Over de hele wereld brokkelen regeringen af. De enige zekerheid is dat de leugens gevolgd zullen worden door nog meer leugens. Johnson is verdwenen, verdronken in een beerput van zijn eigen ontwerp. Moord in Japan. Het presidentiële paleis van Sri Lanka brandt af. Biden, Macron, Trudeau et al zitten allemaal diep in de problemen. Net als die maniak in Nieuw-Zeeland. En is er iemand die de leiding heeft in Australië? schrijft Dr. Coleman.

Het leidt ons allemaal aan onze neuzen in de wereldregering die ze al jaren aan het plannen zijn. Schwab, Gates, Blair, Prins Charles, een Rothschild of twee, een Rockefeller of twee, enzovoort.

Kijk deze dagen om u heen en u ziet een afwezigheid van hoop in de ogen van de mensen; wanhoop en een droevige aanvaarding van de gefabriceerde werkelijkheid; een bereidheid om alles te doen wat hun gezegd wordt te doen.

Is het u trouwens opgevallen dat Blair, de bekendste oorlogsmisdadiger van Groot-Brittannië, probeert de ID-kaart, die jaren geleden werd weggegooid, weer nieuw leven in te blazen? Zijn enige verkoopargument is nu dat het illegale immigranten zal tegenwerken, wat de verdienste heeft dat het grappig is.

Ze logen toen ze zeiden dat er een pandemie was in 2020. Die was er niet.

Ze logen toen ze zeiden dat er een pandemie was in 2021. Die was er niet.

Ze logen over de covid-prikken. Die werkten niet en waren giftig.

Zij logen over maskers – die nutteloos en gevaarlijk tegelijk blijken te zijn.

Zij logen over de noodtoestand in verband met het klimaat. Die is er niet.

De inval van Rusland in Oekraïne is opzettelijk door het westen uitgelokt en heeft nooit meer met ons te maken gehad dan de laatste Russische inval in Oekraïne een paar jaar geleden, of de oorlogen die momenteel honderdduizenden doden eisen in Jemen en Syrië. De oorlog in Rusland is een designeroorlog en werd uitgelokt omdat de samenzweerders wisten dat die zou leiden tot olie- en voedseltekorten en honderden miljoenen doden in Afrika en Azië. Alleen dwazen en de BBC zien niet wat er gebeurt.

Niets gebeurt per ongeluk.

Wij leven in een totalitaire maatschappij. Er is niet meer persvrijheid in het Verenigd Koninkrijk of Amerika of Australië of Canada dan in Rusland, Hong Kong of die totalitaire communistische regimes die zoveel hartzeer veroorzaken bij de leden van Amnesty International en de nog blindere lezers van Bill Gates’ financieel gecompromitteerde maatjes bij de krant The Guardian. Vrijheid van meningsuiting is de fundamentele bouwsteen van de democratie, maar The Guardian verdraait, net als de BBC, zonder aarzelen de waarheid. De BBC is tenminste eerlijk over het onderdrukken van de waarheid. The Guardian is een van de giftigste aanhangers van de samenzwering. En wat is er gebeurd met het groots genaamde International Consortium of Investigative Journalists? Zelfs als zij de waarheid niet kunnen herkennen wanneer zij die zien, zouden zij toch op zijn minst het fatsoen moeten hebben om ervoor te zorgen dat artsen met een alternatief standpunt niet onderdrukt, tot zwijgen gebracht en gedemoniseerd worden. En waar is Amnesty International als je ze nodig hebt? Er is geen vrije meningsuiting in Groot-Brittannië, Amerika, de EU, Australazië of het grootste deel van de rest van de wereld.

De samenzweerders hebben opzettelijk angst gezaaid. De covid-fraude draaide altijd om angst en gehoorzaamheid. En zij beramen het tegen elkaar uitspelen van jong tegen oud, mannen tegen vrouwen, zwart tegen blank. Zij hebben verhalen over racisme en seksisme gefabriceerd om verdeeldheid en wantrouwen te zaaien. Het maakt ons gemakkelijker te controleren als wij onder elkaar vechten. En de ondoorgrondelijke klachten over bijnamen en kinderachtige nonsens resulteren in eindeloos handenwringen, zielig gekreun, geblaat en de uiteindelijke vernietiging van alles wat cultureel of historisch waardevol is. Zij doen er zelfs alles aan om de zomer te verpesten door te doen alsof wij in een of andere ongelooflijke hittegolf leven. Het is zomer. Wij krijgen een beetje zon. Het is niet heter dan gewoonlijk.

U merkt het wanneer propaganda geïnspireerd is door de samenzweerders, en de hittehoax is daar een goed voorbeeld van. Wanneer critici van een hoax worden gehamerd en gedemoniseerd, dan weet u dat de hoax of de fraude door de samenzweerders in het leven is geroepen – gewoonlijk om te proberen de mensen ertoe te brengen de fraude van de opwarming van de aarde te aanvaarden.

