De Hulkimaniac heeft zich krachtig uitgesproken tegen de experimentele COVID-injectie en beweert dat de gevaccineerden “als vliegen neervallen”, daarbij verwijzend naar populaire beroemdheden die onlangs zijn overleden, bericht Dailyveracity.com.

Dit is niet de eerste keer dat Hulkimania de COVID-gekte te lijf gaat. In 2020 postte Hogan een lange reactie op de COVID-geïnspireerde overheidslockdowns waarin hij de naam Jezus Christus aanriep.

“Misschien hebben we geen vaccin nodig,” schrijft Hogan. “Misschien moeten we deze tijd van afzondering van de afleidingen van de wereld gebruiken voor een persoonlijke opwekking waarbij we ons richten op het ENIGE in de wereld dat er echt toe doet. Jezus.

Word wakker, kun je de waarheid aan mijn broeder alleen liefde HH In drie korte maanden, net zoals Hij deed met de plagen van Egypte, heeft God alles weggenomen wat wij aanbidden. God zei, “jullie willen atleten aanbidden, Ik zal de stadions sluiten. Jullie willen muzikanten aanbidden, Ik zal de Civic Centers sluiten. Jullie willen acteurs aanbidden, Ik zal theaters sluiten. Jullie willen geld aanbidden, ik zal de economie stilleggen en de aandelenmarkt laten instorten. Jullie willen niet naar de kerk gaan om Mij te aanbidden, Ik zal het zo maken dat jullie niet meer naar de kerk kunnen gaan.

Als mijn volk, dat bij mijn naam genoemd wordt, zich verootmoedigt en bidt, mijn aangezicht zoekt en zich bekeert van hun boze wegen, dan zal Ik uit de hemel horen, hun zonden vergeven en hun land genezen.”

Hulk Hogon is sindsdien het doelwit geweest van liberale media en talkshow-hosts die zich allemaal tegen zijn mening over het vaccin hebben uitgesproken. Dit heeft natuurlijk weinig effect gehad op de vijfvoudig wereldkampioen worstelen, want zijn niet aflatende liefde voor God houdt de Hulkamaniak in een goed humeur.

Hulk Hogan is een inspiratiebron en een rolmodel voor iedereen, en een voorbeeldig Amerikaan. De brute reus heeft een hart dat groter is dan welke politicus in het witte huis ook, en hij is niet van plan zich te laten tegenhouden door een vaccin.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Peter McCullough: Het officiële COVID verhaal is in duigen gevallen
Volgend artikelIs dit onze Eerste Wereldoorlog?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Ik ben helemaal blij als bekenden zich zo (durven) uit (te) spreken.
  Wat ik wel jammer vindt, zie ik online ook veel, is dat men Religie erbij gaat halen.
  Prompt.
  Ik bedoel… vechten in een ring, of worstelen en agressie, is nu niet bepaald gerelateerd aan Religie en nu ineens komt men te pas en te onpas naar voren met Religieuze leuzen.
  Ik merk dat je hiermee gewoon echt aversie creëert bij mensen en dat is zo zonde.
  Mensen gaan dan óf pro Religie óf anti Religie reageren en dat vind ik weer zo’n tweedeling.
  Ik bedoel; iedereen moet zelf weten of hij/ zij een Religie aanhangt OF gewoon gelooft in iets Hogers…. dus gelovig en Religieus zijn zijn twee verschillende dingen. Ik ben voorstander van geloof i.p.v. Religie.
  En nu wordt Religie met Geloof door elkaar gehaald door dat soort heftige uitspraken als :”God neemt alles af omdat we het niet waarderen” of “we gaan niet naar de kerk om God te aanbidden”. .. kom op ….

  We zijn allemaal op aarde met een reden en daar hoef je echt niet per definitie in God voor te geloven om te waarderen dat je op aarde bent. Het is gewoon echt niet zo dat als je naar de Kerk gaat je door God geaccepteerd wordt en als je niet naar de kerk gaat dan niet.. zo werkt het niet.

