Zo te zien zijn vaccins als biologische wapens die de menselijke gezondheid vernietigen en zouden ze allemaal volledig verboden moeten worden totdat bewezen is dat ze door meerdere onafhankelijke laboratoria die strenge tests en uitgebreide klinische proeven uitvoeren veilig en effectief zijn. Binnen enkele uren en dagen na te zijn geïnjecteerd met schadelijke stoffen, recombinant DNA, mRNA en genetisch gemuteerde virussen, worden mensen, waaronder baby’s en kinderen, door smerige en gevaarlijke vaccins aangevallen, verminkt en gedood, bericht naturalnews.com.

De volgende verwondingen, ongewenste voorvallen en “bijwerkingen” van giftige injecties geven een duidelijk beeld van de gevaren van vaccinatie voordat deze Covid injecties ooit op de markt kwamen, en vervolgens een nadere blik op het bloedbad (invaliditeit en dood) sinds ze in honderden miljoenen armen over de hele wereld zijn gestoken, inclusief ongeveer 150 miljoen Amerikaanse schapen.

Anafylaxie kan zich voordoen wanneer een mens wordt geïnjecteerd met toxines die hem een gevaarlijk lage polsslag geven en in een levensbedreigende shock brengen

Anafylaxie is een acute allergische reactie die vaak optreedt wanneer een antigeen in het menselijk lichaam wordt geïnjecteerd, hetzij door een bijensteek, een vaccinatie of een giftige slangenbeet. Veel mensen die al allergisch zijn voor deze giftige stoffen, kunnen hieraan overlijden. Vaccins bevatten vaak allerlei dodelijke allergenen, waaronder latex, melk, pinda-olie, kwik, besmette cellen van menselijke abortussen, E. coli en dodelijke dierlijke virussen, zoals twee stammen van het circovirus bij varkens en het coronavirus bij vleermuizen, het laatste dat vroeger zelfs niet door mensen kon worden opgelopen of tussen mensen kon worden overgedragen.

De symptomen van anafylaxie kunnen vrijwel onmiddellijk optreden, of binnen enkele uren na de injectie, met inbegrip van huiduitslag, lage polsslag, shock, angst, verwardheid, onduidelijke spraak, zwelling van het gezicht, zwelling van de hersenen, ademhalingsmoeilijkheden, lage polsslag, slikproblemen en de lijst gaat maar door. Dit is de reactie op vreemde stoffen die de normale menselijke toxinefilters – de longen, het spijsverteringskanaal en de huid – omzeilen.

  27 politieagenten in New York bewaken BLM-schildering buiten Trump Tower

Vaccins die vaak anafylaxie veroorzaken zijn onder meer Meningokokken-, HPV-, Hepatitis B-, en de dodelijke Rotavirus-vaccins. Veel slachtoffers van vaccingeweld dienen claims in bij het National Vaccine Injury Compensation Program omdat niemand de vaccinproducenten kan aanklagen, aangezien het Congres hen onaantastbaar heeft verklaard. Anderzijds melden veel gezinnen hun verwondingen niet eens, of de rapporten worden door het corrupte vaccin-industriële complex van de V.S. gewist en in de doofpot gestopt.

Encephalopathie als gevolg van giftige vaccinaties verandert de hersenfunctie en kan leiden tot dodelijke epileptische aanvallen

Encefalopathie is een brede term voor iets dat de hersenfunctie en/of -structuur verandert, en kan worden veroorzaakt door infecties, tumoren, beroertes, en … wacht eens even … vaccins. De “bijwerkingen” die gewoonlijk worden gemeld, maar niet altijd worden “geregistreerd” door de corrupte vaccinindustrie, omvatten epileptische aanvallen, geheugenverlies en afnemend vermogen tot spraak. Het is bekend dat vaccins veranderingen in de hersenen kunnen veroorzaken die leiden tot een veranderde mentale toestand, waarbij de hersenen ziek, beschadigd en slecht functionerend zijn. Sommige mensen raken in een coma en/of sterven.

Een 28-jarige gezondheidswerker in Wisconsin kreeg onlangs haar tweede dosis van Pfizer’s zeer giftige mRNA-prik en stierf daarna aan een ernstige hersenbloeding in haar hersenstam. Ze kreeg vlak nadat ze de tweede dosis van de dodelijke inenting had gekregen uitslag en plotselinge migraine. Toen begonnen haar hersenen te bloeden en op te zwellen, ze verloor alle spraak en raakte bewusteloos. Uiteindelijk werd ze aan de beademing gelegd, zonder enige hersenactiviteit, terwijl neurologen via angiografie haar hersenbloeding en gesprongen bloedvaten bekeken. Ze bloedde leeg in de ruimte tussen de hersenen en het weefsel dat de hersenen bedekt, allemaal als gevolg van het vaccin.