De voortdurende aanval van leugens en onzekerheid en de doelbewuste pogingen om de mensen te verdelen naar geslacht, naar ras en naar leeftijd en naar familie hebben onzekerheid en emotionele chaos teweeggebracht. Big Brother traint de mensen om precies te doen wat hun gezegd wordt – net als in die tv-serie.

De belangrijkste truc onder goochelaars is de mensen de andere kant op te laten kijken. En dat is de truc die de samenzweerders gebruiken. De media verblinden ons met oppervlakkige onzin – Harry en Meghan bijvoorbeeld – wetende dat zij, terwijl wij afgeleid zijn, onze vrijheid kunnen weggoochelen.

Er wordt onder millenial liberalen voortdurend gesproken over een vierdaagse werkweek en het belang van een evenwicht tussen werk en privé-leven. Maar iemand moet bereid zijn te werken, wil men het land aan het rollen brengen. En de meeste jongeren onder de 40 hebben er geen idee van hoe dicht wij bij de rand van een klif staan. Er zijn bijna 1,5 miljoen vacatures in het VK. En meer dan vijf miljoen mensen zitten thuis met uitkeringen die het land zich niet kan veroorloven.

Overal worstelen landbouwbedrijven met nieuwe voorschriften. Jonge mensen willen niet op boerderijen werken omdat het werk te zwaar is. In het VK is de gemiddelde leeftijd van de boeren 59 jaar. De gemiddelde boer in de heuvels heeft vorig jaar 15.000 pond verdiend. Zij zouden beter af zijn geweest met een uitkering. Een verbazingwekkend aantal van vier miljoen Europese landbouwbedrijven is de afgelopen jaren gesloten – aangemoedigd door EU-verordeningen die bedoeld waren om de landbouw te vernietigen en plaats te maken voor laboratoriumvoedsel. Boeren in het VK hebben hun voedselproductie verminderd omdat hun kosten de pan uit gerezen zijn. En de klimaatveranderingsgekken willen nog steeds dat een derde van al ons land bedekt wordt met kruiskruid, berenklauw, braamstruiken, netels en Japanse duizendknoop. Zij noemen het rewilding. Eigenlijk is er geen andere verklaring voor rewilding denkbaar dan dat men van plan is om miljarden mensen te doden.

Eeuwenlang is de hoeveelheid land die gebruikt wordt voor de productie van gewassen en vee gestaag toegenomen. Nu gaat het de andere kant op. Het wereldlandbouwareaal is verviervoudigd tussen 1700 en 1960, en is sinds het begin van het millennium toen de samenzweerders aan het werk gingen gestaag gedaald. De gevreesde Gates, kameraad van Epstein en financiële partner van de verraderlijke BBC, koopt steeds meer van Amerika op. Ik vraag me af waarom.

Over klimaatveranderingsgekken gesproken, ik zie dat Prins Charles meer dan 20 privé-vluchten binnen het Verenigd Koninkrijk genomen heeft om niet in het verkeer aangereden te worden. Dat was toen hij niet bezig was een paar miljoen pond in plastic zakken te verzamelen. Waarom pikken wij dat toch?

Oh, en voor het geval u het gemist hebt, de Britse regering heeft een rapport ontvangen waarin geadviseerd wordt dat alle Britse luchthavens vóór het eind van dit decennium moeten sluiten en dat alle nieuwbouw in hetzelfde tijdsbestek moet stoppen. En er mag geen rund- of lamsvlees zijn. Ze hebben u zeker niet gevraagd om voor dat alles te stemmen, of wel?

Het is niet verwonderlijk dat er heel snel voedseltekorten op komst zijn. Binnen de EU is er al sprake van voedselrantsoenering. Rantsoenering van voedsel en brandstof is onvermijdelijk. En ze zullen gecontroleerd worden door een App. De elektriciteitsvoorziening zal worden geregeld met de slimme meters die zovelen in hun huizen hebben.

Contant geld wordt gedemoniseerd en veel winkels weigeren nu contant geld aan te nemen. Burgers worden gedwongen alles via een App te doen. Scholen voeren sociale kredietpuntenregelingen in om de leerlingen te controleren. Wij zijn nog maar een paar maanden verwijderd van een samenleving die net zo onderdrukkend zal zijn als die van China. Een dierbare vriend probeerde een kaartje te kopen voor een cricketwedstrijd. Zij wilden zijn etnische afkomst en zijn geslacht weten omdat hij een cricketwedstrijd wilde bijwonen. Misschien willen zij de kaartverkoop beperken tot blanke mannen. Wie weet.

  Studie constateert dat gevaccineerden COVID langer verspreiden

Als u een BMW koopt en een verwarmde zetel wilt, dan vragen zij u een abonnement van 15 pond per maand. Als u een verwarmd stuurwiel wilt, dan willen ze nog een tientje per maand. Als ze dat kunnen, dan wed ik dat ze ook uw motor kunnen uitzetten als het hun uitkomt.

