Foto: Public Domain

Zelfs Osama Bin Laden besefte dat president Joe Biden geen bijzonder slimme man was. In mei 2012 gaf het West Point Counter Terrorism Center een reeks vertaalde, gedeclassificeerde documenten vrij die in beslag waren genomen tijdens de Amerikaanse inval waarbij Bin Laden werd gedood, schrijft Elizabeth Stauffer.

In een brief van mei 2010 aan een collega legde Bin Laden uit waarom hij opriep tot de moord op de toenmalige president Barack Obama. Hij schreef:

Obama is het hoofd van de ongelovigen en door hem te vermoorden zal Biden automatisch het presidentschap overnemen voor de rest van de termijn, zoals dat daar de norm is. Biden is totaal onvoorbereid op die post, waardoor de VS in een crisis zal belanden.

En wat had hij gelijk.

Hoewel we niet zeker weten waarom Biden besloot om in 2016 niet het presidentschap na te streven, weten we wel dat hij rouwde om het verlies van zijn oudste zoon Beau, die in mei 2015 was overleden. Hij miste ook de steun van voormalig president Barack Obama en andere leiders van de partij.

Wat de reden ook was, Biden dacht misschien dat zijn vicepresidentschap zijn laatste kans was om zijn invloed te “verzilveren”. Hij kon zijn zakken vullen – en die van zijn familie – en het Witte Huis in januari 2017 verlaten zonder dat iemand er iets van zou merken.

En als hij ervoor had gekozen om zich in 2020 niet verkiesbaar te stellen, zou niemand er wijzer van zijn geworden. Toch besloot hij, met al deze skeletten in de kast van zijn familie, om zich in 2019 kandidaat te stellen voor het presidentschap. Hij dacht waarschijnlijk dat het Ministerie van Justitie hem zou beschermen tegen eventuele juridische gevolgen. En dat hebben ze zeker geprobeerd.

  Trump weigert digitaal debat met Biden

Maar het leven heeft een manier om ons van tijd tot tijd te overrompelen – zoals de gebeurtenissen in een rechtszaal in Wilmington, Delaware, afgelopen woensdag zeker deden.

We gingen er allemaal van uit dat Hunter Biden de rechtszaal binnen zou walsen, zijn pleidooi zou ondertekenen en het gebouw zegevierend zou verlaten, nadat hij ongestraft was ontsnapt voor misdaden die ons gewone stervelingen in de gevangenis zouden hebben doen belanden.

Bronnen vertelden Sean Hannity dat president Joe Biden naar verluidt “radeloos” is over de spectaculaire ineenstorting van de mooie deal van zijn zoon. Natuurlijk is hij dat. Welke ouder zou dat niet zijn?

Maar hij is ook boos om zichzelf. Omdat hij weet dat dit een familiezaak was. Ondanks dat links blijft volhouden dat dit een Hunter Biden-verhaal is, blijkt uit steeds meer bewijs dat Joe Biden onlosmakelijk verbonden is met de onfrisse buitenlandse zakelijke transacties van zijn zoon.

Het is ook een verhaal van het Ministerie van Justitie. De weigering van rechter Maryellen Noreika om de overeenkomst goed te keuren, legde de bewapening van het Ministerie van Justitie bloot.

De eenzijdige aard van de pleidooiovereenkomst en de bijbehorende diversion agreement, die vlak voor het begin van de hoorzitting aan rechter Noreika werd overhandigd, maakte overduidelijk dat de aanklagers nauw hadden samengewerkt met het verdedigingsteam van Hunter om zijn juridische risico tot een minimum te beperken, en nog belangrijker, om een einde te maken aan de onderzoeken die hoogstwaarschijnlijk de president zelf erbij zouden betrekken.

De geloofwaardigheid van het MvJ heeft vorige week een enorme klap gekregen. Na zo lang met zoveel weggekomen te zijn, is de corruptie van het agentschap eindelijk op een zeer openbare manier aan de kaak gesteld. En ze zullen zich ervoor moeten verantwoorden.

  Greepy: Biden loert op baby in de hoop een snuifje te krijgen - begeleiders trekken hem weg (Video)

Het lijdt geen twijfel dat de aanklagers meer geïnteresseerd waren in het beschermen van de Bidens dan in het nastreven van gerechtigheid. In plaats van de wet te volgen in deze zaak, zochten ze naar een weg naar een vooraf bepaalde uitkomst.

Hun acties kunnen aanklagers van het DOJ en degenen die hoger in de hiërarchie staan, waaronder minister van Justitie Merrick Garland zelf, blootstellen aan aanklachten wegens obstructie van de rechtsgang.

