Het vaccin is veilig en werkt? Steeds meer cijfers wijzen erop dat het vaccin niet alleen niet werkt, maar op den duur ook gevaarlijke gevolgen zal hebben. Vooral vrouwen die kinderen willen krijgen moeten goed opletten.

Er is één foetale sterfte per 147.651 injecties. Dit alarmerend noemen zou een understatement zijn, want zelfs eerstelijnsartsen zeggen dat het aantal sterfgevallen onder foetussen sinds de invoering van het COVID-vaccin met bijna 2.000 procent is toegenomen, bericht Waldo Holz.

Bijna 4.000 doodgeborenen sinds vaccinatiecampagne

Is het aantal sterfgevallen onder foetussen toegenomen sinds het begin van de Covid-vaccinatiecampagne? De vraag is een hels heet hangijzer, factcheckers zijn al sinds de invoering van het vaccin aan het zwoegen om de mensen keer op keer gerust te stellen dat het vaccin geen bedreiging voor de vruchtbaarheid zou vormen.

Maandag publiceerde Frontline Doctors’ Peterson Pierre een bericht waarin betoogd werd dat de foetale sterfte in de VS dramatisch gestegen is sinds het begin van de vaccinatiecampagne. Zijn berekening: volgens de CDC zijn er tot nu toe 550 miljoen vaccinaties toegediend. Sindsdien hebben de VS 3.725 foetale sterfgevallen geregistreerd. Dat betekent dat voor elke 147.651 injecties één sterfgeval optreedt. Echter: een oorzakelijk verband, vooral met elk sterfgeval aan vaccinatie, kan op geen enkele manier bewezen worden. Nog steeds.

Maar de arts bleef een verondersteld verband berekenen tussen vaccinaties en foetale sterfte. Tussen 2006 en 2019 zijn er vier miljard vaccinaties toegediend, volgens de CDC. Er vielen 1.369 foetale sterfgevallen, één sterfgeval voor elke 3 miljoen vaccinaties.

“Dus als u gaat rekenen, dan vindt u dat het aantal sterfgevallen onder foetussen met 1.925 procent is toegenomen sinds het COVID-vaccin bestaat,” vervolgde hij.

  Professor Cahill: "70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven"

“Aanstaande moeders, het doet er niet toe wat de FDA of de CDC zegt. Het doet er niet eens toe wat uw dokter zegt,” ging hij verder. “Want ondanks deze gegevens is de aanbeveling om zich te laten vaccineren [tegen COVID] niet veranderd. U moet voor uw eigen kinderen zorgen. U bent hun beschermer. U hebt heel wat om over na te denken. Die beslissing is aan u, niet aan iemand anders.”

Waarschuwingen

Officiële cijfers zijn er weinig. Het rapport wijst op het antwoord van Pfizer en de FDA, afgedwongen door de Freedom of Information Act. Daaruit bleek dat bij 32 zwangere vrouwen een reactie op een vaccin was vastgesteld. Daarvan hadden zich 23 miskramen voorgedaan. Nu is ook het niet-geredigeerde post-marketingrapport van Pfizer beschikbaar, dat nog meer gegevens onthult. Deze zijn verontrustend.

Dat er nog geen studies op lange termijn beschikbaar zijn als het gaat om “vruchtbaarheidsproblemen” veroorzaakt door de Covid-vaccinatie, is zelfs door de CDC al toegegeven. Maar dat weten we toch al, omdat langetermijnstudies nog niet beschikbaar zijn.

De CDC heeft toegegeven dat “resultaten van lopende langetermijnstudies nog niet beschikbaar zijn” als het gaat om het effect van COVID-vaccinatie op “vruchtbaarheidsproblemen”. Michael Yeadon, de voormalige vice-president van Pfizer zegt dat vrouwen die zwanger willen worden, en vooral zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, de COVID-19 gentherapievaccins helemaal moeten weigeren. “U moet een zwangere vrouw nooit geneesmiddelen geven die onvoldoende getest zijn,” legde hij uit.

Er zijn geen overeenkomstige gegevens uit Oostenrijk, maar in de bevolking hoort men over de toename van te vroeg geborenen. Ook hier zijn er geen geverifieerde feiten en kan het oorzakelijk verband met vaccinatie niet met zekerheid gezegd worden.

  Actrice Sally Kirkland na ontvangst van Moderna vaccin: "In mijn 79 jaar, heb ik nog nooit dit niveau van pijn ervaren"

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Rechter in Hooggerechtshof beslist dat ouders niet hoeven te weten hoeveel kinderen zijn gestorven door het Covid-19 vaccin omdat ze te dom zijn om de gegevens te begrijpenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEr moeten voorbeelden worden gemaakt van ouders die hun kinderen laten vergiftigen met mRNA-injecties
Volgend artikelTussen hyperinflatie en de Derde Wereldoorlog heeft het grootste deel van de mensheid geen schijn van kans
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het aantal doodgeboorten in de VS is dramatisch gestegen sinds het begin van de Covid-vaccinaties.
  Is natuurlijk buitengewoon droevig.
  Maar waarom lees ik steeds maar weer over vreselijke toestanden rondom het hele Covid-gebeuren, elders in de wereld en nóóit over iets dergelijks in Nederland ?
  Ik kan er bijna geen geloof meer aan hechten.

