Op 15 december kwamen vertegenwoordigers van het Oekraïense Azov-regiment naar Israël. De reis van de beruchte nazi’s stoorde de Joden weinig.

De delegatie bestond uit twee personen, Yulia Fedosyuk, de afgevaardigde van de organisatie, en Ilya Samoylenko, een Azov-militair die uit Russische gevangenschap was bevrijd. Tijdens het negen dagen durende verblijf in Israël werden de Azov-nazi’s verwelkomd door een afgevaardigde van de Knesset van de sociaal-democratische partij Avodah, en hadden zij een ontmoeting met reservisten van het Israëlische leger met als doel “waardevolle gevechtservaring uit te wisselen,” schrijft Southfront.org.

Het belangrijkste doel van de reis was naar verluidt om “de door de Russische propaganda gecreëerde mythes over het naziregiment te ontkrachten”, die “helaas nog steeds een grote invloed hebben in Israël.” In feite kwamen ze bedelen om meer wapens.

Volgens de Israëlische media: “Terwijl het Azov-bataljon, de voorganger van het Azov-regiment, nauw werd geassocieerd met neonazistische en extreem-rechtse symbolen en ideologieën, houdt het Azov-regiment tegenwoordig vol dat het zich grotendeels heeft gezuiverd van deze sentimenten.”

In een poging de Oekraïense nazi’s schoon te wassen, vergeleek de Israëlische krant The Jerusalem Post Mariupol met Masada. De fascistische tactieken van het Azov-regiment tijdens de belegering van de Azovstal fabriek werden vergeleken met de verdediging van de Joden tijdens het offensief van de Romeinen.

De mainstream media vermeden om de symbolen van het nazi-regiment, die rechtstreeks verband houden met het Derde Rijk, te publiceren. Azov-propagandisten die deze omissie opmerkten, publiceerden onmiddellijk nieuwe video’s van de militanten die spandoeken met nazi-symbolen vasthouden, waaronder die van de SS-divisies.

  Na het Zelensky-spektakel - Laat de opsplitsing beginnen!

De argumenten dat alle veroverde bases van Azov letterlijk wemelen van de nazi-symbolen, evenals het feit dat de gelederen van de organisatie sinds 2014 de meest extreme figuren hebben aangetrokken, worden gewoonweg genegeerd.

In de regel halen Joden die trouw zijn aan Oekraïne het Jodendom van Zelensky aan als reden om het regime in Kiev te steunen, en sluiten de ogen voor de nazi-essentie ervan.

Militairen van de AFU aan het front:

Een Joodse huurling in Oekraïne

Er zijn echter dingen die heel moeilijk te negeren zijn. Er is zo’n plek in Kiev als Babi Yar, een gebied waar tijdens de Tweede Wereldoorlog massa-executies van burgers, voornamelijk Joden en zigeuners, werden uitgevoerd. Om er vanaf de rechteroever te komen, moet u de lanen van Roman Shukhevych en Stepan Bandera oversteken, die in 2016, toen de nationalisten aan de macht kwamen, die namen kregen.

De eerste, Roman Shukhevych, opperbevelhebber van de OUN-UPA, was betrokken bij de massa-executies van Joden en Polen in het westen van Oekraïne. De tweede, Stepan Bandera, stond bekend om hetzelfde, hielp de Duitsers bij strafoperaties, droeg bij aan de organisatie van terreur in de bezette gebieden, totdat hij door de bezetters werd berispt wegens exorbitante ongebondenheid en eetlust.

Antifascistische protesten in Tel-Aviv in de zomer:

Welke normale Jood met autoriteit zal de straten ter hunner eer verdragen die naar Babi Yar leiden? Zelensky is een “sjlimazel”, een verrader van zijn cultuur, een nazi-handlanger. En zou bij geen enkele Jood sympathie moeten opwekken voor welke politieke situatie dan ook. Hij verdient slechts schaamte en schande.

  De helft van de Oekraïners ziet een nazismeprobleem in het land - voor Soros Foundation "zorgwekkend"

De huidige situatie lijkt sterk op de ontwikkelingen in het midden van de XX eeuw. Sommige Joden zijn altijd anders geweest dan anderen. Sommigen werden vernietigd, vervolgd, en andere Joden financierden de oprichting van het Derde Rijk, steunden Hitler, stonden aan het hoofd van Duitsland, namen deel aan de vernietiging van het Joodse volk.