Tijdens een optreden op vrijdagavond op “Hannity” vergeleek voormalig parlementsvoorzitter Newt Gingrich de verwerping van de pleidooiovereenkomst door rechter Noreika en de poging van het Ministerie van Justitie om de wandaden van Biden in de doofpot te stoppen met Watergate:

Het heeft het Ministerie van Justitie in Delaware wakker geschud, omdat je je plotseling begint te realiseren dat als er een serieus onderzoek naar een aanklacht komt, je misschien wordt aangeklaagd wegens belemmering van de rechtsgang. Vergeet niet dat er 46 mensen werden veroordeeld tijdens Watergate. 46. Inclusief de enige procureur-generaal die ooit in de gevangenis belandde – en dat was voor obstructie – het punt dat ik probeer te maken over de huidige procureur-generaal, die volgens mij erg kwetsbaar is voor obstructie [aanklacht] en misschien wel in de gevangenis belandt voordat dit allemaal voorbij is. En dat is gebeurd omdat je elke dag meer dingen vindt, wat leidt tot meer dingen. …

Hij voegde eraan toe dat we dit alles moeten bekijken in de context van Obama en Hillary Clinton.

Je moet het trio zien, je moet zien wat Obama deed om het rechtssysteem te vernietigen, je moet zien wat Hillary deed om te stelen en ermee weg te komen, en dan is hier die arme Joe Biden. … Hij denkt: “Wow, kijk eens hoeveel geld Hillary krijgt. Niemand gaat achter haar aan, misschien is het wel goed. Misschien hoor ik wel bij dit nieuwe corrupte Amerika. … Mijn zoon kan geen echte baan krijgen, maar hij kan tenminste een zakkenvuller zijn. En dus stuurden ze Hunter de wereld rond als boodschappenjongen.

Biden had nooit durven dromen dat hij zich voor zijn daden tegenover het Amerikaanse volk zou moeten verantwoorden en dat maakte hem slordig. Hij en zijn onberekenbare zoon lieten een aanzienlijk spoor van bewijsmateriaal achter. En de MvJ is medeplichtig geweest aan het in de doofpot stoppen ervan. Dat heet obstructie.

  Tucker Carlson: jury vonnis in Derek Chauvin proces een smeekbede van "doe ons alsjeblieft geen kwaad"

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Donald Trump: Ik zou je veel verhalen kunnen vertellen over Lady Gaga …Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesters gepraat over een “nieuwe fase in het tegenoffensief van Oekraïne” is slechts een verdoezeling van de mislukking van de operatie
Volgend artikelGeopolitiek schaakbord verandert in het nadeel van het VS-imperium
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Osama Bin Laden is in december 2001 overleden aan nierfalen en de zogenaamde aanval door 23 Navi SEALS op Bin Ladens verblijfplaats in het Pakistaanse Abbottabak in 2011 en zijn daaropvolgende zeemansgraf in de Indische oceaan is 100% fake.

  • Osama Bin Laden in zijn toepasselijke outfit was een CIA agent en dikke vrienden met de Bush familie. Dat de officiële lezing van zijn dood omschreven werd als “We threw him into the sea” is inderdaad fake. Het zou mij niets verwonderen als hij nog steeds leeft.

   • @Jan, prins Bandar al-Saoed (1949) was jarenlang ambassadeur van Saoedi-Arabië in de VS en vanwege zijn goede contacten met de familie Bush aka Scherf luidt zijn bijnaam nog altijd Bandar Bush.
    George H.W. Bush (1924 – 2018) heeft o.a. oliebedrijf Zapata Oil (anno 1953) opgezet, niets meer of minder dan een dekmantel voor drugssmokkel.

  • 2011 Share International

   Vraag. De moord op Osama bin Laden door een Amerikaanse speciale aanvalsmacht in Pakistan is zojuist aangekondigd. Er wordt gezegd dat hij in het oog is geschoten en gedood (hoewel ongewapend) en dat het lichaam op zee is begraven, dat wil zeggen dat het niet kan worden opgehaald voor inspectie. Kunt u zeggen of dit inderdaad het einde van Bin Laden is?

   Antwoord. Ik geloof dat Osama bin Laden niet meer leeft, maar dit rapport van de Amerikaanse regering komt niet overeen met mijn informatie, namelijk dat Osama bin Laden vredig stierf, na een lange strijd tegen ziekte, in 2006. Voordat hij stierf, wenste hij om zijn roep om ‘gerechtigheid’ (zoals hij de term begreep) te handhaven en zorgde ervoor dat een van zijn vele jongere broers de mythe van zijn aanwezigheid in stand hield.

  • Het overlijden van CIA agent Osama Bin Laden eind 2001 werd ook bevestigd door Madeleine Albright (voormalig minister van buitenlandse zaken van de VS, in maart 2022, overleden) en Benazir Bhutto, voormalige eerste minister van Pakistan, welke vermoord werd. Bijna alle Seals teamleden (team 6) die aan de fake aanval op O.B.L. deelnamen, werden vervolgens “verongelukt” in Afganistan.

