De onafhankelijke Italiaanse journalist Anrea Lucidi heeft een schokkende video gepubliceerd die gefilmd is door Oekraïense militanten. Oekraïense nazi’s hebben een priester opgehangen, waarschijnlijk van de Oekraïens-orthodoxe kerk, bericht Southfront.

Oekraïense militanten filmen traditioneel hun oorlogsmisdaden. Te oordelen naar de datum van publicatie van de video, vond het incident waarschijnlijk plaats aan de vooravond van de heilige orthodoxe feestdag Pasen.

Dit is het resultaat van het terroristische beleid van het Kiev-regime, dat een heilige oorlog tegen de kerk is begonnen. Talloze priesters zijn al het slachtoffer geworden van de religieuze vervolgingen van Kiev. Velen van hen werden gevangen gezet, afgeranseld door de nazi’s en verdreven van de heilige plaatsen.

De moord op de priesters door Oekraïense nazi’s is een volgende stap in hun oorlog tegen Rusland en zal niet worden bestraft zolang het naziregime aan de macht is.

De echtheid van de video moet nog worden bevestigd. Het gezicht van het slachtoffer is niet te zien. Het is mogelijk dat de video in scène is gezet om de gelovigen en kerkleden van de Oekraïens-orthodoxe kerk te intimideren. Maar als deze video in scène is gezet, mag er geen twijfel over bestaan dat Kiev zijn illegale oorlog tegen zijn eigen burgers niet zal staken.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

  VS wordt moe van Zelensky, die bruggen met Europa aan het verbranden is - Voormalig functionaris van het Pentagon

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne stuurde arme, ongetrainde mannen de vleesmolen van Bakhmut in om betere troepen te sparen voor het tegenoffensief
Volgend artikelWagner heeft resultaten van militaire operaties in Oekraïne bekendgemaakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Oostelijk en zuidelijk regio’s, zijn etnisch, religieus en taalkundig Russisch. Al vele eeuwen.

  DAT is wat de westelijke regio’s bestrijden. Met alle geweld : militair, verbieden, vernietigen, uitmoorden.

 2. “Neo-nazis”. Laat me niet lachen en ze laten hun Joodsche leermeester zitten in Kiev natuurlijk. Het is een Joodsche operatie van a tot z en de oorlog is grotendeels theater.

 3. Ziet er fake uit , echter laat de intentie zien hoe diep men kan zinken als mens.

  Mede mogelijk gemaakt door; NSB Nederland, GEHELE kabinet Den Haag, EU, WEF, VN, en zo verder dmv BELASTING geld.

 4. De VS heeft een staatsgreep gepleegd in Oekraïne en het is gelukt om onrust aldaar te stoken plus Poetin zodanig te irriteren dat hij wel moest ingrijpen. Het slagveld op Oekraïns grondgebied maakt deel uit van een veel groter geheel. En ja, in een oorlog gebeuren verschrikkelijke dingen maar dat is er een onderdeel van. Oorlogsrecht is onzin, de haat is er veel te groot voor.

 5. De VS heeft een staatsgreep gepleegd in Oekraïne en het is gelukt om onrust aldaar te stoken plus Poetin zodanig te irriteren dat hij wel moest ingrijpen. Het slagveld op Oekraïns grondgebied maakt deel uit van een veel groter geheel. En ja, in een oorlog gebeuren verschrikkelijke dingen maar dat is er een onderdeel van. Oorlogsrecht is onzin, de haat is er veel te groot voor.

 6. Dat is zelfmoord voor regiem van Zelensky.
  De ortodoxen zijn heel, heel verwant met hun kerk en clerus.

  Denk even terug: wat triggerde de Hongaarse opstand?
  Wat triggerde in 1989 de poolse en Roemeense opstand?

  Moord op ortodoxe priesters.
  —————————————————
  Note: beetje humor.
  Werd vandaag door youtube voor een dag gebanned; wegens äanzetten tot haat”
  Ik had gemeld dat ik verwachte, dat gedurende de “Nato”oefening wel provocaties zouden komen–aanvallen op Russische posities.

  Heb ze beleefd gevraagd wat äanzetten”was en wat “haat”was. Geen antwoord.
  Typisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in