Kapitein wordt vervolgd, vaarde migranten terug naar Libië

4
729

De kapitein van het Italiaanse onderhoudsschip Asso 28 zal voor de rechter worden gebracht voor het terugbrengen van migranten naar Libië. Dit is het eerste geval in zijn soort in Italië.

Het onderhoudsschip Asso 28 had 101 migranten opgepikt in de buurt van een olie- en gasplatform in internationale wateren, alvorens ze naar de haven van Tripoli te brengen en ze over te dragen aan de Libische kustwacht, volgens de aanklagers in Napels.

De kapitein en een vertegenwoordiger van het Augusta Offshore bedrijf dat eigenaar is van het schip worden beschuldigd van het schenden van internationale wetten die de gedwongen terugkeer van mensen naar landen waar zij of hun rechten in gevaar zijn, verbieden, schrijft de Local.it.

Libië wordt volgens het internationaal recht niet beschouwd als een veilige haven.

Italië: elke illegale migrant ontvangt ongeveer 1000 euro per maand

Wilde Covid vaccinpas - probeerde zich te laten inenten met nep-arm

4 REACTIES

  1. @BertG. Dit zal hopelijk iedere volgende kapitein ervan weerhouden om ooit nog een helpnde hand naar deze moordenaars-in-spe uit te steken. Sjonge jonge, die marxistiese recherlijke macht in Italie. Om Italie tegen dat marxistiese tuig te beschermen, heeft Mussolini de fascisten opgericht. En Hitler de NSDAP. Het is duidelijk wat we moeten doen…….

  2. Ik ben het volledig eens met Themis!!!
    Een dikke HOERA voor de kapitein van Asso 28 én een vernietigend oordeel over de rechterlijke macht in Italië.
    Dat zijn volksverraders en linkse lafaards, die op de brandstapel moeten!!
    Weg met die ” zogezegde vluchtelingen”!!Het zijn honden en profiteurs die ons uiteindelijk naar het leven staan!!! Aan de galg, te samen met stinkende types als Von der Leyen, de oorlogsstookster én alle andere politici die zich inspannen om zoveel mogelijk zwart en bruin TUIG naar hier halen!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here