Dr. Robert Malone staat bekend als een van de bedenkers van de mRNA-vaccintechnologie waarop sommige van de covid-19 vaccins zijn gebaseerd. Zijn naam is hier op het patent te zien. Het Pfizer-vaccin, dat in Israël wordt gebruikt, is ook gebaseerd op deze mRNA-vaccin technologie, schrijft Israelunwired.com.

Hoewel Dr. Malone het vaccin zelf heeft genomen, is hij er nu fel tegen gekant. Onlangs heeft hij een boodschap naar buiten gebracht waarin hij ouders waarschuwt tegen het toedienen van het vaccin aan kinderen. Dr. Malone’s video en geschreven boodschap zijn hieronder te zien.

Het lijkt erop dat de waarschuwingen van Dr. Robert Malone over de prik voor kinderen viraal zijn gegaan in Israël en dat het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid zo bezorgd is dat het een hele lange “debunking Dr. Malone” post op facebook heeft geplaatst.

Terwijl de post van het Ministerie van Volksgezondheid probeert hem in diskrediet te brengen, wijst een grote meerderheid van de commentaren van het publiek erop dat het Ministerie van Volksgezondheid liegt tegen het publiek.

Facebook-post van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid

De Facebook-post in het Nederlands vertaald:

Zeer belangrijk om te delen!

In de afgelopen dagen is een video met valse informatie viraal geworden, door een man genaamd Robert Malone, die leugens en onwaarheden heeft verspreid sinds het begin van de pandemie. Om te voorkomen dat u of uw dierbaren vallen voor de ongegronde samenzweringen, laten we de “nep” uit elkaar halen en de echte wetenschappelijke informatie delen. Erg lang, maar belangrijk om te lezen

Hij heeft het mRNA niet uitgevonden, niet de technologie die gebruikt wordt in het coronavaccin en verspreidt al sinds het begin van de pandemie nepnieuws.

Een van de meest prominente promotors van nepnieuws tijdens het coronatijdperk is Robert Malone, die zichzelf voorstelt als de ontdekker van het mRNA, of de uitvinder van de technologie achter het mRNA-vaccin. We zullen hier uiteindelijk op terugkomen, maar laten we beginnen met de argumenten die hij aanvoert in zijn nieuwe virale video.

Het spike-eiwit dat wordt geïnjecteerd is giftig – nep!

Wat wordt geïnjecteerd is een segment RNA dat codeert voor de aanmaak van het virale spike-eiwit – hetzelfde eiwit dat verantwoordelijk is voor de besmettelijke eigenschappen van het virus. Dit betekent dat het vaccin in wezen een klein deel van onze cellen “leert” om tijdelijk het spike-eiwit aan te maken, zodat het immuunsysteem ertegen kan reageren. Net als bij het virus.

Het RNA breekt na korte tijd op natuurlijke wijze af en het immuunsysteem leert het eiwit kennen en ruimt het op – op soortgelijke wijze als het zou reageren op een binnendringend virus.

Honderden miljoenen mensen hebben het vaccin reeds gekregen en nog eens miljarden hebben soortgelijke technologieën gekregen (Astrozeneca, Johnson en Johnson en andere bedrijven in Rusland en India) en er is geen overmatig sterftecijfer geconstateerd bij de gevaccineerden, integendeel, dat is wel het geval bij degenen die niet tegen corona zijn gevaccineerd.

  Ondanks Nature-studie die aantoont dat Covid-19 gevaccineerde mensen 2x zoveel 'mini-beroertes' in hun oog hebben dan ongevaccineerden, neemt de EU nieuwe mRNA-therapieën over

Precies hetzelfde eiwit wordt in onze cellen aangemaakt wanneer het virus deze binnendringt. Tot nu toe hebben officieel honderden miljoenen mensen het virus opgelopen, dus hoe is besmetting met het virus te verkiezen? Voor alle duidelijkheid: ernstige ziekte wordt niet veroorzaakt door giftige eigenschappen van het spike-eiwit of een ander eiwit. Het spike-eiwit is een van de oorzaken waardoor het coronavirus zo besmettelijk kan worden en daarom is het het doelwit waar we ons op richten in zowel het vaccin als verschillende behandelingen. Wij willen het virus neutraliseren voordat het schade kan aanrichten.

