Screenshot video YouTube

Sinds de tijd van Mozes zijn er slechts negen rode vaarzen geofferd. Nu is er een “enorm altaar” voor het tiende rode vaars offer gebouwd in Israël, en er wordt enorm veel gespeculeerd dat dit binnenkort zou kunnen gebeuren. In september 2022 werden vijf rode vaarzen vanuit de staat Texas naar het land Israël gevlogen. Sinds die tijd is één van hen gediskwalificeerd, maar de andere vier blijven kandidaten voor een rode vaars offer. Zoals ik vorige week besprak, was er “een oefening van de zuiveringsceremonie” in 2023. Maar er moet een officiële ceremonie worden gehouden voordat de vaarzen te oud worden om voor zo’n offer te worden gebruikt, schrijft Michael Snyder.

Dus zal er in 2024 een rode vaars worden geofferd in Israël?

Volgens CBS News is er al een “enorm altaar” gebouwd. In de video die ik hieronder heb ingesloten, kun je beelden van dit altaar zien vanaf de twee minuten…

Ik was absoluut gevloerd toen ik dat voor het eerst zag.

Een offer van een rode vaars zou moeten plaatsvinden op de Olijfberg, en het land waar het offer zou plaatsvinden is eigendom van Rabbi Yitshak Mamo

Volgens degenen die aan het project werken, moet de ceremonie van de rode vaars worden uitgevoerd op de Olijfberg, en op een plek die direct zou hebben uitgezien op de plaats waar de Tempel stond. Het land direct ten oosten van de Tempelberg, dat 12 jaar geleden werd aangekocht, voldoet aan beide normen.

Rabbi Yitshak Mamo is eigenaar van dat land op de Olijfberg. Mamo werkt voor Uvne Yerusalim, een groep die de geschiedenis van Israël bewaart en toekomstige generaties wil onderwijzen.

Over de specifieke kenmerken van het land vertelde hij CBN News: “Het moest precies vooraan de plaats zijn waar de priester die deze ceremonie deed het Heilige der Heiligen kan zien.”

Maar de klok tikt.

  De Houthi's hebben Biden bij de ballen

Als de vaarzen te oud worden, komen ze niet langer in aanmerking.

Tijdens een recent publiek optreden legde Mamo uit dat “we heel dicht bij het derde jaar van deze koeien zijn”…

“Als er hier wiskundigen zijn, dan kunt u begrijpen dat we heel dicht bij het derde jaar van deze koeien zijn,” onthult Mamo. “Wat betekent dat we met de hulp van God toestemming zullen krijgen van God en van de mensen om de ceremonie te houden. En dan kunnen we puur zijn.”

De laatste tijd is er veel te doen geweest over het feit dat we binnenkort een offer van een rode vaars zouden kunnen zien.

Vorige maand berichtte All Israel News dat het Tempelinstituut een offer wil brengen “vóór Pesach 2024“…

Op dit moment zijn vier van de vaarzen nog smetvrij en volgens rabbijnen van het Tempelinstituut hopen ze de ceremonie vóór Pesach 2024 uit te voeren.

Dit jaar viert het Joodse volk Pesach op 22 april.

Dat is over ongeveer een maand.

Tijdens een recente uitzending besprak Glenn Beck ook de mogelijkheid dat een offer van een rode vaars in de zeer nabije toekomst zou kunnen plaatsvinden. Het volgende is een fragment uit een transcript van die uitzending…

Als je de tempel gaat herbouwen, moet je hem zuiveren.

En volgens het boek Numeri, hoofdstuk 19, is een vaars nodig om hem te zuiveren. Een rode vaars ceremonie. Dat resulteert in een mengsel van as en water.

En dat reinigt de hele natie Israël. Van rituele onzuiverheid.

En dan vereist de ceremonie dat een deel van het bloed aan de voorkant van de tabernakel wordt gesprenkeld. Dat werd later de tempel.

Het vond meestal plaats op de Olijfberg, waar ze van plan zijn om dit de komende dagen weer te doen.

Het is essentieel voor alle aspecten van de tempel en de tempelverering om plaats te vinden.