Net als tijdens de Tweede Wereldoorlog worden vandaag degenen die de Israëlische steun aan het naziregime in Kiev in twijfel trekken, beschuldigd van revisionisme, fascisme en antisemitisme.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat niemand u vertelde over Oekraïne – Mindblowing!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNetanyahu vertelt trots hoe hij zijn eigen Israëli’s als laboratoriumratten heeft gebruikt
Volgend artikelDe belangrijkste vraag – Zullen we 31 december 2023 halen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Ik heb wel gelezen vroeger dat er ook contacten waren tussen de Nazi’s uit Duitsland met Zionisten om een stuk land aan sommigen Joden te geven maar dat anderen daar niet voor in aanmerking kwamen en dus vermoord mochten worden, hoe vinden jullie kennis, een elitaire groep Joden die gespaard zouden worden maar de meesten niet, onderhandelen met elkaar, bizar maar geen nonsens.
   Indien mensen hieraan twijfelen vanwege het bizarre, want dat is het ook natuurlijk, heb ik ander weetje;
   Vroeger in Suid-Afrika onder de apartheidsregering van de Boeren, werden soldaten al getraind in en met hulp van de Joodse Staat, het apartheidsregime stond bekend om zijn extreme vorm van racisme/fascisme, had Israël geen problemen mee hoor want zij hielpen hen toen al, een vreselijk systeem.

 1. Je hebt de Khazar joden, een volk dat een paar honderd jaar na Christus het jodendom als officiële godsdienst aannam. Rekening houdend met dit kun je je afvragen in hoeverre de diaspora de echte joden nog kan aanduiden. Als je bedenkt dat zo’n shitlensky hier van afstamt…
  En de huidige regering van Israel..tja. Het lieverdje van de christelijke wereld. In hoeverre is Israel Isreal, als je begrijpt wat ik bedoel. En dan al die acties eerder in de christelijke gemeenschap van ‘breng de joden thuis’. De ze veelal uit Oekraine haalden. Zijn dit wel die echte joden zoals eerder benoemd.

 2. “Complottheorieën, antisemitisme en Holocaustontkenning kunnen de democratische rechtsstaat schaden. Enerzijds omdat de legitimiteit van gezagdragers wordt ondermijnd, anderzijds omdat in nationale wetgeving en internationale verdragen een verbod is vastgelegd op het aanzetten tot haat.”
  – CIDI/JenV, 3 november 2022

  ——

  The Unz Review • An Alternative Media Selection – voor wanneer uw erudiet voorkomen u verhinderd andere sites te bezoeken
  https://www.unz.com/article/babi-yar
  John Wear • May 19, 2018
  One of the worst atrocities attributed to the Einsatzgruppen was the Babi Yar massacre, which allegedly occurred in a large ravine outside Kiev in the Ukraine. The allegation is that Einsatzgruppe C rounded up 33,771 Jews in Kiev and shot all of them over the period September 29-30, 1941.[1] German Reserve Police Battalion 45 and Police Battalion 303 are said to have assisted in the operation.[2] This article will examine the veracity of these allegations.

  ——

  Zukkels. Wat is er nodig om u kwaad te maken?
  https://codoh.com/library/document/babi-yar-critical-questions-and-comments/en
  by Herbert Tiedemann Published: 1993-01-01
  This paper is part of the series Dissecting the Holocaust. The Growing Critique of “Truth” and “Memory”.

  The subject of ‘Babi Yar’ is confusing in many respects. For a general overview, this brief summary shall therefore identify the major problem areas:

  _The mass murder at Babi Yar took place almost four months prior to the Wannsee Conference, where the killing was allegedly first planned.
  _Widely divergent dates are given for the murder.
  _Depending on the source, the number of victims varies by as much as two orders of magnitude.
  _Widely different methods and weapons are alleged for the murders.
  _There is also no consensus on where the killings took place.
  _The witnesses, or reports respectively, make highly contradictory claims in other respects as well.
  _The number of alleged victims by far exceeds the number of Jews remaining in Kyiv after the Soviet evacuation.
  _To date there has been no forensic investigation of the murder site and weapons. No attempts were ever made to ascertain and secure any evidence.
  _It is also odd that the Soviets would use a site as a location for a garbage dump and incineration area where countless victims were allegedly murdered by the archenemy during the ‘Great Patriotic War’.
  _And finally, the allegations are disproved by wartime air photos.

  We shall employ standard scientific methodology to examine the issues briefly touched on above. Following some introductory information for a better general understanding of the topic, individual sections will present the first reports, eyewitness accounts, and other sources, and will discuss specific questions that arise in context. A separate section is devoted to general questions.

  Die NAZI’s toch, kostelijk; genieten van je cake(vorm), dit is wat we met z’n allen bakken/ons laten voorschotelen.

