Een drietal Europarlementariërs uit de Europese Unie heeft tijdens een persconferentie op 13 januari bezielende toespraken gehouden om vrijheid in de wereld te promoten en de huidige mainstream Coronamaatregelen aan de kaak te stellen.

Ivan Sincic, een Kroatisch lid van het Europees Parlement, riep demonstranten in heel Europa op om zich op 23 januari in Brussel te verzamelen voor een massaal protest tegen censuur, lockdowns en vaccinatiemandaten, schrijft Newswars.com.

“Dit is het hart van de Europese Unie,” legde hij uit. “Dit is waar dit beleid werd uitgevonden. Dit is waar het digitale certificaat werd uitgevonden Dit is waar discriminatie en ondervraging begonnen. Dit is waar de censuur van wetenschap en geneeskunde wordt ondersteund, helaas, en dit is waar dit moet eindigen.”

“Het is tijd voor wetenschappers om te spreken, het is tijd voor artsen om te spreken, het is tijd voor een open debat en goede oplossingen met respect voor de mensenrechten,” vervolgde hij.

De Italiaanse afgevaardigde Francesca Donato vroeg zich af:

“Waarom worden er zoveel mensen in het ziekenhuis opgenomen en sterven er zoveel mensen ondanks het feit dat 90% van de Italianen volledig is gevaccineerd? Waarom publiceert het Italiaanse gezondheidsinstituut sinds september 2021 geen maandelijkse rapporten meer? Waarom krijgen mensen die door het vaccin gewond zijn geraakt geen hulp van de openbare gezondheidsdienst? Waarom is er geen schadevergoeding voor mensen die hun familieleden hebben verloren als gevolg van de Covid-19 vaccins?”

Donato legde uit dat hoewel links beweert dat de vaccins niet verplicht zijn, de huidige vaccinpaspoortregelingen die in heel Europa worden gebruikt, mensen verhinderen om te werken en een salaris te innen, wat essentieel is voor hun overleving.

Het Roemeense EP-lid Cristian Terhes sprak samen met Sincic en Donato en vergeleek de huidige EU met het IJzeren Gordijn van de USSR.

Vervolgens vroeg Terhes de toehoorders na te denken over de richting die de EU uitgaat.

“Het is duidelijk dat de EU onder leiding van Ursula von der Leyen de overgang maakt van democratie naar tirannie,” zei de Kroatische Europarlementariër. “Ik heb al eerder gezegd dat het verschil tussen democratie en tirannie eenvoudig is. Wanneer je alles weet over je regering, dan is dat democratie. Wanneer je regering alles over jou weet, is dat tirannie. Want transparantie is een van de sleutelelementen die het verschil maken tussen democratie en tirannie.”

Het tweede verschil tussen democratie en tirannie is volgens hem de eerbiediging van de grondrechten.

Terhes vervolgde:

“We leggen in grondwetten, in verdragen, in conventies vast dat ieder mens een unieke waardigheid heeft die door de overheid gerespecteerd en beschermd moet worden. Vrijheid, rechtvaardigheid en waardigheid zijn geen rechten die door de overheid worden toegekend, maar natuurlijke rechten die de overheid moet beschermen.”

Bekijk de volledige persconferentie hieronder:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De pandemie is nog maar het begin, de toekomst is rampzalig: “Er staat nu maar één ding op het spel en dat is het overleven van ons menselijk ras”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraëlische klinische proef doet aandelen in vaccinbedrijven kelderen
Volgend artikelPfizer klokkenluidster onthult: Er zit grafeenoxide in het vaccin van Pfizer en het kan mensen verbinden met het internet of ze doden” (Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. de doden
  vs
  de levenden.
  klinkt raar maar dat is de strijd.
  corp/corpse/corpus
  oratie.
  corporatie
  de un stelt dat een natuurlijk rechts persoon een dode persoon is onder corporatie regels.

  mensen “De Levenden” staan onder de grondwet.
  er zijn alleen geen enkele rechts” ( banken)
  die dit hanteren of ooit deden.
  lex fori is wat men spreekt.
  de eigenaar heeft gelijk.
  en zij claimen eigendom over alles en iedereen.

  het zijn zij die hun ziel verkwanselsen die deze machtsgreep doen.
  mooi is dat dit gebeurt omdat deze ongemakelijke waarheid nu naar buiten komt en de huidige toestand een laastse poging is hun dode bestaan te redden van NULLIFICATIE.

  en de overgeblevenen de levenden zullen zijn.
  zij die ondanks alles trouw bleven aan de Law of One , co-creatie en causatie ,
  het nemen van EN dragen van
  verrandwoordelijkheid van en voor leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in