Op een videoclip die momenteel viraal gaat is te zien hoe een zeer geagiteerde man met meerdere gezichtsmaskers uit de Walmart wordt gegooid omdat hij foto’s nam van een kind dat geen masker droeg, bericht Uncutnews.ch.

De vader confronteert de griezel nadat hij foto’s nam van zijn kind omdat het geen mondkapje droeg.

De video, waarin de man zich de hele tijd bizar gedraagt, wordt aangehaald als een voorbeeld van hoe de angstzaaierij over COVID-19 van de mainstream media blijvende psychologische schade heeft toegebracht aan de samenleving.

De clip begint met de man die geconfronteerd wordt door een vader die hem vraagt: “Zeg me waarom je foto’s nam van mij en mijn dochter.”

De veelvuldig gemaskerde man mompelt onsamenhangend door zijn gezichtsbedekking heen terwijl hij probeert te ontsnappen met toiletpapier in zijn hand.

“Om me in leven te houden,” antwoordt de gemaskerde man uiteindelijk.

“Om je in leven te houden, nam je foto’s van mijn minderjarige dochter?

De griezelige man blijft mompelen terwijl de vader tegen hem zegt: “Je bent echt dapper met je 90 maskers.”

De clip wordt kort afgesneden en toont dan hoe de griezel zijn boodschappen inpakt en bijna een paniekaanval krijgt zodra iemand binnen een meter of drie van hem komt.

Hij zegt dan: “Ik heb een foto genomen omdat je geen masker droeg, maar die heb ik gewist”.

“Dit is niet te geloven mensen, dit is wat ze van onze samenleving hebben gemaakt,” merkt de vader op terwijl het Walmart-personeel de griezel vraagt te vertrekken en hem vertelt dat hij niet langer welkom is.

  Snelle toename van Covid-19 vaccin bijwerkingen in Europa

In een laatste bizarre pantomimevoorstelling is de griezel zo paranoïde dat hij duikt en ronddraait als in een bokswedstrijd, vermoedelijk om aan het virus te ontsnappen als iemand te dichtbij komt.

“Kijk eens hoe bang hij is voor de COVID jongens, holy cow, kijk eens hoe bang hij is,” concludeert de vader.

Backup:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Reiner Fuellmich: “Onze onderdrukkers zijn zeer bange mensen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom offeren mensen vrijwillig hun vrijheid op? Hoe op te staan tegen een krankzinnige wereld
Volgend artikelWaarom is niet iedereen in Bangladesh dood door COVID?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Totaal bezeten van angst gooien mensen dus iedere vorm van moraal overboord.
  Dit moet gewoon stoppen! En ja, de media zal zich ook voor de tribubalen moeten verantwoorden als deze eenmaal begonnen zijn.

 2. Sjonge. Hier is zelfs voor een leek wel sprake van een handjevol co-morbiditeiten: homo, pedo, knettergek en wslk nog wel n paar. Dus zijndoor de msm aangeprate angst voor de holohoest is op zich nog wel te begrijpen ?. Een handjevol maskers op is ook niet bevorderlijk voor je hersenfuncties of welke lichaamsfunktie dan ook. Maar deze lui zijn in hun waanzin wel gevaarlijk.

 3. Het zijnvoornamelijk de psychologische oorlogsvoering tactieken die dit veroorzaken. Ik vind het echt zielig voor die man dat hij zich zo gek heeft laten maken. Ik denk echt dat hij totaal in paniek is.

  Dit soort mensen in NL kan je ook zien. Helemaal alleen in de auto en toch een muilkorf op bijvoorbeeld. Als ADE etc zich niet voordoet zal de psychologische schade zo goed als ongeneselijk zijn bij sommige mensen vrees ik.

  Groeten,
  Hugo

  • Nee, een man die totaal verkloot is en in diep angst is vanwege een fake pandemie. Dit is de overheid 100% aan te rekenen. Ik ken mensen die bijna identiek reagere. Dit is echt te idioot voor woorden, deze gehersenspoelde mensen zijn totaal ieder contact met de realiteit verloren en echt in complete angst.

  • Nee,dit is heel erg…dit is wat ze met mensen die zeer bang zijn doen als wij dit niet stoppen!Vreselijk…Ik heb het met deze man te doen..hij is doodsbang.

   • Dat dacht ik meteen ook!

    En zo kunnen velen zich wegstoppen achter die maskerade…

    En daarbij ook de indoctrinatie door al die omgekochte media!
    Je zou er zelf bang door worden!
    Hun enige doel denk ik dan…. dan hebben ze macht maar worden ondertussen ook compleet geflipt.

    Zelfs van gev. vrienden kreeg Ik gemene opmerkingen…

    Eenzaam.

    Gelukkig bestaat dit platform.

    Groetjes,

 4. Klinkt als een doorsnee VVD stemmer…

  De lafheid en angst van anderen kost mij dus door hun aantal mijn vrijheid en mogelijk mijn leven. Zeer weinig mensen zijn alleen en op zichzelf dapper, de meeste enkel in groepsverband of als de doorn in hun oog zwakker is ….
  De slaaf GEN word vast nog wel een keer geidentificeerd, hopelijk hebben ze dan een spuitje om die op te ruimen.

  Als angst en lafheid de norm zijn van een samenleving dan graag zo snel mogelijk kapot.

 5. Net terug uit duitsland, even voor de laatste x groot inkopen, daar zijn ze ook helemaal van het grieppadje af, wat een angstkliek is dat daar….ook in nederland zie je vaak mensen heel dramatisch langs je heen schuivelen en achteruit deinzen als je een boodschap wilt pakken uit een schap.
  Op de fiets met zo,n spatlap op, in de auto alleen….ZE ZIJN KNETTERGEK.

 6. Ik bezie deze man als een grote komediant die z’n eigen geflipte homo theater opvoert. De drama homo die in volledige beheersing zijn boodschappen weet te scannen en in te pakken. Wanneer iemand echt in paniek is, is deze tot het laatste niet in staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in