Een rij vertegenwoordigers van “Black Lives Matter” (BLM), waaronder de oprichter van BLM-Toronto, Yusra Khogali, hebben zowel in het verleden als actueel massaal racistische uitspraken gedaan ter verheerlijking van geweld tegen blanken. Toch wordt de BLM-beweging in onze media gepresenteerd als volstrekt “vreedzaam” en veeleer als tegenstanders van racisme.

Deze aangelegenheid is al jaren aan de gang in de Twitter-berichten van Khogali en andere BLM’ers. Zo schreef ze op 9 februari 2016:

Alstublieft Allah, geef me de kracht om deze mannen en blanken vandaag niet te vervloeken/vermoorden. Alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft.

In 2015 schreef ze op Facebook dat mensen met een blanke huidskleur “genetisch defect” en “submenselijk” waren en wenste hun uitsterven, aldus PI-News.

Wit zijn is niet menselijk. In feite is de witte huidskleur submenselijk. Binnen de zwarte familie bestaan alle fenotypen en zijn witten genetische afwijkingen van zwarte mensen. Melanine beïnvloedt […] vermogens als intelligentie, geheugen en creativiteit […] Melanine stelt de zwarte huid in staat om licht te absorberen en in zijn geheugentoestand te houden, wat aantoont dat zwartheid het licht omzet in kennis. Melanine communiceert direct met kosmische energie. Hier komt de indigeniteit van de mens uit de zwarten. Wij zijn de eerste en sterkste van alle mensen en onze genen zijn de basis van de mensheid. Zwarte mensen  kunnen simpelweg door hun dominante genen letterlijk het witte ras uitroeien, als we de macht hadden om dat te doen.

Kortom, de uitspraken van deze BLM-oprichtster zijn erger dan elk racisme waarvan je politieagenten zou kunnen beschuldigen. En Yusra Khogali staat niet op zichzelf – andere vertegenwoordigers van de BLM hebben ook door oproepen tot geweld en etnische vooroordelen de aandacht getrokken. Uit de reacties op haar tweets blijkt dat er bij de BLM veel meer mensen zijn die haar ideeën delen.

  Niet normaal - Twee middelbare school basketbalspelers storten midden in de wedstrijd in en sterven op dezelfde dag

Daarnaast zijn er de huidige massale oproepen tot geweld, plunderingen, aanvallen op monumenten en zelfs gerichte moorden, tevens op zwarte politieagenten. Dit alles heeft al meer levens gekost dan Floyd’s dood – die geen tekenen van opzettelijke moord vertoonde.

De mainstream media weten dit allemaal, ze hopen alleen dat niemand het zal merken. Geen enkele redacteur daar kan niet beweren dat hij of zij niet in staat is om de SUN of CBC even te googelen, of dat men op de een of andere manier de talloze artikelen in de Herald of andere kranten over BLM “over het hoofd heeft gezien”.

Het punt is dat Yusra Khogali en anderen gewoonweg niet in het narratief van de mainstream passen. Want volgens hen moeten blanke Amerikanen onverdraagzaam en wreed zijn, terwijl BLM en Antifa uiteraard, niet racistisch, maar eerder “antiracistisch” zijn – zelfs als ze tieren over “uitroeien, submenselijk” of “kosmische energie” in melanine lokaliseren.

Zwaarbewapende “Black Militia” roepen op tot zwarte ethnostaat: “We zullen Texas nemen”

Vorig artikelPijnlijk voor de klimaatalarmisten: Wereldwijd groeien de gletsjers weer
Volgend artikelAmerikaanse politie publiceert dramatische video van ontsnapte man die naar het pistool van politieagent greep
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in