  En de schapen kijken wezenloos toe - Italië: Reanimatiepoging in het vaccinatiecentrum

Een darminvaginatie wordt beschouwd als een “ongewenste bijwerking”, ook al komt het vaak voor na het Rotavirus (Rotateq) vaccin omdat het twee stammen bevat van een dodelijk varkensvirus dat de darmen van het geïnjecteerde kind in stuiptrekkingen brengt waarbij ze zich in zichzelf als een telescoop opvouwen. Het kan een kind gemakkelijk doden, maar de fabrikant van het vaccin verdiende toch miljoenen door het aan de CDC te verkopen.

Rapporten over darminvaginatie bombarderen de “tabellen” van vaccinatieschade als je alle vaccins doorspit, met waslijsten van bijwerkingen en repercussies, waaronder darmen van baby’s die verstrikt raken en verstopt raken, wat dodelijk kan zijn. Zouden die dodelijke wilde varkensvirussen niet in een “vaccin” moeten worden gestopt om diarree-griep te voorkomen? Gewoon krankzinnige vaccingrediënten en niemand weet het behalve de gewonden, hun familie en de geheime rechtbanken die genoegen nemen met keihard geld en zwijgen!

Schokkende statistieken: meer dan 5.000 door vaccinatie veroorzaakte Amerikaanse sterfgevallen door Covid-19 “inentingen” overtreft de 3.000 die op 9/11 stierven door toedoen van terroristen – is dit bio-terrorisme door vaccinatie?

In plaats van dat de Amerikaanse regering al 3 miljard dollar heeft uitgegeven aan vaccinpropaganda om iedereen ervan te overtuigen dat de dodelijke spuiten veilig zijn, hadden ze die 3 miljard dollar moeten verdelen onder de families van de 5.000 mensen die door de Covid-19 VACCINES zijn gedood. Dan hadden die families tenminste 600.000 dollar ontvangen voor hun verlies. De Amerikaanse regering heeft miljarden uitgegeven voor het onderzoek van het Wuhan-laboratorium, in een poging om communistische wetenschappers te helpen een manier te vinden om een vleermuisziekte besmettelijk en overdraagbaar te maken voor mensen, en zij slaagden daarin, waarna zij het vaccin vrijgaven.

  WHO-directeur-generaal bedreigt vaccintegenstanders

En nu wordt de aan vaccins gekoppelde VAERS-database overspoeld met klachten, ongewenste bijwerkingen, verwondingen, toevallen, bloedstolsels, coma’s en sterfgevallen. Ze kunnen het niet langer verbergen. De CDC kan het niet verbergen, en Google kan het niet allemaal blijven verbannen. Er moet iets gebeuren. Elke week worden er in de En nu wordt de aan vaccins gekoppelde VAERS-database overspoeld met klachten, ongewenste bijwerkingen, bijwerkingen, verwondingen, toevallen, bloedstolsels, coma’s en sterfgevallen. Ze kunnen het niet langer verbergen. De CDC kan het niet verbergen, en Google kan het niet allemaal blijven verbannen. Er moet iets gebeuren. Elke week worden er in de V.S. meer dan 750 sterfgevallen door vaccins geregistreerd, en meer dan 25.000 ernstige verwondingen, maar NIEMAND hiervan komt ooit in het nieuws. Nooit… meer dan 750 sterfgevallen door vaccins geregistreerd, en meer dan 25.000 ernstige verwondingen, maar NIEMAND hiervan komt ooit in het nieuws. Nooit.

Ernstige ongewenste bijwerkingen van Covid-19 vaccins zijn onder meer auto-immuunziekten, systemische virale infecties, wijdverspreide adenopathie (zwelling van klieren), Bell’s palsy met pijn, en bloedstolsels in uitzonderlijke delen van het lichaam, zoals de longen en de hersenen. Ernstige ongewenste bijwerkingen worden gedefinieerd als levensbedreigend en vereisen opname in een ziekenhuis. Veel van deze voorvallen resulteren in levenslange handicaps die verband houden met het vaccinletsel, en niet alleen op de plaats waar het vaccin is ingespoten, zoals ze ons allemaal willen doen geloven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Cardioloog waarschuwt voor Covid-19 vaccins fraude en hyper-inflammatoire immuunreacties veroorzaakt door de injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVolledig gevaccineerde man die Moderna Covid-19 boostershot kreeg, meldt ‘ernstigere’ bijwerkingen
Volgend artikel“Kinderen kunnen sterven aan spike-eiwitten van gevaccineerden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Sinds tot Biden aan de macht is gekomen werd het vaccin in ijl tempo op de markt toen Trump werd afgezet Dit gaat leiden tot een nieuwe Amerikaanse burgeroorlog met een jacht op de vaccin misdadigers van Phizer de rest zal ook niet meer veilig door het leven gaan

