Het spijt me. Ik weet dat die titel hard klinkt, maar echt, wat valt er nog te doen? Ik heb het grootste deel van twee jaar geprobeerd mensen te informeren. Ik zeg niet eens (althans twee jaar geleden niet) dat ik 100% zeker ben van mijn gelijk. Ik wilde gewoon mensen om mee te praten, om het mee uit te praten. Ik voelde me zelfs aangetrokken tot het idee dat ik dit allemaal besprak met iemand die aan de andere kant van het hek stond. Ik wilde tegenargumenten horen voor wat ik had geconcludeerd. Ik wilde horen waarom ik er misschien naast zat, wat ik misschien over het hoofd had gezien, en wat mijn beperkte wetenschappelijke en medische kennis mogelijk verkeerd had gezien, schrijft Todd Hayen.

Krekels. Nou ja, meer demonen die vanuit de hel schreeuwen. Gewoonlijk werd, en wordt nog steeds, elke poging tot discussie, debat of zelfs maar het stellen van een vraag beantwoord met een gewelddadig betoog, waarbij degene die probeerde een gesprek aan te knopen ervan werd beschuldigd lager dan rioolafval te zijn. Maar deze reactie was niet altijd hetzelfde. Soms was de reactie: “Daar wil ik echt niet over praten.” Die reactie kwam meestal van mensen die als kind geleerd hadden niet te praten met die rare vieze man met baard op straat. Als volwassene betekent dat: “Vermijd samenzweringstheoretici die verkeerde informatie rondbazuinen”.

Toen de schok van “praat nooit met een melaatse” eenmaal was weggeëbd, begon ik bij mijn eigen soort te blijven. En hoewel er zelden wordt gedebatteerd (ik raak steeds meer gefascineerd door hoe snappies hetzelfde denken, niet alleen over Covid, maar over bijna elk ander discutabel onderwerp), is het zo fijn om gewoon een gesprek te voeren over dit alles zonder dat iemand doorslaat. Uiteraard is dit niet ideaal. Preken voor het koor is nooit ideaal. Maar het is tenminste een fatsoenlijke, verstandige dialoog.

U hebt dit allemaal al eerder gehoord, waarschijnlijk tientallen keren. Toen het stof eenmaal was neergedaald, wat kregen we toen? Een impasse, eigenlijk. Twee kanten van dezelfde medaille, die beide relatief gemakkelijk te identificeren zijn. Elke kant presenteert dan voortdurend zijn zaak in verschillende vormen. De snappies niet meer zozeer om de schapen van iets te overtuigen, maar meer om de andere snappies te steunen op hun eigen, isolerende, reis. De schapen hebben een voordeel bij de presentatie van hun standpunt omdat zij niet gecensureerd worden. De snappies zijn dat wel.

Een andere eigenaardigheid is dat de schapen zelden hun standpunt verdedigen. Zij zullen de kant van de snappies gewoon neerhalen door hen idioten te noemen, of wetenschapontkenners, of samenzweringstheoretici, of mafkezen. Zelden of nooit komen zij met bewijzen of leggen zij hun standpunt uit vanuit een wetenschappelijk perspectief. Als snappies hun standpunt in wetenschappelijke termen uitleggen, gaan de schapen niet eens met hen in discussie en geven ze geen tegenargument. Als ze al iets doen, proberen ze alleen de snappie die de bewering doet te belasteren of te denigreren.

  24-jarige verpleegster krijgt toevallen, hersenaneurysma twee uur na J&J-prik - zou niettemin de experimentele injectie weer nemen

Zeker, de snappies zijn ook betrokken bij moedige rechtszaken, moedige klachten bij ambtenaren, en allemaal serieuzere acties tegen de oneerlijke en vaak illegale mandaten. Gelukkig maar. Maar waar ik het over heb is de oorlog van de massa… de gewone mens die het “dagelijks leven” leidt. Die strijd lijkt nogal gepolariseerd in strijdende partijen die elkaar weinig meer rechtstreeks te zeggen hebben. Nogmaals, er is geen debat, geen discussie, alleen geïsoleerde stukjes informatie die al dan niet bewijskrachtige waarheid kunnen zijn.

