Foto ter illustratie

Het Oekraïense leger voert de zogeheten ‘vleesaanvallen’ uit op de frontlinies van Zaporozhie. Terwijl infanteristen als kanonnenvoer worden gebruikt bij aanvallen op Russische militaire stellingen, verbranden Oekraïense militaire colonnes op Russische mijnenvelden, bericht South Front.

Oekraïense militairen, die zware verliezen lijden, bekommeren zich niet om hun kameraden en laten hen achter op het slagveld onder dreiging van Russische aanvallen en artilleriebeschietingen.

De onlangs gedeelde video toont een andere Oekraïense militaire colonne die door Russische mijnen wordt tegengehouden.

Het tweede deel van de video werd later gedeeld. De Russische UAV filmde ook de poging van Oekraïense militairen om van het slagveld te ontsnappen en zich te verbergen in bosjes in de buurt. De overlevende soldaten hadden zo’n haast om zich terug te trekken dat ze hun kameraad in de steek lieten en hem niet in de MRAP plaatsten.

Een andere video die onlangs door Russische militaire bronnen werd gedeeld, toont een Oekraïense soldaat die gewond raakte in een gevecht en in de steek werd gelaten door zijn kameraden. Nadat hij om hulp had geroepen, hielpen enkele andere soldaten hem met een tourniquet, maar ze evacueerden hem niet uit de loopgraven. De gewonde is volgens de berichten overleden:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Amerikaanse militaire hardware – zoals modeontwerp, niet gemaakt om lang mee te gaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

De Amerikaanse dollar is ten einde
Vorig artikelKiezers hebben er genoeg van: Wereldwijd groeit de weerstand tegen het linkse migratiebeleid
Volgend artikelImmigratie is een grote zorg voor 1 op de 4 EU-burgers en het vertrouwen in het blok neemt af, blijkt uit onderzoek
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. Hoe erg ook : maar eigen veiligheid staat voorop. Anders help je elkaar de vernieling in.
  Het eerste wat bijvoorbeeld ambulancepersoneel doet bij een ongeluk is zorgen voor eigen veiligheid.
  Jammer dat mensen die door klappende parlementsleden geofferd worden nu de zwarte piet krijgen.

 2. Ik vind het pathetisch om te zien, kan er eerlijk gezegd niet eens naar kijken, In het open veld elkaar afslachten. Dit is de waanzin te top. Zeg toch gewoon “ barst maar “ en ga terug naar je vrouw en kinderen. Nu je nog heel bent.

  • Dat zou de enige juiste reactie zin sarcoff, maar dat doen ze niet. Ze zullen het wel leuk vinden denk ik. Kunnen ze wat testosteron kwijt. Waarschijnlijk, pffff, op zeker, vol met amfetamine gaan ze zingend naar de vleesmolen.

   Idioten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in