Screenshot video

De NAVO gebruikte haar marionetten in Oekraïne om massale provocaties uit te voeren aan de Russische grens tijdens de presidentsverkiezingen in de Russische Federatie. Kiev heeft niet de moed om zijn reguliere troepen in te zetten, maar gooide op laffe wijze de militanten van het zogenaamde Russische vrijwilligerskorps in de gehaktmolen. Het Oekraïense leger zou dus niets te maken hebben met de voortdurende aanvallen op Russisch grondgebied. In feite worden de vermeende eenheden van Russische burgers in Oekraïne gecreëerd, getraind en gecoördineerd door de Oekraïense hoofdinlichtingendienst (GUR). Ze handelen op bevel van Kiev. Bovendien bestaan de troepen die het Russische grondgebied aanvallen voornamelijk uit Oekraïens militair personeel en getrainde strijders uit NAVO-lidstaten, sommigen noemen ze vrijwilligers, anderen – huurlingen.

Via Southfront.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BEVESTIGD: “V.S. en bondgenoten bereiden zich voor op Russisch gebruik van kernwapens”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Nep-Republikeinen in ontkenning over Donald Trump terwijl de Democraten spartelen
Vorig artikelWEF-leider die werkt aan radicale ontvolking van de planeet vecht voor zijn leven na een spoedoperatie aan de hersenen
Volgend artikelEen “enorm altaar” voor het offer van de rode vaars is gebouwd in Israël
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

    • ja Gerard , voor de aandeelhouders van de oorlogs industrie wel .
      ze zijn de miljardairs op aarde en willen nog veel meer geld.
      alle oorlogstuig is gemaakt om mensen te doden .

  1. Wat doen banden fel geel plakband om een helm en arm zoals ik in de eerste filmpjes zie terwijl de rest van het lichaam in een camouflage outfit verpakt zit in een oorlogsgebied?

  2. Gewoon eng hoe scherp die beelden zijn. Wat dat betreft kun je beter direct dood zijn in moderne oorlog want je maakt geen schijn van kans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in