ik? Een democratisch vrij mens wordt gezegd. Laat me niet lachen. Ik ben niet vrij. Je kan een punt maken dat slaven vrijer waren dan wij nu. Want via je telefoon gevolgd waar je bent. Via AI kan je een label faudeur krijgen. Met jouw arbeid worden de meest gewetenloze oorlogen gevoerd. Al je online activiteiten wordt een dossier over je aangelegd welke tegen je zal worden gebruikt. Met jouw arbeid wordt pure propaganda tegen je betaald etc etc.

   Groeten,
   Hugo

 2. Ik vraag mij af hoe dom kan je zijn om zo een giftspuiten te laten zetten de elite en ook het koningshuis doet dat ook niet , de tweede kamer figuren doen er ook niet aan mee en hoe zit het met Bill gates en zijn moordenaars clubje van het WEF en de rijken zij zijn allemaal niet geënt laat jullie niet zoveel wijs maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in