Het luchtruim boven Gaza is – na een wapenstilstand van zeven dagen – gevuld met projectielen des doods. Gevechtsvliegtuigen. Aanvalshelikopters. Drones. Artilleriegranaten. Tankgranaten. Mortieren. Bommen. Raketten. Gaza is een kakofonie van explosies en wanhopig geschreeuw en hulpgeroep onder ingestorte gebouwen. Angst kronkelt zich opnieuw rond elk hart in het concentratiekamp in Gaza, schrijft Chris Hedges.

Tegen vrijdagavond waren 184 Palestijnen – waaronder drie journalisten en twee doktoren – gedood door Israëlische luchtaanvallen in het noorden, zuiden en midden van Gaza, en minstens 589 gewond geraakt, volgens het ministerie van Volksgezondheid in Gaza. De meesten van hen zijn vrouwen en kinderen. Israël laat zich niet tegenhouden. Het is van plan om de klus af te maken, om uit te roeien wat er nog over is in het noorden van Gaza en te decimeren wat er nog over is in het zuiden, om Gaza onbewoonbaar te maken, om de 2,3 miljoen mensen te zien verdrijven in een grootscheepse campagne van etnische zuivering via uithongering, terreur, slachting en besmettelijke ziekten.

De hulpkonvooien, die symbolische hoeveelheden voedsel en medicijnen brachten – de eerste lading bestond uit lijkwaden en coronavirustests volgens de directeur van het al-Najjar ziekenhuis – zijn tot staan gebracht. Niemand, zeker president Joe Biden niet, is van plan om tussenbeide te komen om de genocide te stoppen. Minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken bezocht Israël deze week en hoewel hij Israël opriep om burgers te beschermen, weigerde hij voorwaarden te stellen die de $3,8 miljard die Israël jaarlijks aan militaire hulp ontvangt of het aanvullende hulppakket van $14,3 miljard zouden verstoren. De wereld zal passief toekijken, nutteloze bromide woorden mompelend over meer chirurgische aanvallen, terwijl Israël zijn roulettewiel des doods laat draaien. Tegen de tijd dat Israël klaar is, zal de Nakba van 1948, waarbij Palestijnen in tientallen dorpen werden afgeslacht en 750.000 etnisch werden gezuiverd door zionistische milities, lijken op een schilderachtig overblijfsel van een beschaafder tijdperk.

  De geopolitieke gevolgen van de al-Aqsa Flood

Niets is verboden terrein. Ziekenhuizen. Moskeeën. Kerken. Huizen. Flatgebouwen. Vluchtelingenkampen. Scholen. Universiteiten. Mediakantoren. Banken. Rioolsystemen. Infrastructuur voor telecommunicatie. Waterzuiveringsinstallaties. Bibliotheken. Graanmolens. Bakkerijen. Markten. Hele wijken. Israël wil de infrastructuur van Gaza vernietigen en dagelijks honderden Palestijnen doden of verwonden. Gaza moet een woestenij worden, een dode zone die niet in staat zal zijn om leven in stand te houden.

Israël begon vrijdag Khan Younis te bombarderen nadat het folders had laten vallen waarin burgers werden gewaarschuwd om verder zuidwaarts te evacueren naar Rafah, gelegen aan de grensovergang met Egypte. Honderdduizenden ontheemde Palestijnen hadden hun toevlucht gezocht in Khan Younis. Als de Palestijnen eenmaal naar Rafah zijn geduwd, is er nog maar één plaats om te vluchten – Egypte. In een uitgelekt rapport roept het Israëlische Ministerie van Inlichtingen op om de bevolking van Gaza met geweld over te brengen naar het Egyptische Sinaï-schiereiland. Een gedetailleerd plan om de Palestijnen in Gaza opzettelijk te verdrijven en naar Egypte te duwen is al vijf decennia ingebed in de Israëlische doctrine. Al 1,8 miljoen Palestijnen in Gaza zijn uit hun huizen verdreven. Zodra de Palestijnen de grens naar Egypte oversteken – wat de Egyptische regering en Arabische leiders proberen te voorkomen ondanks druk van de VS – zullen de Palestijnen nooit meer terugkeren.

