Een mantra van onze tijd is dat blanken “wit privilege” hebben. Hier is het laatste schokkende voorbeeld van “wit privilege”: De overeenkomst van de lerarenvakbond van Minneapolis bepaalt dat blanke leraren het eerst ontslagen worden, ongeacht hun senioriteit, schrijft Paul Craig Roberts.

Hier is een voorbeeld uit Groot-Brittannië: RAF wervingshoofd neemt naar verluidt ontslag nadat dienst tijdelijk geen blanke mannen minderheden meer aanneemt ten gunste van etnische minderheden.

Hoelang is het geleden dat u een bedrijfsreclame, of wat voor reclame dan ook, gezien hebt waarin een blank echtpaar met blanke kinderen voorkomt? Rassenvermenging is de eis van diversiteit, wat een paradox is, want het betekent dat er geen diversiteit zal zijn, alleen maar een verzameling bruine mensen. Bedrijfsreclames bestaan steeds meer uit een zwarte man met een blanke vrouw, of een blanke man met een Aziatische vrouw of soms een hispanic vrouw. De hoofden van bedrijven en de pratende hoofden op tv zijn steeds vaker immigranten-allochtoen, evenals regeringsfunctionarissen, entertainers en politie. Op alle zichtbare fora worden blanken vervangen.

Hetzelfde gebeurt op de faculteiten van de universiteiten en in de kunsten, als die er nog zijn. Als u een immigrant-allochtoon bent, als u ook anti-blank bent, verhoogt u uw kans om erkend te worden als een succesvol auteur.

Blanke vervanging in blanke landen is een feit. Het is al ver gevorderd, maar u mag het niet noemen, want als u ook maar iets doet om blanken te verdedigen tegen hun beoogde “vervanging,” een eufemisme voor vernietiging, dan bewijst dat dat u een racistische blanke supremacist bent die, met de rest van uw soortgenoten, binnenkort “een verre herinnering” zal zijn.

  Duitse inwoners gevraagd om woonruimte beschikbaar te stellen voor asielzoekers

Moshin Hamid, een echte bevoorrechte persoon, een immigrant die beloond werd met toelatingen tot Princeton University en Harvard Law School, heeft zojuist zijn vijfde boek gepubliceerd, “De laatste witte man”. In het kort: blanken houden op te bestaan. Wij worden allemaal bruin.

De blanke liberalen prijzen de allochtoon natuurlijk overal in de media omdat hij de apocalyps beschrijft “die lang door witte supremacisten gevreesd werd” en waaruit “een na-raciale wereld” voortkomt. Snapt u het? Als de blanken over en uit zijn, is het racisme dat ook, want alleen blanken kunnen racistisch zijn. Als u een Amerikaanse blanke liberaal bent, is er niets racistisch aan dat Antifa en Black Lives Matter blanke winkels plunderen en blanke zakenafdelingen van Amerikaanse steden platbranden. Dat is gewoon vergelding voor blank racisme.

Hamid, geboren in Pakistan, wordt overladen met loftuitingen van mediapersstituees omdat hij een verhaal vertelt dat een halve eeuw geleden door Jean Raspail verteld werd in The Camp of the Saints (u kunt het hier lezen), met dit verschil dat Hamid, die via Princeton en Harvard in blank Amerika verwelkomd werd, net als zijn recensenten de verdwijning van alle blanke etniciteiten verwelkomt, terwijl Raspail er de vernietiging van een cultuur en een verschrompeling van de diversiteit in zag.

De blanken, de gehersenspoelde, domme, onnozele dwazen die zij zijn, hebben niet begrepen dat “diversiteit” betekent dat het blanke ras wordt uitgewist. Te oordelen naar het immigratiebeleid van blanke etnische staten, als de democratie inderdaad regeert, verkiest een meerderheid van de blanken inderdaad hun uitroeiing.

Een andere favoriete auteur van blanke liberalen is J.R. Ramakrishnan. Blanke liberalen zwijmelen bij zijn verklaring dat de overname van de Westerse wereld door immigranten “een vorm van genoegdoening is voor wat [door blanke demonen] aan het Zuiden is aangedaan”.