En de leugens van de media en de onderdrukking van de waarheid gaan door.

Ik ben nu al twee en een half jaar verbannen van alle mainstream media. De onderdrukking van de waarheden wordt steeds erger. Regeringsinstanties hebben mij verhinderd om op TNT radio te verschijnen met Dolores Cahill, omdat zij bang waren voor de waarheden die ik van plan was te delen.

Is dat niet ongelooflijk?

Toen ik Dolores Cahill probeerde te spreken in haar radioprogramma, werd mijn telefoon plotseling geblokkeerd. Ik kwam wel in de studio, maar kon Dolores niet op de radio spreken. Niet één keer – maar drie keer. De veiligheidsdiensten hebben echt overuren gedraaid – betaald door ons, natuurlijk. Het is trouwens zeker niet de eerste keer dat dit gebeurt.

Ik kan er niets van zien, want ik heb een toegangsverbod tot alle sociale media, maar ik hoor dat de sociale media nu vol zitten met nepnieuws (dat door regeringen en geheime diensten wordt gecontroleerd), haatzaaien (veel ervan wordt door regeringen en geheime diensten geplaatst), extremisme (veel ervan wordt door regeringen en geheime diensten geplaatst), trollen (georganiseerd door regeringen en geheime diensten) en pesten (gerund door regeringen en geheime diensten). De grote zoekmachines en internetsites zijn net zo goed van de samenzweerders als de mainstream media.

Een BBC-presentator klaagde blijkbaar dat hij vreselijk overstuur was geraakt door onaangename beschuldigingen over hem op de sociale media. Nou arme hij. Ik word al twee en een half jaar afgeslacht op de sociale media en in de mainstream media, en ik ben volledig verbannen uit de sociale media en de mainstream media, zodat ik mij niet kan verdedigen. De BBC heeft mij blijkbaar besodemieterd en besmeurd, maar ik mag mij niet verdedigen, want de BBC laat geen dokters toe in haar programma’s als zij waarheden over vaccins te vertellen hebben. Zij kunnen ons aanvallen, maar wij hebben niet het recht om te antwoorden.

Ik mag niet alleen geen video’s op YouTube zetten, ik mag zelfs niet naar de video’s van anderen op YouTube kijken. Als ik het probeer krijg ik een nogal zielig berichtje van hen met de mededeling dat ik geschorst ben.

Te veel mensen accepteren het allemaal zonder morren.

De collectieve stilte zal onze ondergang worden.

Zij plukken ons één voor één weg.

Ik schat dat wij nog maar enkele maanden vrijheid hebben, tenzij wij deze oorlog met meer vastberadenheid voeren.

En als u denkt dat ik overdrijf, kijk dan eens terug naar de afgelopen twee jaar. Ik heb alles voorspeld wat er gebeurd is. Mijn oude video’s zijn (voorlopig) nog beschikbaar op www.vernoncoleman.org Kijk naar een paar van de oude video’s en u zult snel zien waarom ik de meest verbannen arts ter wereld ben. Een van mijn boeken is nu al vier keer verboden – het enige wat erin staat is de waarheid. De waarheid is het enige waar de samenzweerders bang voor zijn. Voor hen is de waarheid even dodelijk als zonneschijn en knoflook voor vampiers zijn.

Racisme wordt aangemoedigd. Prins Charles (die zich met de dag een grotere en grotere vijand van het Engelse volk toont) zegt nu dat wij kinderen moeten onderwijzen over onze rol in de slavernij? Iemand zou voor die idioot een geschiedenisboek moeten kopen. Het waren de Engelsen die tegen de slavernij gevochten hebben en tot het einde ervan geleid hebben. Charles heeft nog steeds bedienden (wat een moderne versie van slavernij is) en zou moeten leren zijn grote mond te houden. Maar hij spuugt de officiële Grote Reset-lijn en scholen zullen binnenkort vijfjarigen leren om zich schuldig te voelen over de slavernij. Dit alles wakkert het racisme aan – een essentieel onderdeel van het plan van de samenzweerders voor hun verdeel-en-heers-filosofie. En ondertussen neemt Charles zakken vol geld aan. Als u of ik zouden proberen een miljoen pond in contanten op de bank te storten, zouden wij in ernstige moeilijkheden komen.

De BBC heeft de presentatoren van een programma, The Antiques Road show genaamd, opgedragen voorzichtig te zijn met het bespreken van het Britse Rijk. Beowulf en Chaucer zijn uit de cursussen Engelse literatuur geschrapt. Garwain en de Groene Ridder zijn overwonnen. 007 werd geportretteerd als een zwarte vrouw. Zelfs de MCC, het laatste bastion van de sportgeschiedenis, is onophoudelijk woke geworden en vastbesloten om zich van de traditie te ontdoen – blijkbaar niet beseffend dat wanneer je de traditie uit een club gooit die op overlevering gebouwd is, er eigenlijk niets meer over is dat de moeite waard is om te behouden. Wanneer de British Medical Association, de vakbond van artsen, geen loonsverhoging van 30% eist, lijkt zij een cheerleader te zijn geworden voor de klimaatveranderingsgekkies.