  Dus dat zwart -witte denken van mensen komt zo sterk naar voren terwijl er ook grijs gebied is.
  En dat is; intenties. Als je goede intenties hebt en een positieve mind-set , dan ben je net zo goed dit leven waard. En als je verbitterd bent of negatief of een kindermoordenaar zoals Fauci, tja, dan ben je eigenlijk al dood… op aarde… een zombie. Dus die straf hebben ze al. Leegte.

  Ik vind het echt te zwart wit en ik merk dat dit verdeeldheid creëert terwijl we met zijn allen “Kinderen van God” zijn en élk individu is vrij om zélf te bepalen of hij / zij een band voelt met iets Hogers. Is niet aan anderen om met hele leuzen anderen te overtuigen terwijl ze het ‘zelf allemaal niet eens helemaal helder hebben.. We moeten met zijn allen aan onszelf werken.

  Zit je in een relatie waar je ongelukkig bent? Kies voor jezelf en wegwezen daar.
  Laat je je kinderen de baas over je spelen? Ruk je los en kies voor je zelf etc. etc.

  De mensen die andere overtuigen van “Geloof in God en alles komt goed” mogen weleens inzoomen op hun eigen “standvastigheid” in hen leven en of ze wel om zichzelf geven. Volgens mij moeten we het allemaal veel te druk hebben met inzoomen op onze eigen lessen, voordat we überhaupt anderen wel “even vertellen hoe het zit”…. vermoeiend volk; zij die anderen proberen te overtuigen om een Religie aan te hangen in plaats van te kijken naar hoe we gezamenlijk tegen corruptie kunnen strijden en aan ons eigen leven kunnen werken eerst.

  Zo.. moest ik ff kwijt.

  Verder.. HUlk Hogan; fijn dat je (net als Joe Rogan!) niet met de MSM mee gaat en je eigen uitspraken doet!! Ja, ook in de naam van God.. maar of God daar dan weer zo blij mee is; op die manier; weet ik niet!

  In ieder geval toppp !!

   • Zeg je dat ook, wanneer Christus terug zal komen tegen hem? En dat doet hij in deze generatie. U gooit dus mensen die geloven op een stapel? Ik zeg u religie maakt mensen dood ja maar degene met een relatie dus geen religie met Jezus zullen eeuwig leven. Dus als u als wijze ziel werkelijk wijs wilt zijn doe dan uw kortzichtigheid weg….. ook de satan gelooft namelijk en siddert, en heeft miljarden verblind op deze aarde en worden dus voor de domme gehouden……

    • U bent duidelijk Religieus. Ik geloof niet in een Satan of een straffende God. God is geen narcist hoor. En daarbij; als Satan zou bestaan mag ik toch hopen dat God 1000 x sterker is en over Satan heerst. Kom op zeg… eeuwig leven voor mensen die een relatie hebben met Jezus? Dit soort verheven gedachtengoed past (gelukkig) niet bij deze tijd. Iedereen is gelijk en iedereen zal eeuwig leven. De manier waarop verschilt wel maar goed dat is Karma.

     En Satan heeft miljarden verblind op deze aarde?

     Sorry hoor maar dat zou God nooit toelaten.
     M.a.w. WIJ MENSEN zélf hebben geaccepteerd dat we blind waren. Macht, roem, status, geld, leven voor de buitenwereld.. ego… ga zo maar door…

     Gelukkig zien we onze eigenwaarde nu (steeds meer!) in en komen we dichter bij onszelf. Vele mensen hebben jeugdtrauma’s zoals seksueel misbruik meegemaakt, vooral mensen uit bouwjaar 1950 en later.
     En hebben altijd hen mond gehouden.
     Allerlei kinderen hebben geleden.
     Vrouwen hebben ook altijd stilzwijgend van alles toe gelaten.
     Dus zowel mannen als vrouwen hebben een hoop te leren!

     Gelukkig zijn we nu belandt in een tijd waarin alles helder wordt en duidelijk is dat we allemaal waardevol zijn.

     Oordelen over het Kwaad vind ik hypocriet want dankzij “die kant” hebben we ook genoten in het leven, op verschillende manieren.

