De tijd is gekomen. Alle omhaal van woorden en cosmetische cijfers hebben geen zin, de massale vaccinatieschade kan niet meer weg geïnterpreteerd worden. Terwijl de Duitse regering nog steeds debatteert over het al dan niet verplicht stellen van vaccinatie, beginnen zelfs de publieke omroepen voorzichtig het tapijt in een hoek op te lichten en te kijken naar de urine die eronder zit uitgeveegd. Of de redacties niet meer anders kunnen – of dat zij beseffen dat zij niet langer kunnen zwijgen, dat zij de roep van hun roeping niet helemaal kunnen negeren, wie weet, schrijft Niki Vogt.

De mdr brengt het stilletjes, op 22 maart zond het onder de titel uit: Complicaties bij vaccinaties – waarom de getroffenen zich alleen gelaten voelen” een verslag dat begint met de zin:

“Complicaties na een Coronavaccinatie zijn zeldzaam, maar ze bestaan wel. Naar aanleiding van een bericht in “Umschau” hebben andere gedupeerden zich gemeld. Zij eisen een centraal contactpunt en een betere verwerking.”

Begrijpelijk: de mdr moet ook voorzichtig zijn met hoe zij het formuleert. Het onderwerp is buitengewoon moeilijk. Vooral wanneer de ongevaccineerden voorheen voortdurend zijn gedemoniseerd. Maar laten we het vergeten. Ze komen laat, de media, maar ze beginnen voorzichtig. Eerst geven ze alleen maar toe en snijden ze het onderwerp aan van wat toch niet meer ontkend kan worden. De waarheid komt langzaam aan het licht, beetje bij beetje: “Talloze “geïmmuniseerde” mensen lijden aan ernstige vaccinatieschade, velen hebben de “vaccinatie” tegen Corona niet overleefd.”

Ik heb er persoonlijk enkele gekend die in het pandemiejaar geïnfecteerd waren. Zelfs een 90-jarige die overleefde ondanks ernstige ziekte en bovendien Covid – en dan nog wel de Deltavariant. Sinds de vaccinatie heb ik alleen al in mijn kennissenkring gehoord van vijf sterfgevallen na vaccinatie, waarbij de vaccinatie zeer waarschijnlijk de oorzaak was. Dit is natuurlijk niet representatief, maar ik ben niet de enige.

  Luchthavens beginnen 'Covid-passen' te gebruiken om niet-gevaccineerde mensen uit te sluiten

Nu iedereen inmiddels iemand kent die kampt met bijwerkingen ten gevolge van een Corona “vaccinatie” – of al gestorven is – kan dit feit niet langer genegeerd en afgedaan worden als een “samenzweringstheorie”. Gevallen van vaccinatieslachtoffers worden nu ook op de openbare omroepen gemeld. Er wordt echter telkens weer op gewezen dat het om zeldzame gevallen gaat en dat men uiteindelijk ondanks alles toch voor vaccinatie kan kiezen.

In het artikel komen enkele vaccinatieslachtoffers aan het woord. Sommige van de schade die zij geleden hebben, is catastrofaal. Maar zij zijn tenminste nog in leven. Er wordt ook een dokter gevraagd. Hij kronkelt een beetje en zegt dan dat de

“Het onderwerp vaccinatie is zo emotioneel geladen, dat men niets durft te zeggen wat in deze context als een probleem of zwakte in de ruimte zou kunnen komen, opdat men niet in een bepaalde categorie geplaatst wordt.”

Om dat te vertalen: ik zou willen zeggen dat deze inenting gevaarlijk is, maar de voorstanders van inenting zijn meteen woedend en zetten iedereen die hierover voorzichtigheid adviseert in de hoek van de dwarsdenkers en samenzweerders.

Ook een professor van de Charité komt aan het woord en spreekt over een “onderrapportage” van bijwerkingen door het Paul Ehrlich Instituut en bewijst zijn bevindingen in dit verband. Kijk eens aan: tot nu toe was het woord “onderrapportage” een reden om verdienstelijke beroepsbazen in de ziektekostenverzekering in hoogmoed te ontslaan.