Hij presenteert een lange lijst van onherstelbare schade aan meerdere systemen: De hersenen en het zenuwstelsel – nep! Het hart en bloedvaten inclusief bloedstolsels – nep! Reproductiesystemen – nep! Het vaccin “reset” het immuunsysteem – nep nep nep nep!

Er is geen bewijs of aanwijzing voor schade aan de hersenen door het vaccin, geen bewijs of aanwijzing voor schade op lange termijn aan het hart en wat betreft het resetten van het immuunsysteem, dit is een fictie. Ter illustratie, als dit waar was, zouden we zien dat mensen ziek worden met meer ziekten na vaccinatie. Schade aan de bloedvaten en het hart zijn iets dat het virus wel veroorzaakt. Nu zullen er mensen zijn die opstaan en roepen “Myocarditis!” (Ontsteking van de hartspier) ook hier zijn hun percentages en de ernst veel lager dan die van de ziekte zelf.

Er zijn aanwijzingen dat er bij enkele mensen ook een effect van het virus op de hersenen is, het is nog onduidelijk wat het belang hiervan is.

Daarna beweert hij dat de schade van het vaccin groter is dan de schade van de ziekte, ook dit is vals en er is een overvloed aan onderzoek dat dit aantoont, waaronder een uitstekende studie van Dr. Ran Balicer.

Later verwijst hij naar de technologie die niet genoeg tests heeft ondergaan. Dit is een relatief nieuwe technologie, maar zij is de afgelopen twee decennia getest in verschillende klinische proeven, en bovendien zijn er honderden miljoenen mensen over de hele wereld op getest.

Wat langdurige schade door het vaccin betreft, die is zeer onwaarschijnlijk. Bijwerkingen op lange termijn zijn iets wat bij vaccins niet voorkomt. De zeldzame bijwerkingen die zich toch voordoen, werden snel opgemerkt.

Het is belangrijk te onthouden dat blootstelling aan het virus een kwestie van tijd is, het vaccin biedt het lichaam voorlopige informatie over het virus en stelt het lichaam in staat het virus effectief te bestrijden, niet als het zich voordoet, maar wanneer het zich voordoet.

Laten we het nu hebben over Robert Malone, hij was als student betrokken bij de ontwikkeling van de technologie in cellen en in kikkers, ver terug in de jaren 80. Dat is het. Hij is niet de uitvinder, hij heeft het coronavaccin niet ontwikkeld, hij was op zijn best een ster die snel uitdoofde, en zelfs dat is niet zeker gezien de getuigenissen van mensen die met hem hebben gewerkt.

  Knut Wittkowski, epidemioloog: we hadden op natuurlijke wijze binnen 6 weken kudde-immuniteit kunnen bereiken

Vanaf het begin van de pandemie is hij bezig geweest met het verzinnen van geruchten en het verspreiden van desinformatie. Probeer maar eens te Googlen op “Robert Malone factcheck” en je zult zien hoe vaak zijn leugens in diskrediet zijn gebracht.

Wat Robert Malone echter is, is een man die leugens verspreidt die mensen kwetsen. Verspreid zijn leugens niet. Volg geen mensen die zijn leugens verspreiden en kopieer dit bericht naar elke plaats waar zijn naam wordt genoemd.

Er is veel valse informatie online. Bevestig je bronnen, geloof niet elke video of post die je ziet. Neem je medische beslissingen op basis van informatie gebaseerd op bewijs. Als je twijfels hebt, check Google en kijk of er geloofwaardige bronnen zijn die dit onderbouwen.

Wetenschappelijk advies: Dr. Erez Garty, immunoloog van het Davidson Instituut voor Wetenschappelijk Onderwijs.

Erez Garty

Dr. Malone’s connectie met de creatie van mRNA vaccintechnologie van het internet gehaald?

Sinds Dr. Malone in het openbaar zijn bezorgdheid uitte over het covid-19 vaccin, lijkt het erop dat er een gerichte karaktermoord op hem is gepleegd, ook op het internet, om zijn connectie met de uitvinding van de mRNA vaccintechnologie in diskrediet te brengen.

Kijk eens naar dit is het webarchief van Wikipedia over de MRNA vaccintechnologie: https://web.archive.org/web/20210614140319/https://en.wikipedia.org/wiki/RNA_vaccine

De geschiedenissectie geeft details over Dr. Malone’s centrale rol als een van de uitvinders.

Kijk nu eens naar datzelfde Wikipedia-artikel van vandaag:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/RNA_vaccine

Men kan heel duidelijk zien dat de rol van Dr. Malone volledig uit de tekst is geschrapt om de geschiedenis te herschrijven en hem in diskrediet te brengen.

