Pixel-DZ / Pixabay

Met de stijgende criminaliteit in Toronto, Canada, bedenken burgers en politie creatieve en soms belachelijke manieren om met diefstallen om te gaan.

Een viraal bericht in City News beschreef een stijging van bijna 25% in het aantal autodiefstallen tussen 2022 en 2023, en de politie in één gebied heeft zijn toevlucht genomen tot het uitdelen van deurstoppers aan huiseigenaren om te voorkomen dat hun deuren worden ingetrapt door criminelen, bericht Kelen McBreen.

Agent Marco Ricciard van de politie van Toronto verscheen in het nieuwssegment om burgers te vertellen dat ze hun autosleutels bij de voordeur moeten achterlaten omdat criminelen “bij je inbreken om je auto te stelen. Ze willen niets anders.”

“Veel van hen die ze arresteren hebben wapens bij zich en het zijn geen speelgoedpistolen, ze zijn geladen,” vertelde de agent aan de ontwapende burgers.

Mensen bespotten de trieste staat van het Grote Witte Noorden op social media:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Canada begint met euthanasie van klinisch depressieve mensen om geld te besparenVolg Frontnieuws op Telegram

  Het ware kwaad van het Wereld Economisch Forum

Lees meer over:

Vorig artikelNu wordt de microfoon uitgeschakeld in het EU-parlement als de waarheid wordt verteld!
Volgend artikelKijk: CNN probeerde kannibalen te interviewen – Het ging niet zo goed
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Je valt toch weer van de ene verbazing in de andere.
  Hoe gestoord moet het worden voordat we deze malloten gaan berechten en opsluiten.
  Volgend adviesje; laat je vrouw beneden in de gang slapen.
  Hopenlijk laten ze je dan je minderjarige dochter die boven slaapt met rust.

   • Ben je echt zo dom, of doe je alsof?
    Goed lezen, dan kun je begrijpen dat de reactie slaat op een mogelijk volgend advies van de politie/overheid en dat ziet als net zo belachelijk als de autosleutels buiten laten hangen

    • Oke, het was inderdaad sarcastisch bedoeld en niet rechtstreeks op Thom, maar eerder als hoe een reactie zou zijn als dit advies inderdaad werkelijkheid zou worden. Als het verkeerd viel, sorry.
     Het moraal van mijn betoogje is dat als er actie moet worden ondernomen je het zelf moet doen en niet iemand anders er voor laat opdraaien. Het verbaast mij mateloos dat als er weer een minderjarig meisje verkracht is of mishandeld ik niets hoor van die vader. Als ik een dochter zou hebben dan was die verkrachter geen lang leven beschoren, ongeacht zijn leeftijd, ook al moet ik er zelf voor gaan zitten.

     • Je moet/mag Alvast geen Sorry zeggen voor de waarheid…JE HAD GROOT GELIJK..de Lafaard’s huilen mee mede wolven in het Bos.. jammer voor de Wolven… diegenen die u willen laten zwijgen zijn het grootste Kwaad…je hebt het grootste gelijk 👍👍👍💪

     • Twintig meter diep onder de betonnen palen van een kantoorpand liggen de verkrachters van mijn dochter…..
      Vijftien van hetzelfde soort zijn met een hele hoop botbreuken uit dit land vertrokken, terug richting de achterbuurten van Noord Afrika, met de belofte van hetzelfde als ze nog een keer terug zouden komen hier.
      Het hielp niet voor het verwerken van de pijn…….je wordt er kotsmisselijk van, en mijn kind weet het niet. Beter zo!
      Jaren van doffe ellende…….ze bleken haar ook nog aan de dope te hebben gebracht. De ‘ lover boys ‘ methodieken.
      Ruim twee jaar en een godsvermogen aan tijd geld, en geduld, gaat het inmiddels weer redelijk. We zijn op de goede weg.
      Er is nu ruim honderddertig man bezig, en er zitten politiemensen bij die de kettingen zat zijn, om dat tuig in kaart te brengen. Ik ben niet de enige vader met smerige schade in zijn gezin. Ben er inmiddels niet meer bij betrokken……heb genoeg gedaan.
      Je gaat door de hel met dit soort zaken……en taal is een te beperkt medium om dit te omschrijven…… misschien schrijf ik dat boek nog wel.
      Ben ik er trots op?…….. absoluut niet. Het helpt geen barst, en drijft je voor lang een duisternis in waar je nooit hebt willen zijn.

      Met mijn kind gaat het dus de goede kant op……en mede dankzij mijn netwerk in de additieve zorg…….waar ik zelf vandaan komt.
      Het pijnt mij voor diegenen die dat netwerk en die achtergrond niet hebben.
      Voor die mensen is hun bestaan in een hele hoop opzichten tot op het bot verziekt.
      Kan er niks beters van maken.
      De pijn blijft. Misschien slijt het.