Dit is geen oorlog tegen Hamas. Het is een oorlog tegen de Palestijnen.

Israëlische aanvallen worden in een duizelingwekkend tempo gegenereerd, veel ervan door een systeem genaamd “Habsora” – Het Evangelie – dat is gebouwd op kunstmatige intelligentie die 100 doelwitten per dag selecteert. Het AI-systeem wordt door zeven huidige en voormalige functionarissen van de Israëlische inlichtingendienst in een artikel van Yuval Abraham op de Israëlische sites +972 Magazine en Local Call beschreven als het faciliteren van een “massamoordfabriek”. Zodra Israël bijvoorbeeld via een mobiele telefoon een Hamas-medewerker lokaliseert, bombardeert en beschiet het een groot gebied rond het doelwit en doodt en verwondt het tientallen en soms honderden Palestijnen, aldus het artikel.

  X-community aantekeningen ontkrachten mythe dat christelijk zionisme door God bevolen is

“Volgens bronnen van de inlichtingendienst,” zo luidt het verhaal, “genereert Habsora, onder andere, automatische aanbevelingen voor het aanvallen van privé-woningen waar mensen wonen die ervan verdacht worden Hamas- of Islamitische Jihad-operatoren te zijn. Israël voert dan grootschalige moordoperaties uit door deze woonhuizen zwaar te beschieten.”

Ongeveer 15.000 Palestijnen, waaronder 6.000 kinderen en 4.000 vrouwen, zijn gedood sinds 7 oktober. Ongeveer 30.000 zijn gewond geraakt. Meer dan zesduizend mensen worden vermist, velen begraven onder het puin. Meer dan 300 families hebben 10 of meer familieleden verloren. Op de Westelijke Jordaanoever zijn sinds 7 oktober meer dan 250 Palestijnen gedood en meer dan 3.000 gewond geraakt, hoewel het gebied niet door Hamas wordt gecontroleerd. Het Israëlische leger beweert tussen de 1.000 en 3.000 van de ongeveer 30.000 Hamas-strijders te hebben gedood, een relatief klein aantal gezien de omvang van de aanval. De meeste verzetsstrijders schuilen in hun enorme tunnelsysteem.

Het draaiboek van Israël is de “Dahiya-doctrine“. De doctrine werd geformuleerd door de voormalige stafchef van de Israël Defense Forces (IDF), Gadi Eizenkot, die lid is van het oorlogskabinet, na de oorlog tussen Israël en Hezbollah in Libanon in 2006. Dahiya is een voorstad in het zuiden van Beiroet en een bolwerk van Hezbollah. Het werd bestookt door Israëlische straaljagers nadat twee Israëlische soldaten gevangen waren genomen. De doctrine stelt dat Israël massaal, disproportioneel geweld moet gebruiken, waarbij infrastructuur en burgerwoningen worden vernietigd, om voor afschrikking te zorgen.

Daniel Hagari, woordvoerder van de IDF, gaf aan het begin van Israëls meest recente aanval op Gaza toe dat de “nadruk” zou liggen op “schade en niet op nauwkeurigheid.”

Israël is afgestapt van zijn tactiek van “dakkloppen”, waarbij een raket zonder granaatkop op een dak landt om de mensen binnen te waarschuwen om te evacueren. Israël heeft ook een einde gemaakt aan de telefoontjes die waarschuwen voor een op handen zijnde aanval. Nu worden tientallen gezinnen in een flatgebouw of een buurt zonder waarschuwing gedood.

  Pentagon wil Skynet-stijl wapens

De beelden van massavernietiging voeden de dorst naar wraak binnen Israël na de vernederende inval van Hamasstrijders op 7 oktober en de moord op 1.200 Israëli’s, waaronder 395 soldaten en 59 politieagenten. Veel Israëli’s beleven een sadistisch genoegen aan de genocide en er gaan stemmen op om Palestijnen te vermoorden of te verdrijven, ook die op de bezette Westelijke Jordaanoever en die met de Israëlische nationaliteit.