     Ying & Yang, Karma , that’s life!

     Evenwicht en balans; alles loopt zoals het moet lopen.
     Dat hebben we niet in de hand. We hebben vrije wil ja, maar puntje bij paaltje is het Lot bepalend.

     Misschien goed om eens te stoppen met dat oordelen naar anderen toe en goed naar onszelf te gaan kijken allemaal. Er valt nog genoeg te fixen aan onszelf…is zo te merken :-).

     Fijne zondag!

    • Juist deze houding creëert hokjesdenken. Niet goed. Ik geloof, nee wéét dat er meer is dan alleen wij mensjes op deze aarde, het is onzinnig om te denken dat wij “alleen” zijn. Maar een almachtige god? Nee, no way. Wie heeft god dan geschapen? Als die god zo perfect is, waarom kan die dan zo genieten van al die oorlogen en afslachten van zijn creaties, mensen, dieren, planten? Als dit echt het werk is van een god, dan vind ik het maar een eikel.

     • Hokjes denken is een gericht collectief (indoctrine)
      Bovenal heersend eigenbelang .
      Stel je vindt een leuk plekje , je nodigd vrienden uit en best gezellig . Kom je later terug .. staat er een slagboom en verkopen ze kaartjes 😀
      Ik kan mij best vinden in jouw reactie en ook van Lee1990
      Fijne dag beiden .

    • @Jantje – ik zie Gelovig zijn en Religieus zijn als twee totaal verschillende aspecten. Enfin, ik denk dat er meer en meer mensen meemaken hoe sterk hen ruggengraat is en dus meer geloven in zichzelf, mooie ontwikkeling!

    • Ik denk dat iedereen moet proberen (en dat is lastig voor ons soort) te doen wat hij/zij goed vindt.
     De website zou ontploffen als ik alle wereldleed veroorzaakt door die evangelisten, pausen etc. opnoem.
     Net zo goed/slecht als alle anderen.

     Hetzelfde zie je extreem bij die verrotte amerikanen. Zij gebruiken (hun) god als rechtmatig excuus voor oorlogjes voeren. Let maar op hoe die presidenten spreken.

     Ik denk dat we hier bij onze “missie” moeten houden en dat is:

     “THE’LL NEVER GONNA OWN US!”

     Onderlinge strijd is wat ons niet sterk maakt…en dat volgen ze en ze weten dat we hierdoor geen front vormen.

     • Hoezo verrotte Amerikanen? Wat is het verschil tussen een Amerikaan en een Nederlander? Het gros van de blanke Amerikanen heeft verre nederlandse voorouders. Hou op met hokjesdenken en die wij zij houding. Er zijn psychopaten die in de wereld de “leiding” hebben, dáár moeten we vanaf. Verder zijn ALLE mensen gelijk!

   • ja want als je gelooft weet je het nog niet zeker,lekker makkelijk ,hoef je zelf niet te denken en word er voor je gedacht!!!Zo dus kunnen anderen voor jou beslissen en dus volg je de krankzinnigen de gevaccineerden die rotzooi in lichaam laten spuiten om elkaar te volgen want als je meedoet zit je goed

   • ‘Geloven is voor domme simpele zielen.’
    Zoals Jordan Peterson.

    Just another book:
    ‘We Believe in God – The Greatest Artists, Musicians, Philosophers, Scientists, Writers and Poets Believe in God’ – Michael Caputo – 2012 – Ascent Educational

  • Juist de hele bijbel gaat over vechten en oorlogen, zo vermoordde paulus 100derden christenen voor god hem bekeerde en hij schreef nog wat bijbel boeken, vooral het oude testament niks anderd dan oorlog bloed en nijd en dan ga jij zeggen dat het niets met religie te maken heeft?
   de grote oorlog van nog moet zelfs nog komen, alleen voor de mensen onder elkaar, ja keer je andere wang toe.

  • Ik stuur artikelen die gaan over vaccinatieschade, oversterfte, wetenschappers die vermoord worden vlak nadat ze een ontdekking hebben gedaan etc naar alle politieke partijen.

