In een tijd waarin de wereld uit zijn voegen lijkt te barsten, moet elke verstandige suggestie in overweging worden genomen – ongeacht van wie ze komt. De zelfverklaarde Imam des Vrede, Mohamed Tawhidi, suggereert in een commentaar op Twitter (hij heeft daar bijna een miljoen volgers) dat de VS en Iran een speciale uitwisseling van een bevolkingsgroep zouden kunnen maken. Hij gebruikt een videoclip uit Iran waarin Iraanse studenten bewust proberen niet op de Amerikaanse vlag te stappen zoals het regime van hen eist.

Tawhidi: “Moslimstudenten in Iran weigeren op de Amerikaanse vlag te stappen, die het regime daar bewust heeft geplaatst. Misschien moeten we ze naar de VS brengen en Antifa daarheen sturen (naar Iran). Beide groepen zouden voor altijd gelukkig leven”.

Als je deze beelden ziet zou het een goede aanbeveling zijn om het uit te breiden naar Antifa plus BLM (Black Lives/Lies Matter). De terroristische organisaties Antifa en BLM, die de islam idealiseren, kunnen dan ervaren hoe de Iraanse moraalpolitie met de zondaars omgaat, aldus PI-News.

De sjiitische Mohamed Tawhidi, die in Australië woont, is een kleurrijk figuur die op de vraag of de islam hervormd kan worden, antwoordde: “Nee, dat kan niet. Ik noem mezelf dan ook geen islamiet, maar een moslimhervormer. Ik geloof dat men moslimgemeenschappen en moslims kunt hervormen”.

Hij steunt ook de eis van Ayaan Hirsi Ali om islamitische scholen te sluiten en bekritiseerde herhaaldelijk de islamitische onderdrukking van vrouwen. Hij steunt ook het initiatief van de Amerikaanse regering om de Moslimbroederschap te classificeren als een terroristische organisatie en waarschuwde het Westen. In maart 2018 had hij een interessant gesprek met Tommy Robinson (helaas alleen beschikbaar in het Engels).

Joe Biden wordt geconfronteerd met zijn corruptieschandaal - weigert vragen te beantwoorden

De Imam Mohamed Tawhidi, die nog steeds een moslim is, d.w.z. een lid van de islam, wordt hier echter niet verondersteld het onderwerp te zijn. Zijn voorstel voor een zinvolle uitwisseling van verschillende bevolkingsgroepen is daarentegen uitstekend – en waarom dat beperken tot de VS en Iran?

Hieronder springen de Iraniërs zelfs over de Amerikaanse vlag:

Karma Strikes Again: VS Democraat senator mishandeld door Antifa en BLM – die hij steunde

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here