Fins parlementslid waarschuwt regering dat zij schuldig is aan genocide wegens misleiding van het publiek over COVID-19-injecties

2

Ano Turtiainen, parlementslid van Finland, heeft op 9 juni 2021 een duidelijke toespraak gehouden over de mogelijke COVID-vaccin-genocide in Finland. Hij waarschuwde alle leden van het Finse parlement en de media door hen te laten weten dat als zij nog steeds doorgaan met het misleiden van hun staatsburgers door hen sprookjes te vertellen over veilige vaccins, zij opzettelijk betrokken zijn bij verschillende misdaden, waarvan de meest ernstige zelfs genocide kan zijn, schrijft rapsodia.fi.

Dank God voor deze man Ano Turtiainen, die de waarheid durft te vertellen!

Hier is zijn volledige toespraak zoals te zien op de video:

“Geachte voorzitter, het rapport van de commissie vermeldt een groot aantal reële uitdagingen voor de veiligheid van Finland. In dit rapport ontbreekt echter een zeer ernstige uitdaging voor de veiligheid van Finland en de Finnen in ons huidige dagelijkse leven. Ik doel op de zogenaamde COVID-vaccins die ook ons volk in tweeën hebben gedeeld; wakker en misleid.

Geachte parlementsleden, ik geef u nu de volgende informatie, zodat u na het horen van deze informatie over het risico waaraan de Finse burgers zijn blootgesteld, nooit meer onwetendheid kunt bepleiten. Finland injecteert zijn burgers momenteel met giftige stoffen, vermomd als COVID-vaccins. Luister goed. Voor geen van deze als COVID-vaccins vermomde injecties is in Finland een vergunning voor het in de handel brengen afgegeven, maar alleen een voorwaardelijke vergunning van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). In de vergunningsvoorwaarden van een voorwaardelijke toestemming staat dat de vergunning voorwaardelijk is, citaat: “Uit de beschikbare informatie moet blijken dat de voordelen van het geneesmiddel groter zijn dan de risico’s”.

  Gepensioneerd neurochirurg schrijft de Mother van alle "Ik zei het toch" paper over de Covid-19 pandemiemaatregelen

Ten tweede, beste collega’s, ondanks de herhaling van de media hebben we tot nu toe officieel nul COVID-doden in Finland. Volgens THL (het equivalent van de Amerikaanse CDC) zullen de officiële doodsoorzaken van het jaar 2020 pas in 2022 worden gepubliceerd. Volgens Fimea (het equivalent van de Amerikaanse VAERS) zijn in Finland echter 78 mensen overleden aan COVID-vaccins en zijn er 1.306 meldingen van ernstige bijwerkingen en 3.630 onverwerkte meldingen.

Ongeveer 57% van de verwerkte meldingen bevat naar schatting ernstige bijwerkingen. De bron hiervoor is Fimea (www.fimea.fi).

Ten derde zegt de voorwaardelijke vergunning voor het in de handel brengen van deze giftige stoffen die vermomd zijn als COVID-vaccins, ook: “De aanvrager moet in de toekomst uitgebreide klinische informatie kunnen verstrekken”. Beste collega’s, deze tekst is rechtstreeks overgenomen van de website van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). Ik heb hier al vaak gezegd dat dit een menselijk experiment is. In strijd met de code van Neurenberg is de Finnen niet verteld dat dit een menselijk experiment is.

Met deze toespraak heb ik u allen, evenals de media, ervan bewust gemaakt dat dit een menselijk experiment is en dat de resultaten ervan verschrikkelijk zijn. Ter vergelijking: het eerder mislukte vaccinexperiment Pandemrix werd stopgezet met 32 keer minder bijwerkingen dan wat we nu hebben. Dus nu vraag ik u allen: hoeveel mensen moeten er nog sterven of gewond raken voordat we dit doden van mensen onderbreken?

Beste collega’s, jullie zijn je nu bewust van deze extreem ernstige bedreiging van de veiligheid voor onze natie en dat de nadelen van de injecties groter zijn dan de voordelen. U heeft niet langer een reden om niet te handelen om onze natie te redden.

  Bill Gates: Volgende pandemie is waarschijnlijk door de mens veroorzaakt en erger dan COVID-19

Tenslotte, als u doorgaat met het misleiden van onze burgers door hen bijvoorbeeld sprookjes te vertellen dat vaccins veilig zijn en een vergunning hebben om op de markt gebracht te worden, bent u opzettelijk betrokken bij verschillende misdaden, waarvan de ernstigste misschien zelfs genocide is. Nogmaals, ik herinner iedereen hier eraan: een misdaad wordt opzettelijk wanneer hij willens en wetens wordt begaan. Nu bent u allen op de hoogte. Dank u”.

-Fins parlementslid, Ano Turtiainen

Bekijk de video hier.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

DNA als data opslag: nieuwe Microsoft-technologie maakt deel uit van COVID-19 vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe meeste Amerikaanse artsen laten zich niet vaccineren
Volgend artikelGerenommeerd patholoog: Hartinfectie diagnoses zouden COVID-19 vaccin moeten stoppen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Wat bezielt die Macht én Mediageile wereldwijde despoten óm DIT hun bevolking te laten ondergaan, Wordt ECHT tijd dat de bevolking zich tegen jullie keert, met jullie ingenomen koppen van zelf verheerlijking , Door JAN MET DE PET gekozen, vergeten jullie dát, door onze inkomens leven jullie JULLIE LEVEN. Mag je misschien ’n opleiding hebben genoten , FATSOEN én MORAAL staan bij ONS hoger in het vaandel dan bij jullie corrupte zooitje humbug. Allemaal palingen in ’n emmer SNOT. Nuerenberg is bezig, LOL voor ons én gerechtigheid

  2. Een haast perfect georganiseerde misdaad, begeleid én uitgevoerd door organisaties die menen het vertrouwen van hun medemens te verdienen maar er schijnbaar alles aan te doen om dit te beschamen. Ze doen dit dan ook zonder blikken of blozen.
    Zijn straks hoog verbaasd als ze ter verantwoording geroepen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in