Als de Azteken onherkenbaar vreemd lijken voor de moderne geest, kan het zijn dat de moderne geest zichzelf niet herkent in de Azteken. We kunnen de Azteken niet begrijpen omdat we onszelf niet willen begrijpen” – John Gray, The Soul of the Marionette

In zijn magnifieke boek Conquistador: Hernan Cortes, King Montezuma and the Last Stand of the Aztecs, beschrijft historicus Buddy Levy de reactie van Montezuma op de komst van de Spanjaarden:

Nadat zijn priesters een dozijn kinderen hadden geofferd, in de overtuiging dat het voortbestaan van het universum van hen afhing, knielde Montezuma voor flakkerend haardvuur en bad om visie, om de waarheid.

Toen Montezuma Cortes binnenliet in het heiligdom en getuige was van taferelen die geen Europeaan ooit had gezien, walgde Cortes ervan. Hij verklaarde de Azteekse afgoden ‘geen goden, maar duivels’. Montezuma was uitdagend: “Wij beschouwen ze als zeer goed. Zij geven ons gezondheid, regen, oogsten en weer, vruchtbaarheid en alle overwinningen die wij wensen. Wij zijn dus verplicht hen te aanbidden en aan hen te offeren … Zeg niets meer tegen hen”.

Op 3 juni keurde de Britse MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) het gebruik goed van het Pfizer-BioNTech Covid-19 “vaccin” bij kinderen van 12-15 jaar. Volgens het BMJ zijn er slechts acht kinderen opgenomen in de officiële gegevens over sterfgevallen door Covid, allemaal met bekende ernstige reeds bestaande aandoeningen, schrijft Michael Driver.

Als we de 5 miljoen 12- tot 15-jarigen in dit land “vaccineren”, zullen tientallen, mogelijk honderden, als direct gevolg daarvan sterven. En dat allemaal voor een ziekte die voor hen geen enkele bedreiging vormt en waarvoor geen enkel voorbeeld in de hele wereld bestaat van een kind dat Covid aan een leraar in de klas heeft doorgegeven.

  Video's: Italianen vechten terug tegen gewelddadige politie tijdens protest tegen vaccinatieplicht

Aan welke goden offeren we deze kinderen op? De god van de ‘Gezondheidsveiligheid’? De Azteken kozen de kinderen uit om te offeren. Die van ons zullen willekeurig uit de bevolking komen. Maakt dat het beter? Zijn we vrijgesproken omdat het een gevolg is van onze naïviteit? Welk bijgeloof heeft onze bevolking zo in vervoering gebracht dat we de rituelen van een uitgestorven beschaving naspelen? Het bijgeloof dat het vaccin een soort wondermiddel is? Kan iemand die dit leest geloven dat ik net deze paragraaf heb getypt?

We zijn allemaal misleid door de politici, de media en de farmaceutische bedrijven. De truc is het door elkaar halen van het absolute en het relatieve risico in de hoofden van de bevolking. Zoals bij alle grote zwendels is het bedrog duidelijk zichtbaar, maar het publiek wil het niet zien. Volgens mij is een van de redenen dat we te maken hebben met wiskunde en die is niet onmiddellijk gemakkelijk te begrijpen. Als de wiskunde niet eenvoudig is, zitten we op vrijdagmiddag weer in het laatste uur en schakelen we gewoon uit. Ik maak mezelf op voor een enorme val door te proberen de gehate wiskunde te vereenvoudigen en de oplichting bloot te leggen:

In een wereld waarin ik £1 heb en jij £2, ben jij ‘relatief’ 100 procent beter af dan ik, maar ‘absoluut’ is geen van ons rijk. ‘Relatief’ telt in de steekproef van u en mij, ‘absoluut’ als we in de gehele wereldbevolking leven.

De farmaceutische bedrijven beweren dat hun vaccins voor 95 procent werkzaam zijn. Zij noemen echter een relatieve en geen absolute werkzaamheid. Het is hetzelfde principe als in het eenvoudige voorbeeld hierboven, net als in de echte wereld, waar het grotendeels irrelevant is dat jij een pond meer hebt dan ik. Als u een vaccin neemt met een absolute werkzaamheid van ongeveer 1 procent, bent u niet veel meer beschermd dan ik. Beide cijfers zijn afkomstig van de feitelijke klinische proeven die door de farmaceutische bedrijven zijn ingediend.

  Pfizer heeft toegegeven dat de injecties van zijn bedrijf waardeloos zijn - dus waarom betalen regeringen nog steeds voor de injecties van Pfizer en leggen ze die op?

