VS gezondheidsautoriteit CDC geeft toe meer hartontsteking gevallen te hebben gevonden dan verwacht bij jonge volwassenen na COVID-19 vaccinaties

1
1972

Uit de CDC presentatie blijkt een sterke toename van myocarditis of pericarditis gevallen bij jongvolwassenen na hun tweede dosis van het COVID-vaccin.

Een CDC-veiligheidsgroep zei dat er een “waarschijnlijk verband” is tussen een zeldzame hartontstekingsaandoening bij adolescenten en jongvolwassenen meestal nadat zij hun tweede vaccininjectie tegen Covid-19 hebben gekregen, waarbij zij de meest recente beschikbare gegevens aanhaalde.

Er zijn meer dan 1.200 gevallen geweest van een hartontstekingsaandoening bij mensen die het Covid-19-vaccin van Pfizer of Moderna hebben gekregen, volgens een diapresentatie die woensdag is gepubliceerd voorafgaand aan een adviesvergadering van de Centers for Disease Control and Prevention.

Het CDC’s Advisory Committee on Immunization Practices houdt een vergadering om de zeldzame, maar hoger dan verwachte meldingen van myocarditis of pericarditis te bespreken bij 16- tot 24-jarigen na het ontvangen van de mRNA-vaccins. Myocarditis is de ontsteking van de hartspier, terwijl pericarditis de ontsteking is van het membraan dat het hart omgeeft, bericht cnbc.com.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hartontstekingen en hartfalen: scheuren in het marmer van de vaccin-tempelVolg Frontnieuws op Telegram

Chef-patholoog dringt aan op aanzienlijk meer autopsies van gevaccineerde personen - 30-40% van reeds verrichte lijkschouwingen aan vaccinatie overleden

1 REACTIE

  1. En we gaan vrolijk verder met vergiftigen.
    Ik denk dat ondeugdelijke frikandellen eerder verboden zouden worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here