Men kan dit wegpoetsen en negeren of geschokt zijn en zich beginnen af te vragen waarom.

Dr. Malone’s Boodschap over Vaccinatie voor Kinderen

Robert W Malone, MD
Voordat u uw kind injecteert

Mijn naam is Robert Malone, en ik spreek tot u als vader, grootvader, dokter en wetenschapper. Normaal lees ik niet voor uit een voorbereide toespraak, maar dit is zo belangrijk dat ik zeker wilde zijn dat ik elk woord en elk wetenschappelijk feit juist heb.

Ik sta achter deze verklaring omdat ik beroepsmatig betrokken ben geweest bij onderzoek naar en ontwikkeling van vaccins. Ik ben ingeënt tegen COVID en ben in het algemeen voorstander van inenting. Ik heb mijn hele professionele loopbaan gewijd aan de ontwikkeling van veilige en doeltreffende methoden voor de preventie en behandeling van infectieziekten.

Voordat u uw kind laat vaccineren – een beslissing die niet meer teruggedraaid kan worden – wil ik u graag deelgenoot maken van de wetenschappelijke feiten over dit genetische vaccin, dat is gebaseerd op de door mij ontwikkelde mRNA-vaccintechnologie:

  Gevaccineerde vrouwen liegen nu over hun vaccinatiestatus omdat steeds meer mannen hen als onvruchtbaarheidsrisico zien

Er zijn drie punten die ouders moeten begrijpen:

De eerste is dat een viraal gen wordt geïnjecteerd in de cellen van uw kinderen. Dit gen dwingt het lichaam van uw kind om giftige spike-eiwitten te produceren. Deze eiwitten veroorzaken vaak blijvende schade aan de vitale organen van kinderen, waaronder

• Hun hersenen en zenuwstelsel

• Hun hart en bloedvaten, inclusief bloedstolsels

• Hun voortplantingssysteem

• En dit vaccin kan fundamentele veranderingen teweegbrengen in hun immuunsysteem

• Het zorgwekkende is dat als deze schade eenmaal is opgetreden, het onherstelbaar is

• Je kunt de beschadigingen in hun hersenen niet repareren

• Je kunt het littekenweefsel van het hart niet herstellen

• Men kan een genetisch gereset immuunsysteem niet repareren, en

• Dit vaccin kan schade toebrengen aan de voortplanting, wat gevolgen kan hebben voor toekomstige generaties van uw gezin.

Het tweede punt waarvan u op de hoogte moet zijn, is het feit dat deze nieuwe technologie niet afdoende is getest.

• We moeten minstens 5 jaar testen/onderzoek doen voor we de risico’s echt kunnen begrijpen

• Schade en risico’s van nieuwe geneesmiddelen worden vaak pas vele jaren later bekend

• Vraag uzelf af of u wilt dat uw eigen kind meedoet aan het meest radicale medische experiment in de geschiedenis van de mens

Een laatste punt: de reden die u wordt gegeven om uw kind te vaccineren is een leugen.

• Uw kinderen vormen geen gevaar voor hun ouders of grootouders

• Het tegendeel is waar. Hun immuniteit na het krijgen van COVID is van cruciaal belang om uw gezin, zo niet de hele wereld, van deze ziekte te redden.

Samenvattend is er geen voordeel voor uw kinderen of uw gezin om uw kinderen in te enten tegen de geringe risico’s van het virus, gezien de bekende gezondheidsrisico’s van het vaccin waarmee u als ouders en uw kinderen wellicht de rest van hun leven zullen moeten leven.

De risico-batenanalyse is niet eens in de buurt van een vergelijking.

Als ouder en grootouder raad ik u aan weerstand te bieden en te vechten om uw kinderen te beschermen.

Israëlisch Vaxx Getuigenissen Project

Een groep onafhankelijke Israëliërs documenteerde mede-Israëliërs met verhalen over verwondingen door het covid-19 vaccin. Zij vonden dit nodig omdat het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid de gewonden van de prik heeft genegeerd en gebagatelliseerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische perschef voor de premier over de crisis van dode en zeer zieke GEVACCINEERDE IsraëliërsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel2021 top artikelen – Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”
Volgend artikelDuitse minister van Volksgezondheid roept op tot onmiddellijke gedwongen vaccinatie van de hele bevolking
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in