In Israël worden steeds meer infecties van gevaccineerde mensen vastgesteld. Ook ziekenhuisopnames en ernstige ziekten treffen relatief meer gevaccineerden dan ongevaccineerden. Daarom zijn meer dan een half miljoen Israëliërs boven de 60 jaar al ingeënt met een derde dosis. En nu worden er ook infecties ontdekt bij de drievoudig gevaccineerden, bericht Tkp.at.

Volgens gegevens die gisteren door het Israëlische ministerie van Volksgezondheid zijn vrijgegeven, is van de ziekenhuisopnames 65% volledig gevaccineerd, 29% ongevaccineerd, 2% eenmaal gevaccineerd, 2% hersteld en 1% hersteld en gevaccineerd.

The Times of Israel schrijft dat volgens gegevens van het Ministerie van Volksgezondheid die zondag door TV-zender Channel 12 News werden gerapporteerd, 14 Israëli’s met COVID-19 werden gediagnosticeerd ondanks het feit dat zij met een derde dosis COVID-19 vaccin waren ingeënt. Volgens de zender zijn twee van degenen die na de herhalingsvaccinaties zijn geïnfecteerd in het ziekenhuis opgenomen.

Elf van de 14 gevallen waren ouder dan 60 jaar, en de overige drie waren immuun-verzwakte mensen jonger dan 60 jaar, aldus het nieuwsportaal. De twee die in het ziekenhuis werden opgenomen waren ouder dan 60 jaar.

De Israëlische regering schijnt van mening te verschillen over de te nemen maatregelen in geval van een verdere toename van het aantal infecties.

Volgens verslagen op Kanalen 12 en 13 en elders had minister van Onderwijs Yifat Shasha-Biton de controverse doen oplaaien door de plannen om leerlingen op scholen te vaccineren een “misdaad” te noemen. Zij had tijdens de kabinetsvergadering ook gezegd dat de optie van een nieuwe lockdown “van de agenda moet worden gehaald”. Dergelijke praatjes leidden tot economische instabiliteit en “de mensen vrezen voor hun bestaansmiddelen”, aldus de berichten. “We hebben de grafieken gezien – het maakt niet uit of landen een lockdown hebben ingesteld of niet, de morbiditeitsgrafieken zien er hetzelfde uit.”

  Sinds 1 januari zijn in Italië meer dan 10 politieagenten "plotseling overleden"

Minister van Inlichtingen Elazar Stern was het daarmee eens: “We moeten het woord ‘lockdown’ uit ons lexicon schrappen. We zorgen ervoor dat mensen onder bedreiging moeten leven.” Hamad Amar, minister in het ministerie van Financiën, wees erop dat Australië zich momenteel in zijn achtste lockdown bevindt en dat de aantallen nog steeds stijgen.

Ondertussen heeft het ministerie van Volksgezondheid zondagmorgen nieuwe cijfers bekendgemaakt waaruit blijkt dat het aantal ernstige covid-gevallen blijft stijgen: 21 nieuwe patiënten op zaterdag bracht het totaal op 348, tegen 257 op donderdag.

Het aantal Israëlische virus-sterfgevallen staat nu op 6.535, waarvan 16 in het weekeinde.

Volgens het ministerie hebben van de ruwweg 9,3 miljoen inwoners van Israël meer dan 5,8 miljoen ten minste één vaccindosis gekregen, bijna 5,4 miljoen twee vaccindoses en meer dan 420.000 een derde “booster” dosis.

Meer dan een miljoen Israëli’s die voor het vaccin in aanmerking komen, hebben volgens het Ministerie van Volksgezondheid nog geen enkele dosis gekregen.

Een interessante overweging is gemaakt door auteur Alex Berenson. In Israël hebben veel volwassenen immuniteit door infectie gekregen. De meesten zijn gevaccineerd, omdat een zeer groot deel van hen gevaccineerd is. Dus moeten ze beschermd worden door natuurlijke immuniteit. Daarom zou de pool van gevaccineerde mensen die geïnfecteerd kunnen raken aanzienlijk kleiner moeten zijn dan het er nu naar uitziet.

Er zijn twee scenario’s voor dit:

 • Ofwel heft het vaccin de natuurlijke immuniteit op en als het vaccin faalt is er helemaal geen immuniteit.
 • Of gevaccineerden die nog niet eerder geïnfecteerd zijn geweest en dus alleen afhankelijk zijn van de immuniteit van het vaccin doen het vrij slecht.
  Amerikaanse CDC voegt in één week meer dan 2000 sterfgevallen toe in verband met COVID-19 injecties  - 917 sterfgevallen bij ongeboren baby's

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kinderoffers en bedrog in de tijd van de CovidianenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoe zal de gescheiden samenleving eruit zien voor de ongevaccineerden?
Volgend artikelHorrornieuws voor de vaccinatielobby: nieuw medicijn geneest 93 procent van ernstige Covid-gevallen binnen enkele dagen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. En vooral goedkope, werkzame, bewezen alternatieven afwijzen en blind blijven staren op El Salvatore: het vaccin. Als het niet zo diep triest zou zijn, gezien de onnodige doden en gewonden, dan zou het een hilarisch hoofdstuk kunnen zijn in een fantasierijk boek.

  Maar het is keiharde realiteit dat weldenkende mensen schaars zijn. En dan nog heb je weldenkende mensen, briljante mensen zelfs, die er voor kiezen hun competentie inzetten voor pure zelf-verrijking of zelfs annihilatie van hun medemens.

  Brrr…..

 2. Israel vernietigt zichzelf van binnenuit. Het is te hopen dat ze het leger niet volgespoten hebben met die troep, want je kunt straks zo naar binnen lopen als opponent van Israel.
  Het militair technologische aspect heeft geen enkel voordeel als je de mankracht niet meer hebt.

 3. Als ze toch al zo achterlijk zijn om voor de 3de prik te gaan, dan gaan ze ook voor een 4de, of een 5de of een 6de . Dat maakt dan ook niet meer uit.
  Een beetje vaccin gelovigen zou er geen moeite mee hebben.
  Tenslotte doe je het voor een ander.

 4. Hoe kan Israël in zo’n situatie belandt zijn geraakt, waar alles door overheidsinstellingen goed doordacht wordt. Of het nu om vechten of uitvinden gaat het is al vele jaren een staaltje van zelfbehoud, op een vijandige plek waar niets groeide of bloeide. En nu dit.
  Je hele bevolking naar de klote helpen met opdringerig vaccinatie beleid, meer bewegingsvrijheid voor gevaccineerde.
  En nog zien de hoge heren het niet. U wordt uitgeroeid door oud nazi’s die grote organisaties zoals de VN, het WEF, en de WHO, maar ook de EU, mee hebben opgezet. EN WERELDWIJD WORDEN REGERINGSLEIDERTJES GECHANTEERD, OVERAL DE ZELFDE LINKSE LAFBEKKIES, DIE HET ZO MEE EENS ZIJN MET DEZE INZICHTEN….OP DE MENSEN DIE NOG NADENKEN! ONGEVACCINEERDEN!!!

 5. Joden wees lief en neem de spuiten anders wordt het nog de gaskamer jullie vakantie van in 1940 is voorbij alleen de elite en de moslims hebben recht om te leven vraag dat maar aan Kaag zij weet alles af van het uit roeien van joden en hoe het leven van WEF elite is je kan nu nog vrijwillig je goud en waarde volle spullen inleveren in Amsterdam bij Kaag of bij gemeentehuis van Rotterdam daar zit ook een moslim en natuurlijk Bruls hij houd erg veel van toetjes en wees lief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in