   Van SGP kreeg ik het verzoek om te beperken tot alleen belangrijke mails.

   • Jaren geleden aangaande andere thema’s kreeg ik een zelfde soort reactie van de PVV. Ieder mens heeft een aantal essentiële lessen nodig om waarheid van leugen te kunnen onderscheiden.

  • Hoi Lee1990,

   Mooi geschreven.

   Normaal gesproken vermijd ik gesprekken die over geloof of religie gaan. Feit is, we weten het gewoon niet. Wat we wel weten is dat er goede en slechte mensen zijn. Uiteraard ook mensen (het gros) die gewoon meedoen. Maakt niet uit met wat.

   Is er meer tussen hemel en aarde dan we denken? Zeer waarschijnlijk. CERN wetenschappers zeggen openlijk op zoek te zijn naar dimensies die we niet kennen. Bijzonder is dat die lui een standbeeld van Shiva (de vernietiger van werelden in het Hindy geloof) voor hun kantoor hebben staan. Ook bijzonder is dat het EUropees parlement (het gebouw) verdomd veel op de toren van Babel lijkt. Ik kan wel even doorgaan over al die symboliek idie openlijk hint op meer dan de dimensies die we kennen. Verbeeld door monumenten, gebouwen, onderzoeken etc.

   Ik heb zoiets zelf ook meegemaakt onder extreme pijn. Kort samengevat. Tractor met 1.5 m3 natte aarde achterop stond stil (met beton weg onder het) op mijn linker enkel en ging er in zijn achteruit weer vanaf. Ik keek neer op mezelf die lag te schreewen van de pijn maar ik voelde niets en keek vreedzaam op mezelf neer van +- 15 meter hoogte en keek om me heen. Pas toen ik werd vervoerd naar de auto om me naar een dokter te brgen werd ik weer ”mijn lijf ingezogen” en voelde de pijn en dat was niet fijn (smile).

   Het enige dat ik weet is dat ik het niet weet. Wat ik wel weet is dat onze elites allemaal gekke dingen doen rondom het onbekende. Christien Lagarde heeft ook een bizar numerologische speech gehouden. Willen ze daarmee mind fucken of is er een kern van waarheid in dat alles. Of de opening vceremonie an de Gottlieb tunnel….

   Echt, uitsluiten van dat er meer is dan dat we kunnen waarnemen is onlogisch.

   Groeten,
   Hugo

  • Helemaal mee eens. Netjes verwoord. Religie is prima maar hoeft niet perse erbij om je verhaal te doen. Dat is voor jezelf. Jouw connectie met het hogere (wat dan ook). Niet verkeerd natuurlijk en als het je helpt in het leven, dan vooral mee doorgaan. Het doel is om samen sterk te zijn tegen onze onderdrukkers ongeacht wat je gelooft of welk geloof je aanhangt.

 2. Waarom heeft Jezus zich dan laten doden als hij de zonden van de mensheid heeft moeten afkopen, de zonden zijn vergeven toch??
  Dat houdt geen steek!

  • Dit is dus exact Religieus.

   Gelovig zijn vind ik iets héél anders.
   Ik geloof erin dat we allemaal gelijk zijn en dat we allemaal onderdeel zijn van het goede én kwade. Zonder Duisternis geen Licht. Het 1 is dus niet slechter dan het ander. Een Religieus iemand gelooft in Hel en Hemel. Goed en Kwaad. Een gelovig iemand gelooft erin dat iedereen authentiek is en zélf mag weten wat ie gelooft.

   Religieus geeft mensen houvast .. Gelovig zijn is voor mensen die alle houvast aleens in het leven verloren hebben en weten hoe krachtig ze zijn, zonder élke dag te hoeven bidden om zichzelf te waarderen.