Aangezien ik duidelijk een snappie ben, is het voor mij logisch als ik iets lees of hoor van onze kant van het hek, het logisch is Het bewijs is duidelijk, de punten beknopt en ze doorstaan niet alleen de toets van het gezond verstand, maar ook die van het wetenschappelijk verstand. Als ik iets lees of hoor van de kant van de schapen, zit het steevast vol gaten, is het niet erg logisch en wordt er zelden enig wetenschappelijk bewijs aangevoerd. Zelfs als ik geen snappie was, zou ik het onmiddellijk verdacht en twijfelachtig vinden.

De website van NPR plaatste onlangs een artikel dat interessant is om hier te becommentariëren. Het staat zo vol onwaarheden, verzinsels en domme correlaties dat je na het lezen ervan zou denken dat een obsessie voor zoiets onschuldigs als postzegels verzamelen ertoe kan leiden dat iemand überhaupt niet meer in staat is om voor zichzelf te redeneren. Dit artikel maakte me zo boos dat ik het begon te begeven, toen begon ik te lachen. Ik bedoel, iedereen kan alles schrijven, en je moet je eigen logica en gezond verstand gebruiken om wat je leest al dan niet betrouwbaar te vinden.

Dit artikel (bekijk het hier) zegt eigenlijk dat een vrouw (Stephanie), 75 jaar, die zich later in haar leven verdiepte in kristallen, astrologie en verschillende gezondheidsalternatieven, gek werd en uiteindelijk stierf aan Covid omdat ze gehersenspoeld was door samenzweringstheoretici. Door de invloed van haar “eigenzinnige” obsessies werd ze een sektelid en als zodanig werd ze ertoe gebracht de “wetenschap” en het vaccin te weigeren. Toen ze uiteindelijk Covid (of zoiets) kreeg, weigerde ze behandelingen zoals Remdesivir, en ze weigerde ook om tijdens de laatste stadia van haar ziekte aan de beademing te worden gelegd. Ze beweerde dat de artsen haar probeerden te doden, en dat bewezen is dat deze behandelingen meer kwaad dan goed doen. Slimme dame. Oh nee, nee, nee… deze beslissingen hebben haar uiteindelijk gedood!

  Tandartsen zeggen dat onverklaarbare pijn en tandverlies verband kunnen houden met Covid-vaccin

Hier zijn een paar sappige citaten uit het artikel:

[Stephanie] weigerde zich te laten testen [toen ze de eerste symptomen opmerkte]. In plaats daarvan bestelde ze online medicijnen bij een natuurgenezer in Florida. Twee van de medicijnen, ivermectine [sic] en hydroxychloroquine [sic], zijn niet effectief tegen COVID, maar veel samenzweringstheoretici geloven dat ze werken. Stephanie wachtte op de pillen.

Zelfs nadat ze was opgenomen [in het ziekenhuis], wees ze een aantal effectieve behandelingen voor COVID af. Van één medicijn, remdesivir [sic] genaamd, is bewezen dat het de ernst van COVID vermindert, maar Stephanie geloofde complottheorieën die beweerden dat het medicijn eigenlijk werd gebruikt om COVID-patiënten te doden.

Interessant is dat Remdesivir in veel gerenommeerde tijdschriften wordt aangemerkt als een zeer gevaarlijk geneesmiddel. Of het wordt gebruikt om Covid-patiënten opzettelijk te doden, weet ik niet.

Al snel kreeg Stephanie’s man Covid (ze wonen natuurlijk samen, nietwaar?) Vikki, de dochter, dreef hem ertoe monoklonale antilichamen te krijgen…

…Hij verslechterde ’s nachts, en de volgende dag werd hij opgenomen in hetzelfde ziekenhuis waar Stephanie verbleef. In tegenstelling tot zijn vrouw accepteerde Arnold elke behandeling die hem werd aangeboden.

