Uit een klinische studie in Israël is gebleken dat een vierde dosis van het vaccin tegen het coronavirus slechts “beperkte bescherming” biedt. Dit werd gemeld op maandag 17 januari 2022 en heeft ertoe geleid dat de aandelen van verschillende topbedrijven op het gebied van vaccins tegen COVID-19 tegen dinsdagochtend zijn gezakt, bericht Dailyexpose.uk.

Vorige maand is het Sheba Medisch Centrum in Tel Hashomer, Israël, begonnen met het toedienen van een vierde dosis vaccin aan meer dan 270 medische werknemers. Allen waren eerder al drie keer gevaccineerd met de gentherapie van Pfizer. 154 kregen het Pfizer-BioNtech product en 120 anderen kregen Moderna (bron)

Toename van antilichamen is “mooi”

De directeur van de eenheid voor infectieziekte-epidemiologie van het Sheba Medisch Centrum, professor Gili Regev-Yochay, zei maandag dat twee weken na ontvangst van het Pfizer-vaccin en een week na ontvangst van het Moderna-vaccin, “de toename van antilichamen mooi is”, maar niet genoeg om infectie te stoppen.

Uit de klinische proef bleek dat beide groepen een toename van antilichamen vertoonden die “iets hoger” was dan na het derde vaccin vorig jaar, maar er werd gezegd dat de toegenomen antilichamen de verspreiding van dat wat “Omicron” wordt genoemd niet verhinderden.

Niet echt een booster

Professor Regev-Yochay zei: “Wat we zagen bij de derde dosis was dat deze superieur was ten opzichte van de tweede dosis – veel hogere antilichamen, veel hogere neutralisatie en de antilichamen waren niet alleen hoger in kwantiteit maar ook in kwaliteit”.

Ze vervolgde: “Wat we nu zien is een toename van het aantal [van antilichamen] vergelijkbaar met wat we zagen na de derde dosis, wat betekent dat het niet echt een booster is”.

  Pfizer blijkt verwondingen en sterfgevallen van deelnemers aan hun klinische proeven met COVID-19 vaccins te hebben verdoezeld

Sheba online zegt dat Israël met bijna 60 procent van zijn bevolking volledig gevaccineerd nog steeds “de wereldleider is in de strijd tegen COVID-19 vaccinaties per hoofd van de bevolking,” ondanks de vaccinatiecampagne die vertraagt,

De overgrote meerderheid van degenen die nog niet gevaccineerd zijn, zijn kinderen onder de 18 jaar, maar het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid zal naar verwachting in de komende dagen het vaccin goedkeuren voor kinderen van 12 jaar en ouder, na goedkeuring door de FDA “U.S. Food and Drug Administration”

Geen noodzaak voor vaccinmandaten

Niettemin hebben de deskundigen gesproken en gezegd dat Israël kudde-immuniteit heeft bereikt zonder kinderen te vaccineren. Prof. Regev-Yochay, voegde eraan toe: “De aanbeveling op dit moment is om de jeugd te vaccineren, maar iedereen kan het op een persoonlijk niveau nemen en voor zichzelf beslissen, er is geen noodzaak om hun vaccinatie te mandateren.”

Ondertussen heeft de Israëlische minister van Volksgezondheid, Yuli Edelstein, onlangs aangekondigd dat Israël de meeste binnenlandse COVID-19-beperkingen niet zal uitbreiden, omdat het infectiecijfer in het hele land laag blijft.

Waarde aandeel daalt

Na het rapport waren de beursaandelen van de vaccinaandelen de volgende ochtend in waarde gedaald, waarbij Pfizer BioNTech (NASDAQ:BNTX) het hardst werd getroffen, met een daling van 9,8% en aandelen van Moderna (NASDAQ:MRNA) en Novavax (NASDAQ:NVAX) respectievelijk 7,4% en 8,2% waren gedaald.

De BioNtech aandelenkoers in Nasdaq
De Moderna aandelenkoers in Nasdaq

Volgens een artikel in Nasdaq, Why BioNTech, Moderna, and Novavax Stocks Are Sinking …geven de beursen en aandelenexperts de schuld aan het onderzoek van de val van de pharmagiganten.

De auteur van het artikel, gepubliceerd op 18 januari, Keith Speights, zegt: “Het is gemakkelijk te bepalen waarom de aandelen van BioNTech dalen. Resultaten van een klinische studie uitgevoerd in Israël toonden aan dat een vierde dosis van het COVID-vaccin, ontwikkeld door BioNTech en zijn grote partner, Pfizer (NYSE:PFE), infectie door de coronavirus Omicronvariant niet heeft voorkomen.

  Dr. Charley Cropley onthult holistische benadering van gezondheidszorg te midden van een wereldwijd ontwaken veroorzaakt door de Covid-aanpak

Hij was echter optimistisch dat er in de toekomst geld zou kunnen worden verdiend met aandelen BioNTech (met Pfizer) en Moderna, want ze zijn ook Omicronspecifieke versies van hun vaccins aan het ontwikkelen. De resultaten van de laatste Israëlische studie zouden eenvoudigweg kunnen betekenen dat deze nieuwe vaccins meer kansen zullen krijgen.

