© blueforce4116 / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De voormalige Britse ambassadeur en mensenrechtenactivist Craig Murray schrijft op Twitter dat er weer oorlogen en invasies van de VS zullen uitbreken als Joe Biden president wordt. Hij zegt dat hij geen Trump supporter is, maar hij was in ieder geval niet weer een oorlog begonnen.

Murray reageert op de verkiezingsvoorspellingen van de media, dat hun voorspellingen dat Biden zou winnen onjuist waren gebleken. Trump zou het volste recht hebben om de schijnbare verkiezingsfraude voor de rechtbank aan te vechten. Murray twijfelt er niet aan dat zonder Trump, Syrië terug zou zijn gebombardeerd naar het stenen tijdperk – net als Libië – en dat miljoenen mensen zouden zijn gedood, schrijft Watergate.tv.

De Jerusalem Post meldt dat een Israëlische minister ook waarschuwt voor een verkiezingsoverwinning voor Biden. Hij verwacht oorlog als Biden terugkeert naar de Iraanse deal. Als Biden vasthoudt aan het beleid van de Democraten, zal er uiteindelijk een gewelddadige confrontatie tussen Israël en Iran ontstaan. Reeds lange tijd heeft Biden openlijk gezegd dat hij zal terugkeren naar het nucleaire akkoord van Obama. De meeste Israëli’s en premier Netanyahu zouden de overeenkomst met Iran, die in 2015 door de regering-Obama is ondertekend, als “verkeerd” beschouwen – en dat is een understatement.

Het verklaarde doel van de Amerikaanse president Donald Trump om te onderhandelen over een volledig nieuwe overeenkomst met Iran is niet hetzelfde als de overeenkomst met Iran – het zou een echte overeenkomst zijn, geen opgelegde sancties. De Israëli’s zijn van mening dat een mogelijke overeenkomst tussen Trump en Iran zeker beter zou zijn dan de Iraanse nucleaire overeenkomst van Obama.

  Vicepresident van de VS buigt niet en verklaart: ”All lives matter", ongeacht huidskleur

Een nucleair Iran zou een wapenwedloop ontketenen waarbij Saudi-Arabië, Turkije en Egypte hun eigen kernwapens zouden ontwikkelen. Iran zou instabiliteit in het Midden-Oosten veroorzaken en noch de Amerikanen noch Israël zou een nucleair Iran toestaan. President Trump kon het conflict met Iran oplossen, maar Biden niet.

Meer moslims dan Joden kozen voor Trump

Vorig artikelJapan geeft het voorbeeld: Lockdown is onnodig en schadelijk
Volgend artikelLinkse journalist: de inconsistenties tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen en het zwijgen van de anti-corruptie politicus Nawalny
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Zat er toch in dat het niet veilig is
    maar ze zullen door gaan met prikken om de helft van de bevolking uit te roeien
    dat is het plan van Bill Gates.
    heeft hij jaren terug ook in Africa gedaan meisjes gevaccineerd zodat ze onvruchtbaar werden.
    vind dit een grepie persoon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in