"Sanity, Her Son, and the Credulous" door kunstenaar Jordan Henderson. U kunt zijn kunst HIER en HIER kopen

Een stijging van het aantal coronavirusgevallen als gevolg van de Omicron-variant van het SARS-CoV-2-virus veroorzaakt een tekort aan arbeidskrachten in veel sectoren van de economie in de Verenigde Staten. Vooral werknemers van luchtvaartmaatschappijen, eerstehulpverleners en gezondheidswerkers zijn zwaar getroffen, bericht Thevaccinereaction.org.

Iedereen moet worden getest op het coronavirus, zeggen ongevaccineerde hulpverleners in DC

De brandweer en de medische spoeddienst van het District of Columbia (DC Fire & EMS) kampen met een personeelstekort omdat hun eerstehulpverleners positief zijn bevonden op het SARS-CoV-2-virus.

Naar verluidt zijn 117 hulpverleners van DC Fire & EMS positief getest op het virus en bevinden 198 zich in quarantaine, het hoogste wekelijkse aantal sinds het begin van de COVID-19 pandemie. Volgens brandweercommandant John Donnelly van DC Fire & EMS is 75 procent van de brandweerlieden die positief op het virus zijn getest, volledig gevaccineerd tegen COVID. 87 van de 117 werknemers zijn eenmalig gevaccineerd, zes daarvan hebben een COVID-boosterprik gekregen en de overige 30 zijn ongevaccineerd. Brandweerfunctionarissen zeggen dat 88 procent van het departement gedeeltelijk of volledig is gevaccineerd.

Ongevaccineerde hulpverleners maken overuren om het tekort aan werknemers op te vangen. Kapitein Mike Engels, die niet gevaccineerd is en al 21 jaar bij de DC Fire & EMS werkt, zei:

Ik zal de komende dagen 48 uur achter elkaar werken omdat gevaccineerde leden in quarantaine zitten of COVID-positief zijn, maar de stad probeert de ongevaccineerden te ontslaan omdat wij een te groot risico voor het publiek zouden zijn.

Hij voegde eraan toe:

Luchtvaartmaatschappijen willen veranderingen nadat gevaccineerde vliegtuigbemanningen positief zijn bevonden op het coronavirus

Veel luchtvaartmaatschappijen schrappen vluchten omdat piloten, stewardessen en grondpersoneel besmet zijn geraakt met het SARS-CoV-2 virus of blootgesteld zijn aan anderen die besmet zijn.

Volgens Maddie King, woordvoerder van United Airlines:

De landelijke piek in Omicron gevallen deze week heeft een directe impact gehad op onze vliegtuigbemanningen en de mensen die onze vluchten leiden. Als gevolg daarvan hebben we helaas een aantal vluchten moeten annuleren en informeren we getroffen klanten van tevoren voor hun komst naar de luchthaven.

In september 2021 maakte United Airlines bekend dat bijna al haar 67.000 medewerkers in de Verenigde Staten voldeden aan de COVID-vaccinvereiste van het management. 2000 werknemers hadden een religieuze of medische vaccinvrijstelling aangevraagd en 593 werknemers wachtte op staande voet ontslag omdat ze niet voldeden aan de COVID-vaccinvereiste of geen vrijstelling hadden aangevraagd.

Henry Harteveldt, voorzitter van het reisadviesbureau Atmosphere Research Group verklaarde:

Iemand had alarm moeten slaan toen ze zich realiseerden dat mensen Omicron kunnen krijgen nadat ze gevaccineerd zijn. Het lijkt erop dat ze niet goed genoeg gepland hebben.

Op 23 december 2021 schreef Airlines for America, de brancheorganisatie die de Noord-Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen vertegenwoordigt, een brief aan het U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) om de huidige quarantainerichtlijnen, die 10 dagen isolatie aanbevelen voor volledig gevaccineerde personen die een doorbraak van een SAR-CoV-2 infectie ervaren, opnieuw te evalueren en bij te werken. Zij stelden een quarantaineperiode voor van niet meer dan vijf dagen vanaf het begin van de symptomen voor degenen die een doorbraakinfectie doormaken.

  Australische marine betrapt op verdoezelen van massale bijwerkingen nu matrozen in "kritieke toestand" bezwijken na Covid-19 vaccins

CDC beveelt nu aan dat gevaccineerden en ongevaccineerden na een positieve test op het coronavirus vijf dagen in isolatie moeten blijven

In reactie op de tekorten aan arbeidskrachten als gevolg van het feit dat zoveel werknemers positief op SARS-CoV-2 zijn getest, heeft de CDC op 27 december 2021 de aanbevolen quarantainetijd voor personen, ongeacht of ze gevaccineerd of ongevaccineerd zijn, verkort. Op de website van de CDC staat nu dat mensen die positief testen op COVID vijf dagen in isolatie moeten blijven. Als ze asymptomatisch zijn of hun symptomen verdwijnen (zonder koorts gedurende 24 uur), moeten ze na het verlaten van de quarantaine nog vijf dagen een masker dragen om het risico op besmetting van mensen die ze tegenkomen te minimaliseren.

