In Amerika kun je een gratis donut krijgen als je in de juiste plaats woont en ermee instemt je te laten prikken met het giftige, experimentele brouwsel dat bekend staat als de covid-19 prik, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Maar in Groot-Brittannië zijn er geen gratis donuts te krijgen.

Hier is alles wat je krijgt als je een covid-19 prik krijgt gratis bloedklonters.

Gratis bloedklonters bij elke prik.

Een klonter voor een klonter. Mijn koninkrijk voor een klonter. Ze kunnen wat van die media dokters inhuren om uit te leggen hoe geweldig bloedklonters kunnen zijn. Een klonter in je been. Een klonter in je longen. Een klonter in je hersenen. Dood je snel, dood je langzaam.

Laten we wat eerlijkheid brengen in overheidspropaganda.

Zouden die rijen echt vol staan met mensen die geprikt willen worden? Of misschien zijn het allemaal werkloze acteurs die £10 hebben gekregen om drie uur in de rij te staan. Voor nog eens vijf houden ze bordjes omhoog met “Prik me, prik me”. Voor 20 pond zeggen ze dat Fauci en Whitty menselijk zijn. Ik geloof niet dat het aantal prikken zo hoog is als ze beweren. Ik geloof niets van wat de regering, haar adviseurs, de BMA, de BBC of iemand die voor de mainstream media werkt te zeggen heeft.

Het probleem is dat we in een door psychopaten gecontroleerd wereldgekkenhuis leven en ik weet nauwelijks waar ik moet beginnen. Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik ben best tevreden met mezelf als het me is gelukt om me weer een dag er doorheen te hebben geworsteld.

Ik ben erg voorzichtig geworden. Ik loop op mijn tenen door de tuin om te voorkomen dat ik omval en iets breek, want ik wil niet naar het ziekenhuis. Ik blijf uit de buurt van blaffende honden omdat ik niet wil dat er een mij bijt en naar het ziekenhuis moet. Ik ga een tweedehandse tank kopen zodat ik kan rondrijden zonder me zorgen te maken dat ik geramd word door een idioot wiens mondkapje hem suf heeft gemaakt. Overigens besefte ik laatst dat ik alleen een mondkapje zal dragen als de autoriteiten me dat verbieden – dan weten we dat het nodig is.

Ik ben doodsbang als ik naar het ziekenhuis moet. Negen uur wachten op de spoedeisende hulp en dan, als je geluk hebt, krijg je een verpleegster te zien. De dokters zijn allemaal verdwenen en verstoppen zich in Aberystwyth of de bergen van Colorado. Ik wil niet getest worden. Ik ben doodsbang dat ik in slaap val en dat iemand me besluipt en me van achter met het kwade gif in een injectiespuit prikt. Je zult het niet geloven maar ik heb zelfs een hechtset gekocht zodat ik mezelf kan hechten als ik mezelf snij met de heggenschaar of een kettingzaag. Eerlijk waar. Ik heb hechtingen en draad en lancetten om mezelf dicht te naaien. En een mooie fles ontsmettingsmiddel om op de wond te sprenkelen. Doe het zelf, onzichtbaar verstelwerk. Ik heb een hele mooie fles malt whisky om als verdoving te gebruiken en een goede fles brandy om me door de post-operatieve uren te helpen. Je denkt dat ik een grapje maak, maar ik bezweer je dat ik dat niet doe. Colin Barron heeft Lulu en Whitty een pruik en ik heb een doos vol operatiekamer benodigdheden.

De leeghoofdige idioten die geloven dat we een pandemie meemaken, genieten van hun dagen in luchtkastelenland.

