Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Vrouwelijke Israëlische schutters maken naar verluidt “Hamas”-militanten af in het water

Sommigen zeggen dat dit gewoon varende burgers waren.

Ukrop achter in truck probeerde wanhopig deze Russische drone neer te schieten…

Russische UAV nachtjagers opereren op nietsvermoedende Ukrops

Nachtjacht van een UAV-operator met de roepnaam “OKA” op VSUshnikov

Israëlische militair geeft toe dat oorlog tegen alle burgers in Gaza is

“Trophy” slaat opnieuw toe als Hezbollah weer een Merkava verwoest

Russische Spetsnaz treft Oekraïense DRG met voorspelbaar resultaat

Het Amerikaanse “leger” toont zijn professionalisme

Close-up van Russische troepen die Oekraïense loopgraaf ruimen – Ukops krijgsgevangen nemen

“Trophy” werkt geweldig – Weer een Merkava uitgeschakeld door Hezbollah aan de Israëlische grens

Ukrop bos gravers zijn van de aarde verdwenen met Russische FPV Drone Hit

Russische “Wolf”-brigade in Noord-Bakhmut verscheurt Oekraïense pantsers met artilleriescherven

Naar verluidt beelden van Israëlische Merkava-4 tijdens 7 oktober-operaties

Lang interview met Wagner-vechter en zijn verhaal

Dit zal de geschiedenis ingaan als een van de meest opmerkelijke momenten van overmoed in de geschiedenis


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Russische strijdkrachten bestormen AFU loopgraven 18+Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  De oorlog in Gaza is onze oorlog
Vorig artikelVS zet grote troepenmacht in – Ogen op Syrië
Volgend artikelIsraël “bombardeert Gaza’s Baptistenziekenhuis,” autoriteiten zeggen “300-500 doden” – IDF afgevaardigde nam krediet voor bomaanslag in nu verwijderde tweet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Dit zal de geschiedenis ingaan als een van de meest opmerkelijke momenten van overmoed in de geschiedenis

  De nieuwe cover van het Amerikaanse socialistische kwartaalblad bevat de onlangs ingehuldigd Amerikaanse president Joe Biden met een aureool om zijn hoofd, een serafijnse Obama, de Clintons, met zwevende engelachtige moordende drones.

  De cover van de wintereditie van Jacobin, waarvan een voorbeeld werd bekeken uren nadat Biden was beëdigd als de 46e president van de VS, bespot genadeloos de gewoonte van de VS om zijn politici als halfgoden te behandelen.

  Met de volgende logische stap geeft het Amerikaanse socialistische kwartaalblad de nieuwe president een nieuwe vorm als de Messias, op basis van beelden uit de traditionele christelijke iconografie.

  Biden’s meer dan levensgrote ontbloot bovenlijf wordt getoond omringd door de heilige geesten ’van de Twitter-vogel.

  KNIELENDE DEMOCRAAT LEIDERS
  De afbeelding toont ook knielende Democratische leiders in het Amerikaanse Congres, de Amerikaanse coronavirus tsaar Dr. Anthony Fauci, kruipende journalisten en “aanhangers” die gretig de “heilige geschriften” consumeren die volgens een netizen waarschijnlijk de laatste memoires van Barack Obama zijn.

  De voormalige president zelf wordt getoond als een zesvleugelige serafijn ingeklemd door de eveneens engelachtige Hillary en Bill Clinton, terwijl het trio goedaardig vanuit de ‘hemel’ staart.

  Een menigte maskerdragende leken in een buitenwijk op aarde viert Biden’s hemelvaart naar de troon, maar niemand anders is dat.

  Een paar Reaper-drones maken het plaatje compleet … Je snapt het toch?

  CNN HOST ZIET VISIES
  De Biden-hagiografie bereikte een koortsachtige hoogte tijdens de inauguratieweek.

  Een CNN-gastheer zag een visioen van de armen van de verkozen president die Amerika omhelsden in de verlichting van het Lincoln-monument, terwijl een redacteur van de New York Times bekende koude rillingen te hebben gehad toen Biden landde op de Joint Base Andrews.

  Men zou verontschuldigd kunnen zijn om zulke verhalen als quasi-religieus te interpreteren.

  “De mensen van Jacobin (een socialistisch tijdschrift) zeggen dat hun nieuwe omslag satirisch is. Maar ik vrees dat we in Amerika gevaarlijk dicht bij de aanbidding van de seculiere staat komen, ”tweette Michael W. Nicholson.

  De New Columbia Movement was echter niet onder de indruk en tweette: “Deze tijdschriftomslag van Jacobin is godslasterlijk en een graf dat openstaat voor alle christenen.”

  “Lieve Heer!”

  https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=620140fbdd&attid=0.1&permmsgid=msg-a:r6190244778398191844&th=17742edcedfd5f65&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ_CfhZuUPVPYi2W4Fgy-5JH-bHvFz9rUK9XhnSlH2HrIa2EMU34ji9nlhWPAJ0wwbgID0qJz5q6Yg1M7b_MAXxfdCsGA_3VpZsuJBUmGu64L0jO28iMNqYZ7SA&disp=emb&realattid=ii_kkf5k9ah0

  https://www.youtube.com/live/Y4Bl1gJD8_I?si=WmAqVfRQL3FVz3xs

 2. Een vernederender manier van sneuvelen dan door de hand van vrouwen, en dan nog wel Joodse dames, is er voor die ‘heldhaftige’ moslimstrijders niet! Ik betwijfel of Allah voor zulken wel 70 maagden per stuk over heeft.
  Bedankt voor het delen, FN!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in