Truckers verenigen zich niet alleen in Canada en Europa, maar ook in de Verenigde Staten. In een inmiddels verwijderde Facebook-groep met meer dan 130.000 leden werden Amerikaanse truckers opgeroepen een konvooi te vormen en naar Washington D.C. te rijden om te protesteren tegen de door president Joe Biden geïnitieerde beperkende Covid-maatregelen.

Het zogenaamde U.S. Freedom Convoy, geïnspireerd door het 50.000 vrachtwagens tellende konvooi van Canadese truckers rond het Parlement in Ottawa, zou vanuit Californië naar de hoofdstad reizen. De exacte vertrekdatum is nog niet bekend.

Brian Von D., de organisator van de Convoy to DC 2022 groep, verklaarde afgelopen donderdag op Facebook dat “Amerika de volgende is” om een door trucker geleide revolutie te ervaren tegen de COVID tirannie, bericht Infowars.com.

“We zijn klaar met de mandaten, we zijn klaar met de overheid die ons vertelt wat we moeten doen, we zullen doorgaan, en we zullen net als de rest van de wereld volgen op deze truckersprotesten, en ze zullen 100 procent legaal zijn, ze zullen zich aan de wet houden,” zei Von D.

Een andere organisator van het Amerikaanse konvooi beweerde dat de truckersbeweging niet over één land gaat, maar over “een beweging over de hele wereld om op te staan tegen” de COVID-tirannie die door wereldregeringen wordt opgelegd.

Onder de groep doen geruchten de ronde dat het Witte Huis in “volle paniek” is over de berichten dat Amerikaanse truckers zich klaarmaken om naar DC af te reizen.

De datum voor wanneer het Amerikaanse konvooi naar DC zal vertrekken is nog niet bekend gemaakt.

Gezien Facebook’s pogingen in het verleden om grassroots bewegingen die het officiële narratief tarten te censureren, is het waarschijnlijk dat de social media gigant zal proberen om de verspreiding van de groep op zijn platform te onderdrukken.

Dit komt te midden van berichten dat Freedom Convoys mobiliseren in Australië en Europese landen naar het voorbeeld van de Canadese truckers.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een bericht aan de ontwaaktenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet COVID-narratief valt in duigen
Volgend artikelDe heersende elites en de regeringen die zij controleren hebben duidelijk laten zien dat zij tegen ons, het volk, zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Mooi initiatief en laat het maar aan ozne huistrollen Cor Nietdus en jossi over om dit soort initiatieven af te branden. Ik verwacht ze in 3…2..1…..

  Je moet je nl echt niet verzetten en dit soort acties is controlled opposition lol. Volgens hen moet je nl buigen voor tirannen want dan krijg je echt je vrijheid terug. Uiteraard zonder offers.

  Ps. t FN redactie, il denk dat ik terecht tegengas geed aan dat soort lui. Als dat niet gewenst is hoor ik het graag. Want Rommel, dit is jouw site.

  Groeten,
  Hugo

  • In begiin zal het lachen zijn en daarna zijn de schappen van de winkels leeg (apotheken zitten daarna ook zonder aanvoer en zeker in die grote steden) en daarna kan je zeker nog iets verwachten en uit welke hoek? Las ook dat Canada 48.000.000 dollars besteed heeft om alles ten duur in het honderd te laten lopen, daar kan je dus ook wat evrwachten. Ik verwacht dat de Truckers worden ingesloten en dat ze geen kant meer op kunnen en flik dit maar eens voor 6 weken. Daarna lachen ze niet meer en ik denk al eerder niet meer.