Ik twijfel er niet aan dat de NY banken en hun IMF beschermer elk derde wereldland dat dom genoeg was, of waarvan de regering corrupt genoeg was, te gronde hebben gericht om betaald te worden om een lening aan te gaan die niet kon worden terugbetaald of afbetaald. Het gevolg was dat het IMF het land met de schuldenlast bezuinigingen oplegde en de verkoop van zijn bezittingen aan buitenlandse eigenaars afdwong. Dit is steeds weer gebeurd, maar het komt niet door “blank racisme”. Het komt door de kapitalistische hebzucht en de hebzucht naar steekpenningen van de regeringen van de derde wereld.

  VIDEO: Dilbert-bedenker Scott Adams waarschuwt blanken 'ga als de donder weg' van zwarten, nu uit enquête blijkt dat ze niet 'oké' zijn met blank zijn

De westerse bankiers doen hetzelfde met blanke westerse landen. Griekenland is, naar ik laatst hoorde, een “blank” land, deel van de “uitbuitende Westerse wereld”. Nog maar een paar jaar geleden werd Griekenland op dezelfde manier behandeld als het “Mondiale Zuiden”. Er werden steekpenningen betaald aan de Griekse regering om een lening aan te gaan die afbetaald, noch terugbetaald kon worden. De ondergang dreigde. De Griekse regering werd gedwongen te snoeien in de begrotingen voor werkgelegenheid, gezondheidszorg en onderwijs om overheidsinkomsten vrij te maken om haar Duitse en EU-schuldeisers te betalen en om haar beschermde eilanden te verkopen aan buitenlandse vastgoedbelangen. De bezuinigingen die de Griekse bevolking werden opgelegd, waren zo streng dat Griekse vrouwen tot prostitutie werden gedwongen om te kunnen overleven.

Het is duidelijk dat wat Griekenland overkomen is, hetzelfde is als wat Ramakrishnan’s “Globale Zuiden” overkomen is, en het had helemaal niets met racisme te maken.

Het probleem waarmee wij te maken hebben is niet racisme. Het probleem is dat de bewuste verzwakking van de christelijke godsdienst in de westerse wereld het satanische kwaad heeft ontketend, en dat het Westen er niet in geslaagd is het kwaad te confronteren en in toom te houden.

https://www.unz.com/jtaylor/why-do-these-people-hate-us/


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Bisschop onthult: Achter de schermen werd besloten de Europeanen uit te roeienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEnorme stijging van het aantal sterfgevallen in juli – meer sterfgevallen dan in voorgaande Corona-jaren
Volgend artikelDr. Coleman: Dokters willen meer geld om mensen te doden met COVID-19 prikken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

57 REACTIES

 1. Ja, hoor straks zijn er geen blanken meer, geloof je dit echt, ik vind soort berichten alleen maar koren op de molen voor de zeer extreemrechtsen onder ons, die personen zeg maar die toen het Witte Huis bestormen en riepen met hakenkruizen teksten met replace erin, KKK mensen kan ik niet echt als een compliment beschouwen, smaken verschillen !!!

   • @Feiten,
    U ook geen argumenten, ik ben blind, een schaap die volgzaam is en een rotjoch, grappig, alleen maar door mijn geposte bericht !!!

    • Gaat u eens op een middag naar een zwembad (bijvoorbeeld, Amerena in Amersfoort). En constateer hoeveel blanke mensen/kinderen er zijn en hoeveel zwarte/bruine/getinte.

     Wat zijn UW argumenten?

  • Artikel geeft een voorbeeld; de reclames. Kijk eens goed en inderdaad zijn er steeds meer gemengde koppels te zien. Niet alleen in Nederland trouwens, maar overal in Europa en de VS.
   Nog een puntje; demografie. Het gemiddelde blanke paartje krijgt 1.7 blanke kinderen. Het gemiddelde niet-blanke paartje krijgt er gemiddeld 3.6, wat nogal een verschil maakt.
   De laatste tijd nog wel eens een paar grote steden bezocht? Die zijn niet blank meer, blanken zijn daar al lang een minderheid.
   De laatste tijd gelet op gegevens van het CBS, of de Duitse tegenhanger? of de Franse? of de Belgische? In veel regio’s (dus niet alleen steden, maar hele regio’s) is het aantal allochtone kinderen groter dan het aantal blanke kinderen. In de VS net zo. In de jaren ’50 was de VS ruwweg 90% blank. Nu is dat gedaald tot 57%. De voorspelling is dat in 2035 blanken een minderheid zijn.
   Dan nog eens een feitje; noem mij eens een enkel land waar er een blanke minderheid is die niet onderdrukt en vervolgd wordt? Bescherming van minderheden is namelijk iets dat blanken doen, niet wat blanken krijgen als ze een minderheid worden.
   Zodra blanken een minderheid worden gaat de afname steeds sneller en zodra ze nog maar een kleine minderheid zijn dan worden ze vervolgd en vermoord.