Ik kan niet geloven hoeveel domme, lichtgelovige mensen er rondlopen. En hoe gemakkelijk ze de onzin geloven die hen wordt verteld. Ze moeten allemaal minstens één voet stevig in het gekkenhuis hebben staan. Er lopen bataljons bedplassende dommeriken rond die plichtsgetrouw hun groezelige mondkapjes dragen, die ze moeten dragen om de gezichtsverlamming te verbergen die ze zullen krijgen van het nemen van een giftige experimentele prik. Als de regels ooit een tijdje versoepeld worden, zullen miljoenen zo doodsbang zijn dat ze hun mondkapjes zullen blijven dragen en tot in de eeuwigheid de zijstap distantie doen omdat ze geloven dat ze dan eeuwig zullen leven. Ze kunnen zich net zo goed laten vereeuwigen in formaline als een van die ongelukkige dieren die worden geconserveerd in naam van wat Hirst kunst noemt en de rest van ons onzinnig noemt.

Er zijn mensen in het Verenigd Koninkrijk die nog steeds geloven wat regeringsministers als Johnson en Hancock hun vertellen, terwijl de politici van de wereld in werkelijkheid net zo veel waard zijn als honderd kilo paardenvijgen. Ik zou Macron nog niet vertrouwen om mijn auto schoon te maken en ik zou Biden nog niet vertrouwen om zijn eigen neus te snuiten, zelfs niet als iemand hem een zakdoekje in zijn hand zou stoppen en hem zou vertellen wat hij moest doen. De mensen die deze droevige halve garen manipuleren, het Global Economic Forum, de Gates Foundation enzovoort, lachen iedereen uit; ze nemen ons in de zeik en en het lijkt niemand iets te schelen. Ik schrijf al tientallen jaren over iatrogenese [ziek worden door medisch ingrijpen. red.] en er is geen geneesmiddel in de geschiedenis dat zo hard is gepromoot als de covid-19 prik en geen geneesmiddel in de geschiedenis – en vaccins tellen als geneesmiddelen – dat zoveel mensen heeft gedood en verwond. Ik betwijfel of napalm zoveel mensen heeft gedood als de covid-vaccins.

  Het is gewoon de griep

En dan zijn er nog volslagen idioten die willen dat kinderen een dodelijk, experimenteel, onvoldoende getest vaccin krijgen dat slechts een tijdelijke vergunning heeft en dat niet doet wat de idioten denken dat het doet om hen te beschermen tegen een ziekte die zij waarschijnlijk niet zullen krijgen en waaraan zij vrijwel zeker niet zullen overlijden als zij het wel krijgen. Ik vraag me af hoeveel mensen weten wat het woord `experimenteel’ betekent. Voor de goede orde, het betekent dat niemand weet wat er zal gebeuren met de mensen die het nemen. Dat is een experiment. Als ik Madge Hancock van de top van de Big Ben gooi, weet ik niet precies wat er zal gebeuren. Zal ze sterven aan een hersenletsel of bloedverlies? Dat is hetzelfde als de covid-19 prik. De prikken hebben een noodtoestemming gekregen ondanks het feit dat de covid-19 verantwoordelijke officieel is gedegradeerd en niet dodelijker is verklaard dan de griep.

Figuren van het establishment vallen over elkaar heen om erop aan te dringen dat verplichte vaccinaties moeten worden ingevoerd. Een columnist in de Daily Telegraph zegt dat zorgpersoneel geprikt moet worden. omdat het hen niet genoeg kan schelen. Dat is wat ze zeiden. De columniste, ene Judith Woods, zegt dat mensen die weigeren het vaccin te nemen egoïstisch zijn en dat verzorgers die zich niet laten vaccineren (met troep, laten we niet vergeten dat dit al aan meer dan 1000 mensen in het Verenigd Koninkrijk het leven heeft gekost – volgens de cijfers van de regering zelf) – “niet genoeg om hun patiënten geven”. Meer dan 30% van de verzorgers in haar stadsdeel Hackney hebben een vaccinatie geweigerd die hen en anderen volgens haar zou beschermen tegen een virus dat volgens haar de planeet heeft verwoest. Voor die zin zou ze applaus krijgen van de BBC. Het virus heeft de planeet niet verwoest. De cijfers tonen aan dat het niet meer mensen doodde dan de griep. En de NHS geeft toe dat het vaccin niet per se voorkomt dat mensen het virus krijgen of verspreiden.