De wreedheid van de luchtaanvallen en willekeurige aanvallen, het afsnijden van voedsel, water en medicijnen, de genocidale retoriek van de Israëlische regering, maken dit een oorlog met als enige doel wraak. Dit is niet goed voor Israël of de Palestijnen. Het zal een vuurzee aanwakkeren in het hele Midden-Oosten.

De aanval van Israël is de laatste wanhopige maatregel van een kolonisten koloniaal project dat dwaas denkt, zoals veel kolonisten koloniale projecten in het verleden hebben gedaan, dat het het verzet van een inheemse bevolking kan verpletteren met genocide. Maar zelfs Israël komt niet weg met moorden op deze schaal. Een generatie Palestijnen, van wie velen hebben gezien hoe de meeste, zo niet al hun familieleden werden gedood en hun huizen en buurten werden verwoest, zal een levenslange dorst naar gerechtigheid en vergelding in zich meedragen.

Deze oorlog is niet voorbij. Ze is nog niet eens begonnen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

WOIII IS ONAFWENDBAAR: Elke keer als economieën falen, storten de globalisten de wereld in een catastrofale oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen Russische Overwinningsvaandel boven de stad Marinka
Volgend artikelBrussel rolt elektronische leiband uit voor Europeanen met introductie van Digitale Identiteitsportefeuille
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Ze willen de hele mensheid behandelen zoals ze dat in Gaza met de Palestijnen doen. Volgens de uitverkorenen zijn alle onschuldige mensen met 90% zekerheid terroristen. Dus WIJ moeten onder erbarmelijke omstandigheden in hutjes, leven terwijl we hele dagen met digi ID’s door checkpoints moeten. De satanisten dromen van een wereld waar geen enkel mensen nog 1 stap kan zetten zonder totale controle en surveillance. Alle gewone mensen moeten kapot, alleen de uitverkorenen mogen vrij bestaan en vrij bewegen.

  De hele planeet, alle landen, worden zoals Gaza. Een onleefbare hel waar je overal je ID nodig hebt. In WO2 schreeuwden de nazi’s; AUSWEIS UND PAPIERE!!! Wij zullen overal tegen digitale checkpoints aanlopen. De tijd om totale sabotage te gaan plegen nadert.

 2. Mijn standpunt, in het kort : 1. Hamas is en blijft een terroristische organisatie, die vooral de [ Egyptische ] Gazanen terroriseert. 2. Islam is vijandig t.o. Joden.; al 14 eeuwen. 3. Nethanyahu is een ongehoord slechte machts-wellusteling, en heeft dit conflct uitgelokt. Zijn optreden in Gaza, is een oorlogs-misdaad. 4. Israel is een erkende staat. 5. Het Israelische VOLK wordt op smerige wijze, verraden.

  • Ah, hou toch op cool Pete!

   Niet alleen de joden zijn inderdaad gigantisch bedrogen, maar de hele mensheid.

   Het Abramistisch geloof (jodendom/christendom/islam) zag het daglicht pas na 1450.
   Dus daarmee ook “Israël”.
   Pas de verplichte scholing 1876 en de media maakt sindsdien de fantasie bekent dat het oude Palestina “het Bijbelse Israël” zou zijn.

   Palestina, een droog en dor stukje gebied, was zeer dun bevolkt met Arabieren want geen hond wilde daar wonen.
   Vanaf 1880 werden de oost-Europese Joden richting Palestina georganiseerd. En vanaf 1948 mag de wereld dit kleine stukje land “het Bijbelse Israël” noemen; het thuisland van de Joden.
   Dus het land werd volgepropt met oost-Europese joden, Chinese joden, zwarte joden, en noem maar op.