Bovendien moet iedereen die deelneemt aan de tempelverering besprenkeld worden met het aswater.

Bovendien zou de ceremonie, zelfs zonder de aanwezigheid van een fysieke tempel, de bevolking ritueel reinigen en een groot deel van het religieuze verbod op Joodse aanwezigheid op de Tempelberg opheffen.

Wanneer zijn ze van plan het te doen?

Nou, ze importeerden deze rode vaarzen voor 7 oktober.

We weten nu dat Hamas zei dat dit een deel van de reden was, omdat ze de rode vaarzen gaan gebruiken om de tempel te zuiveren, wat voor hen ontheiliging is.

Ze zuiveren het, zodat ze naar boven kunnen gaan, zelfs als er geen tempel is. Ze kunnen bidden alsof ze in de tempel zijn.

Ze gaan dit doen, het Pesach weekend. Dus paasweekend.

Er is veel gespeculeerd op social media dat een offer van een rode vaars zou kunnen plaatsvinden op 29 maart omdat de “Sabbat van de rode vaars” die avond bij zonsondergang begint…

  2 Miljard mensen zullen sterven in nieuwe oorlogscyclus - Charles Nenner

Sabbat Parah voor Hebreeuws Jaar 5784 begint bij zonsondergang op vrijdag 29 maart 2024 en eindigt bij het vallen van de avond op zaterdag 30 maart 2024. Dit komt overeen met Parashat Tzav.

Shabbat Parah (” Sabbat [van de] rode vaars” שבת פרה) vindt plaats op de Sabbat vóór Sabbat HaChodesh, ter voorbereiding op Pesach. Numeri 19:1-22 beschrijft de parah adumah (“rode vaars”) in de Joodse tempel als onderdeel van de manier waarop de kohaniem en het Joodse volk zichzelf reinigden, zodat ze klaar (“rein”) zouden zijn om het korban Pesach te offeren.

Ik heb geen bevestiging kunnen vinden dat er op 29 maart een offer zal plaatsvinden.

Dus ik weet niet of we iets zullen zien gebeuren op die datum of niet.

Maar ik geloof wel dat het Tempelinstituut volledig van plan is om ergens in 2024 een offer van een rode vaars te brengen.

En als dat gebeurt, gaan Israëls vijanden door het lint.

Zoals CBS News heeft gemeld, heeft Hamas feitelijk toegegeven dat de rode vaarzen één van de redenen waren waarom ze Israël aanvielen op 7 oktober…

Toen de woordvoerder van Hamas, Abu Ubaida, begon aan een toespraak ter gelegenheid van de 100e dag van de oorlog in Gaza, ontsnapte er één verbazingwekkende maar toch oogverblindende verklaring aan de krantenkoppen. Hij somde de motieven op voor het bloedbad van de Palestijnse militante groep in Israël op 7 oktober en beschuldigde Joden ervan “rode koeien” naar het Heilige Land te brengen.

De koeien waar hij het over had waren rode vaarzen die nu grazen op een beveiligde, geheime locatie op de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever. Sommige Joden en Christenen geloven dat ze de sleutel zijn tot de wederopbouw van de Joodse tempel die ooit in Jeruzalem stond, en tot het roepen van de Messias.

Zodra Israëls vijanden doorkrijgen dat er een rode vaars is geofferd, worden ze absoluut gek.

  Ik, Moeder Rusland & oorlogsmisdaden in Gaza

Dus dit is echt belangrijk.

Laten we blijven kijken en bidden, want het lijkt erop dat de gebeurtenissen in het Midden-Oosten zeer, zeer interessant gaan worden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Rode roest op de maan, rode vaarzen in Israël en een rood paard dat zich klaarmaakt om te rijdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn video’s 18+: Resultaten van Oekraïense aanvallen op Russische grens
Volgend artikelPaus Franciscus hekelt “vaccinsceptici” en noemt de weigering van COVID-vaccinatie een “bijna suïcidale daad van verloochening”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

68 REACTIES

 1. Leuk gespeculeer, maar ik hou me liever aan de actuele feiten. En die feiten zijn dat er momenteel door het Joods regime in Israel met voorbedachte rade genocide wordt gepleegd op de weerloze Palestijnse bevolking. Driekwart vd slachtoffers zijn vrouwen en kinderen, terwijl geen enkel kind en vrouw lid is van Hamas. Maar de Joodse elite mag dit doen, omdat het zogenaamd het volk van God is. Trouwens de beleidmakers die via de achterdeur voor de Buhne het zogenaamd opnemen voor de Palestijnse bevolking, sturen aan de voordeur wapens naar het Joods regime waarmee de Palestijnse bevolking wordt afgemaakt.