Onderrapportage is maar één probleem. Gelukkig pakt de mdr ook het vervolgprobleem van vaccinatieverwondingen aan: vaccinatieslachtoffers die zelfs door artsen geconstateerd worden, moeten nog een lange, moeizame weg afleggen tot de schade door de autoriteiten erkend wordt, en dan moet het slachtoffer verbeten strijden voor schadevergoeding. Velen hebben deze helse reis tevergeefs gemaakt.

  Volledig gevaccineerde jonge volwassenen hebben 73% meer hartaanvallen en beroerten en 92% meer sterftegevallen dan ongevaccineerden

In de video komt een advocaat aan het woord. Hij doet verslag van deze afschuwelijke behandeling van slachtoffers van vaccinaties, het “hoge weigeringspercentage” en de enorme, genadeloze bureaucratie. Een moeder heeft haar zegje gedaan. Haar zoon is na inenting een zorggeval geworden, hij is zo’n geval, gezond en sterk, naar de naald gelokt met kwistige inentingsreclame en dan in zijn ellende achtergelaten. In één geval werden de kosten van bloedzuivering geweigerd omdat de kosten te hoog waren, maar de miljoenendollar reclametrommel voor vaccinatie bleef slaan.

Het was niet te verwachten dat de mdr plotseling tegen inenting zou tekeergaan. Het zou een heleboel problemen veroorzaken en er zouden koppen rollen. Maar laten we blij zijn dat de zender hier en daar wel de vinger op de wonde legt. De zender doet ook verslag in het programma ” mdr Wissen”:

“Het percentage patiënten op de intensive care neemt snel toe”

Er liggen nu bijna evenveel geboosterde patiënten op intensive care units als ongevaccineerde patiënten. De toename per week is immens. Toch ziet het RKI “geen sterke aanwijzingen dat de doeltreffendheid van de boosters duidelijk afneemt”. Niet? Ondanks zijn eigen statistieken? Op de pagina van het mdr staat een statistiek op basis van de cijfers van het RKI, die te vinden is onder de rubriek “Percentage geboosterden onder Covid-19 intensive care patiënten”.

Vanaf het kleine lichtroze balkje van de periode van 14.12.2021 tot 09.01.2022, dat zegt dat slechts 5,8% van de Corona intensive care patiënten geboosterd is, veranderen de balkjes in steeds dreigender tinten donkerrood, naarmate zij onophoudelijk naar de hemel toe groeien. De laatste balk voor nu, die het aandeel van de geboosterden weergeeft, is reeds van 28.02.2022 tot 27.03.2022 tot 43,9% gegroeid. Dus meer dan zeven keer als de eerste maatstaf. Maar er zijn geen aanwijzingen dat de booster minder doeltreffend wordt.

  "Dit is gewoon een verwoesting": Insider van de begrafenisindustrie zegt dat ze overspoeld wordt met slachtoffers van hartaanvallen, beroertes en bloedklonters

“Volgens de berekeningen van MDR WISSEN is de doeltreffendheid van de boostervaccinatie bij de bescherming tegen de noodzaak van opname op een intensive care unit gedaald van 89 naar 62 procent – en dat in slechts zeven weken. […].”

Het is de moeite waard om het mdr artikel door te lezen en de herschikking van de cijfers te volgen. De redactie heeft echt moeite moeten doorstaan om tot de conclusie te komen dat de gegevens van het RKI steeds minder “representatief” worden:

“Uit de gegevens die ook in het RKI te vinden zijn (hospitalisatie- en overlijdensgevallen hier, gevallen op de intensive care in het weekverslag op blz. 19) wordt echter duidelijk hoeveel gevallen van elk type er in deze periode van vier weken eigenlijk al geregistreerd zijn. Namelijk 33.186 gevallen van ziekenhuisopname, 6.454 gevallen op de intensive care en 2.930 sterfgevallen. Dit betekent dat slechts een klein deel van alle echte gevallen in de doorbraaktabel voor vaccins voorkomt, en in het geval van de gevallen op de intensive care is dat momenteel nog niet eens vijf procent.”