 2. Ik hou er even mee op om dit soort berichtgeving door te nemen.
  Ik ben niet van plan om een gif prik te nemen en nou weet ik het wel wat ze er allemaal aan over kunnen houden.
  En heel eerlijk gezegd gaat het mij steeds minder boeien wat al die mensen overkomt.
  Ze hebben het allemaal toch echt zelf gedaan.
  Alleen kinderen, dat blijft triest. Maar ik kan die ouders niet tegen houden.
  Ik wordt een beetje overvoert met dezelfde soort slachtoffers en het gedrag van domme mensen die komen uithuilen.
  Ik sta er mee op en ga er mee naar bed, elke dag weer.
  En behalve boos worden kunnen we er toch niks aan veranderen.
  Iets kan ook teveel worden wanneer je jezelf overvoert met dezelfde soort berichtgeving.
  Ik zorg wel voor mezelf en dat ik het overleef. Ze zoeken het zelf maar uit.

  • Het leven bestaat uit meer dan zielige hopeloze gevallen en hun spijt verhalen.
   Want daar gaan er nog 1000den van bij komen de komende tijd, elke dag weer opnieuw.
   Je tijd stoppen in domme mensen is verloren tijd die je kwijt bent.

  • Wel Bert ik begrijp u volkomen, ik ben ook moe om alle dagen weer dezelfde argumenten uit te leggen aan mensen wiens enige bekommernis is om te kunnen reizen. Moedeloos word ik daarvan. 1) Je kan reizen maar dan moet je een pcr test betalen en 2) die kost 50€ en dat is teveel. 1000 € voor te reizen gaat dan wel weer. Dus ook op dat punt geef ik het echt op. Voor mezelf echter gaat de strijd verder, tegen de domheid maar ook, en dat is voornaam, de nog steeds heersende angst van de mensen. Covid is en was nooit dodelijker dan de seizoen griep, in dat opzicht is héél deze operatie een fiasco voor de oligarchen- malthusianen maar nu moeten wij erachteraan gaan en hen en hun ideeëngoed naar de kelders der duisternis brengen waar ze nooit meer mogen bovenkomen.

 3. Goedemorgen allemaal het is waar je kan er lang. En breed over discussiëren maar het enige goede aan dit soort artikelen is wel dat de niet gevaccineerde gelijk gaan krijgen dat is het positieve hieraan en mensen die twijfelen het gezonde verstand geven het niet te doen er zijn mensen die laten hun hele leven beheersen door de pandemie eerst was het is er leven na de pandemie nu is het is er nog leven na de vaccinatie ja gewoon leven zoals je wil en goed voor je zelf zorgen er is een wijs gezegde koester de dieren hou van ze en blijf uit de buurt van idioten ik wens jullie allemaal een hele mooie dag

 4. Hieruit blijkt maar weer dat de farmaceutische bedrijven de doodcultus blijven promoten. Iedereen moet en zal vergiftigd worden met hun cocktail spuiten, wat ze vaccins noemen. Want alleen aan zieke mensen kunnen zij hun giftige rotzooi slijten voor veel geld. Die met valse voorwendselen de slachtoffers ingespoten krijgen, maar tevens wordt hiermee ook duidelijk dat alle regeringen, de regulieren medische wetenschap eigenlijk pruts en klungel BV zijn, wat helemaal niets met gezondheid te maken heeft. Maar enkel van hoe veel giftige stoffen kunnen mensen aan, voordat zij er aan sterven. Corruptie van de bovenste plank, want iedere speler in het veld wil er het nodige aan verdienen, om hun medemens te vergiftigen onder de noemer van we doen het voor hun gezondheid. Maar alleen geld en macht telt, niet de levens van hun medemens.

 5. Heel lang geleden las ik een artikel waarin verklaard werd waarom je nooit een ‘nieuw medicijn’ moest nemen! Beter 5 jaar wachten om te zien of het wel veilig was! Dat heb ik goed in mijn hoofd opgeslagen!
  Bovendien ben ik geen medicijn slikker, maar gezond leven en eten en wat voeding supplementen.
  Ook vanaf het begin geweigerd geloof te hechten aan de propaganda, het klopte niet , dus geen gifspuit in mijn lijf!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in