Hij zei ja tegen alles. Hij zei ja tegen elke behandeling die ze hem wilden geven,” zegt Vikki. “Mijn moeder zei nee.

Hij overleefde natuurlijk met glans, maar pas nadat zijn vrouw zich zo slecht hield aan haar “gekke complotideeën” en het “systeem” hem binnenhaalde. Wat een getuigenis!

De auteur van dit primo stuk propagandadrabbel eindigt het stuk met dit juweeltje:

Maar zij [Vikki, de dochter] denkt nog steeds aan de mensen die de met paranoia doorspekte video’s maken die haar moeder dag na dag consumeerde. Ze begrijpt dat iets in haar moeder haar naar die stemmen trok, maar Laurie [een van de schapenspecialisten die de familie raadpleegde] ziet Stephanie nog steeds vooral als een slachtoffer van de oplichters en aandachttrekkers die elke dag vele uren aan onwaarheden genereren om geld, likes en shares te grijpen.

Ja, hooggekwalificeerde medische artsen met tientallen jaren ervaring zoals McCollough, Kory en Marik (naast honderden, zo niet duizenden anderen), zijn “zwendelaars en aandachttrekkers die elke dag vele uren aan onwaarheden genereren om geld, likes en shares te grijpen.” Juist, dat geloof ik pas als het apen gaat regenen, en misschien zelfs dan niet.

  Het plan om u in een genetisch gemodificeerde menselijke cyborg te veranderen 

Deze mensen die zulke onzin schrijven, moeten hun mond met zeep, misschien met loog, spoelen. Hun acties zijn gewetenloos. Ongetwijfeld geloven mensen als Vikki wat zij beweert te geloven, maar ik durf te wedden dat de helft van wat zich in dit scenario heeft afgespeeld niet in het artikel is opgenomen en dat de andere helft is verzonnen. Persoonlijk zou het me niet verbazen als het allemaal volledig verzonnen was, maar het hoeft niet verzonnen te zijn om absoluut de gebreken te zien van een dergelijke tirade.

Als voorbeeld van waar ik in het begin van dit artikel op wijs, heeft dit NPR-verhaal geen enkele waarde. Het is een anekdotisch stukje pluis, en kan zeker worden aangemerkt als propaganda. Er zijn geen getuigenissen van artsen of medische onderzoekers, geen enkele wetenschappelijke presentatie die de beweringen van de auteur ondersteunt. Niets. Iedereen die dit leest met een beetje hersens zou het identificeren als een getuigenis van een enkele agenda, een marketingpresentatie voor een farmaceutisch bedrijf, een stuk vuilnis. Duidelijke en aanwezige propaganda. En toch… zullen de schapen het opeten. Het zal hun argumenten tot in het oneindige ondersteunen, en het zal hun bekwaamheid en gezond verstand verwringen om al het gesmeek van familie en vrienden te vermijden die ook van kristallen, astrologie en zelfs spiritualiteit houden (heeft u dat passieve trucje begrepen? En de foto van het engelenbeeldje om aan te tonen dat haar overtuigingen “eigenzinnig” waren?) Het is een zeer destructief en gevaarlijk artikel, maar uiteindelijk is de overreding ervan te vermijden als je nog hersens hebt en door deze Der Stürmer rotzooi heen kunt denken.

Ik heb mijn empathie voor schapen grotendeels verloren. Ze hebben hun bed gemaakt, en ze verdedigen het fel, ze kunnen er gewoon in gaan liggen. Ik zal iedereen die bij mij om hulp komt zeker helpen verlichten, maar verder komen ze er zelf wel uit. En als ze dat niet doen, welterusten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schapen, ik weet niet wat er mis is met die schapenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBritse propaganda haalt uit naar generaal Surovkin
Volgend artikelDe brutale Zelensky – Maar zijn gedrag heeft voor Moskou een aantal voordelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Gast….ik zit met exact hetzelfde.
  Ik veronderstel dat er meer zoals wij rondlopen, maar veel zijn het er niet.
  Godnogtoe…..en ik zit muurvast in een wereld van door stompzinnigheid gedreven blinde dwazen. De krant en de npo hun kerkgenootschap.
  De wereld van het gelijk van de meerderheid. Inhoud hoeft dat niet te hebben. Iedere van godverlaten blaaskaak met het niveau van een gehangen gans (zie dat volgevreten zwijn van een Bruls) kan zijn godverdomde gang gaan.
  Voor mijn part gast de hele bende kapot…..en Bruls en consorten vreten uiteindelijk elkaar wel op bij gebrek aan beter.