   • Ja, sommigen mensen willen gemengde relaties, waar leg je de grens dan, vanaf welk volk in bijvoorbeeld Europa is een mens niet meer wit of blank dan, daar krijg ik graag antwoord, ik ben serieus ( in mijn hart vind ik het stellen van de vraag bizar) maar oke, ik hoor het graag, waar is de grens, jullie praten over vermenging van wit met niet wit, waar is die grens, kom er maar in mensen !

  • @Flardinga,

   Beste,
   Ik wilde een link proberen te geven voor een van mijn video’s welke ik in de loop der jaren in mijn bestanden op harde schijf had gezet.

   Heb ongeveer 10 filmpjes proberen terug te vinden……..met NUL resultaat.

   Tja, dan zal ik natuurlijk wel spoken zien nietwaar.

   Nou…..

   Allereerst zou ik u willen aanraden om de woorden “White Genocide” eens op te zoeken in Google alsmede Duck Duck Go………

   Daar kunt u reeds zien wat ik letterlijk bedoel…..(allemaal BS en complottheorie…..ja ja….natuurlijk)

   Maar ben natuurlijk niet voor 1 gaatje te vangen en heb nogal een aantal websites vastgezet (waarvan er inmiddels ook alweer een aantal in rook zijn opgegaan maar dat terzijde) en van 1 van deze websites zal ik u/jullie een link bijvoegen.

   Bekijk een en ander, het gaat in dit artikel/video NIET over het genoemde thema hoewel het wél verbonden is eraan!!!!!

   Op deze website zult u, indien u de oogkleppen zou willen verwijderen en eens goed te luisteren naar een tig aantal video’s welke daar worden getoond.

   Het is aan u/jullie om te beslissen of hetgeen er zoal gebracht wordt op WAARHEID zou kunnen berusten.

   Ik laat me er verder dus even niet over uit.

   Hoop niet dat enkele werelden instorten hierna!!!

   En geloof me aub op mijn woord beste, ik heb ongelooflijk veel informatie inzake White Genocide!

   Koudenhove – Calergi is een feit en rolt op DIT MOMENT vol over ons heen.

   Daarnaast zijn er nog 2 plannetjes maar deze betreffen eigenlijk en met name het Duitse volk…..dit zijn het Hooton Plan alsmede het Morgenthau plan……

   Ik zou zeggen, bij interesse doe uw/jullie best!

   Indien meer info gewenst of meer sites met enorm veel info…geef maar een gil!

   Deze site geeft alvast een behoorlijk voorproefje…….en aub, kom niet met de kreet ze kunnen wel veel schrijven….eerst kijken en dan oordelen en niet alleen dit bijgevoegde filmpje want daar ging het mij niet om maar om de site in het algemeen met de daarin gebrachte info.

   https://www.goyimtv.tv/v/3347435710/The-Emperor’s-New-Clothes-

   Fijne avond gewenst verder,

   Werk aan de winkel………………

   Gladiator

  • Flardinga.nazi,s zijn extreem links want socialisten.Ik ben in 1966 geboren en heb extreem links op zien komen in de jaren 70.Extreem rechts bestaat niet,wel bezorgde en boze (rechtse) burgers die hun geboortelanden gesloopt zien worden door extreem links.

 2. Inderdaad, Hooton en Kalergie hadden de zieke geest om rassen te vermengen tot een brei van Bastaardvolken. Dit vernietigd culturen en tradities. Er is zelfs een Kalergieprijs en die vuile varkenskop van een Merkel kreeg die voor het binnenlaten van fokgrage apen. Een bijkomend voordeel voor deze misdager is dat het i.Q. door dit fokprogramma ook nog eens naar een dieptepunt daalt en deze bastaardvolken makkelijk te controleren zijn

  • Durachuk augustus 19, 2022 at 09:33

   U moet begrijpen dat deze oorlog niet tegen Hitler of het nationaal socialisme is, maar tegen de kracht van het Duitse volk, dat voor eens en altijd vernietigt moet worden, ongeacht of het in handen is van Hitler of een jezuïetenpriester.

