In oktober 2019, vlak voor de COVID-uitbraak, begonnen Gates en andere invloedrijke mensen te plannen hoe voorstanders van vaccinveiligheid konden worden gecensureerd op sociale media tijdens een simulatie van een wereldwijde pandemie, bekend als Event 201.

Robert F. Kennedy, Jr.: De afgelopen twee weken hebben Facebook en andere sociale media sites mij en vele andere critici van corruptie in de regelgeving en autoritair volksgezondheidsbeleid gedeplatformd. Dus, hier is wat voer voor degenen onder jullie die het griezelige gevoel hebben dat de reactie van de overheid/industrie op een pandemie aanvoelt alsof het gepland was – zelfs voordat er een pandemie was.

Het bijgevoegde document laat zien dat een cabal van machtige individuen inderdaad is begonnen met het plannen van de massale verwijdering van vaccin-sceptici van sociale media in oktober 2019, een week of twee voordat COVID begon te circuleren. Die maand organiseerde Microsoft-oprichter Bill Gates een oefening van vier “table-top” simulaties van een wereldwijde Coronavirus pandemie met andere hooggeplaatste “Deep State” panjandroms. De oefening werd Event 201 genoemd.

Tot de medesamenzweerders van Gates behoorden vertegenwoordigers van de Wereldbank, het Economisch Wereldforum (Great Reset), het BBloomberg/Johns Hopkins University Populations Center, de Centers for Disease Control and Prevention, diverse mediaconglomeraten, de Chinese regering, een voormalig directeur van de Central Intelligence Agency/National Security Agency (zoiets als een voormalig CIA-officier bestaat niet), vaccinfabrikant Johnson & Johnson, de financiële sector en de bioveiligheidsindustrie, en Edelman, ’s werelds grootste PR-bedrijf.

Op aanwijzing van Gates speelden deze eminenties de rol van leden van een Pandemic Control Council, en stippelden zij regeringsstrategieën uit om de pandemie, het narratief en de bevolking onder controle te krijgen. Het behoeft geen betoog dat weinig werd gesproken over de opbouw van immuunsystemen, geneesmiddelen van de plank, of therapeutische geneesmiddelen en vitamines waarop geen octrooi rust, maar wel veel over het bevorderen van de invoering van nieuwe octrooieerbare antivirale geneesmiddelen en vaccins.

Maar de deelnemers richtten zich vooral op het plannen van industriegerichte, angstzaaiende, politiestaatstrategieën voor het beheersen van een denkbeeldige wereldwijde besmetting met het coronavirus, culminerend in massale censuur van de sociale media.

Vreemd genoeg beweert Gates nu dat de simulatie niet heeft plaatsgevonden. Op 12 april 2020, vertelde Gates aan de BBC: “Nu zijn we hier. We hebben dit niet gesimuleerd, we hebben niet geoefend, dus zowel voor het gezondheidszorgbeleid als voor het economisch beleid, bevinden we ons op onbekend terrein”.

Helaas voor die whopper, zijn er nog steeds video’s van het evenement op het internet beschikbaar. Daarop is te zien dat Gates en zijn team wel degelijk het gezondheids- en economisch beleid hebben gesimuleerd. Het is moeilijk te geloven dat Gates het vergeten is.

De door Gates gesimuleerde COVID-epidemie (Event 201) veroorzaakte 65 miljoen doden bij het eindpunt van 18 maanden en een globale economische ineenstorting die tot een decennium zou duren. Vergeleken met de Gates-simulatie is de huidige COVID-19-crisis dus een beetje een domper, met slechts 2,5 miljoen doden “toegeschreven aan COVID” in de afgelopen 13 maanden.

  "Bill Gates is het kwaad" -  Petitie om Bill Gates te onderzoeken voor 'Misdaden tegen de Mensheid' heeft inmiddels ruim 670.000 handtekeningen

De “aan COVID toegeschreven” sterfgevallen in de reële situatie zijn hoogst twijfelachtig, en moeten worden gezien in de context van een wereldbevolking van 7,8 miljard, met naar verwachting ongeveer 59 miljoen sterfgevallen per jaar. De voorspellingen van een tien jaar durende economische ineenstorting zullen waarschijnlijk nauwkeuriger blijken – maar alleen vanwege de draconische lockdowns die door Gates wordt gepropageerd.