Diane Swonk, PhD, hoofdeconoom bij Grant Thornton zei:

We zien nu de eerste effecten op bedrijven via personeel dat ziek uitvalt door Omicron op vluchten en annuleringen. Deze verstoringen zullen de komende weken nog toenemen, waardoor grote delen van de economie gehinderd zullen worden.

Volgens Our World in Data had op 1 januari 2022 ongeveer 73 procent van de Amerikanen ten minste één COVID-prik gekregen en was 61,5 procent “volledig” gevaccineerd.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Proberen meer dan 100 dode Amerikaanse piloten ons een boodschap te sturen over de veiligheid van vaccins?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFabienne Schlumpf: Drievoudig gevaccineerde Olympische atlete ontwikkelt Myocarditis, mogelijk einde van carrière
Volgend artikelSCHOKKEND: Duitse artsen vinden ‘verbazingwekkende’ onzuiverheden in Covid-‘vaccin’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Steeds vaker het gevoel dat ze de boel moedwillig laten instorten en waarschijnlijk is dat zo. Ordo ab chao. Als je asymptomatisch bent heb je geen klachten en is er feitelijk geen reden om iemand onnodig lang thuis te laten.

 2. En het vervolg is een oplopende verstoring van productie ketens en verder doorpakkende inflatie. We moeten kapot. Als het niet door middel van de vaccins is en zuurstoftekort door die muilkorven, dan wel financieel.

 3. Nu de spuiten beginnen uitgewerkt te raken, althans wat betreft het idee dat ze positief zouden werken voor de gezondheid, en het verdienmodel gaat stokken wordt de volgende reeks hiervoor opgetuigd: testen. Als ze het voor elkaar krijgen om dit dagelijks op te dringen kun je het uitrekenen.
  Leve de pharma industrie en hun gekochte handelsreizigers van het wef.

 4. Het is juist de bedoeling dat alles in elkaar stort, de economieën moeten imploderen. Zodat iedereen afhankelijk wordt van de staat. Want het financieel monetaire geldsysteem is failliet en moet gereset worden. (dit schijnt al 4800x gebeurd te zijn in onze geschiedenis) Dat willen de globalisten met een nieuwe digitale munt te gaan doen. Maar dat betekent dan letterlijk dat de bevolking in een zelf betaalde gevangenis komt te zitten. De staten/banken hebben dan ons in hun totale macht, zonder dat je er onderuit komt. Daarvoor is de introductie van de QR met die vaccinatie paspoorten voor nodig om ons eraan te wennen.

  Die in een later tijdstip onderhuis ingebracht wordt, waar al onze gegevens op staan. Dat jij bij alles je moet identificeren en dat ze zo iedereen kunnen verplichten om up-to-date te zijn met je vaccins, anders kost het jouw credits of erger geen toegang tot de maatschappij. Zo ontstaat er een totale gehoorzame maatschappij. Zo kunnen ze ook iedereen onteigenen van al jouw eigendommen. Door die vaccins zul je een transhumaan worden, die enkel nog bevelen kan uitvoeren. Je hebt dan geen eigen wil meer, geen enkel recht meer alleen maar plichten. Je smelt als ware samen met de machines, die ze internet van lichamen noemen. Je wordt dan via internet 24/7 gecontroleerd en gemanipuleerd en als jij niet meer bruikbaar bent voor de globalisten, wordt je letterlijk off line gezet. Of te wel je gaat dood. Dit zal onze toekomst worden, als iedereen nu gehoorzaamt aan de vaccinatie campagnes. Hiermee zijn de gehoorzame onder ons eigenlijk de volksverraders. Dat zie je telkens met elke oorlog terug. Een dictator kan alleen heersen, als het volk gehoorzaamd aan hem. Of een totalitair bewind kan alleen ontstaan, als het volk gehoorzaamd aan de staat. Hiermee zijn eigenlijk alle gevaccineerde jouw ergste vijanden, door hun gehoorzaamheid slepen zij jouw ook de ellende in.

  • Hoi Qvic,

   Goede samenvatting. De enige aanvulling die ik heb is dat CO2 credits (herfst dit jaar voor grote bedrijven in NL) in combinatie met de QR code.

   Hwr positieve is dat in al die voorgaande ”betaalmiddel ineenstorting events” de elites van toen dit ook begrepen in de meerderheid van e gevallen. Dit soort absolute machtsgrepen hebben voornamelijk gefaald in het verleden. Gaat nu ook weer falen. Hoe snel of langzaam het faalt is aan ons.

   Ik wens u wijsheid toe en help mee het snel te maken. Communisme toonde aand dat het een leven kan duren voordat het gebeurt.

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in