   En de scholing media propageert dat joden het slimste volk van de wereld is…, want allemaal Nobelprijs-winnaars.
   Maar die “slimme” joden begrijpen niet dat hun voorouders daar nooit gelopen hebben .
   Hun roots liggen in hun thuisland van voor 1880.
   Dat totale abrahamistisch geloof is niets meer dan fictie geschreven rond 1450 …
   De Arabieren hebben gelijk. Het oude Palestina wordt gekoloniseerd sinds 1880 door mensen die daar niet horen.

   Het Israël is niets meer dan een uitkijkpost van de nieuwe wereldorde om de hele Arabische wereld onder controle te houden.
   En de hele wereld, dus wij ook, moet deze gekte financieren.

  • 1. Hamas is een door de Mossad/CIA geleide organisatie die precies doen wat Bibi van hen verlangt en voor betaald (zie je punt 3.).
   2. Het jodendom is al 5000jaar de paria van de wereld en wordt overal weggetrapt omwille van hun misdaden tegen de mensheid. De joodse Sharia is eeuwen ouder dan de moslim versie.
   4. Israel is een, naar huidige maatstaven, terroristische organisatie, geleid door massamoordende neonazio-fascisten die zich het “uitverkoren volk” (van hun god Baal) noemen en de rest van de wereldbevolking als hun slaven/vee zien die “als beesten” uitgemoord kunnen worden, wanneer en op welke wijze zij dat goed achten.
   5. Idd, (dit is het enige punt in je comment dat waar is) wordt het israelische volk op grote schaal al sinds 1947 voorgelogen en als vulmiddel voor het “beloofde land” van Rothschild gebruikt, om de terroristische activiteiten van de genocidale satanisten te kunnen ‘legitimeren’. Om van de massale moord op het israelische volk met ‘de vaxxinazis’ door “hen die zeggen dat zij joden zijn en zijn het niet want zij zijn van de synagoioge van de satan” maar te zwijgen.

   • @Lord of Hosts en @Gerard…

    De Khazaren hebben de echte joden zo goed als uitgeroeid en als echte parasiterende shapshifters hebben ze de identiteit van de oorspronkelijke joden overgenomen en ze hebben hele boeken geschreven om zichzelf neer te zetten als slachtoffers van de wereld. Zij gebruiken de slachtofferrol om hun slachtoffers mee te misleiden en even later te vernietigen. Daarom verspreiden ze overal modellen waarin slachtofferschap voordeel oplevert, zodat iedereen wordt zoals de Khazaren zijn… laffe, opportunistische roofmoordenaars. En kijk naar de mensen om je heen, bijna iedereen is geïnfecteerd met laf opportunisme vanuit de slachtofferrol… ook wel bekend als gewetenloos egoïsme. De meeste mensen zijn in meerdere of mindere mate besmet met dit egoïsme. Daarom lukt het ook niet om te verenigen, omdat alles draait om ikke ikke ikke… net zoals bij de uitverkorenen, de Khazaren.

 3. Wat een tuig dat zulke onbarmhartige ellende veroorzaakt. Niet geleerd van wo2.
  Bibi stond onder druk van verdacht van corruptie en al maandenlang waren er protesten tegen zijn voorstellen om justitie te “hervormen”. Uitwegvoor hem: start een pang pang en het volk is afgeleid en staat weer achter de “grote????” Lijer.

 4. ‘Iemand’ achter de schermen moet hebben gedacht, na 7 weken van deze onmenselijk weerzinwekkende massaslachting, en na een week te hebben kunnen nadenken over die gruwelijk demonische misdaden, dat het wel een goed idee is om daar mee door te gaan en ‘gewoon’ weer te beginnen met die walgelijke genocide tegen de mensheid…

  Die ‘iemand’ mogen ze van mij tegen de muur om Gaza heen zetten en dan bij die ‘iemand’ gewoon het licht uit doen!!

  • Achja… de westerse mensheid zit toch niet op te letten. De Khazaren moorden en plunderen en alles wat ze doen creëert de mogelijkheid om onschuldige mensen meer rechten af te nemen en meer wetten op te leggen. Dit is de Rockefeller Lockstep… ze slepen ons een fuik in waar we niet meer uitkomen tenzij de vijand ineens wereldwijd uitsterft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in