 2. De krant , de artikelen, ach soms heb je ze nodig……
  Toen minister de Jonge, je kent hem wel : die van de frikandel, en die van we zullen je thuis wel opzoeken met het prikje, die minister, ……… toen die begon te blaten over Ivermectine, nadat een huisarts daar goede resultaten bij ernstige covid zieken mee had gehad,
  Toen hij begon te blaten over boete’s en straffen op dit middel, ben ik gaan zoeken op internet en heb ik in China diverse potje Ivermectine besteld.
  Het duurde een poosje maar ze kwamen keurig verpakt aan in het voor “ Ivermectine verboden land”
  En toen ik afgelopen zomer ziek werd, heb ik “ potje 1” aangesproken samen met wat zink en quercitine , en jawel, op mijn leeftijd ( oudere) werkte het prima. Geen dag op bed gelegen. 0,2 mgr per kg lichaamsgewicht gewicht per dag ! T’ is maar dat je het weet………..
  Dus zo nu en dan moet je wel eens in de krant snuffelen om de “ pareltje “ die er voor jou instaan op te pikken.

  • LET OP: 0,2 mgr per kg lichaamsgewicht eenmalig en zonodig na 2 weken herhalen. Dus niet per dag!

   Verder zijn er ook andere middelen uit de familie waar Ivermectine uit komt. En allemaal werken ze op dezelfde manier, maar misschien minder krachtig. Zelfs cavia’s, paarden, kanaries en andere dieren mogen dit in Nederland nog steeds gewoon toegediend krijgen. En zij hebben een veel kleiner lichaam en de kwaliteitseisen voor paarden zijn vele malen hoger dan die voor mensen.

   • Het zelfde geldt voor Chloordioxide, was ineens verboden in de postzone Nederland, maar kon het gewoon in Duitsland bestellen, onder de noemer waterzuivering preparaat. Dit geneesmiddel is pas 150 jaar op de markt met bewezen resultaten. Halverwege 2018 werd het ineens verboden. Daarmee wisten de kwakzalvers die zich zelf de medische wetenschap noemen, dat dit goedkope middel tegen alle infecties is. Zoals parasieten, schimmels, slechte bacteriën in je lichaam onschadelijk maakt. Als je voor het eerst neemt krijg je ineens meer lucht (zogezegd een zuurstof boost) en het valt in je lichaam uit in een zout. Je wordt alsware intern gereinigd met dit middel. Jouw PH waarde van het bloed krijgt zo een hogere base. In een base omgeving is er geen voedingsbodem voor parasieten, schimmels of slechte bacteriën. Zo schijnt kanker een schimmelziekte te zijn. Je hebt maar een paar druppels nodig in een glaswater en behoef je maar 1x te nemen per dag, een kuurtje van 14 dagen is het meeste verdwenen, als sneeuw voor de zon.

 3. Beste Tod Hayen,
  Je hebt niet alleen maar de snappies aangesproken/bereikt, nee veel beter.
  Je bent constant bezig geweest om de waarheid te vertellen.
  Dit constante gedram van de waarheid, zorgt ervoor dat mensen zich gesteund voelen om deze waarheid mee uit te dragen.
  En dat is wat er ondertussen gaande is.
  Iedereen voelt binnen in zijn of haar lijf wanneer de waarheid wordt gesproken.
  Daar zijn we gevoelig voor.
  Miljoenen mensen wereldwijd schreeuwen nu de waarheid over stad en land.
  Beste Tod het werkt, langzaam en volgens mij TE langzaam, maar het komt goed.
  Dankjewel voor jouw onvermoeibare inzet 💣🔥👍💪🪓🥰