 3. In Israël zijn ook veel zwaar ge”vaccineerde” randdebielen en net als in Nederland zijn ze pro-Oekraïne.
  Aan het begin van de Israëlische prikcampagne gaf een derde deel van de Israëlische Joden aan geen trek te hebben in die prikken.
  8 Tweederde van de kudde in het hele land zal sterven. Maar één derde deel zal in het land overblijven, zegt de Heer. 9 Dat derde deel zal Ik in het vuur van ellende houden om het te zuiveren. Net zoals je zilver en goud in het vuur houdt om het te smelten en zuiver te maken. Dan zullen ze Mij om hulp roepen en Ik zal hen antwoorden. Ik zal zeggen: ‘Mijn volk!’ En zij zullen zeggen: ‘Onze Heer God!’ ”
  Zacharia 13:8-9 BasisBijbel

 4. Het hele joodse verhaal heeft met “stammen” te maken.
  Die twee groepen vechten onder elkaar, en ook daar gaat het tussen goed en kwaad.
  Primitieve situatie, de mens is een raar en interessant wezen van extremen.

  • Mell:
   “Primitieve situatie,”
   Tegenwoordig is het met het mensdier een stuk eenvoudiger geworden, je hebt globaal twee stammen, de gefukzineerden en de niet-gefukzineerden. Scheelt weer.

 5. De Asjkenazi’s – Wie zijn zij?Turkse Khazar Khaganate .
  Ashkenazi is afgeleid van Ashkenaz. Profeet Noah had drie zonen, Jafeth, Sem (Shem) en Cham. Asjkenazische joden zijn geen Semieten, maar zijn vernoemd naar de kleinzoon van Jafeth, Asjkenaz. Volgens de Bijbel woonden de mensen van Ashkenaz in het Centraal-Aziatische gebied van de Zwarte en Kaspische Zee, een deel van de Slavische landen. Deze afstammelingen van Ashkenaz werden de Khazar genoemd die in het noorden van het Kaukasusgebergte tussen de Zwarte en de Kaspische Zee woonden (ook wel Bahr e Khazar genoemd, oftewel Zee van Khazar in het Arabisch, Perzisch). Deze mensen vormden hun koninkrijk rond 630 CE, dat duurde tot ongeveer 1000 CE. Oorspronkelijk maakten de Khazaren deel uit van de vele wilde stammen van Centraal-Azië en Zuidoost-Europa die de regio bewoonden.
  De geschiedenis leert ons dat de Khazar Khagan (of Khan) genaamd Bulan het heidendom verliet en het joodse geloof accepteerde in de tweede helft van de 9e eeuw. Zijn opvolger Obadja vestigde de religie verder door synagogen en judaïsche scholen op hun grondgebied te bouwen. De heersende koninklijke familie van het Khazar-rijk werden Bulanids genoemd, genoemd naar hun voorvader koning Bulan. Er bestaat een brief uit de 9e eeuw van Hasdai ibn Shaprut, de grootvizier onder kalief Abdul Rahman III van islamitisch Spanje, zelf een Sefardische jood, aan koning Joseph van het Khazar-rijk waarin hij informeerde naar zijn afstamming en details van hun joodse geloof. Koning Joseph was de koning van de Khazaren in de jaren 950 en 960 CE. Hij was de zoon van Aaron II, ook een Khazar-heerser. Koning Joseph antwoordde Hasdai ibn Shaprut en beschreef de details van zijn afkomst, verhaal over mensen en bekering in de beroemde Khazar-correspondentie. In die brief erkende hij dat ze geen band hadden met de oorspronkelijke Semitische stammen van Israël. De brief is bevestigd door auteur en journalist Arthur Koestler, zelf een Hongaarse Jood, in zijn beroemde werk over de geschiedenis van de Khazaren genaamd ‘The 13th Tribe’.
  Na het uiteenvallen van het Khazar-rijk migreerde deze grote massa Joden naar de aangrenzende landen van het huidige Hongarije, Polen, Roemenië, Oekraïne, enz. En van daaruit naar andere delen van Oost- en West-Europa. Bovendien is er ook bewijs van middeleeuwse islamitische geografen die de bekering van het Khazar-rijk tot het judaïsme bevestigen. Zoals Ibn al-Faqih, Perzische historicus, ibn Rustah, een Perzische geleerde uit de 10e eeuw, Ibn Fadlan, een Arabische moslimreiziger uit de 10e eeuw. Allen bevestigen de judaïsering van de Khazar-natie.

