Josh Kruger werd zeven keer beschoten nadat iemand zijn huis was binnengedrongen, onderaan de trap op hem had geschoten en toen was gevlucht. Kruger rende naar buiten op zoek naar hulp van zijn buren en stortte in, waar de politie hen vond nadat ze hadden gereageerd op een oproep iets voor 1:30 uur in het 2300 blok van Watkins Street.

Kruger, 39 jaar, werd met spoed naar het Penn Presbyterian Medical Center gebracht, waar hij iets voor 2:15 uur overleed, bericht ZeroHedge.

Er zijn geen arrestaties verricht en er waren geen tekenen van inbraak in het huis, volgens plaatsvervangend politiecommissaris Frank Vanore.

“Of de deur was open, of de dader wist hoe hij de deur open moest krijgen,” zei hij. “We weten het gewoon nog niet.”

Rechercheurs denken dat zijn dood het gevolg kan zijn geweest van een huiselijk geschil of drugsgerelateerd kan zijn geweest, volgens drie wetshandhavingsbronnen met kennis van de zaak. De bronnen, die op voorwaarde van anonimiteit spraken om een lopend onderzoek te bespreken, zeiden dat politieonderzoekers verontrustende sms-berichten tussen Kruger en een voormalige partner hebben gevonden. Onderzoekers vonden ook methamfetamine in Kruger’s slaapkamer, zeiden de bronnen. – Inquirer

In april zei Kruger – die worstelde met verslaving en dakloosheid – dat een ex-partner bij hem had ingebroken.

“De deur was op slot, dus hij had op de een of andere manier een kopie van mijn sleutels bemachtigd,” schreef hij.

Ongeveer twee weken geleden schreef Kruger op Facebook dat er iemand bij hem thuis op zoek was naar zijn boyfriend en zichzelf “Lady Diabla, de She-Devil van de straat” noemde.

  "Mam! Bel 911!" - Biden supporters vallen 7-jarige jongen aan voor het dragen van een MAGA-pet

Kruger bespotte vaak conservatieven op X en noemde Dilbert-bedenker Scott Adams op zaterdag ironisch genoeg “Nostradamus” omdat hij voorspelde dat mensen “binnen het jaar” na de verkiezing van Biden dood zouden zijn.

Kruger spotte ook herhaaldelijk met conservatieven die zich zorgen maakten over de schietpartijen in de stad, die volgens hem “daalden tot een niveau dat ze in jaren niet meer hadden gezien.”

En hij zei dat het “prima was om je te verheugen over de dood van mensen die onrechtvaardigheid mogelijk maakten.”

Kruger wilde ook “nazi’s afranselen” en beschuldigde mensen ervan dat ze “niet weten hoe ze misdaadstatistieken moeten lezen.”

En dan is er nog dit…

Hij verdedigde ook herhaaldelijk drugsverslaafden en hun recht om te stelen om “te overleven.”

Lees hier meer over het leven en de dood van Kruger…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

“Dit is Philadelphia”: Een schokkende video van weer een andere Democraten stad die implodeertVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky had thuis moeten blijven
Volgend artikelIDIOOT: Franse ingezetenen steunen een verbod op meer dan 4 vluchten tijdens hun leven om de klimaatverandering tegen te gaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

   • Beste Menen

    Zo gaat het helaas
    Als er menings verschillen onbegrip ontstaat
    Als de ene Grote zich bedreigt voelt door de ander Grote
    Betalen die onder de tafel een loopjongen
    Junkie of iets dergelijke om voor hun dat gevaar vormer uit de weg te laten ruimen
    Dat is het leven

    Dank U

  • Nou, nee.

   Maar door mensen zoals hij, met een mening zoals hij, en totaal gebrek aan moraal of fatsoen, zorgen er wel voor dat andere mensen in dit soort ellendige steden komt te leven. En sterven.

   De keuzes die je maakt in je leven hebben nou eenmaal consequenties. Zelfs als je je leven totaal verandert en betert, dan nòg kan het verleden je achterhalen.

   Dat heeft niks met karma of zonde te maken maar is gewoon oorzaak en gevolg. Veel mensen denken dat God de tien woorden (geboden) gegeven heeft om mensen te pesten en onderdrukken maar het zijn gewoon 10 woorden met goede raad om goed en lang te leven.

   • Beste Mensen

    Als men die 10 woorden maar begrijpen kan zoals het is bedoeld te worden begrepen
    Dan …
    U heeft groot gelijk
    Maar iedereen geeft er een eigen draai aan al die woorden Helaas

    Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in