 4. Toch is het vrij simpel.. het is de moeite Niet waard..de Waarheid ligt in de tijd..en in de overtuiging dat we ze zullen overleven..ik heb lees al bijna 3 jaar geen kranten meer…tv is enkel voor sport of film..de rest is te belachelijk voor woorden.. zeker met schapen.. alhoewel velen spijt hebben..en nog vele slecht slapen.. veel meer moorden onder de burgerbevolking…die meestal Familie-moorden zijn .. hier in België..en ja hoor ook in mijn Familie.. jammer maar helaas..dat zijn ook de idioten die dat geel-blauw vlaggetje hangen.. het stoort me zelfs niet meer..want Wat een Desillusie
  staat hen alweer te wachten..als 73 jarige streef ik opnieuw mee op de Barricades voor Vrijheid…en wandel nog 5 km per dag..en niet langzaam hoor.. voor mijn puur bloed en Ons Gevecht tegen de 4 ruiters v’d Apocalyps….Poetin kwam op tijd 🤗 ♥️🇷🇺♥️🇷🇺🌹🌹🌹🌹🤗⌛

 5. Heb je wel eens van het woord “maçonniek” gehoord? Wij leven nu in het maçonnieke tijdperk ofwel het tijdperk van de vrijmetselarij. Het woord Maçonniek betekent “de vrijmetselarij betreffende”. Een beetje rare definitie die op zich niets betekent. Als je vrijmetselaars observeert zie je dat zij het liegen tot een hoge kunst hebben verheven. Op medisch gebied is Louis Pasteur, een vrijmetselaar, begonnen met virussen te verzinnen die ‘besmettelijk’ zouden zijn. Deze Louis Pasteur was beroemd omdat hij had uitgevonden dat de verhitting van melk tot 70*Celsius de melk minder snel deed verzuren. Het is ook Pasteuriseren genoemd tot de dag van vandaag. Als Pasteur het daarbij gelaten had was er niets aan de hand geweest. Maar hij was ontevreden en jaloers op Robert Koch die met de microscoop de ’tuberkel’ heeft ontdekt, de veroorzaker van tuberculose, een ziekte die miljoenen mensen doodden in die tijd, vooral de massa mensen die ondervoed waren. Er was nog geen antibiotica, (wel colloïdaal zilverwater) dus veel meer dan mensen in een sanatorium verplegen konden ze er niet aan doen. Louis Pasteur wilde ook iets ontdekken, dat werd dan het “virus” wat een Griekse naam is voor “smetstof” maar niet voor een “virus”, een organisme wat Pasteur er van maakte. Een virus is dus puur door Louis Pasteur verzonnen om beroemd te worden en als verdienmodel. Dit is nooit veranderd tot de dag van vandaag.

   • p.s. lees ook Bechamp. Ook hij was verguisd door die dief Pasteur.

    https://www.amazon.com/Blood-Its-Third-Element/dp/1541159357

    “According to his experiments and observations, these tiny particles he named ‘microzymas’ have an active role in sustaining and also in terminating life. Using the syllable ‘-zyme’ (now also used in the word ‘enzyme’) to indicate this principle of causing ‘fermentation’ (activity) Béchamp searched for and found the same particles and activity even in limestone, apparently from the ancient shelled creatures whose bodies were incorporated into the stone. They still retained their activity. The only factor that stopped these particles was heat.”

  • Ik waardeer je instructies, maar die volg ik standaard en dan nog krijg ik geen e-mail. Ik zal het eens proberen met een ander e-mailadres.

  • ik doe dat steeds maar geen reacties.
   ook krijg ik het artikel een of 2 dagen later te lezen dan de reageerders hoe komt dat ?

 6. Echt geen idee…ik hoop dat je een uitweg vindt, alhoewel mijn toestel ook zijn eigen wil heeft… Xiaomi een Kut-toestel op 11 januari eindigt mijn Contract en ook dit toestel Orange inbegrepen…Frontnieuws en Telegram is het enige dat hier goed werkt…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in