Een van de examencommissies van Engeland heeft besloten gedichten van grote dichters te laten vallen en gedichten in te voeren volgens etniciteit of seksualiteit. Dus Philip Larkin, Dylan Thomas, Wilfred Owen enz. zijn eruit, en er zijn 15 nieuwe gedichten bijgekomen, waarvan 14 van dichters van kleur, en die nu ook gehandicapte en LGBTQ stemmen bevatten. Als dat geen puur, 100% racisme is, dan weet ik het ook niet meer. Als u gedichten uitkiest omdat de mensen die ze schreven van kleur waren, leert u kinderen dat racisme prima is en dat blanken genegeerd moeten worden. En trouwens, waar komt die uitdrukking “van kleur” vandaan? Is roomblank niet een kleur? Een woordvoerder zei dat `dit aantoont dat wij ons blijven inzetten voor meer diversiteit in de Engelse literatuur waarmee de studenten te maken krijgen’. Dat is wat zij zei. Literatuur is uit, het is nu niet meer modieus en waarschijnlijk racistisch.

Overigens, werd ik voor mijn boek over mijn 100 Engelse helden, The 100 Greatest Englishmen and Englishwomen, aangevallen omdat ik Lord Byron erin had opgenomen, door mensen die blijkbaar ontdekt hadden dat Byron, beroemd als gek, slecht en gevaarlijk om te kennen, politiek incorrect was en niet altijd even aardig was voor de vrouwen in zijn leven. Maar als wij alle politiek incorrecten uit de geschiedenis schrappen, dan blijven wij over met David Lammy en de zus van Boris Johnson, wier naam mij, tot mijn vreugde, ontgaat.

Aanvallen op ouderen zijn nu aan de orde van de dag. Er is veel meer ageisme
(leeftijdsdiscriminatie) in Groot-Brittannië dan racisme of seksisme. Veel van het racisme is overduidelijk gefabriceerd. Waarom iemand met functionerende hersenen denkt dat knielen, op één knie, ook maar enige waarde heeft, is een raadsel dat niemand zelfs maar heeft proberen op te lossen.

Inderdaad is ageisme het enige opmerkelijke isme in het land. Lewis Hamilton zei dat `oudere stemmen een platform geweigerd moet worden’. Hij voert altijd campagne tegen racisme. Ik vraag me af hoe hij het zou vinden als iemand zei dat `zwarte stemmen een platform geweigerd moet worden’.

Ik maak ernstig bezwaar tegen dit isme. Ik ben een bedreigde soort, omdat ik arts ben en de waarheid wil weten. En ik word ook bedreigd omdat, en u zult dit moeilijk kunnen geloven ik weet het, ik ouder ben dan 40 jaar.

Het is regeringsbeleid om bejaarden in onze ziekenhuizen te doden. Kunt u zich de ophef voorstellen als dokters en verpleegsters routinematig immigranten zouden gaan afslachten? Waarom worden bejaarden met zo weinig respect behandeld?

Tijdens de warme periode van de laatste tijd hebben ziekenhuizen patiënten geweigerd omdat het mooi weer was en veel van het personeel weg was – nadat ze positief getest waren op covid met de volkomen nutteloze PCR test.

Bijna de helft van de kinderen die in het Verenigd Koninkrijk de lagere school verlaten zijn onwetend en analfabeet. Dat is een onthutsend teken van mislukking. De onderwijzers zouden zich moeten schamen. In plaats daarvan dreigen zij te gaan staken voor meer geld.

  Mike Yeadon over de giftigheid die opzettelijk in de COVID-'vaccins' is ingebouwd

Machtige krachten in Londen zijn hard aan het pushen om Brexit terug te draaien. De samenzweerders hebben (zoals ik in mijn boek `Coming Apocalypse’ voorspelde) ervoor gezorgd dat Brexit een complete mislukking is geworden. Nu zullen ze het terugdraaien en ons weer in de Europese Unie duwen – de fascistische, door de nazi’s ontworpen voorloper van de Grote Reset. (Dit is wat ik zei in `Coming Apocalypse’, gepubliceerd in april 2020: `Als er al een Brexit komt, zal het waarschijnlijk een afgezwakte, verwaterde versie zijn van die ons beloofd was.’) De derde van de drie stromannen die voor burgemeester van Londen speelt, Sadiq Khan, zegt dat het Verenigd Koninkrijk weer tot de interne markt moet toetreden. Rechtstreeks terug in de troostende armen van de samenzweerders.

