De onlangs gedeelde video’s bevestigen opnieuw de moed van Russische strijders die zich niet overgeven aan de vijand. LINK De video’s tonen naar verluidt strijders van de Wagner PMC die dodelijk gewond raakten in de gevechten om de militaire posities bij het dorp Khromovo aan de westelijke rand van Bakhmut, bericht Southfront.

“Als een strijder het risico loopt om gevangen te worden genomen en niet tegen de vijand kan vechten, dan blaast hij die zeer gekoesterde granaat op zichzelf op.” zei Jevgeni Prigozjin ooit.

Het geheim van de overwinningen van Wagner op de slagvelden ligt in de individuele benadering van elke soldaat van het detachement en zijn onverwoestbare moed als sleutel voor het succes van het hele gevestigde mechanisme van het militaire team. Alle strijders houden zich onvoorwaardelijk aan de regels: niet plunderen, niet terugtrekken, niet overgeven, je kameraden niet in de steek laten, je commandanten niet tegenspreken, anders wordt het beschouwd als een ernstige schending van de discipline en zal het worden bestraft. Een hoge militaire eer stelt Russische strijders in staat om door te stoten in de frontlinies.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

In video 18+: Oekraïense tiener pleegt zelfmoord nadat hij is opgeroepen voor het legerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  De sanctie-oorlog van het collectieve Westen mislukt op spectaculaire wijze
Vorig artikelExplosief: Rusland heeft gecrashte Amerikaanse Reaper-drone geborgen
Volgend artikelDr. Coleman: Dit is misschien moeilijk te geloven, maar het is allemaal waar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Alle strijders houden zich onvoorwaardelijk aan de regels: niet plunderen, niet terugtrekken, niet overgeven, je kameraden niet in de steek laten, je commandanten niet tegenspreken, anders wordt het beschouwd als een ernstige schending van de discipline en zal het worden bestraft.
  Wat een discipline!
  De Russen zijn zelf respectvol naar hun slavische broeders.Dat ze hard vechten.
  Volgens mij kennen ze het boek ‘The art of war’ van Sun Tzu erg goed.
  Ken Uw vrienden,maar ken Uw vijanden nog beter.

 2. nou NEDERLANDSE kanonnenvoer je weet waar voor je vecht voor rutte en kaag en de regering van leugenaars VEEL PLEZIER DAAR IN DE OEKRI EN WILLEM VLUCHTEN KAN NIET MEER

  • NIKNOK mei 11, 2023 at 09:31
   Ik zou willen,dat WILLEM daar zat!
   Nederland dat NAZI’S steunt?
   Laten we maar naar de ratsmodee gaan,
   Dit is zo fout,niet normaal.
   Oh Ja na cojona-tijdperk is dit het nieuwe normaal?
   2+2=5
   jongetjes en meisjes bestaan niet meer.
   volgens woke ideologie.
   Het zijn parasieten!Biologisch feit:men neme een mannetje ende vrouwtje
   en zie daar ze vermenigvuldigen zichzelf.Mooi niet dan?
   Kunnen potten en poten niet.
   Ja kind baren misschien opvoeden ook nog.
   Moeten ze lekker zelf weten.Feministen denken toch altijd het beter te weten.
   Waarom zijn er tegenwoordig ‘safe spaces’?
   Tegenwoordig hebben we soj-boys ipv stoere jongens.
   woke is fataal voor beschaving,maar HEY voor beschaving heb je 1 dingetje nodig volgens mij.
   Werkende hersens!

 3. Wie een oorlog ingaat, zij het tegen een ander leger of de eigen machthebbers moet ervan uitgaan dat overgave geen optie is, enkel in films.
  In werkelijkheid worden gevangenen/ verliezers gewoon afgemaakt in de frontlinie, of in cellen als men eenmaal in handen is van het regime waar men tegen vecht.

  Wie een wapen opneemt/draagt moet bereid zijn te doden of te sterven…overwinning of de dood is de enige keuze in een oorlog, overgave is vaak hetzelfde als sterven, maar dan met het risico op gemarteld worden voordat je sterft. Nu is pijn fijn, kanker maakt je slanker en bloed moet, maar toch, liever die ander….

  We leven nu al in ene oorlog in Nederland, waarbij het regime de burgers controleert, archiveert en straft en vervolgd of gewoon een geforceerde levens verkortende spuit in het lijf drukt…

  complotdenker? Ik denk dat behaalde leugens en bedrog uit het verleden een garantie vormen voor verlies van geloofwaardigheid in de toekomst. en daarom is democratie dood, door de vele leugenaars en smeerlappen. daarom spreek ik van regime, omdat het een complot is wat door het WEF georkestreerd word om ons op te ruimen…immers, je importeert de halve wereld met een peins in de leeftijd van soldaat en je weet gewoon dat de eigen bevolking er last van krijgt, vrouwen verkracht worden en mensen tot dodo
  gemaakt. En als regime verbied je het mensen zichzelf en hun familie te beschermen…. Dus genocide.

  Vechten tot de dood of de overwinning is de enige optie voor wie realist is, schapen geven zich over in de hoop schaap te mogen blijven.

  schapen en slaven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in