Moloch

Het lijkt wel of de heersers van deze wereld besloten hebben de kat uit de zak te laten wat betreft hun uitbuiting van kinderen in hun streven naar eeuwige jeugd.

Nieuw onderzoek van de Stanford Universiteit suggereert dat het bloed, de organen en andere lichaamsdelen van kinderen en baby’s een fontein van jeugd zijn, die eindeloos leven zou kunnen geven aan hen die er gebruik van maken, schrijft Ethan Huff.

Onderzoekers testten hun hypothese op muizen, door de hersenen van babymuisjes in volwassen muizen te implanteren. Het resultaat was een verbetering van de hersencapaciteit bij volwassen muizen, een proces dat volgens deskundigen ook bij menselijke toepassingen kan werken.

Uit een onderzoek van de implantaten bleek dat de vloeistof in de nieuwe volwassen hersenen “wakker” was geworden, met inbegrip van de regeneratie van neuronen en myeline, dit laatste is een vettig materiaal dat de zenuwcellen beschermt in de hippocampus, het geheugencentrum van de hersenen.

Bij de berichtgeving over de studie twitterde de Britse krant Telegraph nonchalant dat het overhevelen van de levensessentie van onschuldige baby’s en het geven daarvan aan volwassenen die op eeuwig leven hopen, al lang door de geschiedenis heen in “culturen vereerd” wordt.

Het bloed van de jongelingen, voegde de krant eraan toe, kan helpen het verouderingsproces te vertragen.

“Jeugdtransplantaties” zouden binnen enkele jaren beschikbaar kunnen komen
Op grond van de bevindingen stellen de wetenschappers van Stanford nu al dat het grote publiek binnenkort het bloed van een baby zou kunnen krijgen en dat gebruiken voor anti-verouderingsdoeleinden, zoals het genezen van dementie.

  Schokkende opiniepeiling laat zien hoezeer de elite ons haat

“Experimenten tonen zelfs aan dat jong bloed zelf het verouderingsproces kan omkeren, en misschien zelfs de ziekte van Alzheimer kan genezen,” zo bleek uit de studie.

Deze levensverlengende techniek zou al gebruikt zijn door de voormalige Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-il om hem langer te laten leven. Volgens berichten zou hij het bloed van jonge, gezonde maagden hebben ingespoten in een poging om zijn leven te verlengen.

“Het oogsten van het bloed en lichaamsdelen van jongeren in de hoop onsterfelijkheid te bereiken is al lang een bekende cliché in griezelromans en samenzweringstheorieën,” twitterde de Telegraph verder.

Sarah Knapton, die voor de krant schrijft, onthult dat zogenaamde “jeugdtransplantaties” misschien nog maar een paar jaar weg zijn. Binnenkort zou Big Pharma medicijnen uit babybloed op de markt kunnen brengen, die de ouderen voorgeschreven zouden krijgen om hun kwalen te genezen.

Als u denkt dat dit krankzinnig klinkt, denk dan nog maar eens na. Zij maken dit alles nu bekend, waarschijnlijk omdat het al vele jaren in de hogere lagen van de maatschappij gebeurt.

Nu pas maken ze het bekend, en doen ze alsof het een nieuwe doorbraak is, terwijl het in werkelijkheid waarschijnlijk al een tijdje aan de gang is, vandaar de agressieve druk om abortus legaal te houden.

De handel in lichaamsdelen van geaborteerde baby’s door Planned Parenthood, waarover wij nu al een paar jaar berichten, heeft meer dan waarschijnlijk te maken met de industrie van de jeugdtransplantaties. Misschien is de publicatie van deze nieuwe Stanford studie een poging om het verhaal te kapen voordat de hele zaak op het wereldtoneel wijd opengeblazen wordt.

  Psychopathisch gedrag neemt toe terwijl de maatschappij in een vrije val belandt

“Ik ben ervan overtuigd dat dit al aan de gang is, en daarom hebben de zieke, gestoorde, pro-choice stumpers zich zo opgewonden,” schreef iemand op Summit.news. “Veel samenzweringstheoretici, waaronder ‘Q’, hebben dit ontmaskerd.”

Een ander schreef dat deze gruwelen waarschijnlijk al plaats vinden sinds vóór de tijd van Noach, aangezien er niets nieuws onder de zon is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

VS-regering betrapt op het kopen van ‘vers’ vlees van geaborteerde baby’s die hadden kunnen overleven als vroeggeborenenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOorlogshitser New York Times verwerpt streven naar “beslissende militaire overwinning” in Oekraïne, roept nu op tot vredesonderhandelingen
Volgend artikelRusland bereikt record handelsoverschot – de financiële oorlog van het Westen is mislukt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. “Binnenkort zou Big Pharma medicijnen uit babybloed op de markt kunnen brengen, die de ouderen voorgeschreven zouden krijgen om hun kwalen te genezen.”
  De enige gerechtigheid in dit leven is dat we allemaal, dus ook die duivels, doodgaan. Het zal bij hen wel wat langer duren, maar uiteindelijk gaan ze allemaal. Gelukkig maar.

  • Baby onderdelen woorden al heel lang gebruikt voor vaccinaties, ze kweken er “virussen” en zo op, en die woorden dan weer gezellig in de vaccinaties gedaan, en dit is oud nieuws.

 2. Welke onzin de mens ook bedenkt en uitvoert; het leidt tot niets. De natuur bepaalt hoe oud je wordt, tenzij je zelf je leven beeindigt. Het moment van sterven: de dag, het uur, de minuut, de seconde staat al vast. Er is niemand die aan de dood ontsnapt.

 3. Ze zaten altijd al achter foetussen aan.
  Als mensen zouden weten met wat voor gedrochten men vandoen heeft ,slaap zacht

 4. Ik heb “ ergens “ gelezen sorry dat ik niet meer exact de naam van de staat weet, ( New York?) maar dat men in een federale staat in Amerika “ abortus “ mag plegen tot en met 28 dagen NA DE GEBOORTE.
  DIT IS RONDUIT MOORD❗️
  Maar men noemt het nog abortus.
  IN WELKE IDIOTE WERELD LEVEN WIJ. ❗️
  En zoals de schrijver in het artikel opmerkt dat het ook in de Bijbel verhalen ook voor komt… JA❗️
  Er werden kinderen geofferd aan de Moloch! Ook na de tijd van Noach!
  En God zelf maakte toen korte metten met de daders.
  En deze zelfde God leeft nog en regeert de wereld, en ziet dit….. voor sommigen niet te begrijpen, maar HIJ, GOD ZAL OP ZIJN TIJD EN OP ZIJN MANIER OORDELEN OVER DEZE MOORD PARTIJEN.
  En gezien de Ernst van deze dingen en gezien de hele toestand waarin de wereld nu verkeerd kan dit oordeel niet zo lang meer duren.
  We wachten hoopvol af.❗️

 5. Nou baby bloed om jong te worden gekker kan het niet worden of ik het geloof nee
  Wat ik wel geloof dat rijke mensen organen kopen als ze die zelf nodig hebben of als ze zieke kinderen hebben
  Het is toch algemeen bekend dat er een levendige orgaanhandel bestaat over heel de wereld
  Met name in India waar mensen hun nieren verkopen om geld te hebben om hun gezin in leven te houden
  In wat voor wereld leven we nu
  Er wordt wereldwijd gedoneerd voor arme mensen
  Waar blijft dit geld wat doen ze er mee vraag ik me af
  Maar vast niet waar het voor bedoeld is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in