Sccreenshot video

Virale beelden die opnieuw circuleren op social media laten zien hoe CNN-correspondent Reza Aslan probeerde een kannibalistische stam in India te interviewen, om er vervolgens achter te komen waarom de lokale bevolking bang voor ze is, schrijft Infowars.

Een clip uit 2017 van CNN’s ter ziele gegane show “Believer with Reza Aslan” laat zien waarom Amerikanen nerveus zijn over illegale vreemdelingen die vanuit Haïti binnenvallen nadat een massale gevangenisuitbraak ertoe heeft geleid dat kannibalistische bendes de regio overnemen.

In de clip is Aslan uitgerust met een kroon gemaakt van dode dieren en vraagt hij een goeroe van de Aghora Hindoe sekte, wiens gezicht bedekt is met gecremeerde as, waarom mensen bang zijn voor de stam.

“Moeten we de levenden eten?” vraagt de kannibalengoeroe en voegt eraan toe: “Zal ik het je laten zien door mijn eigen vlees te eten?”

Woedend over de vragen zegt de goeroe tegen Aslan: “Ik hak je hoofd eraf als je zoveel blijft praten.”

Op dat moment voelt Aslan dat zijn leven in gevaar kan zijn en hij roept de producers bij zich en vraagt hen voor een afleiding te zorgen terwijl hij wegsluipt.

De opnieuw opgedoken video laat zien waarom Amerikanen op hun hoede zijn, want de Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince is gevallen en wordt nu geregeerd door meedogenloze kannibalistische bendes, waaronder een bende onder leiding van Jimmy Cherizier, die “Barbecue” heet.

  Macron geeft videogames de schuld van rellen in Frankrijk (+ Video's)

Ondertussen hebben agenten van de Border Patrol in Miami te horen gekregen dat ze zich moeten voorbereiden op een toestroom van illegalen uit Haïti.

Op woensdag verklaarde gouverneur Ron DeSantis (R-Fla.) dat hij wetshandhavingsmiddelen zou inzetten om de zuidkust van zijn staat te beschermen tegen illegalen uit Haïti.

“Gezien de omstandigheden in Haïti heb ik de afdeling Emergency Management, de Florida State Guard en de wetshandhavingsinstanties van de staat opdracht gegeven om meer dan 250 extra agenten en soldaten en meer dan een dozijn lucht- en zeeschepen in te zetten aan de zuidkust van Florida om onze staat te beschermen,” verklaarde DeSantis op X.

“Geen enkele staat heeft meer gedaan om de interdictie-inspanningen van de Amerikaanse kustwacht (die over te weinig middelen beschikt) aan te vullen; we kunnen niet toestaan dat illegale vreemdelingen naar Florida komen.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Weerzinwekkend: Pedofiele kannibalenfoto’s tentoongesteld in EU-parlementVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTrudeau’s Canada: Burgers geadviseerd om autosleutels toegankelijk te laten voor autodieven
Volgend artikelDuitsland bereidt zich voor op terugkeer van de dienstplicht: Catastrofaal rapport beschrijft gebrek aan wapens, munitie en een snel verouderende krijgsmacht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Hoe zei Balkenende het ook alweer: Meer VOC mentaliteit tonen en die kannibaal was als een bezetene aan het fluisteren naar zijn buur geslagen hoe die hals over kop weg kan komen.

  • Nl deepstate

   Nl exporteerd pedo benno L de zwemleraar naar duitsland
   Weer veel nieuwe slachtoffers

   Blackbox: Vrijdag 29 maart 2024
   De Tweede Kamer is bezorgd over misstanden in de gesloten jeugdzorg, maar ziet weinig in een enquête.

 2. Kannibalisme vindt nu ook plaats in Haïti onder rebellenleider Haïtiaanse Jimmy ‘Barbecue. Er zijn maar een paar stappen nodig voordat een beschaving zijn toevlucht neemt tot de wet van de jungle.

  • Ik snap niet waarom de ‘bendeleider’ niet de daad bij het woord gevoegd heeft.
   Zou wederom een mooie ‘krantenkop’ geweest zijn. “Geen kop-zorgen meer bij CNN verslaggever na interview kannibalen leider”… de goeroe verklaarde tegenover Aslan eigenlijk vegetariër te zijn en daarom een voorkeur heeft voor groentemannen………

 3. Die sukkel had eerst zijn huiswerk moeten doen en zich realiseren voor zover dat mogelijk is voor een westers georienteerde idioot wat een Agori Yogi is…
  Had bijvoorbeeld eerst het werk van Robert Svoboda bestudeerd.

 4. Een gat in de markt….ik ruik een handeltje. extra pikante hugoteentjes in oestersaus of een mals ruttelapje op een bedje van kaagkaviaar om maar te zwijgen van kiloknallers als gekruid timmermans gehakt.

 5. Dat broodje aap verhaal over Haiti is een dikke vette leugen, verzonnen opnieuw! door de CIA die de greep op Haiti aan het verliezen is. En alsnog wéér een kleurenrevolutie wil uitvoeren in dat land.
  De enige haven op Haiti is in handen van één miljardair/oligarg die deze haven gebruikt voor zn eigen criminele activiteiten, zoals mensen=slavenhandel en illegale uitvoer van grondstoffen, zoals goud.
  De oud-politieman alias Barbeque is bezig de criminele bendes, aangestuurd door CIA en betaald door die oligarg, tegen te werken en op te sluiten. En de bevolking te helpen.
  Zie de interviews op Unredacted met Clayton Morris (youtube/Rumble kanaal), zij volgen/spreken regelmatig en al veel langer met een onafhankelijke journalist ter plaatse.

 6. Do je de elite, de politicis, bepaalde americanen, de joodse, bepaalde assos van het westen in een potje en op eten. Een goede cleaning up in dit wereld.

 7. Het Haitiaanse land is een regio waar ik nooit enige hoop op zal hebben dat het wat minder armoede en toekomst zou kunnen krijgen, het is er gewoon een grote anarchie, deze Indiaanse goeroe is met zijn groep mensen ook iemand die ik juist niet zou willen opzoeken, en je geeft dit soort primitieven een podium, het is gewoon sensatietv en dat mag maar dan moet je niet verrast zijn als men je hoofd wenst af te hakken,hahaha, het is inderdaad wat iemand hier al post, het kan allemaal niet bizar genoeg he om aandacht te krijgen, on the roads to madness!!!

 8. Die goeroe is een malloot die zich bijzonder vindt maar in werkelijkheid te stom is om voor de duvel te dansen.
  Hoewel….een duivels aanbidder is hij wel.

  CULTUUR!!! Zeggen de wokies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in