 2. Je ziet het in Amerika met hun ‘defund the police’ en het gegeven dat George Soros daar bijna het hele rechtssysteem heeft gekaapt waardoor je bijna met elke misdaad weg kan komen en als je al gearresteerd staat met een paar uur weer buiten staat. Deze strapatsen zien we nu dus ook in Canada. Onder links verandert alles in een poel van wetteloosheid.

 3. En slaap op je buik… dat is makkelijker voor eventuele verkrachters. En tatoeëer je pincode op je voorhoofd. En maak vast wat te eten voor de inbrekers… en leg een leuk cadeautje klaar…

  • In Nederland gaat het toch al jarenlang om aardig tegenover de criminelen te zijn, toen mijn moeder in 1991 beroofd werd was de enige zorg van de smeris of mijn vader agressief was, die vonden eigenlijk dat hij erbij moest zijn (die was thuis de sloten aan het vervangen) .
   Waardeloze bende

   • Politie is er alleen om bekeuringen te innen, het is een verlengstuk van de belastingdienst, niets meer en niets minder. We gaan eraan door die stommen kutregels en de kutambtenaren die ze blijven verzinnen!!!

 4. Het is nog erger , wanneer je je gezin en goed probeert te beschermen word je door de Canadese politie aangeklaagd voor geweldsdelicten t o v de criminelen.

   • De oorzaak is dat links ook crimineel is, rechts word geframed, gesensureerd en voor geradicaliseerd versleten want de crimies kunnen de waarheid niet verdragen.

  • Hoi,

   In Nederland is het niet anders. Een collega heeft een doorgedraaide gast in zijn eigen huis gevloerd. De politie adviseerde die gast aangifte te doen tegen de collega. De doorgedraaide gast was weer tot zijn zinnen gekomen en heeft dat niet gedaan.

   Jaren geleden bij mij in de buurt, bewoner kwam thuis, betrapte twee inbrekers. Eentje wist te vluchten en de andere gaf hij een paar klappen, belde de politie en de politie zag tekenen van geweld op de inbreker, die gaf aan idd geslagen te zijn. Werd vrijgelaten en meneer moest mee naar het buro zonder de inbraakroute te beveiligen. Toen hij thuis kwam hele huis leeggehaald. Reactie, had ie maar niet moeten slaan en werd tot een taakstraf veroordeeld….

   Zeer recent, sla met een groep iemand dood, iedereen zijn mond houden en klaar.

   Groeten,
   Hugo

   • Mond houden is het belangrijkste, want als je in de penarie komt heb je verloren.
    Zeker als je een blanke heteroseksuele man bent, dan hoeft de crimineel alleen aan te geven dat hij tot de een of andere beschermde soort toebehoort.
    Dus oogjes dicht en snaveltjes toe en iedereen slaapt lekker.

    • Hoi Rommelaar,

     Eens, er is geen recht meer in de EU. Inderdaad voor de blanke hetro is het het slechtst. Je bent dader in wat jouw eigen land zou moeten zijn maar dat was vroeger…. Ik heb gezocht naar een land waar ik heen kan gaan en lekker vrij kan leven. Ik heb dat land niet kunnen vinden helaas.

     Groeten,
     Hugo

      • Argentinië leek leuk, maar het land van Maxima loopt weer braaf in de lange rij van koloniën van de 0,000001% rijksten ter wereld.
       Hongarije? Misschien, veel Nederlanders wonen daar al, maar dat land staat onder hele grote druk en valt onder de EU-vlag.
       Nog even en er komt een stroom van blanke Nederlandse vluchtelingen op gang naar Rusland, waar ze wél een eigen onafhankelijk financieel systeem hebben ontwikkeld. 😉

     • Ik zit in Thailand, helemaal buitenaf, geen enkel probleem, land genoeg, onafhankelijk van elektriciteit en water, zelfvoorzienend dus, vriendelijke mensen, momenteel een beetje warm en vrij veel insecten.

 5. Zo wordt er sinds de jaren Negentig gereageerd in Nederland!
  Je kunt maar beter accepteren dat je ben berooft.
  ¨Zij” hebben een grote familie!
  “Zij” komen op voor mekaar!

  Dat is de mentaliteit van sLinks!
  Ze laten zich zelfs slaan door zo’n volksverrader van een niet-Westers volk

 6. Schade accepteren, Dader dumpen met zijn afgesneden kloten in zijn mond, alszijnde een afrekening in het ‘milieu’ dan komt er niemand op het idee dat een brave belastingbetalende huisvader er in betrokken kan zijn…..

  • Hahahahaaaa het grote Gelijk van mannen met Ballen… afmaken die bende…én mijn naam is haas en weet nergens van… het werkt in België als je je Bak toe houd…maar als je een goede Katholiek wil zijn kijk je gegarandeerd door de tralies…

 7. Mocht dat bij mij gebeuren, ik heb nogal wat ervaring met apparaatjes die super snel kleine loden voorwerpjes verplaatsen. Daar schrikken ze dusdanig van dat ze spontaan horizontaal gaan. Alleen de troep nog opruimen daarna.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in