   – Winston Churchill

 3. Blanken net als negers en andere rassen hebben als mensen altijd al misdaden tegen de mensheid begaan. Daar kun je geen ras etiquette op plakken. Voor sommige politieke agenda’s komt het misschien goed uit om blanken te pesten. Daar gaat het gros van de mensen wel in mee. Waarom? Ik heb geen flauw idee. Misschien ligt er in het onderbewuste van veel mensen toch een soort jaloezie tegen de blanken, anders zou je je vizier er toch niet op richten.
  Er wordt beweerd dat de meeste slaven ooit en ook nu nog blanken zijn ‘https://tpo.nl/2018/11/11/herziening-discussie-nrc-checkt-meer-europese-slaven-in-noord-afrika-dan-zwarte-slaven-in-de-vs/’ Bronnen te over. Bovenstaand alvast eentje.
  Het feit dat dat door de gevestigde media nauwelijks wordt opgepikt, is veelzeggend.
  We mogen blanken in discussies wel wat meer bescherming bieden, want het racisme tegen ons slaat nergens op. Heb trouwens zelf halfbloedjes van kinderen (pun intended), dus Coudenhove zou trots op me geweest zijn. Hoewel ik mij totaal niet in zijn misdadige theorieën kan vinden.

 4. De blanke heeft zichzelf laten verzwakken door zijn voorspoed. Dan let je niet meer op je zaak. Ik zie trouwens het probleem niet van vermenging. Bruin, geel, wit, zwart en olijf het is allemaal van hetzelfde laken een pak. Het probleem is de culturen waaruit ze komen. Al zijn ook die ergens hetzelfde. De cultuur van de moslim is net als onze zwaar gereformeerde cultuur: de vrouwen in onze familie moesten ook hun mond houden, kindertjes fokken en koken en schoonmaken en zich bedekt houden. Deed ze dat niet dan werd ze mishandeld en genegeerd door de hele misbruikende familie. Ik zie de verschillen niet zo. De ellende is wel dat ik eraan ontsnapt ben een paar jaar geleden. En dat we nu weer die kant opgaan door de import van nog meer van die geloofshysterici. Dat is wel jammer.

  • Als er uiteindelijk geen blanke landen meer overblijven waarvan de bevolking welvaart creëert, waar gaan al die niet-blanken uit derde wereld sh*t holes dan naartoe ‘vluchten’? Naar andere derde wereld sh*t holes?
   “Third world countries are third world countries simply because third world people live there.”

 5. Quote”“De laatste witte man”. In het kort: blanken houden op te bestaan. Wij worden allemaal bruin.”
  Vooral nadat de atoombom is gevallen🤣
  Staat iedereen er gekleurd op.

 6. ohjd augustus 19, 2022 at 12:19

  “Wij worden allemaal bruin” grote kans op wanneer je een zonaanbidder bent, de door de gekochte media aan geslingerde angstporno is de kans erg groot dat “wij” het niet halen tot de agenda 2030 is geïmplementeerd is, of er moet een wonder gebeuren, bijv. de acteur die Jo Biden speelt en door Barry Soetoro en Kamela Harris gesouffleerd wordt.

  Ik heb geen idee of Donald Trump het verschil gaat maken als hij in 2024 herkozen wordt als President van de Verenigde Staten, Deep State, CIA zitten aan zijn stoelpoten te zagen en een enorme media haatcampagne komen elke dag op hem af, maar zoals bijna elke politici deze hebben een dikke huid.

 7. Truth augustus 19, 2022 at 14:27

  Het zou je reageer gedrag sieren wanneer u valide argumenten te weten plaatsen, liefst vergezeld met een link naar een artikel. Ook het lanceren van emotionele internetscheten komt niemand ten goede.

  Ter info ik ben ook geen Trump adept.

 8. Na meer dan vijftienjaar intensieve Bijbel studie is het mij duidelijk geworden waarom de satanische krachten op de achtergrond al meer dan dan tweeduizend jaar bezig zijn met hun genocide op het blanke ras. Het gaat namelijk veel verder dan de huidskleur. Het heeft alles te maken met DNA.

  Genesis 3:15 En Ik zal vijandschap zetten tussen u en tussen deze vrouw, en tussen uw zaad en tussen haar zaad; dat zelve zal u den kop vermorzelen, en gij zult het de verzenen vermorzelen.