  • Neen ,dat is een slap verhaaltje van de Joden,om gelovigen te winnen,je zonden zijn al gebuerd erin blijven hangen 2000 jaar das pas zonde

  • jezus heeft dat gedaan omdat de Vader(GOD) alles wou opruimen en de aarde ook, omdat ze voor de satan kozen ,zie de vele draakaanbidder geloven over de wereld en valse christelijke. en zo kan alleen hun die jezus volgen en zijn geboden, de 10 uit oude testament ,toch gered worden .overigens Is jezus opgestaan uit de dood en bestaat nog.oorspronkelijk was de dood ook geen plan voor de mens . Dat begon toen ze satan geloofden

  • En wie heeft het boek geschreven dat gaat over jezus, zijn leven, dood, wederopstanding? Juist, mensen/ schrijvers. Dus mensen die in god en jezus geloven, geloven dus in een boek wat door mensen is geschreven. Da’s best kortzichtig. Er zit een kern van waarheid in veel bijbelse verhalen, leg je die verhalen over andere boeken die niet religieus zijn, dan kom je overeenkomsten tegen en juist die overeenkomsten leren ons veel over de geschiedenis. Maar een god en een jezus die alles wel even met z’n tweetjes regelen? Haha vast. Er zijn altijd figuren in de mensheid die een schare volgers achter zich aan krijgen en dat eindigt altijd in ellende. 1 boek geloven en denken dat dat boek de waarheid verkondigt getuigt niet van enig denkvermogen. Dat is dezelfde indoctrinatie (of verstandsverbijstering/ massapsychose, -hypnose, whatever) als waar 80% van de mensheid nu last van heeft. We geloven in een virus, we geloven de farmaceutische industrie en we geloven dat 2,3,4,5,6, of een oneindig aantal prikjes ons uit deze ellende gaan halen. Geloof maar een eind weg, de waarheid haalt dat geloof wel weer in.

 3. God is een verzinsel, net als Covid-19.

  Wanneer er iets ongelooflijks gebeurt met een gelovige, zullen ze het gebruiken als een manier om zichzelf ervan te verzekeren dat God echt bestaat en dat wat er met hen is gebeurd een teken is van Gods genade. Aan de andere kant, als hen iets ergs overkomt, zullen ze het ook gebruiken om zichzelf gerust te stellen dat hun overtuigingen juist zijn. Een van de beroemdste argumenten die een gelovige gebruikt nadat hem iets ergs is overkomen, is dat God zich op mysterieuze manieren beweegt. Het maakt niet echt uit wat er gebeurt, want elke situatie kan worden verdraaid om het te laten lijken dat God altijd aanwezig is en alles controleert.

  In de wetenschap, wanneer een bewering suggereert dat wat er ook gebeurt, een bepaalde theorie gelijk zal hebben, wordt beschouwd als een volledig nutteloze theorie. De theorie van de zwaartekracht kan bijvoorbeeld niet kloppen als bepaalde wezens gaan zweven en anderen op de grond blijven. Daarom kun je niet echt vertrouwen op een theorie die suggereert dat wat er ook gebeurt, God het zo bedoeld heeft.

  Wat betreft de mensen die de Bijbel als historisch boek gebruiken, moeten ze ook uitleggen hoe ze het als zo’n boek kunnen beschouwen als er zoveel inconsistenties in zitten. Deze website: http://biblebabble.curbjaw.com/bible.htm en https://skepticsannotatedbible.com/wijst op de vele fouten die in dit boek voorkomen. Wanneer iemand op dergelijke fouten wijst, hebben veel gelovigen de neiging om te zeggen dat mensen de passages niet correct interpreteren. Dit brengt ons bij een zeer belangrijke vraag – waarom zou een historisch boek moeten worden geïnterpreteerd?

  https://www.listland.com/top-10-reasons-no-one-believe-god/

  De wereld kan zonder religie. Hier zijn vijf redenen waarom.

  https://www.dailymaverick.co.za/opinionista/2015-02-26-the-five-best-reasons-not-to-believe-in-god/

  • Er was iets ongelooflijks gebeurt, maar dat persoon gebruikte dat voorval niet om zichzelf ervan te vergewissen dat God echt bestaat.

   Maar ja, het was dan ook geen gelovige, het zal dat zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in