Gates’ scenario voor Event 201 stelt zich grote anti-vaccinrellen voor die worden uitgelokt door internetberichten. De algemene en eenduidige veronderstelling onder de deelnemers was dat een dergelijke crisis een geschikte gelegenheid zou zijn om nieuwe vaccins te promoten en de controle te verscherpen door middel van een bewakings- en censuurstaat.

Segment vier van het draaiboek – over manipulatie en controle van de publieke opinie – is het meest onthullend. Het voorspelde griezelig genoeg de huidige crisis van de democratie:

• De deelnemers bespraken mechanismen om “desinformatie” en “verkeerde informatie” onder controle te krijgen, door de media te “overspoelen” met propaganda (“goede informatie”), sancties op te leggen voor het verspreiden van onwaarheden, en de anti-vaccinbeweging in diskrediet te brengen.

• Jane Halton, van de Australische ANZ Bank, een van de auteurs van het onderdrukkende Australische “no jab, no pay”-beleid, verzekerde de aanwezigen dat de Gates Foundation algoritmen ontwikkelt “om de informatie op deze sociale-mediaplatforms te doorzoeken” om het publiek te beschermen tegen gevaarlijke gedachten en informatie.

• George Gao, de vooruitziende directeur van het Chinese Centrum voor Ziektebeheersing, maakt zich zorgen over hoe de “geruchten” dat het virus in een laboratorium is ontstaan, de kop in gedrukt kunnen worden: “Mensen geloven: ‘Dit is door mensen gemaakt’… [en dat] een farmaceutisch bedrijf het virus heeft gemaakt”.

• Chen Huang, een Apple-onderzoekswetenschapper, Google-geleerde en ’s werelds grootste expert op het gebied van tracking and tracing en gezichtsherkenningstechnologie, speelt de rol van nieuwslezer die verslag doet van tegenmaatregelen van de overheid. Hij wijt de rellen aan anti-vaccin activisten en voorspelt dat Twitter en Facebook zullen samenwerken om “een verontrustend aantal accounts te identificeren en te verwijderen die gewijd zijn aan het verspreiden van verkeerde informatie over de uitbraak” en om “internetafsluitingen te implementeren … om de paniek te bedwingen”.

• Dr. Tara Kirk Sell, senior wetenschapper aan het Johns Hopkins Center for Health Security aan de Bloomberg School of Health, maakt zich zorgen dat farmaceutische bedrijven ervan worden beschuldigd het virus te hebben geïntroduceerd om geld te kunnen verdienen aan medicijnen en vaccins: “[Wij] hebben het vertrouwen van het publiek in hun producten zien afnemen”. Ze merkt met verontrusting op dat “de onrust als gevolg van valse geruchten en verdeeldheid zaaiende berichten toeneemt en de verspreiding van de ziekte verergert naarmate het vertrouwen afneemt en mensen niet meer meewerken aan de hulpverlening. Dit is een enorm probleem, dat een bedreiging vormt voor regeringen en betrouwbare instellingen”.

Sell herinnert haar collega’s eraan dat “we weten dat sociale media nu de primaire manier zijn waarop veel mensen hun nieuws krijgen, dus onderbrekingen van deze platforms zouden de verspreiding van verkeerde informatie kunnen indammen”. Er zijn vele manieren, adviseert Sell, waarop de overheid en de industrie dit doel kunnen bereiken: “Sommige regeringen hebben de controle over de nationale toegang tot het internet overgenomen. Andere censureren websites en de inhoud van sociale media en een klein aantal heeft de internettoegang volledig afgesloten om de verspreiding van verkeerde informatie tegen te gaan. Er zijn straffen ingesteld voor het verspreiden van schadelijke onwaarheden, waaronder arrestaties”.