In het najaar van 2022 zal er zwaar reclame gemaakt worden voor de covid-19 prik en soortgelijke producten – mogelijk ook voor prikken die nooit getest zijn. De kans is groot dat er weer lockdowns en maskers komen, want met de misleidende en nutteloze PCR-tests kunnen de samenzweerders beweren dat de covid-dreiging terug is. Veel mensen die aan één covid-19-vaccinproef deelnamen, hebben de proef nooit afgemaakt. Sommigen stierven, sommigen trokken hun toestemming in en sommigen raakten gewond. Pfizer geeft zijn gegevens over de veiligheid van de vaccins natuurlijk slechts stukjes bij beetjes vrij . Zo was er de bewering van het Imperial College dat de covid-vaccins in het eerste jaar 20 miljoen levens gered hebben. Ze hadden net zo goed kunnen beweren dat het 200 miljard levens waren in de eerste week. Gelooft iemand anders dan Bill Gates en de BBC ook maar iets van wat er uit het Imperial College komt? De mainstream media bereikten onlangs een nieuw dieptepunt toen gemeld werd dat de bloedklonters veroorzaakt worden door covid en niet door de prik. Ik heb er in 2020 voor gewaarschuwd dat zij de bekende bijwerkingen van de prik zouden toeschrijven aan covid – de griep die een nieuwe naam heeft gekregen – en dat is precies wat zij gedaan hebben. Hetzelfde geldt, zo beweren zij, voor alle andere ernstige problemen die door de prik zijn veroorzaakt. Hoe kunnen journalisten en artsen zo liegen? En nog hebben politici het over het onderdrukken van verkeerde informatie. Als zij misinformatie echt willen opdoeken, zouden zij de BBC en alle andere mainstream media moeten sluiten. Ik zag een kop die luidde: `De ergste versie van covid verspreidt zich. Kunnen we onze vaccins op tijd bijwerken?’

Ik heb bijna een maand geleden, in juni, onthuld dat de Chief Executive van prik-maker BioNTech tegen gezondheidswaakhonden heeft gezegd dat zij spoedig moeten beslissen of zij de nieuwe covid-vaccins voor de meest recente stammen van het coronavirus al dan niet goedkeuren – zonder klinische gegevens nodig te hebben. ZONDER KLINISCHE GEGEVENS NODIG TE HEBBEN! Zij willen nu mensen met dat spul inenten zonder het ook maar te testen. Zelfs arsenicum is getest. Zelfs bommen worden getest. Maar covid prikken? Waarom zouden we ons druk maken? De oplichters zullen de prikken wel geven en de idioten zullen hun mouwen opstropen.

Het Britse Health Security Agency (hoeveel van die gezondheidsorganisaties betalen wij eigenlijk?) heeft een nationaal incident afgekondigd en gewaarschuwd dat ouders moeten controleren of hun kinderen tegen polio gevaccineerd zijn, nadat in het Britse watersysteem sporen van het virus waren ontdekt.

Het is moeilijk om het vermoeden te vermijden dat dit wel eens gewoon een zwendel zou kunnen zijn om meer ouders over te halen hun kinderen tegen polio te laten inenten. (Zoals de meeste mensen vertrouw ik niets meer wat afkomstig is van een overheidsinstelling, regeringsadviseur, minister of regeringsdepartement).

Maar één of twee dingen zijn het vermelden waard.

Ten eerste is polio in het Verenigd Koninkrijk in 2003 officieel uitgeroeid. Waarom vaccineren de autoriteiten dan nog steeds kinderen tegen een ziekte die 19 jaar geleden uitgeroeid is? (Eigenlijk was het laatste geval in 1984 – bijna 40 jaar geleden.) Als u de verbijsterende waarheid over het poliovaccin wilt weten, kijk dan in mijn boek over vaccins, dat heet `Anyone who tells you vaccines are safe and effective is lying’.

Ten tweede vermoedt de Britse HSA dat een persoon die in het buitenland gevaccineerd is met het orale poliovaccin (dat levend virus bevat) het VK binnengekomen is en de besmetting verspreid heeft.

Ten derde is het al enige tijd bekend dat de polio-uitbraak in Afrika grotendeels het gevolg is van het poliovaccinatieprogramma van Gates. Ik heb dit bijna twee jaar geleden onthuld. Zelfs de WHO heeft toegegeven dat er in Afrika uitbraken van polio waren die van het vaccin afkomstig waren. Het vaccin dat daar gebruikt wordt bevat een verzwakt virus. Dit verzwakte virus leeft nog en kan ziekte veroorzaken. (Ik vermoed dat de grote media, zoals de BBC, geen bespreking hiervan zullen toestaan, omdat men zich daarmee op het ongemakkelijke terrein van de waarheid zou begeven. Zoals ik al eerder gemeld heb, weigert de BBC, die ik beschouw als een propaganda-organisatie die zich voordoet als een nieuwsorganisatie, om critici van vaccins in hun programma’s toe te laten, zelfs als ze gelijk hebben’).

