Vaccinaties worden beschouwd als het beste wat de moderne geneeskunde te bieden heeft. Maar steeds meer indicaties en bewijzen tonen aan: er zijn twijfels over het beschermende effect. En de gevaren waarvoor vaccinaties zouden moeten beschermen, zijn niet in verhouding met de bijwerkingen! Dit is vooral dramatisch bij kinderen! In Duitsland groeide het aantal vaccindoses in het eerste levensjaar sinds 1972 van 1 naar 34! Tegelijkertijd explodeerde het aantal chronische ziekten bij kinderen: Reuma, kanker; maar vooral allergieën, gevoeligheid voor infecties, en gedragsproblemen zoals AD(H)D, schrijft Stichting Vaccinvrij op haar YouTube-account.

Oorzaak zijn de additieven in de vaccinaties, vooral de aluminium bevattende adjuvanten. Omgerekend naar lichaamsgewicht bevat een zuigelingenvaccin 23 keer meer aluminium dan een vaccin voor volwassenen! De film laat zien dat er van de toelating van de vaccins tot aan de omgang met de bijwerkingen enorme misleiding gaande is. Belangrijk voor het behoud van de gezondheid is niet een volledig ingevulde vaccinatiekaart; maar schoon water, gezonde voeding en een organisme dat vrij is van giftige stoffen. Steeds meer mensen zeggen daarom: “WIJ VACCINEREN NIET!” ‘Wir impfen nicht’ – de kijkprik(kel) voor het inflatoire gespuit’. Mythes en waarheid van de vaccinatiecampagne.

‘Wir impfen nicht’ – de kijkprik(kel) voor het inflatoire gespuit’.
Mythes en waarheid van de vaccinatiecampagne.

Documentatie, looptijd: 100 minuten.
DVD bestellingen: https://wir-impfen-nicht.eu.

Via: https://www.wir-impfen-nicht.eu. Met dank aan Dhr Michael Leitner.

Vertaald en ondertiteld door Mara van Stichting Vaccinvrij voor Stichting Vaccinvrij & ‘Wir Impfen Nicht’ 2017. https://www.stichtingvaccinvrij.nl, https://www.vaccinvrij.nl.


COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschappers schrijven hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toe aan vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

  Oversterfte in de 20 meest gevaccineerde hoogontwikkelde landen verdrievoudigt bijna!
Vorig artikel“Je gelooft de mensen, vertrouwt erop dat het vaccin onderzocht is” – Jonas 35 werd ingeënt met AstraZeneca
Volgend artikel“Wij zijn menselijke proefkonijnen”: Alarmerende sterftecijfers door mRNA-vaccins vragen om dringende maatregelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Vaccineren is big business voor de farmaceuten en dat de farmaceuten iedereen ziek en zwak wil hebben. Worden er steeds meer vaccins in de mens gespoten, zeg maar een soort van klanten binding. Want aan zieke en zwakke mensen kunnen ze erg veel aan verdienen. Daarom hebben zij de natuurlijke vitamines, mineralen en spoorelementen de oorlog verklaard en ze laten verbieden. Want op natuurlijke producten valt niets te verdienen en ze niet gepatenteerd kunnen worden. De farmaceuten en huisartsen zijn niet voor onze gezondheid in het leven geroepen, maar het zijn pillenschuivers. Alle reguliere medicijnen vinden hun oorsprong uit aardolie en synthetische kunstmatige verbindingen, die ons lichaam niet eens altijd herkent. Doctoren/huisartsen studeren medicijnen, maar weten vaak niets van gezondheid en voeding. De mens wordt dan ook als een ding behandelt, waar ze van alles aan mogen versleutelen en de medische wetenschap baseert zich veelal op aannames, maar dat is enkel op lab. niveau. Wat er in de praktijk gebeurt hebben zij vaak geen weet van. Net zo met een virus, dat is ook een aanname dat het bestaat, maar nog nooit heeft iemand dat kunnen bewijzen en/of kunnen bepalen dat het virus besmettelijk is en/of het kan muteren. Het gehele corona verhaal is van A tot Z geschoeid op aannames en verzonnen theorieën, daar trappen alleen de onwetende, natieve en de gemakzuchtige medemens in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in