  U is in deze het zaad van satan, en het zaad van de vrouw is de eerste verwijzing in de Bijbel naar het zaad van de vrouw, de Bruid, gemeente van Christus. Heel kort door de bocht: God beloofd in De Bijbel dat Hij na de grote verdrukking de Aarde nieuw zal maken en dat het Zaad van de vrouw die aarde zal beerven. Wanneer het satan en zijn uitvoerende krachten zou lukken om iedereen op aarde te vermoorden die tot de gemeente van De Heer Jezus/Yeshua behoord dan zouden satan en zijn aanhangers gewonnen hebben. Satan, de antichrist en de valse profeet, en hun wegbereiders door de eeuwen heen, zouden dan hun straf ontlopen. Een klein overblijfsel uit de twaalf stammen van Israel, en de inwonende vreemdeling, ( iedereen die zich via Jezus aan God heeft opgedragen) zullen toegang krijgen tot het koninkrijk van God, daar waar Jezus koning zal zijn. Voor duizend jaar. Dus al eeuwen lang word geprobeerd om het DNA van De Joden uit te wissen. Wanneer je begint te spitten in onze echte geschiedenis kom je steeds weer terug bij de zelfde daders, met de zelfde doelstelling. Nooit zijn ze deze doelstelling uit het oog verloren, van generatie op generatie hebben ze hun geld, macht, en idealen doorgegeven zonder dit uit het oog te verliezen. En het is een feit dat deze verborgen krachten en machten voor het grootste gedeelte bestaat uit Joden, of mensen die zeggen dat zijn Joden zijn. Net zoals God de Joden heeft uitverkoren uit de Twaalf stammen van Jacob zo imiteert satan God na en heeft hij zich ook volgers uit die bloedlijn samengesteld die hem toebehoren.
  De Heer Jezus waarschuwde hier al voor in;

  Openbaring 3:9 Zie, Ik geef u enigen uit de synagoge van de satan, van hen die zeggen dat zij Joden zijn en het niet zijn, maar liegen. Zie, Ik zal maken dat zij komen en aan uw voeten aanbidden en erkennen dat Ik u liefheb.

  Verder zegt De Almachtige levende GOD van De Bijbel dat hij met alle naties in het gericht zal treden waarheen hij zijn volk, De Joden verstrooit heeft, als een vergelding voor eeuwenlang misdaden en vervolging tegen zijn volk en Goddelijke ongehoorzaamheid.

  Jeremia 25:15-16
  Want zo heeft de HEERE, de God van Israël, tegen mij gezegd: Neem deze beker van de wijn van de grimmigheid uit Mijn hand, en geef die te drinken aan al de volken tot wie Ik u zend,
  zodat zij drinken en waggelen en zich als een waanzinnige gedragen vanwege het zwaard dat Ik onder hen zend.
  Of nog duidelijker;
  Jesaja 65:12 Ik zal u tellen, maar voor het zwaard. U zult allen moeten neerbukken ter slachting, omdat Ik geroepen heb, maar u niet geantwoord hebt, omdat Ik gesproken heb, maar u niet geluisterd hebt, maar gedaan hebt wat slecht was in Mijn ogen, en gekozen hebt voor wat Mij niet behaagt.

  Dit is DE reden dat de satanische machthebbers die vanuit de achtergrond alles sturen na de tweede wereld oorlog de rode loper hebben uitgerold voor de islam in Europa. Want als mensen geslacht moeten worden moet je wel slagers hebben die bereid zijn om die taak uit te voeren. Vervolgens krijgen moslims vanuit hun koran de opdracht om de gehele wereld te veroveren en te onderwerpen aan de islam. Alle Joden en Christenen en iedereen die niet wil buigen voor hun god moet met het zwaard gedood worden. Nogmaals herhaal ik mijzelf, ontwaken gebeurd op verschillende niveaus. Het hoogste niveau van ontwaken is als je uiteindelijk bij Jezus en God terecht komt. Mijn goed bedoelde advies is dan ook; begin met de Bijbel te bestuderen, vraag via Jezus aan God vergeving met een oprecht hart, onderhoud de geboden en laat je dopen als een symbool tot vergeving van zonden. En misschien, heel misschien word je wel tot het zaad van Abraham gerekend en word je mede erfgenaam van de Belofte.