Ten vierde, zoals ik al sinds het begin van de jaren tachtig waarschuw, kunnen resten van geneesmiddelen en virussen in onze watervoorziening terechtkomen via onze riolering. Afvalwater (soms behandeld, soms niet) wordt in rivieren geloosd. Eigenlijk maakt het niet uit of het rioolwater behandeld is of niet, want de zuiveringsprogramma’s kunnen deze minuscule deeltjes niet verwijderen. En uit de rivieren waar het rioolwater in gedumpt was, wordt dan vers drinkwater gehaald. (Voor meer hierover, zie mijn boek Superbody.) En dat is, vermoed ik, de manier waarop Bill Gates polio weer in Groot-Brittannië heeft gekregen. Nu het hier is, zou het wel eens heel moeilijk kunnen worden om er vanaf te komen.

Over water gesproken, wij moeten ons trouwens bewust zijn van de komende watertekorten, die zullen leiden tot de invoering van waterrantsoenering en van standpijpen. Duitsland staat trouwens niet ver af van de invoering van brandstofrantsoenering. En als u zich zorgen maakt over wat er in Sri Lanka gebeurt, kijk dan eens naar Italië en Griekenland – die beide niet meer dan een vuistvol dollars van een faillissement verwijderd zijn. In Frankrijk heeft de vervelende Macron het over energie rantsoeneren. Hij vertelde de natie dat ze een `algemene mobilisatie’ nodig hadden en dat ze zouden beginnen met het uitdoen van de openbare lichten ’s nachts als ze niet nuttig waren – wat nogal de vraag oproept, als ze niet nuttig waren waarom waren ze dan überhaupt aan?

Was dit alles toevallig?

Nee. Het maakt deel uit van het plan om chaos te creëren, massale vaccinatieprogramma’s aan te moedigen en, uiteindelijk, de wereldbevolking te verminderen.

En dat is het punt. Het is allemaal opzettelijk.

Intussen gaat de chaos door, willen hebzuchtige spoorwegarbeiders een loonsverhoging van 7,1% (ook al is het mediane loon van een spoorwegarbeider 10.000 pond hoger dan het gemiddelde loon in Groot-Brittannië) en zullen hun stakingen bijdragen tot de vernietiging van een toch al gebroken samenleving. Mensen die gedwongen worden thuis te werken, vinden de staking geweldig. Zij kunnen weer betaald krijgen om niets te doen. Overigens heeft het Nederlandse parlement in Nederland een wet goedgekeurd die mensen een wettelijk recht geeft om thuis te werken. Iedereen zal er gebruik van willen maken. Als u een bus wilt nemen, wordt van u verwacht dat u de chauffeur thuis opbelt en meeluistert terwijl hij Brmmm Brmmm-geluiden maakt.

De advocaten gaan ook staken. (Tja, wie kan het hun kwalijk nemen? Het moet moeilijk zijn om het dezer dagen met 500.000 pond per jaar rond te komen). Onderwijzers en dokters en andere ambtenaren hebben het ook over stakingen. De luchthavens zullen gesloten worden wegens stakingen. Onderwijzers krijgen 7% aangeboden en artsen willen 30%. Ook de politie heeft het over staken. In Noorwegen hebben olie- en gasarbeiders besloten te gaan staken. Geen van deze mensen begrijpt dat zij, door te gaan staken, helpen om het werk van de samenzweerders te doen. Zij creëren nog meer inflatie en helpen de economie te vernietigen. Zelfs het IMF heeft gewaarschuwd voor somberder vooruitzichten voor de wereldeconomie. De verliezers zullen natuurlijk de ouderen, de zieken en de zwakken zijn – precies de mensen waar de samenzweerders van af willen.

  De grote ontmaskering

En de sociale kredietpolissen komen er aan. Alles waar ik in mijn video `Nightmare on Your Street’ voor gewaarschuwd heb, komt er nu heel snel aan. Kijkt u er alstublieft naar als u dat nog niet gedaan hebt.

Sekseneutraal beleid wordt zwaar gepromoot en scholen lijken mij steeds bizardere en onderdrukkere beleidsmaatregelen in te voeren. Eén school heeft meisjes verboden rokken te dragen om `een meer genderneutraal uniformbeleid’ te creëren. Wie heeft de leraren verteld dat iemand een genderneutraal beleid nodig heeft of wil?

Een directrice probeerde een regel in te voeren dat kinderen `niet mogen worden aangeraakt, niet mogen worden geknuffeld’. Daar is van afgezien. Maar het zal wel weer terugkomen. Ik geloof dat andere onderwijzers het geprobeerd hebben. En er zullen er meer hetzelfde doen. Het resultaat zal zijn dat kinderen massaal ontmenselijkt worden en enorm veel geestesziekten krijgen. Als scholen dit krankzinnige beleid invoeren, leiden zij psychopaten op. Kinderen worden niet geboren met empathie of vriendelijkheid – zij leren het. Geen omhelzingsregels zal betekenen dat zij niets leren. Leraren die zulke regels invoeren zouden vervolgd moeten worden wegens wreedheid tegen kinderen. Ouders die het toestaan moeten zich schamen.