  • Ik gebruik het Volkswapen tegen de joden.
   Ik gebruik het “BOYCOTTEN” van joodse producten en diensten.!
   En ik win elke dag….!!!!!

  • Dichter bij huis, dat de PVV nog steeds 100% achter IS RA EL staan en vele kamer partijen met hun, slechts enkele uitgezonderd, ze zijn alle medeschuldig aan de Genocide en helaas is omroep ON dat ook, zo zag je in de 2 afleveringen van vorige week hoe Pro IS RA EL ze zijn, ja sommige doen ook goede dingen, zoals een goed vader voor zijn eigen kids zorgen… maar daarnaast die van anderen kunnen afmaken…

   het SSysteem aan het werk, ala Banken/Instanties/Leger/Politie/Medische wereld enz, alles wat SStaatSS afhankelijk of SStaatSS gereleerd/politiek bewapend kan worden door het SSysteem, is bewapend en onder druk van het SSysteem, ze moeten me 1 mond praten, doe je dat niet dan ben je gek/complotdenker/Rusland gereleerd/enz of zelfs SStaatSS gevaarlijk…

  • Jack,
   Helemaal eens hoor, ik ben echt sprakeloos dat men dit allemaal laat gebeuren en dan vooral de Westerse rol daarin, mijn ogen, oren zijn inmiddels helemaal open, het is een vorm van fascisme deze genocide, andere woorden heb ik er niet voor!!!

  • Nooit kopen joodse producten.
   Heel vaak word je belazerd, zoals bij de joodse zuur winkel. Kopen grote fabriekspotten, Kesbeke, flikkeren het in kuipen en verdubbelen de prijs.
   De dombo’s staan buiten in de rij, want voor dat bijzondere joodse zuur wil je wel even wachten op zondag 😂😂😂
   Familie, ook dombo’s, hadden laatst bedorven zuur, kregen niks vergoed (typisch joden) maar blijven er wel kopen 🤷

 2. Zij hebben meer dan 10000 kinderen vermoord in Gaza, doe maar ook 10.000 joodse op de altaar, begint met de politicis, elite van israel.

  • Vergeet ook niet de vele honderdduizenden Palestijnse semieten, die door de antisemitische, sionistische, joodse terroristen, met de steun van de vs sedert 1947 in Palestina zijn vermoord.

   • Nakba… 1948, Zo’n 500 Palestijnse dorpen, inclusief circa 100 bedoeïenendorpen, werden verwoest, massaslachtingen vonden plaats en meer dan 750.000 Arabische Palestijnen werden uit het door Israël veroverde gebied verdreven of moesten vluchten.

    • Niemand die het weet, met uitzondering van Dries van Agt
     Joden zijn een slecht volk.
     Ik begrijp niet dat ze hier zo heilig verklaard worden.
     Als iemand een misstand bij het tuig aankaart dan roept iedereen in koor, holocaust, holocaust, anti-semiet!!!

 3. Er heerst een anti islam sentiment in Europa welk wordt aangewakkerd door zionisten. Judaisme is dan volgens hen een een beschaafde godsdienst, onze samenleving zou zelfs gebaseerd zijn op ‘joods-christelijke’ waarden! NOT! Zie hier dan dat judaisme en islam én christendom niet voor elkaar onderdoen qua achterlijkheid.

 4. In southpark hebben ze hier een hele aflevering over, ‘Ginger Cow’. Die koe veroorzaakt vrede in het hele midden oosten en dan gaat het uiteraard mis…

  Ik ben benieuwd wat ze hier nu weer voor een show van gaan maken.