Aan het eind van de leesbare beschouwingen van statistieken, getallen en percentages, komt de mdr tot een conclusie:

“Uiteindelijk blijft er vooral één besef over: de beschikbare gegevens zijn ontoereikend. Waarom wordt de leeftijd of leeftijdsgroep van nieuwe intensive care patiënten niet geregistreerd en doorgegeven, naast de vaccinatiestatus? Dat zou uiterst wenselijk en nuttig zijn.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tenniswereld geschokt na uitval van talrijke spelers uit de Miami Open – “Wat is er aan de hand?”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Ze stoppen het nu in ALLES”: Grafeen nanodeeltjes
Volgend artikel“De terugtrekking uit Kiev is Russische Escalatie. Het is de…Transformatie van een Psychologische Operatie naar een Leerboek Oorlog”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Kan iemand mij eens verklaren waarom er in alle sectoren personeels tekorten zijn ?
  Zou het misschien te maken hebben dat zoveel gevaccineerden ernstig ziek zijn ( zie ik ook in mijn omgeving) of zijn gestorven na vaccinatie !

  Waar blijft de verklaring van de enorme oversterfte !!!!

  Op het nieuws : Je moet er rekening mee houden dat de aanvraag van een nieuw paspoort wel 3 maanden kan duren in verband met alle Oekraïnse vluchtelingen. Hallo Nederland heeft er z’n 30.000 verspreid over enkele grote plaatsen. Of zou het te maken kunnen hebben dat ze moeten wachten op het elektronisch paspoort ?!

  • Ja toch? In feite zijn het allemaal Ingespotenen. Maar de fuckzinazi telt niet meer, alleen nog de boester. Dus als je de boester niet hebt genomen, dan ben je “ongevaccineerd.” Wat een ongelooflijke zieke shit is het toch allemaal.

 2. Die de Jonge…..die stronthommel drijft op cocaïne. Tis net een stofzuiger. Gezegend de dag dat ze die opsluiten……nooit meer loslaten…….en vooral vaccineren, met alles wat hij de bevolking door de strot heeft geduwd.

 3. De WHO komt alvast met een nieuwe mutant aanzetten, XE.
  Dit om de vele prikdoden en chronisch zieken door de prikken, te kunnen afdekken….
  Voorspelbaar is dat de WHO en media binnenkort de mutant XE als oorzaak aanwijst…. voor de opvallende toename van doden en zieken die er zijn en gaan komen, door de reeds genomen prikken.
  Maar volgens de WHO zal er nog meer geprikt moeten worden , nu om de mutant XE te ” bestrijden. ”
  En zo blijft de WHO bezig tot het merendeel van de wereldbevolking is uitgeroeid….
  Want het bewijs is inmiddels overduidelijk: wereldwijde genocide via m.n de covid ” vaccins “!

  https://www.zerohedge.com/covid-19/introducing-covid-xe-new-mutant-strain-found-uk-who-warns-its-more-contagious-omicron

 4. Grappig dat emotionele onvolwassenheid belangrijker is dan feitelijke correctheid. Dat men ook alsmaar blijft doorgaan met herhalen van de besmettingsleugen … Het is gewoon heel simpel: het doorsnee beeld dat men heeft van “ziekte” klopt niet, niets is wat het lijkt en het gros van de bevolking krijgt een wereldbeeld aangeleerd dat vooral nuttig is voor een kleine minderheid.

 5. Dan is er nog die rare situatie in Shanghai. De covid raast daar weer rond, schijnt het. Kennelijk de omicron ‘variant.’ 25miljoen mensen moeten getest worden en zitten gevangen in een mega-stad. Niet normaal.

  • Chinezen zijn een beetje dom; ze hebben hun biowapen Covid op eigen Chinese bevolking (gevangenen) getest, maar volkeren zijn fysiek niet gelijk; Chinezen hebben 5 X meer ACE2 receptoren dan Kaukasische (westerse) mensen en gekleurde mensen. Covid grijpt voornamelijk aan op ACE2 receptoren, dus wat bij ons tot een griepje leidt, kan bij hun desastreus zijn.
   Tja… Karma, zullen we maar zeggen.

 6. Ja, waar zijn ze mee bezig??? Vernielen van de nucleaire familie? Dat, en het feit dat mensen onvruchtbaar raken door de fuckzinazi, wordt dat de toekomst??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in