© Privé

Een geplande herdenkingsmars ter ondersteuning van de 24-jarige Jessica Whitaker, die door een zwarte meute werd vermoord nadat zij had gezegd dat “all lives matter”, is geannuleerd. De reden hiervoor is de haatdragende opmerkingen en moordbedreigingen die de familie kreeg van aanhangers van de Black lives matter-beweging.

Fontnieuws heeft dinsdag gerapporteerd over hoe BLM-aanhangers op Facebook de moord op Jessica Whitaker vierden en zich hatelijk uitten over de vermoorde jonge moeder. Waarbij zelfs niet geschuwd werd te verklaren dat “de rest van jullie de volgende zijn”.

Whitaker werd op zondag 5 juli vermoord in Indiana, VS, na een ruzie met een groep zwarte mannen over BLM. Ze werd in koelen bloede in een hinderlaag door de zwarten door het hoofd geschoten omdat ze “all lives matter” had gezegd.

Een herdenkingsmars ter ondersteuning van de vermoorde 24-jarige zou aanstaande zaterdag in Minneapolis worden gehouden. Maar het evenement werd geannuleerd.

De familie voelt zich niet veilig. En wie kan ze dat kwalijk nemen?, schrijven de organisatoren.

Het bericht wordt benadrukt door Cassandra Fairbanks van Gateway Pundit, die als eerste onthulde hoe de Amerikaanse mainstream media de moord op Jessica Whitaker hadden verduisterd.

Jonge moeder zei  “all lives matter” – geëxecuteerd door zwarte BLM-meute

  Trump's advocaat over BLM: "Terroristische groepering die blanken haat"
Vorig artikelJodin weggetreiterd bij de New York Times: “Ze noemden me een nazi en een racist”
Volgend artikelVader trof zwarte aan in slaapkamer 14-jarige dochter – sloeg zijn tanden eruit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Black Live Etters gesponsord door …. en dat is toch wel heel veelzeggend.
  Want …. wie o wie kan daar nu op tegen zijn?

  ‘The president of George Soros’s Open Society Foundations declared that now is ‘the moment we’ve been investing in for the last 25 years.’

  The George Soros–founded Open Society Foundations has announced that it is investing $220 million in “Black-led justice organizations” that among themselves call for defunding the police and mass mail-in voting and express support for the riots that have swept across the country following the death of George Floyd.’

  https://humansarefree.com/2020/07/george-soros-sends-220m-to-us-groups-demanding-police-defunding.html

 2. Ik begrijp niet, dat antifa en BLM nog niet geregistreerd staan als zijnde terroristisch; dat de leden nog niet gearresteerd zijn, en bezittingen geconfesceerd zijn.

  In Hongarije doen ze dat toch effe beter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in