  In dit licht bezien word ook duidelijk waarom voor de satanisten een natte droom in vervulling is gegaan met de corona hoax. Via de PCR test kregen zo voor de eerste de mogelijkheid om wereldwijd het DNA in kaart te brengen. DNA dat nou zorgvuldig is geanalyseerd en zei dus precies weten wie tot de verloren stammen van Israel behoren. Informatie die voorheen aan God was voorbehouden. Nu in de tweede ronde zullen zei zich op deze doelgroep richten en met name de ongevaccineerden, so fasten your seatbelts.
  Buiten De Heer Jezus en God is geen redding mogelijk. I rest my case.

  • klopt. Het boek van Henoch word verschillende keren naar verwezen, zowel in het Oude testament als het nieuwe testament. Ik had het eerste deel van Henoch echt nodig om het Bijbelse verhaal in mijn hoofd compleet te krijgen. Het Boek van Henoch is gratis te lezen op de site van Wim Jongman.
   https://www.wimjongman.nl/artikelen/henoch-nl.html
   Vaak hebben mensen in het algemeen een enorme weerstand tegen God’s woord omdat de meerderheid de Bijbel associeert met het vaticaan en de RK kerk etc. Voor mij was dat niet anders, meer dan vijftien jaar heb ik door de Bijbel heen geploeterd en een enorme weerstand moeten overwinnen. Tot uiteindelijk het woord van God als een zaadje in mijn hart ontkiemde. Nu zoveel jaren later geloof ik met heel mijn hart en ziel dat De Bijbel het onfeilbare woord van GOD is. Maar onvolmaaktheid blijf natuurlijk, waar ik ‘bang’ voor ben is dat ik misschien mijn kroon zal kwijtraken doordat ik mij in de aanstaande burgeroorlog laat mee slepen en terug vecht, met alle gevolgen van dien.

    • Waar het in eerste instantie omgaat is dat je door Bijbelse kennis in je op te nemen het traject aflegt om vrijwillig de keuze te maken om je via Jezus aan God op te dragen. Dit kan ertoe leiden dat je door lot bepalende omstandigheden voor de keus komt te staan. De keus om te overleven en Jezus en God te verloochen, of om beide trouw te blijven tot in de dood. Bijvoorbeeld door onthoofding.
     Mattheus 16:24-28
     Toen zei Jezus tegen Zijn discipelen: Als iemand achter Mij aan wil komen, moet hij zichzelf verloochenen, zijn kruis opnemen en Mij volgen.
     Want wie zijn leven zal willen behouden, die zal het verliezen; maar wie zijn leven zal verliezen om Mij, die zal het vinden.
     Want wat baat het een mens, als hij heel de wereld wint en aan zijn ziel schade lijdt? Of wat zal een mens geven als losprijs voor zijn ziel?
     Want de Zoon des mensen zal komen in de heerlijkheid van Zijn Vader, met Zijn engelen, en dan zal Hij ieder vergelden naar zijn daden.
     Voorwaar, Ik zeg u: Er zijn sommigen van hen die hier staan, die de dood niet zullen proeven voordat zij de Zoon des mensen hebben zien komen in Zijn Koninkrijk.
     De Heer Jezus deelt ons wel mede dat in de grote verdrukking mensen zijn die hem toe behoren die hij op boven natuurlijkwijze zal weg nemen en beschermen, dus geen opname voor de grote verdrukking maar een wegnamen.
     Openbaring 3:10 Omdat u het woord van Mijn volharding hebt bewaard, zal Ik ook u bewaren voor het uur van de verzoeking, die over heel de wereld komen zal, om hen die op de aarde wonen te verzoeken.

     Veel mensen rekenen erop dat ze hier automatisch bij horen, ik doe dat niet.
     Mijn zonden zijn te talrijk geweest en ik behoorde werkelijk tot het vuil van deze aarde..waarom zou Jezus en God mij bewaren, er zijn vele betere mensen (Christenen) voor wie de verdrukking al begonnen is en op dit moment worden gemarteld en vermoord vanwege het Geloof in Jezus en God.
     https://www.opendoors.nl/christenvervolging/ranglijst/
     En daar komt nog eens bij dat ik ook op veel vragen geen antwoord weet.
     Mattheus 24:9 Dan zullen zij u overleveren aan verdrukking en u doden, en u zult door alle volken gehaat worden omwille van Mijn Naam.