Als ik miljarden (biljoenen?) ga verdienen, op welk getal moet u zich dan richten? De 95 procent of de 1 procent? Bedrog is zo oud als de vroegste levensvormen. Het verschil hier is dat het bedrog wordt uitgevoerd op de hele planeet, en we zijn allemaal de doelwitten.

Terug naar John Gray: “Beschaving en barbaarsheid zijn geen verschillende soorten samenlevingen. Ze worden aangetroffen – in elkaar verstrengeld – wanneer mensen samenkomen”. Dit is waar, of de beschaving nu Azteeks of Covidiaans is. Een toekomstige historicus kan het bijgeloof van de Azteken vergelijken met dat van de Covidianen. De belachelijke mondkapjes, de ondoeltreffende lockdowns, de sekte-achtige gehoorzaamheid aan het gezag. Het is bijna te perfect dat de Azteekse adel zich identificeerde door met een bloem onder de neus te lopen.

De mens is de enige soort die doodt in de jacht op utopieën, waarvan de meest absurde is dat we buiten de natuur kunnen bestaan en de positie van elk molecuul in het heelal of elk virus op de planeet kunnen controleren. Een utopie waarin we geen risico’s lopen als we onze huizen verlaten. Dit is net zo’n waanidee als het magische denken van de Azteken. Bijna de gehele bevolking van het Westen is misleid tot de aanbidding van een valse god die mensenoffers eist. Wil Boris Johnson, vijfhonderd jaar na het einde van de kinderoffers in Mexico, bekend staan als de Montezuma van de 21e eeuw?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kinderarts over Corona-vaccins: “Aantal sterfgevallen met 12.000 % toegenomen”Volg Frontnieuws op Telegram

  Nederlandse officiële cijfers: Doeltreffendheid van vaccins slaat negatief om tegen ernstige ziekte en dood
Vorig artikelIgnorantie en vooroordelen in de geneeskunde
Volgend artikelGewoon een klein prikje – en het beeldschone 18-jarige meisje stierf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

    • Alleen een gek gebruikt meerdere namen.
     En denkende dat de andere gekken niks door hebben.
     Je bent betrapt bjohn.
     Lul je er nou maar weer uit.

   • gecertificeerde koekoek
    denkt oa dat naam(loos) en ‘account’ (zelfs met anti-witwas of anti-fraude constructie ed) en rekenschap op internet
    evenveel waard is als ik een digitale pixel kan gooien
    niet dat ik digitaal onderlegd ben
    maar heel de wereld wordt buiten de pixel zone in het schemerduister geplaatst
    en in die virtuele wereld
    zijn andere mensen dan ‘jij’ en ik de goden

    er viel niks te betrappen
    niet dat het uitmaakt
    ik kreeg enkele reacties al langer niet geplaatst
    digitale onhandigheid, verander wat aan de boodschap, verander wat aan de afzender, nog eens herhalen en hoe een leek tegen de huidige draken/algoritmen aankijkt – dom
    gek(ken) sloeg (vnl.) op ‘ons’ niet op jou, ..Bert

    godspeed, fair winds and following seas

 1. Die kinder offers ? Wat zeg je dan van de babys duizende per dag .dagelijks over heel we wereld in abortusklinieken geofferd worden ,voor de vrije sex ,met een pin de hersenen worden uitgezogen en verder in stukken uit het lichaam worden gescheurd zonder verdoving?Anderen liggen ergens in een koude plaats op een hoop gezond enwel dagen aan een stuk tot ze eidelijk sterven. nog erger ,moeders die betaald worden met een schijntje dat hun kind levend wordt afgezogen en dan verder in leven worden gehouden tot hun achste maand om dan in delen te worden verkocht voor vanalles en nog wat . Zoals cellen voor de covid vaccins. Een deel van hun hoofd ingeend op ratten om haargroei te testen . Die kinderen hun onderdelen moeten nog levend zijn anders kun je ze niet gebruiken als transplatatie. Dat noemen zij oogsten van onderdelen. Zijn wij nog menselijk? In ieder geval deze organitatie zoals planned parenthood worden stinkend rijk door moord ? En gaan daar nog prat op
  Wie vind het nog gruwelijk ,dat in de voortijd, kinderen levend in de rood gloeiende armen werden gelegd van een mensgroot koperen beeld waarin zijn buik een groot vuur werd gestookt. Onder het luid trommelgeroffel om het krijsen van de babys niet te kunnen horen? Onbegrijpelijk! Je wordit er toch niet goed van.,dan durven er nog vrouwen zeggen baas in eigen buik ?

 2. Wat een satanische gruwelijkheden op deze aardbol!!! Meeste aangestoken door elite met hun incest kronkel!! Na W O 2 nooit meer oorlog maar dit is erger dan oorlog!!! Hebben ze er ooit wat van geleerd??? Nee dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in