Pixabay

De Hamas-aanval op Israël was een “inside job” die werd uitgevoerd met de volledige kennis en steun van de Israëlische regering, volgens een veteraan van de Israëlische defensiemacht die aan de grens met Gaza diende.

“We proberen allemaal te begrijpen wat er op 7 oktober gebeurde, toen we allemaal wisten dat Gazanen binnenkwamen en in principe duizend Israëli’s afslachtten en een groep ontvoerden, allemaal in ongeveer 7 uur,” zegt de veteraan, voordat hij een verbazingwekkende stortvloed van waarheid losliet die het officiële narratief aan flarden scheurt, bericht

“Dus ik wil dit een beetje terugdraaien om u te helpen begrijpen waarom ik geloof dat dit een inside job was.”

Kijk:

“Allereerst beginnen we met 1 september. De Israëlische regering nam de wapens van de veiligheidsteams in de gemeenschappen in de Gaza-gordel in beslag. Dit gebeurde tegen de wil van die veiligheidsteams. Waarom dit gebeurde, weet niemand.

Fast forward naar 10 september, de gemeenten ontvingen meldingen, dit zijn burgers, zij ontvingen meldingen van verhoogde spanningen aan de grens met Gaza op Joodse feestdagen. Deze variëren van Jom Kippoer tot Shemini Atzeret, wat op zaterdag was.

Diezelfde gemeentehoofden vroegen of ze hun festiviteiten moesten annuleren in het licht van de waarschuwingen over verhoogde spanningen aan de grens met Gaza. Het leger zei nee, annuleer niets, het lijkt erop dat we een periode van rust tegemoet gaan.

Nu kunt u ervan uitgaan dat de Shin Bet (Israëlisch Veiligheidsagentschap) niet op de hoogte was van deze aanval. Maar dat is hoogst onwaarschijnlijk. De staat Israël is waarschijnlijk de meest geavanceerde bewakingsstaat ter wereld. De grens met Gaza wordt waarschijnlijk het zwaarst bewaakt. De Shin Bet, die op de een of andere manier wist van een man die corona had in een speelgoedwinkel en hem helemaal volgde naar een voetbalstadion tijdens de dagen van corona, wist op de een of andere manier niet van deze massale aanval die gepland was door duizenden Gazanen op pick-up trucks en deltavliegers.

Gelooft u dat echt? Bent u echt zo dom? Als dat zo is, kan ik u een brug verkopen.

Weet u hoe lang het duurt voordat een gevechtshelikopter geactiveerd is en een van die pick-up trucks of deltavliegers opblaast die Israël binnenvielen? Minder dan 5 minuten. Het had allemaal voorbij kunnen zijn. Het had een kwestie van 5 minuten kunnen zijn. In plaats daarvan hadden ze 7 uur om duizenden te doden en gijzelaars levend terug te brengen, zonder tegenstand.

Dit is geen inbraak. Dit is een inside job.

En als het geen inside job is, dan is dat nog erger. Want dat betekent dat de IDF het meest incompetente leger is dat ooit op aarde rondliep. En nu moeten we deze mensen vertrouwen om Gaza binnen te vallen. Onder bevel van een leger dat a) dit niet zag aankomen en b) te incompetent was om te reageren op een stel pick-up trucks die Israël binnenvielen.

Vertel me wat erger is. Dat het een inside job was? Of dat het incompetent was?

En oh, trouwens, nu Amerika met hulp komt, denkt u echt dat Israël Amerikaanse hulp nodig heeft om Gaza binnen te vallen? Gaza? Hun luchtmacht bestaat uit deltavliegers, hun grondtroepen zijn pick-up trucks. Ze hebben niet eens een tank. En Israël heeft Amerikaanse hulp nodig om tegen hen te vechten. Meent u dat serieus? Denkt u niet dat er hier iets vreemds aan de hand is?”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Vrouwelijke Israëlische schutters maken naar verluidt “Hamas”-militanten af in het waterVolg Frontnieuws op Telegram

  Is er een Palestijnse genocide in de maak of een Israëlische nederlaag?

Lees meer over:

Vorig artikelHet begint het Westen te dagen: Oekraïne zal de Krim en Donbass nooit heroveren
Volgend artikelIsraël een “nucleaire wildcard” op een “gevaarlijke weg naar Armageddon”: Macgregor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Netanyahu’s zijn lafaardzoon zit in Florida terwijl mede-IDF-reservisten zich voorbereiden om de Gaza strook binnen te vallen en de Palestijnen te vermoorden in het Amerikaanse/Israëlische Gaza-openluchtgevangenis

  De zoon van de premier heeft zijn land “verlaten” naar Florida, zeggen verschillende reservisten

  • Op de thee bij Trump. De allerbeste vriend van Netanyahu, met zijn Joodse schoonzoon. Turmp is alles waarvan het gewone volk een diepe afkeer heeft maar niemand lijkt het te beseffen. Jezuïet, Zionist en vrijmetselaar. Hij zou wel eens het beest uit de zee kunnen worden en Netanyahu het beest uit de aarde.

 2. Saturday, March 14, 2015
  Netenyahu: “America is a golden calf and we will suck it dry, chop it up, and sell it off…”
  Noahide law>slaven van de joden bij wet!!! U kunt de doodstraf krijgen . The Noahide Laws, Talmud & Cabalism https://odysee.com/@scoobyburn:1/The-Noahide-Laws,-Talmud—Cabalism:5
  “If we get caught they will just replace us with persons of the same cloth. So it does not matter what you do, America is a golden calf and we will suck it dry, chop it up, and sell it off piece by piece until there is nothing left but the world’s biggest welfare state that we will create and control. Why? Because it is the will of God and America is big enough to take the hit so we can do it again and again and again. This is what we do to countries that we hate. We destroy them very slowly and make them suffer for refusing to be our slaves.”

  Gordon Duff roept president Poetin en de Russische inlichtingendienst nu op om hem de volgende informatie te sturen waarvan hij weet dat deze bestaat.

  https://brutalproof.net/2017/09/netenyahu-america-is-a-golden-calf-and-we-will-suck-it-dry-chop-it-up-and-sell-it-off/

  We vragen Poetin om dossiers vrij te geven over de Russische (of Israëlische/CIA/Bia/Berik-Comment van Brutal Proof admin) agent Benjamin Netanyahu die tijdens (((het werken voor de Russische inlichtingendienst))) in 1990 samen met andere Israëli’s en een Amerikaan in de bar van Fink in Jeruzalem. Tijdens die ontmoeting zei Benjamin Netanyahu het volgende. We hebben een tape van het gesprek.

 3. ‘This isn’t about the ordinary Jew.

  Jewish leaders [..] have no intention of changing course. [..]

  Organized Jewry (Neocons, Zionists, B’nai Brith) has the self-consciousness of a snake devouring a mouse. It regards the death spasms of the mouse as “hatred.” Increasingly, we are taught to accept the snake’s perspective, even if we are the mouse.

  “We have already contrived to possess ourselves of the minds of the goy communities…they all come near …looking through the spectacles we are setting astride their noses.” (“Protocols of Zion,” 12)’

  -HM, ‘Illuminati:..’ 2008 p.12

 4. Het kan niet anders, dan dit de opzet van Nethanyahu was. Hij dacht met een conflict : 1. zijn eigen politiek hachje te redden 2. Uiteindelijk Iran uit te kunnen schakelen.
  Hij is een mega misdadiger. Het Israelische volk wordt opgeofferd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in