Epidemioloog Paul Alexander ontmoette een paar dagen geleden een goede vriend, een Canadese kinderarts die al 35 jaar in het vak zit. De dokter had – tot zijn grote spijt – drie Corona-spuiten gehad en was er bijna aan gestorven, bericht Uncutnews.ch.

In de ziekenhuizen waar hij werkt, hoorde hij dat veel andere artsen in Ontario valse vaccinpassen verkregen De kinderarts koos, om eerlijk te zijn, voor de juiste vaccinatie in plaats van een valse vaccinpas.

Hij vertelde Alexander dat hem in Toronto valse vaccinpassen voor zijn hele familie waren aangeboden. De kinderarts zei verder dat de ziekenhuizen de artsen niet de waarheid zeggen en dat de artsen nauwelijks wetenschappelijke studies lezen om meer over Corona te weten te komen. Zij volgen gewoon de lijn van de regering, zei hij.

De dokter informeert nu zijn collega’s over het vaccin en is ervan overtuigd dat het dodelijk is.

Dus terwijl de gewone Canadezen het echte vaccin krijgen, bemachtigen artsen die weten wat er aan de hand is valse vaccinpassen voor zichzelf en de rest van hun gezin, reageert Laura-Lynn Tyler Thompson.

Alexander had eerder onthuld dat Pfizer hem 1 miljoen dollar en een salaris van 50.000 dollar per maand had geboden om te zwijgen over het Pfizer-vaccin en de directeur daarvan, Albert Bourla. Hij weigerde.

  2021 top artikelen: Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” is

Alexander is een van de weinigen die het zwijggeld niet heeft aangenomen en zich blijft uitspreken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

BRANDBRIEF NEDERLAND, WORDT WAKKER! Wij willen geen controlemaatschappij, geen great reset, maar een democratie met een betrouwbaar kabinet!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSaudi-Arabië verkoopt Russische olie door en put daarmee de westerse hulpbronnen uit
Volgend artikelEU-parlementslid dropt nuke op wereldwijde COVID-vaccincampagne – “Dit is de ergste misdaad die ooit tegen de mensheid is begaan” (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. “De kinderarts koos, om eerlijk te zijn, voor de juiste vaccinatie in plaats van een valse vaccinpas.”
  Ook in dit artikel wordt weer eens niet de juiste vraag gesteld, waarom die kinderarts zich niet afvroeg waarom er valse vaccinpassen aangeboden werden. En waarom zou hij ‘om eerlijk te zijn’ voor de echte troep gekozen hebben. This makes no sense whatsoever.

  En

  “Alexander had eerder onthuld dat Pfizer etc”
  Er wordt ook niet vermeld of Alexander daar bepaald bewijs voor geleverd heeft.

  Zonder twijfel zijn er heel smerige zaken gaande, maar dit is weer vage meuk die geen toegevoegde waarde heeft.

 2. Valse vaccinpassen voor veiligheid en zekerheid, totdat deze nietig worden verklaard en deze onwaardige artsen alsnog de LoL zijn.

 3. Dat is al zo lang geweten! Waar komt frontnieuws nu nog mee af!
  Tis precies dat ze eerst alles in de doofpot willen steken hebben. Ik heb veel artsen onder mijn vrienden en allemaal hebben ze een zelfgemaakte vaccinatiepas. Net zoals ik natuurlijk. Ik ben niet dom hé 😀

  • U vindt het blijkbaar slim om mee te doen met deze psychopaten middels een zelfgemaakte vaccinatiepas? Naar mijn mening was het slim geweest als u deze had geweigerd.

   • Ja en om er dan ook nog ff voor de duidelijkheid het eigen-schouderklopje er bij zetten ‘Ik ben niet dom hé 😀’. Zo van kijk mij effe! Lekker meedoen met de geld-graaiende hypocrieten en de rest mag stikken. Waarom heb je dan op zijn minst voor de rest van ons niet-dommen ook geen ‘vals pasje’ geregeld? Je kende er zelf vast wel een paar die ook ‘niet dom hé’ zijn.

 4. Wat dacht je van gewoon je rug recht houden en gewoon GEEN pas gebruiken. Laat ze naar de hel lopen met hun dictatoriale geesteszieke plannetjes ! Wees nu eens een echt mens en sta op tegen deze mafkezen. Ik sterf nog liever als dat ik hieraan meewerk. Zieke rotte kutwereld

  • @Eddy(Wat dacht je van gewoon je rug recht houden en gewoon GEEN pas gebruiken. Laat ze naar de hel lopen met hun dictatoriale geesteszieke plannetjes ! Wees nu eens een echt mens en sta op tegen deze mafkezen. Ik sterf nog liever als dat ik hieraan meewerk. Zieke rotte kutwereld)

   Niets meer aan toe te voegen. !!

 5. Waarom verbaasd iedereen zich hier over bij artsen en behandelaren gaat het hoofdzakelijk om het geld, genezen doet niemand meer ze volgen nog alleen maar protocollen, heb die al eens gelezen van de huisarts en specialisten? Protocollen betekend geld. Net zo als vaccineren…….
  Als dat zorg is dan zijn we de lul.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in