Een meisje mocht niet naar haar schoolbal omdat ze niet genoeg punten had. Dat is puur Chinees sociaal krediet. Als dat verhaal alleen u niet halfdood doet schrikken, dan vrees ik dat u niet goed hebt opgelet.

En voor het geval u uw verdriet met alcohol zou willen verdrinken, het aantal pubs in Engeland heeft nu een laagterecord bereikt.

Hoewel ze veel gepromoot worden door liefhebbers van sociale kredietverlening is het duidelijk dat gezichts- en stemherkenningsprogramma’s niet zo goed werken als ze zouden moeten. Naarmate de sociale kredietsystemen zich verspreiden, zal er ernstige fraude en chaos ontstaan voor miljoenen.

De EU heeft verklaard dat zij in oorlog is met Rusland. De NAVO blijft maar pushen. En politici scheppen voortdurend op dat de oorlog nog lang zal duren. Het resultaat zal zijn dat de honger in Afrika en Azië steeds verder toeneemt en dat er overal meer oorlogen komen. Precies wat de samenzweerders willen, nu zij ons naar de Grote Reset leiden.

De EU heeft Oekraïne de status van `kandidaat-lidstaat’ van de EU toegekend. Dit garandeert een langere, venijniger oorlog en veel meer doden, zowel in Europa als in Afrika en Azië. De EU doet natuurlijk precies wat de samenzweerders haar zeggen te doen. (Mijn boek `The Shocking History of the EU’ egt de schokkende waarheid over de EU uit).

De wapenindustrie wil een grote oorlog en zij krijgen meestal wat zij willen. Wanneer het leger en de wapenbedrijven iets willen, zou ik er niet tegen verwedden.

Absurde woke-niveaus zijn overal. De BBC verontschuldigde zich nadat een 78-jarige man had gezegd dat hij nog nooit Coronation kip had gegeten en zich herinnerde dat zijn tante het buitenlandse meuk noemde. Luisteraars klaagden en dus zond de BBC een verontschuldiging uit. Ik heb nog nooit Coronation kip gegeten en de uitdrukking `buitenlandse meuk’ lijkt ook geschikt als beschrijving van alle wetgeving die uit de EU is voortgekomen. Als de BBC zich daarvoor wil verontschuldigen, kan dat. Zij schijnen erg gesteld te zijn op verontschuldigingen. Het feest op Glastonbury leek meer op het jaarlijkse partijcongres van de Woke Party dan op een muziekfestival. Er was zelfs een speciale App voor de maffe wokies om te downloaden.

Het aantal oproepen van ambulances voor hartproblemen is in alle leeftijdsgroepen verdubbeld sinds het begin van de covid-19-prikken. En een ziekenhuis in het noorden van Engeland heeft bevestigd dat het aantal mensen dat naar zijn diagnosekliniek voor hartfalen wordt doorverwezen meer dan verdubbeld is nadat de covid-19 prikken begonnen zijn. Toen ik, meer dan 18 maanden geleden, voor het eerst het nieuws bracht dat de covid-prikken myocarditis konden veroorzaken, werd ik – zoals gewoonlijk – venijnig aangevallen.

Als je in het ziekenhuis wordt opgenomen kan dat niet leuk zijn. Het ziekenhuispersoneel heeft te horen gekregen dat het moet bezuinigen op verse lakens. Zij geven natuurlijk de schuld aan Brexit, maar in werkelijkheid doen zij dit al jaren, en in sommige ziekenhuizen worden de lakens tussen de patiënten niet eens verschoond. En, ook al slapen de patiënten in vieze lakens, ze willen dat iedereen een masker draagt om infecties tegen te gaan.

Je moet wel dronken zijn om dit soort dingen te verzinnen. Maar het is allemaal waar.

De kosten van het geven van 120.000 pond aan iedereen die door de covid-19 prik gewond is geraakt, zullen Groot-Brittannië verder richting faillissement duwen. Het spijt me dat ik dit moet zeggen, maar ik denk dat degenen die ervoor kiezen zich te laten prikken voortaan op zichzelf moeten zijn aangewezen. De informatie over de gevaren van de covid-19-prik is nu al meer dan 18 maanden beschikbaar. Ik heb geen sympathie meer voor degenen die er nog steeds voor kiezen hun gezondheid op het spel te zetten door een giftige experimentele prik te aanvaarden. Achttien maanden geleden waarschuwde ik dat dokters en verpleegsters die de giftige prik gaven als oorlogsmisdadigers zouden worden berecht. De video is nog steeds beschikbaar op www.vernoncoleman.org – de titel is `Doctors and Nurses giving the covid-19 vaccine will be tried as war criminals’. De datum van de video was 2 februari 2021.