  • Je bent grappig even opslijmen met Rommel . 😀

   Nee maat je leest alles met een oog dicht .
   Begint op te vallen dat je met naamsverschuiving je gelijk van kijk mij eens status profileert.
   Ik zou je best wel willen zien krijg je een ferme hand druk en totaal geen enkele vorm van boosheid tegen jouw persoon . Je denk dat je het allemaal ragfijn speelt maar je geeft uiteindelijk zoveel persoonlijke informatie dat (en wat je zelf ook handig in bent een profilatie ondenkbaar is ) Je hebt zelfs al gesproken over uitroeing van mijn SOORT! Tja maatje .
   Het is gewoon onderling een beetje stoken en je op je bewoording van hoogdraverij te ageren .
   Geen schade aangedaan . Humor heeft de bovenhand . Sterker nog de echte Jan met de pet (blanke)
   abeiderswijken stonden bol van humor omdat er zoveel verdriet was en dat humor en zangde enige bevrijding gaf. Voorbeeld mijn buurvrouw … de dood was kind aan huis toen in haar gezin (jaren 60 vorige eeuw) dat die vrouw van horror en ellende achteruit begon te spreken .. En jij schreef zelf dat je zoveel bitches en klootvioolen bent tegen gekomen ,, enz. 🙂
   Ik heb eerder leen werkje van een bekende aan Greengo aangeboden om eens te lezen .. tot inzicht en aandacht .. mischien wat voor jou ?

   Pieter Cornelis (Piet) Kuiper (Soest, 30 juli 1919 – Amsterdam, 9 februari 2002) was een Nederlands psychiater die grote invloed heeft gehad op de wijze waarop de psychiatrie in Nederland tussen 1960 en 1980 werd beoefend.

   Hij studeerde geneeskunde en filosofie in Utrecht waar hij in 1946 artsexamen deed. In 1948 promoveerde hij op een neurologisch onderwerp. Van 1952-1961 was hij chef de clinique in het Academisch Ziekenhuis bij de Rijksuniversiteit Groningen; van 1957 tot 1961 was hij tevens lector Dieptepsychologie en de propaedeutische psychiatrie aan die universiteit. Kuiper was van 1961 tot 1984 hoogleraar in de psychiatrie aan de Universiteit van Amsterdam.

   Hij is auteur van enkele veel in het onderwijs gebruikte handboeken over psychiatrie, die vele malen zijn herdrukt. Hij gaf college op een wijze die op velen diepe indruk heeft gemaakt.

   Op gevorderde leeftijd maakte hij zelf van 1983 tot 1985 een zeer ernstige depressie door (waarbij hij zelf eerst dacht dat het dementie was). Hij wilde geen zelfdoding verrichten uit vrees dat hij dan in de hel extra zou moeten lijden. De depressie liep uit op een psychose waarbij hij de overtuiging kreeg dat hij al overleden was en zich in de hel bevond. Zijn vrouw en vrienden vond hij wel lijken op de betreffende persoon, maar hij dacht dan vaak dat het niet echt die persoon was. Er waren in die periode van twee jaar twee opnames van elk een aantal maanden in een psychiatrische inrichting. Na zijn herstel schreef hij over zijn ziekte het boek Ver heen. Dit boek vond ook buiten zijn vakgebied veel lezers.

   Hij was getrouwd met Eleonora (Noortje), een dochter van de Nederlandse theoloog Miskotte. Zij overleed in april 2011 en werd bij Kuiper begraven in Voorst.

   Linkje https://gratis-boek.nl/p-c-kuiper-ver-heen/
   Groeten Hugo fijne dag .

  • alles heeft in mijn kleine oogies funktie.
   gecontroleerd of spontaan.
   het leven laat zich toch niet (be)sturen ,
   ook al trekt en contant iemand aan het stuur een bepaalde kant op.

   weekend kom als gepland
   die meid in de kroeg spontaan
   de kater er na was te verwachten