Weten journalisten de waarheid wel, vraag ik me af. Zijn ze te naïef om te beseffen dat regeringen en hun adviseurs weten dat als je maar een leugen vertelt die groot genoeg is, niemand het als leugen zal herkennen omdat niemand gelooft dat iemand zo kan liegen en toch een strak gezicht kan houden.

De idioot Hancock zegt dat we ons moeten richten op dubbel geprikte idioten om quarantaine te kunnen vermijden. Prachtig. Weten journalisten niet dat Israël zegt te maken te hebben met een nieuwe uitbraak van covid-19, ondanks het feit dat het de meest gevaccineerde bevolking ter wereld heeft.

Op de schitterende website 21st Century Wire van Patrick Henningsen staat een artikel van de Wall Street Journal waarin wordt gemeld dat 450 hogescholen en universiteiten in de VS een beleid hebben aangekondigd dat voorschrijft dat alle studenten vóór het herfstcollege volledig moeten zijn ingeënt. Het addertje onder het gras, zo meldt de krant, is dat de verplichte vaccinaties niet wettelijk of moreel aanvaardbaar zijn en in strijd zijn met de basisprincipes van de medische ethiek. Ga naar 21s Century Wire om het rapport te lezen met de kop `WSJ: American University Vaccine Mandates Violate Medical Ethics’.

Erger nog, er lopen dubbele idioten en onwetende psychopaten rond die erop staan dat 12-jarige kinderen zelf moeten kunnen beslissen of ze zich willen laten prikken. Zij willen dat kinderen geprikt worden zonder ouderlijke toestemming. Kinderen die nog niet oud genoeg worden geacht om te roken, de kroeg in te gaan, te stemmen, seks te hebben of vieze films te bekijken, krijgen te horen dat zij oud genoeg zijn om te beslissen of zij zich willen laten prikken met iets dat volstrekt experimenteel is en zo ingewikkeld dat niet één op de 100.000 volwassenen het begrijpt en dat, volgens cijfers van de regering, over de hele wereld al duizenden mensen heeft gedood en honderdduizenden anderen heeft verminkt. Hoe lang zal het nog duren voordat men kinderen een nieuwe spelconsole aanbiedt als zij ermee instemmen de mouwen op te stropen en de dood en invaliditeit te riskeren? Een andere mogelijkheid is dat de kinderen waarschijnlijk te horen krijgen dat zij ongevaccineerd kunnen blijven en dan worden uitgestoten, eenzaam en uitgelachen, en zes maanden lang in een vochtige, donkere kelder moeten leven.

  WHO statistieken bewijzen dat "COVID-19" een totale, opzettelijke fraude was - en ze doen het nog een keer!

Volwassenen hebben geen flauw idee waarmee ze worden ingespoten, maar 12-jarigen zijn meestal ongeletterd en weten niet of ze hun sokken voor of na hun schoenen aan moeten doen. En nu willen wij dat zij beslissen of zij al dan niet worden geprikt.

Er bestaat tegenwoordig niet meer zoiets als geïnformeerde toestemming. En het is illegaal om dit spul aan een mens te geven zonder zijn volledige en geïnformeerde toestemming. De overgrote meerderheid van de artsen en verpleegkundigen die mensen hebben geprikt, zijn criminelen die, wanneer het recht zal zegevieren, in de cel zullen zitten naast de wereldberoemde oorlogsmisdadiger Tony Blair. Het is een misdaad om een behandeling te geven zonder geïnformeerde toestemming. Het is een dubbele misdaad om een experimentele behandeling te geven zonder volledig geïnformeerde toestemming. En het is een drievoudige misdaad om het bij kinderen te doen.

Het was natuurlijk de kwaadaardige Blair die de Brexiteers in het Verenigd Koninkrijk de overwinning bezorgde, omdat iedereen wist dat hij loog over de gemeenschappelijke markt. En nu is hij onze grootste kampioen. De pro-vaxxers zouden hem moeten opsluiten, maar ze zijn dom en ze denken dat het helpt als hij zijn mond opendoet en zijn hersens eruit laat druipen. Elke keer dat hij iets zegt om vaccins, dodelijke röntgenstralen en mosterdgas te promoten, besluiten weer een miljoen mensen nee te zeggen tegen wat die kwaadaardige klootzak verkoopt. Blair heeft de ogen van de duivel, de ziel van een psychopaat en de principes van een politicus. Een man die, net als Bush en Powell, bedrog tot nieuwe dieptes heeft gebracht.

