© rawpixel.com / Freepik

Een arts in Florida zegt dat families van geliefden die in het ziekenhuis zijn opgenomen met COVID-19 hun toevlucht nemen tot radicale maatregelen wanneer goedgekeurde behandelingen hebben gefaald, schrijft Theepochtimes.com.

En wanneer het nog niet te laat is, hebben sommigen een enorm succes geboekt door stiekem medicijnen die verboden zijn door ziekenhuizen naar patiënten te smokkelen, zegt Eduardo Balbona, een onafhankelijke internist in Jacksonville.

Hij heeft tientallen ernstig zieke patiënten helpen genezen met behulp van Ivermectine en andere medicijnen en supplementen die niet officieel zijn goedgekeurd voor de behandeling van COVID-19, zegt hij.

Ziekenhuizen ontvangen betalingen van de federale overheid voor het behandelen van patiënten met COVID-19. Maar deze betalingen zijn gebonden aan het gebruik van alleen goedgekeurde behandelingen, zoals beschreven in de CARES Act. Wanneer er niets meer te proberen valt onder deze protocollen, gaan families natuurlijk op zoek naar alternatieven, zegt Balbona, waarbij ze vaak te weten komen welke behandelingen worden aangeprezen door onafhankelijke artsen in het hele land.

In de hoop alles te proberen wat zou kunnen werken, hebben families in het hele land rechtszaken aangespannen om rechters te vragen in te grijpen.

In sommige gevallen hebben rechters ziekenhuizen bevolen om het gebruik van andere behandelingen, zoals Ivermectine, toe te staan. Sommige van deze ernstig zieke patiënten zijn hersteld. In andere gevallen hebben rechters de ziekenhuizen gelijk gegeven en de verzoeken van de families om een rechtszaak af te wijzen.

Ondertussen kijken onafhankelijke artsen zoals Balbona machteloos toe, met het gevoel dat wanneer families erom vragen, zij de toestemming zouden moeten krijgen om medicijnen te proberen waarvan zij geloven dat ze ernstig zieke patiënten kunnen genezen. Maar onafhankelijke artsen hebben vaak beperkte ziekenhuisprivileges en mogen in sommige ziekenhuizen hun eigen patiënten niet meer zien.

  Presentatrice stort live op tv in elkaar: "Ik ben gevaccineerd, mijn menstruatie is veranderd en ik laat me weer vaccineren"

Dat was onlangs het geval voor Balbona, die werd gecontacteerd door een bezorgde echtgenote nadat zij in The Epoch Times had gelezen over zijn betrokkenheid bij een rechtszaak van een andere familie die zijn aanbevelingen wilde uitproberen.

Gebaseerd op wat de vrouw hem vertelde, zegt Balbona dat hij sterk het gevoel had dat haar man zou kunnen herstellen als hij behandeld zou worden met de kuur die hij voorschrijft aan ernstig zieke COVID-19 patiënten. Het behandelingsprotocol dat hij volgt, met kleine aanpassingen op basis van de behoeften van elke patiënt, werd ontwikkeld door de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance.

“De man was erg ziek,” zegt Balbona. “Hij is in de 50, een grote sterke man. Ze belde me wanhopig omdat ze hem remdesivir gaven [in het ziekenhuis] en ze zorgde ervoor dat ze daarmee stopten, en hij begon steeds slechter te worden. En zijn zuurstofverbruik ging omhoog.”

Tegen de tijd dat ze Balbona belde voor hulp, had haar man 60 liter zuurstof per minuut nodig. Dat is te hoog om thuis aan te kunnen, zelfs met gehuurde medische apparatuur, zegt Balbona.

“Als je ze op 40 of 50 [liter per minuut] kunt krijgen, kun je op dat niveau zuurstof met hoge stroomsnelheid toedienen,” vertelt Balbona aan The Epoch Times. “Dat is een hoop zuurstof.”

Hij zegt dat hij beloofde dat hij het zou proberen als haar man genoeg verbeterde om naar huis te gaan. En dan zou hij zijn zorg overnemen. Ondertussen, zegt hij, gaf hij haar recepten, zodat ze de medicijnen die ze nodig had thuis kon halen. Dat was op een vrijdag.

  Officiële overheidsgegevens vermelden 74.783 doden en 5.830.235 gewonden na COVID-19 vaccins in de V.S. en Europa

Later hoorde hij dat ze de recepten had gehaald, de medicijnen naar het ziekenhuis had gebracht en ze aan haar man had gegeven. Op dinsdag was de man ontslagen en volgde volledig het protocol dat Balbona voorschreef. Een paar dagen later was hij van de zuurstof af. Nu is hij herstellende, zegt Balbona. Maar ze zijn bang om hun goede nieuws publiekelijk te delen.

“De mensen die de Ivermectine hebben binnengesmokkeld… zijn doodsbang,” zegt Balbona. “Ze is er zeker van dat de regering zal ontdekken wie ze is” en haar mogelijk zal arresteren voor het geven van medicijnen die niet door het ziekenhuis zijn goedgekeurd.