• Matthew Harrington, CEO van Edelman Public Relations is het ermee eens dat sociale media moeten worden in gepast om overheidsbeleid te bevorderen: “Ik denk ook dat we op een moment zijn aanbeland waarop de sociale mediaplatforms naar voren moeten treden en moeten erkennen dat het moment om te beweren dat ze een technologieplatform zijn en geen omroeporganisatie voorbij is. Ze moeten inderdaad deelnemen aan het verspreiden van juiste informatie en samenwerken met de wetenschappelijke en gezondheidsgemeenschappen om tegenwicht te bieden, zo niet de zone te overspoelen. Want proberen de geest terug te stoppen in de fles van verkeerde informatie en desinformatie is niet mogelijk”.

• Stephen Redd, de admiraal van de Volksgezondheidsdienst, heeft de griezelige gedachte dat de overheid gegevens van sociale media zou moeten ontginnen om mensen met negatieve overtuigingen te identificeren: “Ik denk dat er met de sociale mediaplatforms een manier is om te begrijpen wie het is die kwetsbaar is … voor verkeerde informatie, dus ik denk dat er een manier is om gegevens te verzamelen van dat communicatiemechanisme”.

• Adrian Thomas van Johnson & Johnson kondigt aan “belangrijk nieuws te delen van enkele van onze ledenbedrijven [Pharma]”: We doen klinische proeven met nieuwe antiretrovirale middelen, en zelfs met vaccins!” Hij beveelt deze bedrijven een strategie aan om de problemen aan te pakken wanneer “er geruchten de ronde doen” dat hun slordig geteste producten “sterfgevallen veroorzaken en patiënten daarom stoppen met het innemen ervan”. Hij suggereert: “Misschien maken we de fout om alle sterfgevallen en infecties te rapporteren en te tellen”.

• Avril Haines, voormalig adjunct-directeur van de CIA, schetst een strategie om het gebied te overspoelen met propaganda uit “betrouwbare bronnen”, waaronder “invloedrijke gemeenschapsleiders en gezondheidswerkers”. Hij waarschuwt voor “valse informatie die ons vermogen om de pandemie te bestrijden daadwerkelijk begint te belemmeren, dan moeten we daar snel op kunnen reageren”.

• Matthew Harrington (CEO van Edelman) merkt op dat het internet – dat ooit beloofde informatie te decentraliseren en te democratiseren – nu gecentraliseerd moet worden: “Ik denk dat, om een beetje voort te borduren op wat Avril zei, ik denk dat net als in eerdere gesprekken waar we hebben gesproken over centralisatie rond informatiebeheer of volksgezondheidsbehoeften, er een gecentraliseerde reactie moet komen rond de communicatieaanpak die vervolgens doorsijpelt naar de geïnformeerde pleitbezorgers die zich in de NGO-gemeenschappen bevinden, de medische beroepsbeoefenaren, enz. , etc.”

• Tom Inglesby (bioveiligheidsdeskundige van John Hopkins en adviseur van de National Institutes of Health, het Pentagon en Homeland Security) is het ermee eens dat gecentraliseerde controle nodig is: “U bedoelt gecentraliseerd op internationaal niveau?”

• Matthew Harrington (Edelman) antwoordt dat de toegang tot informatie: “op internationale basis moet worden gecentraliseerd, omdat ik vind dat er een centrale opslagplaats moet zijn voor gegevens, feiten en kernboodschappen”.

• Hasti Taghi (media-adviseur) vat samen: “De anti-vaccinbeweging is erg sterk geweest en dit is iets dat zich specifiek via de sociale media heeft verspreid. Dus terwijl wij onderzoek doen om de juiste vaccins te vinden om te helpen voorkomen dat dit doorgaat, hoe krijgen wij de juiste informatie naar buiten? Hoe communiceren we de juiste informatie om ervoor te zorgen dat het publiek vertrouwen heeft in deze vaccins die we ontwikkelen?”

• Kevin McAleese, communicatieverantwoordelijke voor de door Gates gefinancierde landbouwprojecten, merkt op: “Het is mij duidelijk dat landen zich veel moeite moeten getroosten om zowel verkeerde informatie als desinformatie onder controle te krijgen. Wij weten dat de sociale-mediabedrijven de klok rond werken om deze desinformatiecampagnes te bestrijden. De taak om elke slechte actor te identificeren is immens. Dit is een enorm probleem dat ons ervan zal weerhouden een einde te maken aan de pandemie en zelfs kan leiden tot het omverwerpen van regeringen, zoals we hebben gezien in de Arabische lente. Als de oplossing is om de toegang tot informatie te controleren en te beperken, denk ik dat dat de juiste is”.