Sorry voor mijn taalgebruik, maar het is onmogelijk om Blair te noemen zonder minstens één scheldwoord te gebruiken. De meeste mensen buiten het Verenigd Koninkrijk denken zelfs dat zijn voornaam `Thatfuckingtwat’ is, omdat ze zo gewend zijn hem te horen omschrijven als `Thatfuckingtwat Blair’. Het vreemde is dat als Blair iets zegt over covid-19, zoals dat de ongevaccineerden in lockdown moeten blijven, vermoedelijk als straf voor het bezitten van werkende hersenen, de BBC alles opzij zet om hem zendtijd te geven. Maar als 100 onafhankelijke artsen opstaan en iets te zeggen hebben, negeert de BBC hen.

Blair is het uithangbord van het kwaad, uiteraard, maar de rest is niet veel beter.

Ik haat die verdomde covid prik.

Het is alles wat mis is met geneeskunde. Het is dodelijk, niet goed getest en er is een risico dat de gevaccineerden ons allemaal zullen doden. De idioten die zich hebben laten vaccineren zouden een grote V op hun voorhoofd moeten laten tatoeëren, zodat we ze kunnen identificeren en op afstand kunnen houden. Of misschien een grote I voor Idioot.

Laat me uitleggen hoe erg ik het haat.

In de Amazone-rivier leeft een visje, de candiru, ook wel de tandenstoker genoemd. Het is een klein visje die leeft als parasiet in de kieuwen van grotere vissen. Als je gaat zwemmen in de Amazone en de behoefte voelt om te plassen en besluit om jezelf te ontlasten in de rivier, kan er iets ergs gebeuren. De kleine candiru wordt aangetrokken door de geur en komt via de urinestraal in je urinebuis terecht, waar hij zijn stekeltjes uitsteekt en zijn intrek neemt. De pijn is blijkbaar verschrikkelijk. De urinestroom uit de blaas zal stoppen en er zal een zware operatie nodig zijn om je te redden. Dit is niet iets leuks om te gebeuren. Het is niet iets waar je later om lacht.

  Politiejacht op ongevaccineerden in de trein - onder applaus van de passagiers

Nou, ik zou liever baden in een zwembad vol candiru dan een van de dodelijke, experimentele covid-19 injecties krijgen, want met een klein visje die in mijn plasbuis leeft, zal ik tenminste mijn ziel behouden en zal ik een betere kans hebben om in leven te blijven.

We moeten dit stoppen en jullie zijn de enigen die dat kunnen doen. Het heeft geen zin dat ik preek voor de bekeerden en jullie zijn de enigen die ik kan bereiken, omdat ik verbannen ben uit alles wat lijkt op mainstream media.

Stuur video’s en artikelen van mijn websites naar iedereen die je kent en iedereen die je niet kent. Iedereen. Dat is hoe we deze oorlog zullen winnen. Deel de waarheid met mensen en ze zullen verbaasd zijn over de omvang van de leugens die ze te horen hebben gekregen. Op mijn websites staan actuele cijfers van het aantal doden en gewonden door deze injecties.

Moedig degenen aan die dapper genoeg zijn om te vertellen hoe zij door het vaccin zijn benadeeld. Moedig hen aan toe te geven dat zij een fout hebben gemaakt. Als u dergelijke video’s ziet, bied dan uw medeleven en steun aan. Hun moed zal ons enorm helpen.

En vergeet niet dat mensen die vertrouwen op de mainstream media consequent zijn voorgelogen – vooral door de Britse staatsomroep, de propagandatak van de regering, de volstrekt gewetenloze, meedogenloze en dodelijke BBC. Er werken geen echte journalisten voor de BBC – alleen pseudojournalisten.