Alhoewel, het toont aan dat indien de vele studies die zijn uitgevoerd, en die aantonen dat de vaccins niet alleen ondoeltreffend maar ook schadelijk zijn, op de nieuwszenders zouden worden gerapporteerd, de grote farmaceutische bedrijven waarschijnlijk niet de enorme winsten zouden maken die zij hebben gemaakt en waarschijnlijk zouden stoppen met de productie van het biowapen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ex-Pfizer VP Mike Yeadon: Wat zit er in de vervolginjecties? Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHackers kraken de servers van de vaccinfabrikanten – Er zijn werkelijk “DODELIJKE BATCHES” onder de prikken
Volgend artikelEU-parlementsleden roepen op tot vrijheid, beëindiging van lockdowns, censuur en discriminatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ongelooflijke domme mensen. Sorry hoor maar dit soort mensen verdienen om dood te gaan. Opgeruimd staat netjes. 4x je in 1 jaar laten prikken ziek…

 2. Dat ‘kelderen op de beurs’ is onderdeel van het plan. Pfizer, Moderns, J&J, voor de verantwoordelijkheid voor de inkomsten voor verstrekking van het gif gebruiken ze een NL besloten vennootschap. Dat staat in de geheime overeenkomsten die aan het licht zijn gebracht. De doelstelling van die zgn mRNA wondermiddel was nooit genezen, het was alvast een deel van de zwakkeren uitroeien, en leren van de dosis en hoe het globaal bedriegen aan te pakken. Het is louter een experimentele fase geweest, ze azen op de daadwerkelijke uitrol van hun dystopische globale dictatuur, die fase is vanaf 2025 gepland. Door het nu kelderen van een BV-tje en dus failliet te verklaren, vervalt ook de liability, mooie bijkomstigheid. Dat beetje geld wat nog positief op het conto staat (de megawinstem zijn in 2021 al weggesluisd en afgeroomd), dat is wisselgeld. Ergo, niets aan de hand, de satanisten en aandeelhouders (zelfde kliek) malen hier geen seconde om.

 3. Even 2 dingen ; één vraagje en één opmerking, vooral aan de redactie :
  Een paar dagen geleden las ik een oud (?) artikel over het covid-“vaccin” dat aan de “joden” (…) ,dankzij hun genetische code, geen èchte schade kon/kan berokkenen. Ik was zo dom de link niet te saven ; ook omdat m’n vriend John Kaminski er beslist in geïnteresseerd zal zijn (in de engelse versie ervan bedoel ik). Gaat ie ‘m zéker rondsturen in zijn newletter die ik al zo’n 15 jaar ontvang.
  Nu mijn opmerking :
  Al een anntal keren lees ik op deze site vergelijkingen over “de lemmingen” (die zich in de afgrond storten). Iedereen begrijpt wat daarmee bedoeld wordt natuurlijk, maar in REALITEIT werden die beestjes bij de productie van een (koshere, logisch) Hollywoodfilm door honderden personen die veel lawaai maakten met deksels en stuff zodanig gestresst dat ze in blinde angst gingen vluchten en de enige opengebleven kant (het einde van een klif) op vluchtten.
  Zo de ZOVEELSTE Hollywood-leugen in de mensengeest stampend.
  Het gaat hier dus gewoon om een Kosher Stereotype, meer niet ; er zijn nooit andere, èchte opnames van in het wild levende lemmingen gevonden die van een klif af duiken ; het is één grote Koshere Bullshit, zoals die badgasten alléén maar kunnen produceren.
  Dat wilde ik nog even kwijt hier.

  Eergisteren stond er trouwens de correcte vertaling van de “Kol Nidre” in. “Best” interessant als je hun intrinsiek zieke (talmudische) geest wil kunnen begrijpen.
  Het gaat om een re-li-gi-eu-ze eed (!) die de prakkizerende gelovigen onder hen jaarlijks afleggen om vooral maar vrij en onbeschaamd er op los te kunnen liegen, vooral tegen de goyim natuurlijk :

  “All vows, obligations, oaths, anathemas,
  Whether called ‘konam,’ ‘konas,’ or by any other name,
  which we may vow, or swear, or pledge, or whereby
  we may be bound, from this Day of Atonement unto the next,
  (whose happy coming we await).
  We do repent. May they be deemed absolved,
  Forgiven, annulled, and void and made of no effect;
  They shall not bind us nor have poser over us.
  The vows shall not be reckoned vows;
  The obligations shall not be obligatory;
  Nor the oaths be oaths.”

  • Schitterend, dat was ‘m, inderdaad ; BEDANKT !
   Kaminski gaat (de engelse versie ervan) vermoedelijk onder zijn 1000+ “leden” rondsturen. Of er zelfs een artikeltje aan wijden op zijn site.
   Zul je zien hihi

 4. Indien je een groot deel van de volwassenen uitmoord met gifvaccins houd je veel weeskinderen over. Deze weeskinderen kan je in WEF-tehuizen opvoeden/ hersenspoelen als elite voorvechters voor de nieuwe wereldorde, build back better, vergelijk de projecten voor kinderen in Hitler Duitsland.

  Doorbreek het gezin want de superstaat is papa/mama. Voorkom familiebanden, isoleer de mensen en houdt ze afhankelijk van de staat.

  Ja, de elite is verslaafd aan Plato’s Politea en Sparta. Het denken van de elite komt niet verder dan hun klassieke gymnasium opleiding, gegrondvest op de Griekse klassieken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in