 5. De leiders en achtergrond leiders van Israël staan absoluut niet synoniem voor het volk Israël!!! Dit zijn satanisten die alles verdraaien om de schuld in andermans schoenen te schuiven. Deze rode vaars is wel bedoeld als voorbereiding voor de 3e tempel, waaruit de antichrist zal regeren, niet Jezus! Het zijn niet de Israëlieten die oorlog voeren in gaza, maar de zionisten! Zeer groot verschil en opzettelijk gecreëerd! Hou je oog op die tempel, dat zal het middelpunt zijn van waaruit het kwaad zal heersen een korte tijd, en dan komt Jezus daadwerkelijk terug, om de duivel en al z’n volgelingen te oordelen. Dat weten de demonen ook en daarom zie je profetie na profetie in vervulling komen. Hun tijd is kort dus het zal steeds heftiger worden, maar vrees de wereld niet! Jezus heeft de wereld al overwonnen en wanneer Hij terugkomt zal iedere! knie zich buigen en velen zullen vrezen en beven, omdat ze in Hem niet geloofd hebben, Hem keihard hebben afgewezen en ontkend.. dit is geen oproep tot bekering, ieder heeft een vrije wil en mag zelf kiezen. Dit is wel een wake-up call..roepen dat dit allemaal onzin is, is makkelijk.. ga zelf onderzoeken en realiseer je waar de satanisten het hardste tegenaan schoppen en wie ze continu belachelijk maken..: precies, Jezus!! I wonder why…? (I know why)

  • Nino en Ron Swart,
   Ik zit nu the truman show te bekijken, dat is Jorn Luka 3 uur in gesprek met David Icke, hij was en is een bijzonder man, een boek ga ik zeker aanschaffen, het boek van Jonathan Black is onderweg, veel te lezen maar dat heb ik altijd al gedaan, ik weet veel over Indiaanse volkeren en zij hebben veel wantrouwen tegen de overheid, ik deel dat men hen, hier hebben we inmiddels ook een zwarte geschiedenis gemaakt door onze overheid, geniet van jullie weekeinde, iedereen hier natuurlijk!!!

 6. Vergeet ook niet de vele honderdduizenden Palestijnse semieten, die door de antisemitische, sionistische, joodse terroristen, met de steun van de vs sedert 1947 in Palestina zijn vermoord.

 7. “Wat betekent dat we met de hulp van God toestemming zullen krijgen van God en van de mensen om de ceremonie te houden. En dan kunnen we puur zijn.”

  Dat houdt dus in dat ze voor hun ‘god’ offeren zoals zij die het Kwaad dienen dat al eeuwen doen. Deze keer blijkbaar met runderen, want normaal doen ze dat met kinderen. Maar, daar wordt al heel hard aan gewerkt in GAZA…

 8. De afstand tussen het paleis van Versailles en de rotskoepel moskee waar de satanisten/globalisten de derde tempel van Salomon willen oprichten, nadat de Romeinen de tweede tempel in 70 hebben verwoest bedraagt 3.333 kilometer.
  In 2017 hebben Amerikaanse special forces en NAVY Seals een tunnel ontdekt tussen het vaticaan en Jeruzalem en daar is een ware schat aan goudstaven ontdekt, die 13 hoog was opgestapeld. Zoals ik eerder schreef is het getal 13 buitengewoon belangrijk voor de satanische vrijmetselaars in met name de VS.
  Ruim 600 vluchten richting de VS waren nodig om deze goudstaven af te voeren.

  • Ron Swart,
   Sorry dat ik je stoor, ik ben inmiddels wat bezig met David Icke, ik zou graag van jou willen weten, welk boek van hem kan het beste duiden wat er echt aan de gang is in deze wereld?
   Ik wist wel iets van hem, hoor het graag, hopelijk weet je wel van Icke, ik zal het aan anderen hierop de site ook vragen, in het algemeen maar ik zie wel dat jij veel kennis hebt inmiddels over die geheime macht.
   Dank voor jouw tijd, iedereen die wat kan aanraden die mogen (graag) reageren!