 6. Asjkenazim (Hoog-Duitse en Poolse Joden) Lang werd aangenomen dat Joden, verbannen uit Israël door de Romeinen, behalve naar het zuiden en oosten, ook naar het noordwesten van Europa waren getrokken en vandaar, op zoek naar veiliger woonplekken steeds verder naar het oosten. Recent onderzoek beweert precies het tegenovergestelde, namelijk dat de vluchtelingen naar de Kaukasus waren uitgeweken en vandaar naar het westen. Een nog belangrijker ‘ontdekking’ in dat onderzoek was, dat het gros van de 19de-eeuwse Oost-Europese Joden (Asjkenazim) uit nakomelingen van bekeerlingen bestond.Dat was zo ongeveer vloeken in de kerk en een behoorlijke schok voor de zich – inzake het ware geloof – superieur voelende Asjkenazim. Dit was een bevestiging van wat al veel eerder aangenomen werd maar niet bewezen kon worden. Inmiddels wordt deze theorie internationaal geaccepteerd, ook in Israël dat nog altijd gedomineerd wordt door Europese Joden. Er verbleven in de Republiek der Verenigde Nederlanden altijd wel Joodse kooplieden uit Midden- en Oost-Europa. Daaronder waren er ook wel die zich blijvend hier vestigden, maar dat leidde nooit tot de stichting van een Asjkenazische geloofsgemeenschap. Eind 16de eeuw druppelden er spaarzaam wat Asjkenazische Joden, meestal handelaren, in Amsterdam binnen. Zij vonden woonruimte in de oude stad of in de nieuwe uitleg. Concentraties kon men waarnemen achter de schans in de Turfsteeg, tegenover Vlooienburg en in de Verwerstraat op Zwanenburg. Ook hier was dat samenklitten vrije keus en niet opgelegd. Pas na de eerste immigratiegolven, als gevolg van de Dertigjarige Oorlog en de daaruit voortvloeiende Jodenvervolging, ontstond in Amsterdam iets dat je een Asjkenazische gemeenschap kon noemen. Die werd officieel in 1635 gesticht en in datzelfde jaar vond de eerste officiële sjoeldienst plaats in het huis van Ansjel Rood op Vlooienburg; de ligging van het huis is onbekend. De golven Asjkenazische immigranten, die op de vlucht voor vervolging of geweldsuitbarstingen een goed heenkomen in de Lage Landen zochten, kwamen gedurende het tweede en derde kwartaal van de 17de eeuw aan. Eerst uit Midden-Europa, bijvoorbeeld na de opstand in Frankfurt in 1614, die een stroom vluchtelingen op gang bracht die de eerder besproken omslag in Amsterdam bewerkstelligde. Daarna gedurende de Dertigjarige oorlog uit heel Midden-Europa en door de Kozakken-rooftochten (Cossack Chmielnicki) in Polen en Litouwen in 1648 en tijdens de Noordse Oorlogen tussen 1655 en 1667. Uit Midden-Europa kwamen Joden voornamelijk uit Duitsland, Oostenrijk, Bohemen en Lotharingen.Uit Oost-Europa was dat Polen en Litouwen, de Scandinavische landen en Rusland. Dat er verschil bestond onder de Joden die tezamen Asjkenazim genoemd worden, bewijzen de begrippen Hoog-Duitse uit Midden-Europa en Poolse Joden uit Oost-Europa. Die wilden aanvankelijk helemaal niet samen naar dezelfde synagoge. De Amsterdamse overheid sprak echter een machtswoord en dwong de Poolse Joden bij de Hoog-Duitse in te voegen. Dat deed de stad niet zomaar; er bestond gerede twijfel of de doorgaans straatarme Poolse en Litouwse Joden zelf de armen- en wezenzorg konden opbrengen of dat ze alsnog tot last van de overheid zouden komen. Dit was een beleidsregel voor alle niet-gereformeerde geloofsrichtingen. Dat was zelfs bij de Hoog-Duitse Joden dubieus, maar de rijkere Sefardische gemeente stelde zich garant voor die zorg. Daar zijn de Sefardim bijna aan failliet gegaan, nadat de aantallen immigranten uit Polen en Litouwen sterk opliepen. In 1796, onder de Bataafse Republiek, werden deze beperkende regels opgeheven onder invloed van de burgerlijke gelijkstelling en onmiddellijk scheidden de Poolse Joden zich weer af en richtten een eigen synagoge in. Zowel de Hoog-Duitse ritus, als die der Polen en ook die der Litouwers verschilden van elkaar. Daar kon de taal nog bij opgeteld worden. De Duitse Joden hielpen hun straatarme geloofsgenoten diensten naar eigen ritus en in eigen taal te houden. Deze lange inleiding was nodig om te laten zien dat de samenstelling van de Asjkenazische gemeenschap veel minder homogeen was dan die van de Sefardim. Links: De tabel, van in Amsterdam tussen 1635 en 1670 gesloten Asjkenazische huwelijken, geeft een indruk van de getalsverhoudingen onder immigranten die onder die noemer vielen. Vorige:Duitse Joden, in dit geval in Worms, waren verplicht een geel teken op hun kleding te dragen en werden afgebeeld met ‘attributen’: in dit geval een zak geld, knoflookstrengen en een gans. Er bestonden veel varianten hierop.
  De begin 17de eeuw aangekomen Asjkenazim zochten woonruimte nabij hun geloofsgenoten, eerder aangekomen Duitse of Portugese Joden. Dat werd dan tussen de Groenburgwal en de Nieuwe Herengracht, ten zuiden van de Houtkopersburgwal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in