• Tom Inglesby, directeur van het Johns Hopkins Center for Health Security bij Bloomberg, is het daarmee eens en vraagt: “Denkt u dat regeringen in dit geval op het punt zijn gekomen dat ze van social-mediabedrijven moeten eisen dat ze op een bepaalde manier handelen?”

• Lavan Thiru, minister van Financiën van Singapore, stelt voor dat de regering een voorbeeld stelt aan andersdenkenden met “overheids- of handhavingsmaatregelen tegen nepnieuws”. Voor sommigen van ons zijn er nu nieuwe regels over hoe we omgaan met nepnieuws. Misschien is het tijd dat we een aantal gevallen presenteren waarin we slechte actoren voor de rechter kunnen brengen en het aan de rechter overlaten om te beslissen of ze daadwerkelijk nepnieuws verspreiden.”

  Bill Gates wil genetisch gemanipuleerde muggen vrijlaten om je in te spuiten met vaccins

Lees het bijgevoegde document om te zien hoe Gates en zijn regering, de farmaceutische industrie en het inlichtingenapparaat hun plannen telegrafeerden om de media te censureren en te controleren tijdens de pandemie. In een ander griezelig toeval begon COVID-19 te circuleren onder de wereldbevolking binnen enkele dagen na de bijeenkomst van Gates.

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

Vorig artikelIsraëlische studie: Aspirine helpt beschermen tegen Covid-19
Volgend artikelStop de maskers, de PCR-tests en leugens in media: Canadese artsen spreken zich uit tegen de COVID-maatregelen en roepen op deze “onmiddellijk” te stoppen!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  1. Bedankt man. Ik zat even naar die Hotwash video te kijken. Het lijkt wel of ze per stuk erg hun best zitten te doen zichzelf en de anderen te bedotten. Als je hier een transcript van zou maken, om de woorden die ze gebruiken te visualiseren, dan zou je denken waar hebben ze het over. Wat een zieke zooi is het toch aan het worden… als de schapekudde nou gewoon met rust werd gelaten dan zou het niet zo’n gezeik zijn in de wereld. Hebben die mafkezen niets beters te doen dan te experimenteren met god’s eigen kuddebeesten die lekker op de Aarde struinen; hoe houden ze het vol met al die fronsende, zelf-feliciterende parasieten aan die tafel. Als ze nou gewoon eerlijk zeggen, weg met die kudde debielen, en alleen wij mogen overblijven, dan zijn ze op zijn minst nog eens eerlijk. Maar dit stumperige geouwehoer om hun moordzuchtige plannen in een ander jasje te steken en elkaar de verantwoordelijkheid te ontnemen… het is nog treuriger dan de debielen-mentaliteit van de schapekudde. 🙂

  2. De uitspraak door Stephen Redd is nu ook waarheid geworden, zoals ik vanmorgen op de radio hoorde: er worden fake accounts aangemaakt door de overheid om te spioneren op je social media accounts.

    Stephen Redd, de admiraal van de Volksgezondheidsdienst, heeft de griezelige gedachte dat de overheid gegevens van sociale media zou moeten ontginnen om mensen met negatieve overtuigingen te identificeren: “Ik denk dat er met de sociale mediaplatforms een manier is om te begrijpen wie het is die kwetsbaar is … voor verkeerde informatie, dus ik denk dat er een manier is om gegevens te verzamelen van dat communicatiemechanisme”.”

  3. Nu staat hij er. Lachen toch. Iedereen kan een nepaccount maken, kinderlokkers worden ook op die manier gelokt. Straks worden er millennials ingehuurd voor 10 euro per uur om boze anti-gifspuit mensen te lokken. Lekker baantje wel…beetje slap ouwehoeren op het internet de hele dag, niet anders dan wat wij nu doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in