Volgende arrestatie wegens verkiezingsfraude – twee mannen buitten daklozen uit

0
807
Uiterst rechts: Carlos Antonio De Bourbon Montenegro, screenshot YT abc7

Twee mannen uit Los Angeles zijn gearresteerd en beschuldigd van meerdere misdrijven van verkiezingsfraude na het indienen van duizenden kiezersregistraties namens daklozen.

Carlos Antonio De Bourbon Montenegro, 53, en Marcos Raul Arevalo, 34, werden vorige week aangeklaagd in een aanklacht van 41 zaken. Het duo wordt geconfronteerd met één geval van samenzwering om kiezersfraude te plegen, acht zaken van verkiezingsfraude, vier zaken van het verkrijgen en aanbieden van een vals of vervalst document en vier zaken van inmenging bij overdracht van een voltooide beëdigde verklaring, volgens de Los Angeles County officier van justitie. Montenegro wordt ook geconfronteerd met nog eens 10 gevallen van verkiezingsfraude, zeven gevallen van het verkrijgen en aanbieden van een vals of vervalst document, twee gevallen van meineed en vijf overtredingen van inmenging bij overdracht van een voltooide beëdigde verklaring.

Montenegro heeft tussen juli en oktober van dit jaar maar liefst 8.000 frauduleuze kiezersregistratieaanvragen ingediend, volgens de officier van justitie.

Bovendien vervalste Montenegro “namen, adressen en handtekeningen op nominatiepapieren om zich kandidaat te stellen voor burgemeester in de stad Hawthorne”.

Montenegro riskeert een maximumstraf van 15 jaar in de gevangenis, terwijl Arevalo tot zeven jaar kan worden veroordeeld, meldt Breitbart.

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead Pool

Amerikaanse artsen zullen nu hun medische licentie verliezen voor het melden van vaccinatieverwondingen en het geven van geïnformeerde toestemming aan patiënten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here