Hij zegt dat ze hem vertelde, “Ik heb het gedaan. Ik wist dat het verkeerd was. Ik weet niet wat de straffen zijn. Wat kunnen ze met me doen?”

In New Hampshire overwegen wetgevers nu wetgeving die van de staat de eerste in het land zou maken die Ivermectine beschikbaar zou maken als vrij verkrijgbaar geneesmiddel, en het zou goedkeuren als een beschermde behandeling voor COVID-19. Vergelijkbare wetsvoorstellen in drie andere staten zijn mislukt.

De sponsor van het wetsvoorstel, Rep. Leah Cushman (R) is een gediplomeerd verpleegster, die aan The Epoch Times vertelde: “Ik twijfel er absoluut niet aan dat er levens gered zullen worden als menselijke kwaliteit Ivermectine beschikbaar zou zijn voor COVID-patiënten.”

Twee artsen getuigden over haar wetsvoorstel en waarschuwden dat de wetgeving zou kunnen leiden tot gevaarlijke bijwerkingen voor mensen die het medicijn gebruiken. Maar Cushman gelooft dat ze de stemmen zal hebben om het wetsvoorstel wet te laten worden.

  Israëlische moeder lanceert project om vaccinatieschade bloot te leggen en wordt overspoeld met onnoemelijk lijden

De U.S. Food and Drug Administration (FDA) heeft het gebruik van Ivermectine als behandeling voor COVID-19 niet goedgekeurd, hoewel het medicijn bij mensen wordt gebruikt om een verscheidenheid aan aandoeningen te behandelen.

Een FDA webpagina die waarschuwt tegen het gebruik van ivermectine voor COVID-19 vermeldt ook dat klinische proeven die het als behandeling onderzoeken nog aan de gang zijn.

De FDA heeft niet gereageerd op een Freedom of Information Act verzoek (FOIA) waarin om details werd gevraagd over eventuele meldingen van bijwerkingen in verband met het gebruik van Ivermectine – formuleringen voor dieren en mensen – om COVID-19 te behandelen. Het agentschap heeft ook niet gereageerd op een FOIA-verzoek om details over klinische proeven en wanneer het geneesmiddel het stadium zou kunnen bereiken waarin het gebruik ervan onder de Right To Try Act zou kunnen worden toegestaan.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Wereldberoemde acteur schokt publiek: “Ze halen adrenochroom uit doodsbange kleine kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinmislukking in twee grafieken en twee tabellen uit vier landen
Volgend artikelIk heb er spijt van dat ik het COVID-vaccin heb genomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. zij gebruiken een noorse app die majic heet, die extreem zware toelatingseisen gebruikt die alleen door de industrie zou kunnen betalen, maar als toegapst op huidge middelen en jabs dan zou meer dan 9o procent afvallen

  deze app is verbonden aan bill gates foundation

 2. Ik kan uit eerste hand zeggen dat het hier in de VS nu zo is dat je nog wel artsen kunt vinden die Ivermectin voorschrijven. Maar het wordt onmogelijk gemaakt voor pharmacisten (drogisterijen) om die dan te version waar je het kunt ophalen of per mail order kunt ontvangen. ‘Not allowed’ werd ons specified overal verteld nadat de arts bij verschillenden, van de een naar de ander om het toch te proberen, dit had voorgeschreven. Hij is nu bang zelf in legale problemen te komen. De pharma mafia, CDC, FDA, geven niet om mensenlevens. Interesseert hen niets.

  • Je hebt dat middel helemaal niet nodig alleen je verstand gebruiken!!
   COVID 19 BESTAAT NIET IS EEN AGENDA de MRNA GIFSPUITEN DODEN de mensen dat helpt dit middel ook niet tegen.

 3. @Maximus Linea Recta
  Zelf heb ik hier in de VS via FrontlineMDs ook ivermectine voorgeschreven gekregem. Lokale pharmacies wilden het niet verstrekken, maar FrontlineMDs heeft dat toen ook opgelost en het per post op laten sturen. Het kwam 3 dagen later aan en nog eens 3 dagen later waren mijn vrouw en ik van de symptomen af.

  • Blijft nog steeds de vraag waar is het bewijs aan het volk dat dit virus bestaat??? nergens kan net zo goed een foto van een andere bacteriesoort zijn en helaas zijn velen al reeds ziek met van alles… het bewijs wil men nog steeds niet vrijgeven>>> welk lab?? welk virus film/video dat je het echt in een levende patient ziet werken = er niet

 4. @Jihan P.
  Dank je. Ik kwam met een search voor FrontlineMDs terecht bij de FLCCC Alliance. Op die site een pharmacy gevonden hier in de buurt, Co. Springs, die het kan vullen via de prescription van mijn eigen doctor. Als dat lukt, geweldig en mijn dank. Ja, net als hydroxychloroquin vorig jaar, wordt het steeds moeilijker om Ivermectin op normale weg gevuld te krijgen. Omdat het inderdaad werkt. Ps een alternatief voor Hydroxychloroquin is Cuercetin, dat heeft dezelfde gateway funktie voor zinc absorptie. Dat is over- the -counter in een health food store te koop.
  Succes met jullie verder herstel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in