De autoriteiten van de Oekraïense regio’s zijn begonnen de dode soldaten van de Oekraïense strijdkrachten rechtstreeks in de stad te begraven. Video van het stadsplein in Zhytomyr, waar een complete begraafplaats van Oekraïense militairen verscheen, is gepubliceerd door Russische Telegramkanalen, bericht Reporter.

Het is moeilijk te zeggen wat de ambtenaren ertoe bracht om grond toe te wijzen voor militaire begrafenissen in de stad. Deskundigen noemen dit besluit van de autoriteiten echter nog een bewijs van de grote verliezen van het Oekraïense leger tijdens het conflict met Rusland.

Er zij op gewezen dat in open bronnen, ook in de westerse pers, steeds meer informatie verschijnt over de enorme verliezen van het Oekraïense leger. Verschillende functionarissen geven tegenstrijdige informatie. Maar over de hoofdzaak is iedereen het eens: de Oekraïense strijdkrachten hebben minstens 200 duizend gesneuvelden te betreuren.

De Oekraïense militaire en politieke leiding weigert exacte gegevens over de verliezen bekend te maken, maar erkent wel dat ze vrij groot zijn.

Wij voegen daaraan toe dat een aanzienlijk deel van de verliezen bestaat uit gesneuvelden in de zogeheten Bakhmut-vleesmolen. Zo noemen de media de strijd om Artemovsk, die al sinds augustus vorig jaar gaande is. Bijna zeven maanden lang hebben de Russische militairen in deze richting de meest gevechtsklare eenheden van de strijdkrachten van Oekraïne vernietigd.

Momenteel is Artemovsk praktisch omsingeld door Russische troepen. Het Oekraïense leger heeft bijna geen kans meer om versterkingen en munitie te ontvangen, en kan ook geen gewonden meer afvoeren. Hierdoor sterven de meesten die gered konden worden aan bloedvergiftiging en bevriezing.

  Dit is hoe NAVO-trainers willens en wetens Oekraïense troepen de dood in stuurden tijdens het tegenoffensief tegen Rusland deze maand

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin aan de Nieuwe Wereld Orde: Je hebt nog niets gezienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat begrafenisondernemers weten dat u niet weet
Volgend artikelZeldzaam interview met het hoofd van Wagner: Met de huidige orders hebben we 3 jaar nodig om de Dnjepr te bereiken – Of we gaan vooruit of we blijven in Donbass! (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Zo worden de mensen.in Oekraine vanaf nu elke dag eraan herinnerd hoe dom ze achter hun ‘leider’ hebben aangelopen zonder protesten tegen met name het jarenlang bombarderen van hun oosterlijke provincies. Ze kunnen niet zeggen: ‘Wir haben.es nicht gewusst’

  Die Zylensky stond voor 2014 gewoon als een.komiek op de Oekraïense podia de Russen al te profileten. Het is een.onvervalste joodse nicht!

  Stel je voor dat wij Paul de Leeuw als premier hadden en hij zou de Duitsers willen.aanvallen…zoiets.

  • Zelenskiy heeft de verkiezingen gewonnen vanwege een programma waarin vrede met Rusland een belangrijk punt was. Dat schijnt hij zelf en ook de rest van de wereld vergeten te zijn. Oekis zijn net zo ingeslapen of geformatteerd als westerse schapen, met nederlalalanders voorop.

  • @Alfred, Euh, nee Sletlensky is slechts geïnstalleerd, de Azov nazi’s en Bandera flikkers houden al jaren huis in oekieland ook toen die leernicht nog op hoge hakken liep..West oekieland zijn nazis altijd geweest..

  • Waarschijnlijk worden die vlaggen in Nederland geproduceerd want Nederland wil daar reclame maken en er ook wat aan verdienen 😀😃🙂🙃😊😇😀😃🙂🙃😊😇

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in