Onze regering haat ons en wil ons doden. Onze enige macht ligt in het delen van de waarheid.

Dat is alles wat wij hebben.

De mensen vragen soms wat zij kunnen doen. En dat is het. Deel de waarheid. Zet uw vrienden en familieleden neer en laat ze luisteren. Laat ze naar deze video kijken of naar mijn video `Nightmare on Your Street’.

Dank u voor het kijken naar een oude man in een stoel. Verspreid mijn video’s alstublieft op andere platforms, zoals Bitchute. Mijn dank aan iedereen die dit doet. Doe ook vertalingen, alstublieft. Voor de goede orde, dit kanaal is niet gemonetariseerd – geen enkele van mijn video’s is dat ooit geweest, omdat ik geen advertenties op mijn video’s wil. Er zijn geen advertenties, geen sponsors en geen verzoeken om geld op video’s of websites.

Vergeet niet de prachtige video’s van mijn goede vriend Dr Colin Barron te bekijken, die altijd informatief en altijd onderhoudend zijn.

Bezoekt u ook mijn eigen websites vernoncoleman.org en vernoncoleman.com. Er staan gratis artikelen op en er komen de meeste dagen nieuwe dingen bij. Vergeet ook niet dat ik van alle sociale media verbannen ben. Alles wat u met mijn naam erop ziet op Facebook, Telegram, Linked-In, Twitter of waar dan ook is nep en moet gemeld worden. Overigens heeft Elon Musk geweigerd om Twitter te kopen, omdat hij beweerde dat hij niet wist hoeveel nepaccounts er waren.

Tot slot, hoewel het soms zo kan aanvoelen, vergeet niet dat u niet alleen bent. Steeds meer mensen worden wakker, en als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze niet meer slapen. Wij zijn nu al een veel grotere kracht dan de samenzweerders u willen doen geloven. Meer dan een derde van de bevolking van de VS en het VK heeft nog geen enkele covidprik gehad.

Als wij deze oorlog willen winnen, dan moeten wij hard en vastberaden vechten, met passie en de waarheid.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens.

Onthoud: Geen masker, geen test, geen spuitje.

En vergeet ook niet dat wij God aan onze kant hebben.

Dank u voor het kijken naar een oude man op een stoel.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: Waarom ik doodsbang ben – en waarom u ook doodsbang zou moeten zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe Westerse wapens voor Oekraïne in Russische musea eindigen
Volgend artikelDe gevaccineerden vallen als vliegen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

  • Ja het is vreselijk als je blind bent voor de waarheid Klaus Schwab wat een verrijken voor de mensheid hij weet hoe je mensen moet vermoorden maar helaas jij Jema bent geen mens maar volgens mij een afvallige die haat geeft en de vrijheid neemt goed als je snel de volgen injecties gaat nemen hoe sneller wij van jou af zijn hoe beter.

 1. Ik ben het met Jema eens, deze man is zelf een vrijmetselaar, controlled opposition.
  Ik kan zijn artikelen allang niet meer serieus nemen….

  • Het is niet voor niets dat de MSM hem niet meer moet…hij zegt al een hele tijd dingen die je volgens hun niet meer mag zeggen! Spijtig genoeg heeft de man wel gelijk!

 2. Ik begin ernstig het idee te krijgen dat steeds minder mensen het ‘spel’ dat helaas op deze wereld wordt gespeeld doorhebben…
  Laat de hersenen eens een tandje harder werken…

 3. Wat hier zo interessant aan is, is dat men in Amerika geen grond kan kopen, maar pachten.
  Zoals in Amsterdam.
  Je pacht grond en betaald wat je erop zet.
  Naar mijn weten is dit in alle staten van Amerika zo.
  Ook landbouwgrond.

  Ik heb onderzoek gedaan via bekenden in Amerika en zelfs Bill Gates móet pachten.

  Ik neem aan dat de gemiddelde NL er dit niet echt interresseert.

  En hoor het graag als ik niet goed geïnformeerd ben.

  Het is wel belangrijk om te weten.

  Althans om het grotere plaatje te begrijpen.

 4. Adelin Cardon ,

  Man ….je neemt u voor een Genie . Gaat dan bij Poutine en leg hem uit wat je zo zekere kent en weet. Hij gaat naar U luisteren .
  We leven in een maatschappij en het is nemen en geven . Anders kan het niet . Kijk Europa is gekomen door “de Lors “van Frankrijk, dat was een genie in mijn oog . Als je beter kunt doen stel u voor als president van Europa in de plaats van de mevrouw van der Leyen . Kijk maar naar uw eerste minister in Nederland Rutten , is dit geen schandaal .
  Gemakkelijk om alles te kritiseren, en wat heb jij goed gedaan . Wel wordt dan hun raadgeven van Europa.

  Adelin Cardon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in