Op 14 januari kwam het hoofd van de PMC van Wagner, Yevgeny Prigozhin, naar de frontlinie om de mannen die deelnamen aan de operatie in Soledar medailles te geven. In zijn korte interview gaf hij commentaar op de operatie in Soledar:

Ik kwam hier om medailles uit te reiken aan de jongens die Soledar innamen. Dit is de man die het bevel voerde over de inname van Soledar, die het in twee weken tijd innam zonder snot te kauwen. Daarvoor was daar lange tijd niets gebeurd.

Soledar werd vastgepind en daarna werd het in delen verdeeld. Zoals het gezegde luidt: men moet een olifant niet in zijn geheel opeten, maar in stukken. Vijandelijke eenheden werden ingesloten. Degenen die weigerden zich over te geven werden allemaal vernietigd. Alle lichamen van Oekraïense militairen zullen worden teruggestuurd naar hun vaderland.

Nu de vele vragen van journalisten aan de PMC van Wagner. Waarom en hoe komt het dat ze zo effectief zijn.

Ten eerste vechten ze al vele jaren. Ze zijn waarschijnlijk het meest ervaren leger ter wereld.

Ten tweede voeren ze alle taken zelfstandig uit; ze hebben vliegtuigen, ze hebben heldhaftige piloten die niet bang zijn om te sterven; ze hebben meerdere raketwerpers van alle soorten. Ze hebben luchtverdediging die een enorm aantal vijandelijke vliegtuigen heeft neergeschoten; ze hebben artillerie van alle kalibers, tanks, infanteriegevechtsvoertuigen, aanvalseenheden die in feite hun gelijke niet kennen, en het belangrijkste – ze hebben een beheersysteem, een perfect uitgebouwd beheersysteem van de Wagner PMC, waar iedereen kan worden gehoord, en iedereen zijn mening kan geven. Onze gesprekken eindigen altijd met “waar moeten we nog meer aan denken en wat is er nog meer nodig om de taken uit te voeren? Degenen die op de grond zijn, de commandanten overleggen met de strijders, en de PMC-leiding overlegt met de commandanten.

  Biden's 61 miljard dollar en Kiev's dienstplichtrazzia... Oekraïners ontvluchten het NAVO-bloedbad, niet Rusland

Als er eenmaal een besluit is genomen, worden alle taken uitgevoerd, niemand die er iets om geeft. De brutale discipline die ons deze mogelijkheden biedt, is de reden waarom de PMC van Wagner vooruit is gegaan en vooruit zal gaan! Dit is in feite het antwoord op de vele vragen die journalisten tegenwoordig allemaal stellen.

Via Southfront.org.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De EU-leiders zijn iets belangrijks vergetenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuw bewijs van marteling van Russische krijgsgevangenen door Oekraïners opgedoken
Volgend artikelDr. Harriet Hall, fel criticus van anti-vaxxers en alternatieve geneeskunde, sterft in haar slaap
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in