   • Tetralogie de 13 satanische bloedlijnen van Robin de Ruiter kan ik je aanraden, is gewoon te bestellen en behandeld heel veel onderwerpen, waaronder vrijmetselarij, zionisme, iluminati, mind control enzovoorts, met bronvermeldingen en erg goed geschreven.

    • Nino,
     Jij ook dank, heb ook interviews van de Ruiter gezien en daar behandeld hij al die onderwerpen, nu met Icke bezig, weet je zeg ik hier in het algemeen aan de reaguurders het is nog erger in de wereld dan ik ooit heb durven dromen, maar zoals ik al eerder schreef, de tegenmacht is druk bezig, zij vechten letterlijk nu!

     • Mijn inzicht in wat er speelt en de achtergronden daarvan heb ik geleerd via FN en zeker ook via Niburu, die op een andere manier dit weergeeft. Ook de bloedlijnen gelezen.
      Dat mensen zo in en in slecht zijn. Dat gekonkel met kennelijk alle Koningshuizen.
      Maar je hebt helemaal gelijk als je zegt dat het niet te vatten is voor de “gewone mens”. Wat dan ook de “gewone mens” mag zijn.

      • Klien,
       Weet je en dat mogen allen hier meelezen, in het begin had ik er zeker moeite mee met wat er soms geschreven werd, nog steeds heb ik dat, maar inmiddels al veel minder en wat anderen schrijven is aan hun, ik ben inmiddels de mening toegedaan dat we helemaal niet zoveel verschillen en dat vrije woord is wat ons zou kunnen binden, de corona heeft mijn mening doen kantelen, en de lijst is veel langer inmiddels, ik zoek mijn weg.
       Ik sprak een vriend op het werk vandaag en zei hem, weet je ik dacht dat de wereld niet zo slecht was, ik ben een positief denkend mens maar niet een naieveling maar de slechten zijn nog veel slechter dan ik eens dacht, ik zag bij young turks Ana Kasparian schreeuwen zelfs vanwege haar boosheid, zij sprak over een organisatie die heet Aipac, een lobbygroep voor het zionisme, zij riep they are EVIL want zij schreven gewoon aan de buitenwereld dat het IDF geen burgerslachtoffers maakt, bij een filmpje van stervend jongetje moest zij echt weg want het was te zwaar voor haar om te bekijken, ik heb dit ook, daarom ook wil ik volgende week in en op de Dam voor de vrede gaan staan, het is zo hard nodig, ik herhaal het weer, Queensryche zingt het we are on the roads to madness, ik heb hoop dat er een kentering komt, het moet gewoon!!!

  • @Ron Swart
   Heb dit idd vaker gelezen maar ik vroeg mij wel af kan de VS deze staven zomaar zich toe-eigenen? behoort dit niet aan meerdere landen toe? of is dit boontje komt om zijn loontje?

   • Madeloes, wat met het goud is gebeurd heb ik niet kunnen traceren. Het kan in handen zijn van de White Hats maar zeker weten doe ik het niet, omdat met de ontknoping van de Eindtijd in zicht met rasse schreden naderbij komt, wordt ook de berichtgeving steeds moeilijker te volgen.

  • Ik kan me nauwelijks voorstellen zo’n lange tunnel.
   Dat de Amerikanen goud roven dat is heel aannemelijk, het zijn altijd al maffiosi geweest.
   Maar een tunnel van Jeruzalem naar Rome, geloof ik niet.

   • @Djennis
    deze tunnels zijn wel degelijk aanwezig, misschien kun je je horizon verbreden en eens een plons in het diepe wagen om ze waar te nemen.

    • Onzin , dat kan geologisch helemaal niet, een tunnel tussen Vaticaanstad en Jeruzalem dan moet je wel zo dom zijn omdat te geloven!!! jij hebt een alu hoedje op! Zet m maar af en ga lezen…Tunnels en goud

   • Verdiep je maar eens in de tunnel stelsels uit de 1e en 2e wereldoorlog. Als ze ze toen al bouwden, en zo groot en complex, waarom zouden ze het daar dan bij laten? Gebruik je logica en ontdek dat er oneindig meer mogelijk is dan wij beseffen.wel eens van dumb gehoord? Deep Underground Miitary Bases.. kun je zelfs googlen dus is ook voor jou te vinden😉

