Foto ter illustratie: @gllv / Freepik

Niet alleen in Frankrijk is het laatste woord nog niet gezegd, maar ook in Spanje staat de toekomst van het vaccinatiepaspoort op het spel, het zogenaamde “groene paspoort”, als verplicht document voor alle burgers in het dagelijks leven. Nadat het besluit over de invoering van het digitale paspoort in Spanje aan de afzonderlijke regio’s was overgelaten (en het dus niet meer centraal wordt geregeld), hebben de bevoegde rechtbanken aldaar de officiële bevelen tot invoering van het paspoort een voor een vernietigd. Als laatste regio heeft nu ook de regionale rechtbank voor Galicië zich uitgesproken tegen de verplichte toegangscontrole via de “Groene Pas”, zoals internationale media melden, bericht Report24.news.

Dit betekent dat het gestandaardiseerde vaccinatiebewijs als verplicht digitaal document voor toegang tot bars, restaurants, nachtclubs en evenementen, dat de Groene Pas had moeten zijn, al is stopgezet nog voor hij van start is gegaan. Eerder hadden ook rechtbanken in Andalusië en Cantabrië zich daartegen uitgesproken. Spanje is dus helaas een van de weinige EU-landen die het Groene Paspoort niet zullen overnemen. In Frankrijk staat de bevolking nog steed op de barricaden, in Italië – waar woedende burgers uit protest zelfs de Groene Paspoorten hebben verbrand – evenzo.

Het valt nu nog te bezien of de regering in Madrid een manier zal vinden om de nationale tenuitvoerlegging alsnog verplicht te stellen. Zolang dit niet gebeurt, kunnen vrijheidslievende burgers en voorstanders van zelfbeschikking en evenredigheid van gezondheidsvoorschriften van de overheid opgelucht ademhalen.

Duitsland en Oostenrijk op een totaal verschillende koers

In Duitsland beschermen administratieve malversaties, overheidsfalen en achterstand bij de digitalisering de bevolking nog steeds tegen de verplichte invoering van de nieuwe “Persilschein”, zonder hetwelk zogenaamd “immune” en kerngezonde mensen niet langer hun dagelijks leven meer zouden mogen voortzetten. Apothekers en huisartsen bieden weliswaar een QR-code aan als digitaal vaccinatiebewijs – bijvoorbeeld voor reizen naar het buitenland – maar dat is nog ver verwijderd van het gestandaardiseerde digitale idee van het “Groene Paspoort” – vooral omdat de strengere controleregels die ongevaccineerden uitsluiten pas later van kracht zullen worden. Maar ook hier zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat wij even ver zijn als in Oostenrijk, waar de 3G-controle sinds 15 augustus verplicht is.

  "Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?" Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse regering neemt nieuwe vaccinatiewet aan – opzettelijke overdracht aan ongevaccineerden zonder toestemming Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Gevaccineerde mensen lopen risico op de nieuwe varianten … zijn gevaarlijk voor anderen … moeten geïsoleerd worden van de samenleving” Professor Christian Perronne
Volgend artikelHartverscheurend – Kleinkinderen gedwongen oma te omhelzen door opgetrokken stuk “Hug Time” plastic
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Idd, er zal vast een addertje onder het gras zitten en wat denk je van Amerika. Die zijn nu open maar gaan tegen de herfst ook weer dicht. Ik verwacht een onverwachte schijnbeweging die wij niet zien aankomen. Tsja en dan is het foute boel.

  2. In Moskou heeft de burgermeester bakzeil moeten halen. Ook hij had zo’n paspoort verplicht gesteld maar de bevolking dacht er toch een beetje anders over. Wat bleek, alle openbare gelegenheden die het paspoort verplicht stelden werden door zowel de ongevaccineerden als gevaccineerden gemeden als de pest, dus geen klanten, geen inkomen. Na een maandje was het over en voorbij. Tja, zo kan het dus ook.

  3. De vraag is voor hoelang. Ik lees zonet dat de FDA – ondanks alle tegengeluid en ondanks dat de trial tot in 2023 zou lopen en ondanks alle schade en doden – full approval geeft vandaag of met een paar dagen.

    Het gaat helemaal uit de klauw lopen, mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in