Je kunt niet naar Spanje, Guatemala, Texas of het Isle of Wight gaan als je niet in Cornwall bent geweest. Je kunt je haar niet laten knippen terwijl je trouwt, tenzij je je drie keer achter je oren hebt gewassen en een fiets bezit. Als je ten noorden van de evenaar woont, mag je niet meer dan drie mensen tegelijk omhelzen en moet je op zaterdag tussen 9 uur en 15 uur binnen blijven, tenzij je op Ascot bent en er een R in de maand staat. Je moet een mondkapje, sokken en overschoenen dragen als je eet en drinkt, maar je mag je mondkapje afzetten om te boeren of vragen te beantwoorden op het politiebureau.

De regels voor thuiswerken zijn al even erg. Kantoorpersoneel en artsen werken allemaal vanuit huis, en chirurgen zullen patiënten waarschijnlijk binnenkort vertellen dat ze bereid moeten zijn om een operatie op hun eigen keukentafel uit te voeren. Je downloadt een video op YouTube en een chirurg leidt je door de hele procedure. De eerste snede is trouwens niet per se de diepste. Madge Hancock, die naar verluidt in het Verenigd Koninkrijk de scepter zwaait, zal ons waarschijnlijk vertellen dat brandweerlui ook vanuit huis kunnen werken als ze dat willen. Je belt 999 en vraagt naar de brandweer en een van de brandweermannen vraagt je om je brandje bij hem thuis te komen brengen. Je kunt ook een app downloaden en foto’s van de brand maken, waarna de brandweermannen je huis zien afbranden en commentaar geven op wat ze zien.

De wereld is stapelgek geworden.

Mijn video’s op BNT worden gecontroleerd en onderdrukt door regeringen, met een steeds meedogenlozere efficiëntie. Verspreid het woord dus wijd en zijd. Durf en zet video’s op je Twitter of Facebook. Neem een risico.

En als iemand die je kent wordt bedreigd met een vaccinatie die hij of zij niet wil, onthoud dan dat er vier manieren zijn om dit te stoppen.

Ten eerste, vertel de betrokken arts of verpleegkundige of drukbezette instantie dat je een officiële klacht zult indienen (iets waar iedereen in welke bureaucratie dan ook tegenwoordig doodsbang voor is).

Ten tweede, vertel hen dat je de details van hun bedrog naar de pers en alle sociale media zal sturen – en hen persoonlijk zal noemen.

Ten derde, vertel ze dat je ze persoonlijk zal aanklagen.

En ten vierde, als het een dokter of een verpleegster is, zeg hen dat je een formele klacht zal indienen bij hun vergunningverlenende instantie.

En geef ze daarna een wc-rol, want die zullen ze nodig hebben.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en ze kunnen met deze injecties miljarden dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe proefdieren voor de ‘elite’ meesters en de politieke klasse: baby’s en kinderen
Volgend artikelPseudopandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Hugo heeft vast voor de komende 2 jaar gif prikken ingekocht.

  Demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid liet maandag weten extra Moderna-vaccins in te kopen. “Daarmee staan we klaar voor de – nader te bepalen – vaccinatiecampagne van 2022 en 2023. We kiezen voor zekerheid: goede vaccins die aan te passen zijn aan mutaties, voor diverse technologieën en betrouwbare leveranciers,” schreef hij op social media.

  Het bericht zorgt voor gefronste wenkbrauwen. Zo reageert Forum voor Democratie: “Eerst maakte Hugo ons wijs dat vaccineren ‘de weg naar de vrijheid’ was. Toch vreemd dat we nu al worden klaargestoomd voor de ‘vaccinatiecampagne van 2022 en 2023’. Bijna alsof het kartel niet van plan is terug naar normaal te gaan…”
  https://www.ninefornews.nl/prikjunkie-de-jonge-koopt-alvast-vaccins-voor-2022-2023-er-tekent-zich-een-humanitaire-ramp-af/

 2. Hugo de Jonge en de rest van de Nederlandse regering moeten ommiddelijk aangeklaagd worden voor misdaden tegen de menselijkheid

 3. Mondkapje heeft ook voordelen, mondkapje, bril met spiegelglazen, pet met klep plus je oren bedekken met koptelefoon, gevolg cameratoezicht werkt niet meer, je loopt weer anoniem door stadscentrum en het is volledig legaal. Zelfde geldt voor Arabische jurk plus mondkap, dat is toegestaan, mondkapje is legaal masker voor het gezicht, leve de anonimiteit! De overheid wil het!
  Gezichtsbedekking is legaal!!!!