 9. Alles moet wijken voor het nagespeelde serremode in de bijbel. Dat er nu zo’n ophef over de Palestijnen gemaakt wordt over Gaza, is niets anders dan in scene gezette filmproductie. Alle inwoners zijn allang gedeporteerd naar betere oorden. Of denken we werkelijk dat het land strookje van 40 Km bij 8Km niet door Israël binnen een week veroverd kan worden. Hamas zijn in werkelijkheid Israëliërs om zo het spektakel voor de media camera’s net echt te laten lijken voor de onwetende naïevelingen in het westen. Zodat erin de EU en Amerika weer meer belasting gelden onder de noemer ontwikkelingshulp naar die betere oorden waar de Palestijnen nu vertoeven gesluisd kan worden. Daar het ook bekent is dat de Palestijnen en de echte Joden bloedbroeders zijn volgens de bijbel.

  Om bij het Bijbelse verhaal te blijven, de toren van Babel is in deze tijdsperiode in de EU en Amerika gebouwd/geprojecteerd. De ondergang van de ivoren toren van Babel zou door toestroom van massale immigranten gebeurd zijn, volgens de beschrijvingen in de Bijbel. Laten nu net de EU en Amerika overspoeld worden door massale immigranten. Zo zie je dat alles wat in de wereld gebeurt niets toevallig is, maar in de detail uitgewerkte scripts, die elke machthebber/regering nauw lettend moet uitvoeren. Zo wordt ook elke keer een oorlog gesitueerd tegen Rusland, van uit de ivoren toren van Babel. De gewone bevolking wordt als slaaf ingezet om het toneelstuk uit te voeren.

  • De inval van het in 1987 door de zionistische entiteit opgerichte Hamas in Israël op 07.10.2023 was precies 22 (!) jaar na het begin van de Amerikaanse invasie in Afghanistan onder de noemer Enduring Freedom.

  • O, o Martin Vrijland weer…. alles is een filmset, de 8 koepels rollen net uit de fabriek en staan klaar om over de aarde geschoven te worden… En alle Palestijnen wonen in Dubai, Man , man ,man toch

 10. beste flardinga, jij mag me altijd altijd ‘storen’ alleen al omdat jij altijd FN consequent verrijkt met constructieve reacties.
  Wat David Icke betreft kan ik zijn meest recente boek ‘De Droom’ van harte aanbevelen. Een ander zeer interessant boek is ‘De Geheime Geschiedenis van de Wereld’ van Jonathan Black.
  Morgen of dinsdag ligt Marcel Messings meest recente boek ‘De grootste Omwenteling aller tijden’ in de bus.
  Voordat ik verder ga, David Ickes zonen Gareth & Jaymie zijn ook nauw betrokken bij David Ickes website https://www.ickonic.com/
  Het volgende heb ik de afgelopen dagen ontdekt: de toenmalige prins Karel van Denemarken (1872 – 1957) trouwde met prinses Maud of Wales (dochter van de latere koning Edward VII, 1841 – 1910) op 22.07.1896 in de kapel van Buckingham palace. In deze kapel is Irene van Lippe (1939) kort voor vertrek naar Canada op 31.05.1940 gedoopt.
  In 1905 scheidde Noorwegen zich af van Zweden en na een referendum ging het bovengenoemd paar als koning Haakon VII en koningin Maud door het leven. Op 27.11.1905 (2 + 7 = 9 > 9/11) zweerden ze trouw aan het volk in het Noorse parlement, de Storting en op 22.06.1906 werden ze in de Nidaros kathedraal in Trondheim gekroond, maar het verhaal is nog niet afgelopen.
  In 1902 was na zes jaar huwelijk nog geen nakomeling geboren. In dat najaar toog Maud naar Londen om langdurig te kuren en op 02.07.1903 werd hun zoon Alexander geboren, die zijn vader in 1957 als Olav V zou opvolgen.
  Hieruit blijkt zonneklaar dat Haakon VII niet de verwekker is van Olav V en Nederland had zes jaar later de babyruil van 1909.

