VS gezondheidsautoriteit CDC geeft toe meer hartontsteking gevallen te hebben gevonden dan verwacht bij jonge volwassenen na COVID-19 vaccinaties

1

Uit de CDC presentatie blijkt een sterke toename van myocarditis of pericarditis gevallen bij jongvolwassenen na hun tweede dosis van het COVID-vaccin.

Een CDC-veiligheidsgroep zei dat er een “waarschijnlijk verband” is tussen een zeldzame hartontstekingsaandoening bij adolescenten en jongvolwassenen meestal nadat zij hun tweede vaccininjectie tegen Covid-19 hebben gekregen, waarbij zij de meest recente beschikbare gegevens aanhaalde.

Er zijn meer dan 1.200 gevallen geweest van een hartontstekingsaandoening bij mensen die het Covid-19-vaccin van Pfizer of Moderna hebben gekregen, volgens een diapresentatie die woensdag is gepubliceerd voorafgaand aan een adviesvergadering van de Centers for Disease Control and Prevention.

Het CDC’s Advisory Committee on Immunization Practices houdt een vergadering om de zeldzame, maar hoger dan verwachte meldingen van myocarditis of pericarditis te bespreken bij 16- tot 24-jarigen na het ontvangen van de mRNA-vaccins. Myocarditis is de ontsteking van de hartspier, terwijl pericarditis de ontsteking is van het membraan dat het hart omgeeft, bericht cnbc.com.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hartontstekingen en hartfalen: scheuren in het marmer van de vaccin-tempelVolg Frontnieuws op Telegram

  De gruwelijke getuigenissen van Australische verpleegsters over vaccinverwondingen (Nederlands getranscribeerd)
Vorig artikelHet geheim van de verloren vluchtverkeersleider
Volgend artikelMeer vaccin problemen: Israëlische studie linkt Pfizer-vaccin aan zeldzame bloedziekte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in