  • nederlandse media/krant/tv/regering liegen allemaal.
   en ik ken 7 mensen met problemen, door het fake vaccin

   @Karton ik heb nog 3 prikken voor je GRATIS
   dan zal je het zelf zien/voelen..

   VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (read more about underreporting in VAERS)

   1,205,753 Reports

   Through March 25, 2022
   26,396 DEATHS
   145,781 HOSPITALIZATIONS
   125,791 URGENT CARE
   185,115 DOCTOR OFFICE VISITS
   9,533 ANAPHYLAXIS
   14,949 BELL’S PALSY
   4,423 Miscarriages
   13,527 Heart Attacks
   37,579 Myocarditis/Pericarditis
   48,852 Permanently Disabled
   6,256 Thrombocytopenia/Low Platelet
   29,751 Life Threatening
   41,320 Severe Allergic Reaction
   13,224 Shingles

   link:
   https://openvaers.com/covid-data

  • Ik kom door mijn werk in aanraking en gesprek met heel veel mensen, niemand heb ik nog gehoord met horror verhalen over de vaccinaties………………

  • De vaccinatieschade betreft specifieke batches is lang geleden bewezen. Onderzoek binnen onderzoek, wat het snelste en beste werkt om bevolkingen te reduceren en te elimineren. Ooit een statistiek op Deagel.com. Recent verwijderd. In 2025 nog 50 millioen mensen in de USA. Dtsl en Spanje ook flink gereduceerd, NL viel mee. Misschien een veilige haven voor een specifieke groep net als Zweden dat is. MSM geeft geen podium aan horrorverhalen. Er was een NL dokter die vaccinatiegevallen verzamelde. In Verpleeghuis Elizabeth Amersfoort direkt na eerste vaccinatie 22 doden. Mijn eigen zus in Verpleeghuis Zoeterwoude kreeg een psychose. Ook ik zie mijn buren niet detorieren. Wel heb ik nu al meerdere keren zelf klachten gehad na dichtbij contact op straat of in huis met gevaccineerden. Ben flink ziek geweest. Wat voor mij abnormaal is. Je moet ook vooral op de overlijdensadvertenties letten van plotseling overleden. En ook hier en in Belgie jonge atleten op het veld in elkaar gestort. Kinderen overleden. Nooit door het vaccin wordt er dan gezegd.

 2. FYI – Hoorde net van een buurman (2 vaxxen – argument omdat hij regelmatig naar Turkije moest, zijn land) dat hij doodziek was na de boester in januari. In het huis was het 20 graden, hij was niet warm te krijgen en rilde maar. Een week lang doodziek zei hij. Ik had hem al zo vaak gewaarschuwd. Nu wilde hij weten hoe hij van het gif afkomt – ik raadde hem de dennennaalden aan dat hij heel snel opzocht, alsof zijn leven er van af hing. Kennissen van hem moeten de boester niet omdat ze anderen doodziek zagen. Andere kennis vd buurman zat in een hotel in quarantaine, testte steeds maar positief, wel 5x. Aangeraden van hotel kamer te veranderen, en plotseling niet meer positief. Buurman wilde ook weten wat ik over het geduvel in de Oekr denk, als de dood dat de bommen gaan ploffen. Oh well….

  • Mijn volwassen zoon zei altijd over risico verkeersongeluk. Daar heb je zelf het minste last van. Atoombom vliegen mensen 500 meter de lucht in vlgs Helen Caldicott, expert. Bombardement Rotterdam aan de overkant van de straat zit via mijn ouders en oudste zussen in mijn genen. Maar het einde van het Kali Yuga tijdperk nadert. Dit is tijd om karma op te ruimen, traumas te transformeren. Dus voor mij zijn de afgelopen jaren kans en zegen en vooral ook uitdaging geweest. Ben er wel moe van.

 3. Wat een slecht artikel zeg, waar zijn de bron vermeldingen naar de onderzoeken ? Allen links naar andere websites ( of ik zie het over het hoofd)

  Als je alarmerende bericht wilt plaatsen prima maar kom dan wel met de juiste onderbouwing / bronvermelding. Dit komt voor mij over als “fake” nieuws

  • Als je je huiswerk gedaan had, je volwassen verantwoordelijkheid genomen had, dan wist je precies waar dit allemaal over gaat. En ja dat is veel en zenuwslopend, zorgt regelmatig voor totale Burnout. En niet alles bij te houden. Zeker niet met Ukraine en geschiedenis erbij. Dat gezegd hebbende ben ik 71 en hoef niet meer te werken. Heb alle tijd en doe dit intensieve onderzoek in het belang van mijn toekomstige 7 generaties. Elk van mijn keuzes en akties werkt op hen door. OK dat je het artikel niet begrijpt, maar niet zeuren dan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in