  • Ron Swart,
   Ik ben je dankbaar, ik heb huiswerk gekregen, een mens is nooit te oud om te leren.
   Zaterdag ga ik wat boeken scoren denk ik, gegroet!!

   • Graag gedaan. De duvel is oud en binnen afzienbare tijd gaat de mensheid na diens overgang tot homo universalis weer leeftijden bereiken zoals van priester/ koning Melchizedek, die ruim 600 jaar mocht aftikken.

    • Gezegde gaat nog verder Ron, z’n moeder is nog ouder 🙂 🙂 .
     Toch wel grappig dat sommige mensen nog de naam Melchizedek dragen als achternaam.
     Overigens ook ik ben jou en anderen dankbaar voor de overdracht van heel veel kennis. Ik leer er veel over, maar in mijn onschuld nooit gedacht dat de wereld, liever gezegd, veel mensen zo rot zijn als een mispel. Maar mispels zijn te eten, die rotte mensen zijn niet te pruimen.
     Fijne dag!

 11. Veel informatie is te vinden op Shakingmyheadproductions.com
  10-3-2024 Geheimen van Jeruzalem verborgen in het volle zicht.

 12. Zie je nou wel dat de Joden gek zijn en ook duivels slecht.

  Zit de allerhoogste, de bron van alles nu echt te wachten dat er een rode koe voor hem geslacht wordt?
  God eet niet eens vlees want God is geen stoffelijk wezen.

  Wat een idioten met hun zwarte gewaden en gekke vlechtjes.
  Het zijn demonen aanbidders.
  Ik haat de uitdrukkingen ” mazzeltof, shekel, kibboets, talmoed, synagoge etc.”
  Wie verzint zulke woorden, want ik word onpasselijk bij het horen.

  En dan denken het uitverkoren volk te zijn. Hahaha.
  Vernietigd worden ze straks. Hordes razende moslims krijgen ze op hun dak.

 13. Heel dat tempelgebeuren en offers zijn OVER.
  Truc vd vijand om iedereen die nog vast zit in slavernij te vangen..

  Marcus 14
  58 Wij hebben Hem horen zeggen: Ik zal deze tempel, die met handen gemaakt is, afbreken en in drie dagen een andere, niet met handen gemaakt, bouwen.
  Hebr.10:9
   Daarna sprak Hij: Zie, Ik kom om Uw wil te doen, o God. Hij neemt het eerste weg om het tweede daarvoor in de plaats te zetten.

 14. Doe mee, en pak het volkswapen op.
  “BOYCOTTEN” al de producten en diensten van de joden….!!!!!
  Bij elke daad win je weer….!!!!
  Doe mee…!!!!

 15. Te gek om los te lopen. Arme koetjes.
  Er mag geslacht worden wat ze maar willen en bloed gemorst en as gestrooid en gesmeerd zoveel het kan, op die berg gebeurt niets zonder toelating van de eigenaar. Of wordt straks het private eigendomsrecht afgeschaft? We zullen de eigenaar, een bekend mecenas, maar niet noemen anders worden alle complottheoristen wakker. Hoe dan ook, in 1910 werd het hele terrein verkocht en blijft in bruikleen bij de Moefti zolang de rotskoepel in goede staat geconserveerd wordt.
  Overigens stond de tempel op een andere berg in Jeruzalem, niet op de plaats die nu foutief “Tempelberg” genoemd wordt. Zoek de cisternebron. Slechts een dozijn bekend in de hele wereld, waarvan één in Jeruzalem. Daar stond de tempel van Salomon.
  “Als je de gruwel der verwoesting ziet staan op de plaats waar het niet mag”. En werd ook niet gezegd dat God geen behagen schept in brandoffers?

 16. Opmerking. Volgens Wikipedia is de rode koe echter uitgestorven…

  Heb vroeger gehoord uit betrouwbare bron dat de 2de Tempelberg wordt vernietigd dit het einde van de fake staat israhell volledig wordt vernietigd.

  ( WW III )?

  Better Madguru dan Sadguru.

 17. Het zoveelste Joodse sprookje.
  De Bijbel spreekt wel over een rode vaars, maar nergens in de Bijbel staat een offer van zo’n onschuldig dier…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in