Wij hebben nu alle Canadian CMA  gegevens over dokterssterfte in een spreadsheet. Daaruit blijkt dat artsen van 50 jaar en jonger na de tweede booster met een tempo sterven dat 23X meer dan normaal is, schrijft Steve Kirsch.

Samenvatting

Uit de gegevens van de Canadian Medical Association (CMA) voor 2020 blijkt dat er in Canada ongeveer 6 artsen van 50 jaar en jonger per jaar overlijden.

Na de laatste booster zijn 6 Canadese artsen van 50 jaar en jonger binnen een periode van 15 dagen gestorven.

Hier is iets heel erg mis, maar niemand wil er over praten of het onderzoeken. Zij kijken liever de andere kant op.

Inleiding

Dankzij het briljante werk van Marc Godard en Brent Kievit-Kylar hebben wij nu de CMA overlijdensgegevens waar ik eerder over schreef in Google spreadsheet formaat, waar ze voor het eerst gemakkelijk geanalyseerd kunnen worden. Merk op dat het CMA vermeldingen van vóór 2020 verwijderd heeft, omdat het volgens hen te veel middelen kostte om die gegevens bij te houden. Dat is moeilijk te geloven, maar dat is wat zij zeiden.

De resultaten zijn verbluffend als we kijken naar de sterfgevallen onder jonge artsen: het maakt het effect van de vaccins veel gemakkelijker te zien, omdat er meer signaal is en minder ruis, omdat artsen onder de 50 zelden sterven.

Wij vinden een toename van 23X van het sterftecijfer door alle oorzaken na het vaccin voor Canadese artsen van 50 jaar en jonger (vergeleken met de sterftecijfers van jonge artsen in 2020).

Hoe kunnen ze dat verklaren?

  Officieel: Enorme toename van hartaanvallen

Wel, dat kunnen ze niet.

Die Canadese artsen zijn na de 2e booster tientallen jaren eerder gestorven dan ze hadden moeten sterven.

Ik wilde hierover met de CMA praten, maar mijn verzoek om de voorzitter van de CMA te mogen interviewen werd genegeerd. Zij willen er gewoon niet over praten. Ik weet zeker dat zij hopen dat niemand dit artikel ziet.

Dus als u dit nu leest, weet u wat u te doen staat:

U kunt mijn berekeningen zelf verifiëren. Alle gegevens zijn nu in het volle zicht.

Hier is hoe u dit zelf kunt verifiëren, als u sceptisch staat tegenover mijn werk:

 1. Open de spreadsheet. Met Filter View “50 and under”, kunt u zien dat er in 2020 6 dokters gestorven zijn voordat de vaccinatie in Canada op 14 december uitrolde. Dus 6 jonge dokters dood in 348 dagen is ons uitgangssterftecijfer.
 2. Uit mijn artikel over Canadese sterfgevallen weten wij van minstens 6 Canadese artsen van 50 jaar en jonger die gestorven zijn in een periode van 15 dagen, van 13 juli tot 28 juli, nadat de vierde booster geëist werd. Hier zijn ze:

Merk op dat de COVID-vaccins berucht zijn om het versnellen van bestaande kankers en het veroorzaken van nieuwe kankers en het doden van mensen die onder lichamelijke stress staan, zoals zwemmen of hardlopen.

Ik vel hier geen oordeel. Ik tel gewoon het sterftecijfer door alle oorzaken na het vaccin op, vergeleken met het gemiddelde sterftecijfer van dezelfde leeftijdsgroep een jaar eerder.

We hebben dus 6 sterfgevallen/348 dagen in 2020 versus 6 sterfgevallen/15 dagen na de tweede booster.

  Plotselinge hartdood stijgt dramatisch

348/15=23.2X.

Dus dokters van 50 jaar en jonger die in Canada wonen, sterven na de tweede booster met meer dan 23X het normaal te verwachten percentage.

Ik vond een soortgelijke verhoging van de sterftecijfers voor de gevaccineerden in mijn enquêtes

Zoals u zich herinnert, heb ik slechts 20 dagen geleden, op 10 augustus, een artikel gepubliceerd waarin ik aan de hand van gegevens die door meer dan 600 lezers waren ingezonden, een verhoogd sterftecijfer heb berekend voor gevaccineerden in vergelijking met ongevaccineerden. De berekening was dat als u gevaccineerd bent, uw kans op overlijden 20,4X hoger is dan vergeleken met ongevaccineerden. Die berekening gold voor alle leeftijden, niet voor die van 50 jaar en jonger. Ze zijn dus niet direct vergelijkbaar, maar 20,4X en 23,2X komen aardig overeen. Het zijn grote signalen.

Nu zou u kunnen vragen: “Wauw, als het vaccin het sterftecijfer zo sterk doet stijgen, dan moet de uitvaartbranche wel flink in de lift zitten.” Dat is ook zo, maar niet met 20X! Dat komt omdat het gaat om minder dan 50 sterfgevallen, die in absolute cijfers betrekkelijk gering zijn.

Ik dacht dat u zou moeten weten wat de overlijdensgegevens van de Canadese artsen laten zien, en ik ben er zeker van dat er genoeg vertekeningen en confounders zijn die deze berekening beïnvloeden, maar zelfs als ik er een orde van grootte naast zit, zou dit voor de gezondheidsautoriteiten overal ter wereld een uiterst verontrustend resultaat moeten zijn: wij zouden nooit iemand een injectie mogen geven die de kans op overlijden eerder vergroot dan verkleint.

  De SYNBIO "Borgificatie" infiltratie van het menselijk ras: Het gaat veel verder dan onvruchtbaarheid en ontvolking... mensen zijn de gastheer van een computationeel platform op nanoschaal

Als dit een alleenstaande anekdote was en het enige stukje negatieve gegevens, zouden veel mensen hun schouders ophalen en het negeren.

Maar het is geen alleenstaand incident. Het is het zoveelste zeer verontrustende gegevenspunt waaruit blijkt dat de vaccins onmiddellijk moeten worden stopgezet.

Zie deze twee artikelen voor meer voorbeelden van verontrustende datapunten die niet genegeerd mogen worden:

 1. Think we got it wrong?
 2. The safe and effective narrative is falling apart

Samenvatting

Ik ben hier nu al meer dan 15 maanden mee bezig en ik heb nog steeds geen betrouwbare gegevens kunnen vinden waaruit blijkt dat de vaccins veilig of doeltreffend zijn.

Ik ben nog steeds op zoek.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Japanse Rode Kruis weigert bloeddonaties van mensen die zijn geïnjecteerd met COVID-19 ‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat zullen de reële gevolgen zijn van Europa’s komende energiecrisis?
Volgend artikelUpdate over de verliezen van Oekraïens tegenoffensief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. >>>Zij kijken liever de andere kant op.<<<

  triest idd, totdat er een tekort komt aan Artsen…
  en we nog meer op een derde wereld land gaan lijken.

  Chaos, thats what they want.
  ongelofelijk hoge energie prijzen, gepland! bewust zo gehouden! kijk naar andere landen waar het goedkoper kan, er zitten zeker 3 tax zaken over onze energie prijzen, die kunnen eraf, ja maar dan krijgt de staat minder geld! ja maar dan houd de burger weer wat over… ja maar das niet de bedoeling zegt de SStaat, wij zoeken chaos, armoede zodat we de boel kunnen vernietigen en daarna weer opbouwen zonder onnodige peasants naar ons beeld… grrrr

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in