  • Amai, Hugo wat ben je toch een grappige slijmbal, dat wist ik echt niet!
   Dat je geen energie meer wilt steken in mij wil ik begrijpen maar waarom ga je mij zitten uitdagen en zwart maken bij buitenstaanders? Dan vraag je toch om geslagen te worden, of besef je dat niet?
   Je bent ook een keyboard warrior met je 3, 2 en 1 dat deden wij ook in de kleuterklas.
   Je bent de laatste dagen echt niet meer in toom te houden en maak mij zorgen.
   Blijf ook liever weg van Wikipedia die totaal overgenomen is door het WEF, je beseft dat maar zal toch als een bezetene Wikipedia blijven bezoeken… Je gaat de boeren in India nu vergelijken met de grote huidige wereld problemen terwijl dit totaal andere situatie is maar wil het je graag uitleggen.
   Je bent echt duur van begrip want waarom begrijp je niet dat voor mij de truckers helden zijn maar enorm veel wijst dat ze in een val lopen?
   Je stopt met mij maar blijft bij anderen verder insinueren… ik heb nooit geschreven dat we “moeten buigen voor de tirannen dan krijgen we ons vrijheid terug – zonder offers!
   Contrary! Ik ben voorstander om ook desnoods met geweld hier einde aan te maken want wat hebben we nog te verliezen? We zijn in oorlog en je zal moeten kiezen; sterven door hun gif of een held worden bij je kleinkinderen.
   Jij bent die kleine rare die iedereen op de vingers tikt dat ze nooit GEWELD mogen gebruiken omdat geweld nooit iets kan oplossen. Nu draai je de rollen om, kan dat helaas tonen in 1, 2 en 3….
   Het kwam er BIJNA op neer dat we allemaal de straat op moeten met witte ballonen.
   En ik antwoorde (als ex-para) dat geweld soms niet anders kan en soms zelfs MOET.
   Maar voor jou kon dat niet, je insinueerde – kon niet anders dat ik erg gepest jongetje was op school… In een vorige discussie ga je zelfs zover dat ik het land naar de klote help.
   Leg mij nu uit waarom iemand niet kritisch mag denken of geloven in controlled opposition?
   Die coronapaspoort was ook een wappie verhaal want daar was geen sprake van en kijk hoe ze die in onze nek hebben gedraaid! Ja, ze gaan even versoepelen maar die paspoort zal blijven!
   En gij wilt ons op de vingers tikken omdat we kritisch denken? Gaat het nog voor de rest Hugoke?
   Begrijp ook niet waarom iedereen steeds op jouw golflengte moet zweven, dat zou erg saai worden.
   Stop met zo te janken, je maakt je enorm belachelijk, gedraag je als een man met ballen.
   Of ga liever wat poëzie schrijven voor de politie dan doe je nog iets nuttig.
   Je luier aan doen en rustig blijven mag ook.

   • Het grappige is vooral dat de hele discussie rond speculaties draait.
    Je legt nu zelfs Rommel de pap in de mond want mogen ons niet verzetten bij dit soort acties.
    Ook Rommel moet zijn gedacht doorslikken…
    Ik zou hem nooit lastig vallen maar als het voor jou dan toch zo belangrijk is, vraag dan Rommel een artikel te schrijven over wat hij zelf denkt over dat konvooi…
    Een schrijver kan beter neutraal blijven maar het is eens leuk om te weten of de schrijver de kerngedachten van zijn artikel ondersteunt.
    Zijn argumenten (en vragen) kunnen ons creatief brein prikkelen en zelfs aansporen tot kritisch denken.
    Kan mij en Cor ook van gedachten doen veranderen… wat jou duidelijk goed zou uitkomen.
    Dat is alvast beter dan tegengas, haha

  • Haal van te voren genoeg eten en drinken in huis en dat voor ene langere periode (twee maanden). Want de winkels zullen dan niet aangevult worden en voor alles weer op gang is. Ze zullen ons gaan straffen de elite en uit welke hoek die gaat komen? Wees daarom extra voorbereid.

 2. Hoewel deze truckers het scenario kunnen helpen te verwezenlijken dat de corrupte machthebbers voor ons in petto hebben is het een perfect getimed initiatief om de rest van de bevolking wakker te schudden. Naar analogie van de kikker in een pot water die langzaam aan de kook wordt gebracht. Deze versnellingen van de processen kunnen deze bedwelmende tactiek te niet doen en ons bevrijden van de nietsontziende tirannen. PZG

 3. Als truckers zo dapper willen zijn om een poging te wagen de dictatuur van de elite omver te werpen mogen de vaak laffe/onnozele burgers ook wel eens een duit in het zakje doen door maar eens een paar dagen wat minder te eten.

 4. As we all know: a “virus” does NOT exist, so covid-19 is a phantasy.
  As we don’t seem to know: the world is ‘governed’ by rosecrucians and freemasons, there is no grown-up to supervice these toddlers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in