   • Gerrit augustus 19, 2022 at 16:28

    Bedankt Gerrit voor de link, ik had dit PDF al gedownload, er is nog een ander Boek van Henoch in PDF vorm, heb het gelezen en zeg maar ervan kennis genomen, wat mij intrigeerde is, over de gevallen engelen de Annunaki en Nephilim wat deze in het verleden uitgespookt hebben.

    Dit is ook een interessante site
    https://angel-wings.nl/rh-negatief/2020/08/rh-negative-blood-origins-zijn-de-annunaki-en-de-nephilim-hetzelfde/

    Groet

 9. Beste Mensen

  Het is dat het Blanke de DuivelGods of GodDuivels ook bekend als het Ego ik uit het Witte lichaam moet
  Om een normale mens te kunnen zijn

  Dus :
  Hoe eerder , Hoe beter

  Wordt een mens

  Dank U

 10. Voordat de blanken in Afrika kwamen, was het wiel er niet uitgevonden, was er geen gebouw met meer dan een enkele verdieping, was er geen enkele mechanisch apparaat.
  Gemiddeld IQ afrikaan: 64
  IQ van Boko de gorilla: 84
  Sudan was 5000 jaar terug een ontwikkeld land; nu is het gemiddelde IQ oder de 50; zo laag dat het met standaard methoden niet gemeten kan worden.

  Een gezonde mening over rassen vermenging: http://www..youtube.HqiWFLsgVi4
  Kort.Duidelijk. en 200% waar.

 11. Ik laat dit onderwerp lekker verder voor de mensen die in al die Rassentheoriën geloven met rust, ik hoef niemand te overtuigen, andere onderwerpen spreken mij nog wel, Mandela is een held voor mij, een man naar mijn hart en dat zal niets veranderen, hij bracht de modernste wetgeving ter wereld alhoewel het nu wel heel slecht met het land gaat, zeer corrupt nu en slechte mensen aan de top, geniet van het komende weekeinde reaguurders !!!

  • Mandela…
   De man die zogenaamd jarenlang in gevangenschap zat.

   Een vuile proleet was hij.
   En getrouwd met een nog vuigerige proleet.

   En dat is jouw held?

   SMH

  • Mandela zat in de bak omdat hij een bom hd gezet in een kerk, en daarmee 32 mensen vermoordde.
   Toen hij een jaar vrij was, had hij twee dode jonge pubers door sex spelletjes met zijn vrouw op zijn naam staan.
   Hij organiseerde het begin van massa moorden op blanken.
   Mandela was een smerig stuk vuil.
   Kijk naar de video’s van rebel media.

   Rassen theorietjes: onzin; er is er maar eentje: rassen kan je niet mengen.
   Zoals die video zei: merels vliegen met merels, en niet met haviken….

   In DE zijn 60.000 bejaarde halfbloeden, zijn nu oud en hebben een leven van volledig sociaal isolement achter de rug…

   • @Pierre,
    Toch een reactie,
    De oorspronkelijke bewoners van Zuid Afrika zijn zwarte mensen, U beweerd ook dat de Islam hier de boel gaan overnemen, buitenlanders of moslims, Mandela wilde one man one vote, maar de Apartheid verdeelde letterlijk in hoe blank of hoe zwart je was, dit systeem de apartheid is geintroduceerd door de Witte Afrikaner boerenbeweging veelal van Hollandse oorsprong, lees je het Afrikaans dan is dit heel oud Nederlands en zeer goed te begrijpen door Nederlanders of Vlamingen, wie zijn die Blanken dan om dit systeem aan de oorspronkelijke bewoners, Mandela probeerde eerst geweldloos verzet te plegen maar ja, zij van de apartheidsregering moordde gewoon zwarte arbeiders die protesteerden, ach, Mandela is een held zeker omdat hij voor iedereen vecht als het om onrecht ging, niemand was, is minder en daarom hou ik van die man, als je denkt in kleuren van mensen dan begrijp je dit gevoel helemaal niet, als iemand als wit persoon op een zwart persoon valt, wat is het probleem dan, liefde is wat mensen kan verbinden en die andere theoriën alleen maar mensen tegenover elkaar zetten en haat, zelfs de Nazi’s konden niet hun rassentheoriën goed defineëren, het is ook nonsens, maar ja, Mandela als een terrorist zien is de grootste grap natuurlijk, hij staat op voor zijn
    mensen, de CIA hielp het Apartsregime met hem te arresteren, die VS, die overal democratie brengt hahaha en mensenrechten, laat mij lachen, Mandela voor altijd in mijn hart,Ruud Gullit en Umberto Tan begrijpen het wel hoor, een fijn weekeinde, moge het Westen en zijn vazallen ten val komen, misschien steunen we dat samen, ja ik moet toch effe reageren !