  • Heimwee naar de tijd dat iedereen nog met een masker liep soms?
   En dan ga jij toch lekker in een Arabieren jurk rond lopen, als jij je daar prettig bij voelt.
   Vergeet je masker niet.

   Anders begrijp ik deze reactie niet.

  • Wij zijn wel wakker. En wat moeten we doen dan?
   Met een demonstratie of een middagje modder trappen op het Malieveld ga je dit niet meer oplossen.
   Dat heeft nog nooit enig effect gehad.
   En van stemmen trekken ze zich niks aan. Daar ga je het ook niet mee oplossen.
   Maar ik hoor het graag als jij nog ideeën heb.

   • Tsja. Als de democatische weg niet meer werkt (en dat dat zo is zou zelfs een blinde toch moeten kunnen zien) dan rest er dus slechts een weg. Die van burgelijke ongehoorzaamheid (niet betalen van belastingen/boetes/leges, niet langer aanvragen van vergunningen etc en schriftelijk uitleg geven dat een overheid die de eigen burgers constant voorliegt en bedriegt niet legaal is en dus niet erkend wordt), dit bij voorkeur met een grote groep. En van dat punt leidt de weg naar een opstand om de hele huidige kliek af te zetten.
    De vraag is echter of er voldoende mensen bereid zijn dit pad te volgen. Zelf denk ik van niet. Nederlanders zijn gezapige schapen die rustig de slachtbank binnen wandelen en zelfs als het hoofd op het hakblok ligt nog blijven beweren dat het allemaal wel meevalt.
    Ik heb zelf jarenlang diverse pogingen gedaan om mensen een beetje te mobiliseren, maar zelfs de vorming van een burgerwacht om inbraken te beteugelen is op veel plekken al te veel gevraagd. Met zulk volk ga je echt niets voor elkaar krijgen.

    • Allemaal zijn we van plan om geen belasting meer te betalen.
     Je hoort er ieder keer weer of leest het ergens.
     En allemaal weten we dat dat deurwaarders gaat opleveren.
     Of de schuld sanering in, of huis uitzetting is het gevolg.

     Als ik al niet 6 bewoners op 1 lijn krijg over iets als huurverhoging.
     Hoe verwacht je dan dat ze ALLEMAAL te tegelijk dat gaan doen, geen belasting meer betalen.

     En wat betreft burgerlijke ongehoorzaamheid, dat hebben we kunnen zien met al die mondkapjes overal. Ze hielden ze zich er keurig aan.

     • Exact mijn punt. Het werkt alleen als je voldoende mensen bij elkaar krijgt en dat gaat in Schapenland niet lukken.
      Andere optie zou zijn om voldoende gelijkgestemden te vinden en een rel te beginnen door regeringsgebouwen te bezetten. Maar alweer, in NL-schapenland ga je daar de handen niet voor op elkaar krijgen. Zoals ik al zei, ik kon niet eens genoeg vrijwilligers bij elkaar krijgen voor een burgerwacht in de eigen buurt. Als men daar al niet eens toe bereid is om het eigen bezit te beschermen, verwacht ik helemaal niets meer.

 4. Als ik hoor wie er allemaal geprikt zijn in mijn omgeving. Zelfs lui die een half jaar geleden helemaal tegen dat prikken waren, dan denk ik dat het grootste deel van nl niet wakker wil worden ???

  • Over welke leeftijd hebben we het dan.
   Volgens mij zijn het vooral jongeren, die het geen ene malle moer meer kan schelen zo’n gif prik, zolang ze maar weer kunnen stappen.

 5. Lekker allemaal aan de gift spuit goedkoop samen in een gleuf onder de grond scheelt aan begrafenis kosten, Waarom niet, lekker dood gaan is toch fijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in