Israëlische studie: Aspirine helpt beschermen tegen Covid-19

8

Mensen die een kleine dosis nemen hebben 29% minder kans om positief te testen dan anderen, zeggen de onderzoekers; degenen die COVID krijgen, herstellen sneller, en met minder nawerkingen

Aspirine, een van de oudste en meest gebruikte geneesmiddelen, voorkomt COVID-19-infecties, beweren Israëlische wetenschappers in “opwindende” bevindingen.

In het “peer-reviewed” onderzoek ontdekten zij dat in een steekproef van Israëlische PCR-tests, patiënten die kleine doses aspirine nemen 29 procent minder kans hadden om positief te testen. Zij vergeleken 10.477 resultaten met medische dossiers over welke preventieve geneesmiddelen patiënten nemen.

“We waren echt opgewonden om een grote vermindering te zien in het aantal mensen dat positief testte, en dit geeft een veelbelovende indicatie dat aspirine, zo’n bekend en goedkoop geneesmiddel, nuttig kan zijn in de strijd tegen de pandemie”, vertelt Milana Frenkel-Morgenstern van de Bar-Ilan Universiteit aan The Times of Israel.

De aspirine studie richtte zich op mensen die “baby” 75 milligram doses van het geneesmiddel nemen voor primaire preventie van hart-en vaatziekten, maar die dergelijke ziekten nog niet hebben. De resultaten werden aangepast om rekening te houden met leeftijd en co-morbiditeiten.

“Het feit dat we zagen dat het niet alleen de kans op infectie is, maar ook de ziekteduur, wijst op de mogelijkheid van voordelen, in biologische termen, van het nemen van aspirine”, zegt hij.

De samenvatting van de studie:

Het gebruik van aspirine voor primaire preventie van hart- en vaatziekten is geassocieerd met een lagere waarschijnlijkheid van COVID-19-infectie.

Het onderzoek werd uitgevoerd door Bar-Ilan, Leumit Health Services, en Barzilai Medical Center, en de bevindingen zijn gepubliceerd in het peer-reviewed FEBS rapport. Barzilai’s Prof. Eli Magen, de hoofdauteur, zei: “Deze observatie van het mogelijke gunstige effect van lage doses aspirine op COVID-19 infectie is voorlopig, maar lijkt veelbelovend”.

De CEO van Pfizer noemt Israël een groot vaccinatielaboratorium

  Schokkende COVID-gegevens uit Israël
Vorig artikelViroloog en vaccindeskundige: “Vaccin verandert virus in oncontroleerbaar monster!”
Volgend artikelRobert F. Kennedy, Jr: Bill Gates plande reeds vóór COVID de censuur van vaccin-sceptici in de media met China en de CIA
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Trappen jullie hier niet in een controlled opposition bericht (inzake art. onderzoek Israel asperine kan covid 28% reduceren)? Immers de PCR test kan niet worden gebruikt om besmettelijke ziekten te diagnosticeren.
    De RT PCR test kan NIET op een virus testen. Het instrumentarium test uitsluitend op genetisch materiaal.
    Genetisch materiaal wordt gevonden in elk levend wezen op de planeet.

  2. Hoe naïef kunnen wetenschappers zijn: het is toch al decennia bekend dat een aspirientje kan helpen tegen de gevolgen van een influenza virus … oftewel een griep. Griep is vervangen door Covid-19; de uiteindelijke eindcijfers (aantal doden per land en/of wereldwijd) liggen op hetzelfde niveau. Sterker nog de veroorzaker van het zgn. Covid-19, Sars-Cov-2, is nog nooit geïsoleerd, m.a.w. het is nog nooit aangetoond dat het bestaat. Laten we hopen dat iedereen die op deze geweldige nieuwssite meeleest, zo langzamerhand begrijpt dat we in een wereldwijd toneelstuk zijn beland, waar de toneelspelers blijven doorgaan zolang wij in de zaal blijven zitten.

  3. COVID19 bestaat niet maar is de griep die zogenaamd niet meer bestaat……..Nu hebben we dan mutaties die ook allemaal gewoon de griep zijn.
    Ja ze weten zo goed te voorspellen wanneer er weer een nepgolf aankomt omdat er al eeuwenlang griepgolfen bestaan op een bepaalde tijd.Herfst,winter en voorjaar komen die jaarlijks voorbij rollen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in