 12. Al die kleurling hypocrieten vergeten wel dat de blanken de wereld hebben gemaakt op alle vlakken!😡
  En maar mee profiteren van de evolutie de op vlak van geneeskunde en technologie.
  Bende linkse woke hypocrieten ga trug in de bomen zwieren met de andere apen!

  • Niet alleen dat, maar zonder derde wereld hulp: waar zouden ze van leven?
   Afghanistan leeft al 150 jaar uitsluitend van liefdadigheid; produceert niets, geen voedsel.
   Hooguit wat publieke executies van vrouwen…

 13. De uitroeiing van de blanke M/V is in Nederland een feit….Ook mij valt het op dat de Nederlandse samenleving via de media(reclames gehersenspoeld wordt….Ik erger mij al jaren aan reclames waarin voornamelijk getinte/Zwarte mannen geprojecteerd wordt met blanke vrouwen als zijnde het nieuwe Nederland…toppunt was voor mij wel enkele jaren geleden een reclame van een datingsite waarin een zwarte man aan het knuffelen was met een roomblank kindje (5á6 jaar) en de roomblanke moeder vertederd in de deuropening stond toe te kijken…(geloof je het nou zelf?)…..zelf verkeer ik al jaren beroepsmatig altijd op straat…ik moet het eerste gekleurd koppel nog tegenkomen waarbij papa getint is en de mama en kinderen roomblank zijn. Persoonlijk ken ik in mijn omgeving getinte kerels die hun blanke vrouw en eigen kind nog niet eens zien staan…praat me nou niet het idee aan dat een getinte/zwarte man roomblanke kindjes gaat adopteren???? Nog een paar andere feiten! Regelmatig zie ik blanke koppels met geadopteerde getinte/zwarte kinderen rondlopen….Ik heb nog nooit een getint/zwart koppel met een blank geadopteerd kindje zien rondlopen…regelmatig zie ik blanke koppels met hun gehandicapte kinderen rondlopen…..Zelden zie ik getinte/zwarte koppelen met hun gehandicapte kinderen….( ze zijn er wel)….vooral in de Moslimwereld een gegeven (schaamteculuur)…in Utrecht worden woningzoekende autochtone jeugdigen die al jaren op een wachtlijst staan door de gemeente gepasseerd bij toewijzing van een woning, deze mensen wordt van overheidswege belet om een gezin te stichten en moeten noodgedwongen bij hun ouders blijven wonen…daarentegen worden (moslim)asielzoekers van alle kanten door de overheid geholpen..Woning, uitkeringen…toeslagen…kindergeld, deze mensen worden op deze manier aangemoedigd om grote gezinnen te krijgen. Een aantal jaren gelden heb ik een onderzoek gelezen dat rond 2050 nog maar 3% van de wereldbevolking uit blanke zal bestaan!!! we zijn hard op weg, met behulp van de westerse overheden zal binnen 3á4 generaties geen blanke meer over zijn….Als je dit geen omvolking mag noemen weet ik het ook niet meer.

  • Beste Mensen

   De gebruikte woorden doen heel veel denken aan een oude afro Priester
   Met de gezegde :
   I have a dream
   I have a dream that one day we all wil live as brothers and sisters hand in hand together
   I have a dream

   Persoonlijk gezien is dat een ideaal beeld
   No more War

   Dank U

   • @Ringo,
    Hij is door de Amerilaanse CIA net als de Kennedy’s vermoord, een zwarte dominee die voor gelijkheid streed en stierf en 2 broers die President waren, gekozen door het volk, u schrijft no more war, maar de Amerikaanse overheid die iedereen zou moeten vertegenwoordigen, we weten wel beter he, tegen geweld van de overheid is het moeilijk vechten als ongewapende, het vrije woord dan maar, een groet van een Vrije Geest zonder hokjes en anti-nazi/fascist in hart en nieren,
    Dank U

 14. Beste mensen

  Witte mensen
  Vermoord het Blanke
  De NegatievePositieve entiteit in U
  Zodat er alleen maar een Witte overblijft

  Blank Is en vertegenwoordigd niks anders dan de Negatieve in of waardoor het Witte belichaming in bezit is genomen

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in