 2. Hoe lang zal de rechter, die deze beslissing nam, nog in leven zijn? Er is een heel gevoelige snaar geraakt bij de tegenstanders.

  • @Bas, het geheugen van ‘verzetsprins’ Bernhard van Lippe liet hem regelmatig in de steek, toen hij vanwege de Lockheedaffaire in 1976 werd verhoord door de premier Den Uyl ingestelde commissie van drie, bestaande uit de heren Holtrop, Donner & Peschar.

   • Ik weet het Ron. Toenmalig minister van defensie Henk Vredeling noemde hem “een typische rotmof”. Helaas is die quote nergens meer terug te vinden op internet. In de boeken van Gerard Aalders zijn nog meer schokkende feiten terug te vinden over deze rondneukende zwendelprins.

    • De historicus Gerard Aalders (1946) heeft de nodige zwendel van de neporanjes geboekstaafd, maar op het gebied van de coronaplandemie vliegt hij volledig uit de bocht met zijn dédain voor ‘complotdenkers’.

 3. Osama Bin Laden vond het erg dat zijn grootste ideologische tegenstander Amerika bij monde van Biden die totaal onvoorbereid was om de post van het Presidentsschap van de Verenigde Staten uit te voeren dat Amerika zó in een crisis zou belanden, nou naar mijn mening draait Osama zich van vreugde drie keer daags in zijn lijkwade om en doet een draaikolk veroorzaken door zijn vermoedelijke ter zee bestelling door de Amerikaanse Navy Seals die hem zgn. vermoord hebben, vroeger hadden we in Nederland het Engelse motormerk ARIEL de grappige betekenis zou op de VS kunnen slaan: Amerika Rammelt In Ene Los.

  https://youtu.be/Fjqxnz-EUCs?t=7

  Osama bin Laden – De man die twee keer stierf

  Begin mei 2011 bevestigde Pieczenik aan Alex Jones dat de vermeende recente aanval op de compound van Bin Laden een FABEL was, omdat Osama bin Laden al bijna tien jaar dood was.

  door Patrick O’Carroll

  In 2002 werd een verklaring afgegeven dat Osama bin Laden in 2001 was overleden door Dr. Steve Richard Pieczenik MD, een bekroonde uitblinker van de Harvard Medical School en een gepensioneerde ambtenaar van het State Department van het Amerikaanse regime die diende in de regimes van Gerald Ford , Jimmy Carter, Ronald Reagan en GHW Bush.

  Pieczenik verklaarde: “Als arts wist ik dat CIA-artsen Bin-Laden behandelden en dat Bin-Laden op de inlichtingenlijst stond met het MARFAN-SYNDROOM”.

  Pieczenik verklaarde dat het Amerikaanse regime al wist dat Bin Laden dood was [of zo goed als dood] voordat het zelfs maar de invasie in Afghanistan lanceerde op 7 oktober 2001.

  MARFAN SYNDROOM is een degeneratieve genetische ziekte van het bindweefsel waarvoor geen permanente genezing bestaat. Het verkort de levensduur van de patiënt en het kan een onmiddellijke dood veroorzaken door de plotselinge ruptuur van de aorta. >>>

  https://henrymakow.com/2023/07/Osama-bin-Laden-died-twice.html

 4. De fantasieën dat de CIA alles zelf organiseert vind ik niet erg slim, een compliment aan dezelfde grandeur waarover de CIA misschien nog kan gniffelen, die al onderhevig is aan zware (glamour) fantasieën. Natuurlijk is het soms wel twijfelachtig of ze het allemaal zo goed voor hebben met hun eigen land, als dat de achterliggende gedachte is.

 5. Wie gelooft dat de CIA één van hun beste agenten hebben gedood dan zou ik zeggen droom fijn verder, Osama leeft gewoon alleen onder een andere naam, warmonger USA die ISIS ook gecreëerd heeft en nog steeds zaken doen in Syrië, en dat allemaal met de leugens van terrorisme, walgelijk deze regering en ik hoop dat ze allemaal op geruimd worden, zowel rechts als links, het is 1 pot nat en ze spelen allemaal het spel mee.

  • ItsMe augustus 1, 2023 at 14:58

   ISIS is door de CIA en hun trouwe bondgenoot in het kwaad Israël in het leven geroepen, je had je liever af kunnen vragen waarom ISIS nooit Israël aangevallen heeft.

 6. @ItsMe, CIA-creatie ISIS betekent Israelian Special Intelligence Service. Politiek & religie zijn gecreëerd door de duistere krachten achter de schermen om verdeeldheid te zaaien bij de homo sapiens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in